70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sagol canim isallah su güzel ramazan ayinda dualarimiz kabul olsun bi bakmissin 1 ay a kalmaz mis gibi bi güzel is bulmussun güzel haberlerini bekliycem

sagol canim isallah su güzel ramazan ayinda dualarimiz kabul olsun bi bakmissin 1 ay a kalmaz mis gibi bi güzel is bulmussun güzel haberlerini bekliycem

inşallah canımıniçi...
bundan bikaç ay öncesine kadar yine burda bu topikte paylaşmıştım..2 hayalim var demiştim..biri ehliyetimi alıp araba kullanmak ikinciside çalışmak demiştim..biçok arkadaşım hatırlamıştır...martta ehliyetimi almak nasip oldu...bi işim olmadıqı için arabam yok..eşim kendi arabasını vermiyor...acemiyim ya bana güvenmiyomuş..inşallah bi işe girersem bikaç şeyden sonra kendime bir araba almak istiyorum..Rabbim istediqim herşeyi gösterdi inşallah bunlarda nasip olur..herkesin istediqini versin Rabbim..herkes mutlu olsun...

Son düzenleme:
kızlar bi arkadaşın babasının ölüm yıldönümüymüş bugün tanıdıklarından babası için yasin okunmasını rica ediyomuş bendende etti okurmusun diye,bende sizlerden rica ediyorum lütfen okumak isteyenler olursa çok makbule geçer, yasin okuyuverin babası için lütfen,,,şimdiden allahım kabul etsin dualarınızı

Son düzenleme:
amin ablacım seninde bütün istediklerini kabul etsin yüce allahım hiç bişey can sıkmaya değmez biliyorum ama bazen oluyo ,biz hemen olsun istiyoruz napalım nasip
bugün benim esim evde beyefendi cani is e gitmek istemedigi icin hasta numarasi yapti evde kaldi cok canimi sIktI

:88:niye kız hayırdır:97:

TUĞBA....
''Allah rızası'' denildiqi zaman mutlaka o şeyin kayıtsız şartsız yapılması gerekiyor..mesul oluyorsun söylenen şeyden...burada senin bu tabiri kullanman çok yanlış..böyle böyle bi durum var okumak isteyenler okursa memnun oluruz der geçersin..ama yok Allah rızası için dersen herkes yapmak zorunda kalır..ve buna kimsenin hakkı yok..kimse kimseyi zorlayamaz..hayır gönülden istenerek yapılırsa makbuldur..lütfen mesajını düzelt..

gecmis olsun kiz derdin neyde oruc oruc okadar is görüyosun yavas yavas yapsana
annemin yanına gelince hamaratlığım tutuyor evi görsen perperişan haldeydi sabah aslını sorarsan çok bişi yapmadım ama feci yoruldum zaten genel olarak güçsüz ve halsizim :78::78: buda üzerine tuz biber oldu.akşam bi fırtına yarattım evde tam iftar vakti son raddeye geldim ağladım ağladım elim ayağım uyuştu kocişim geldi okudu beni falan biraz iyi oldum.bu psikolojiyle nekadar daha giderim bilmem

inanki sena abla o niyetle yazmamıştım ama yansıtmam lazımdı haklısın,değştirdim rica etsem sende uyarı mjını silermisin

slmlar........ bugün dişçide harcadığım vakit tüm düzenimi bozdu ya.... sabah 8de yulaf+süt yedim. saat 2ye kadar hem dişçiye girip çıktığım için hem de dişim çekildiği için birşey yiyemedim. ara öğün+öğle atlanınca açlık tavan yaptı..eve bi geldim anne poğaçası dayanamadım ya 2 tane götürüverdim sonra 1 şeftali... akşam da anne böreği gitti 1 tane...5 kaşık yeşil fasulye cacık....dişçiden eve kadar 1 saat yürüdüm yanıma kar kaldı diyemicem

niçin böyle bişey yaptı...yorucu bir işimi var..eşin işe gitmediqi içinmi canın sıkıldı cnm..

yok yorucu is i olsa tamam derim ona göre yorucu oluyor paket dagitiyor evlere hersey ile ben ilgileniyorum artik yoruldum ev is i cocuk evin kirasi elektigi hesaplari bile ben tutuyorum o da calismayinca zar zor yetiyo bende artik biraz olsun rahat edeyim istiyorum daha anemgilden borc aldik onu ödiyemedim anemdir istemiyor ama ben rahat edemiyorum böyle

cok güzel birsey bence bir kadinin kendi ayaklarinin üstünde durabilmesi bak allah sana nasip etmis ne güzel ehliyetinide almissin artik elline, yolun aciliyor isallah ben inaniyorum isinde olacak allahin izniyle

benimde disciye gitmem lazim dolgum düstü sizi yapiyor korkumdan gidemiyorum :18: ramazan bitsin diye bekliyorum gecmis olsun

cani istemedigi icin gitmedi herkes canim istemiyorum diye gitmesse bilmem artik ne olurdun

canım öyle ii anlıyorumki seni,benimde ablam almanyada yaşıyo 12 yıldır kocası bi iş tutamadı hep ablam çalıştı yıllarca eniştemede kendinede baktı,hatta bikere bende gitmiştim 2004te 3ay kalmıştım nelerine şahit olmadımki ben ordayken taksicilik yapıyodu ve 4gün iş 3gün izni oluyodu,ve bunun üzerine eniştem ablama veryansın ediyodu neden bana 4gün izin veripte 3gün iş vermiyorlar neden diyip diyip sonunda işi bırakmıştıallahımyaa şimdi ablam izne çıktı oğlu olunca 3 yıllık izni vardı çocuk 3ünü bitirdi bakalım işe geri dönücekti aldılarmı bilmiyorum 10.ayda diyodu gerçi ama bakalım

öyle olunca cok zor ya hep kadina yüklenilirmi hersey demi yani isallah geri almislardir is e ama onun da isi zor be güzelim kendimden biliyorum is cocuk ev allah hayirlisini versin isallah birde sabir bazen cok kafama takiyorum bugünde cok sinirlendim öyle yapti diye kafa agrisi kitledi beni o benim kadar umursamiyo bile :97:

ben kactim :92: sonra gelirim sabahdan aksama kadar bilgisayara bakiyon yetmedi bide simdi gectin diyo neyse birde bunun yüzünde kavga etmeyeyim bugünlük yeti bana

inanki sena abla o niyetle yazmamıştım ama yansıtmam lazımdı haklısın,değştirdim rica etsem sende uyarı mjını silermisin
kıss Allah hayrını versin emii....mesajı silme süresi dolmuş biz senle kkda sörfteyken birde mutfakta işim vardı sen biliyosun ne yaptıqımı şimdi okudum daha mesajını malesef süre geçmiş cnm

Allah yardımcın olsun cnm çok zor.. üzüldüm şimdi..kendi işi heralde eşinin..yoksa gitmek zorunda kalırdı..günlükmü kazanıyor gitmediqi günler etkileniyorsunuz cnm..

Ben geldiimmm kısçelerr..

Siz misiniz bana az yiyosun diyennn.. Çok çok yedim de geldim.

İftar menümm

1 dürüm döner ( içinde 50 mi 70 gr mı ne et varmış),
1 kutu ayran,
Burger da falan patates kızartması veriyorlar ya işte accık ondan:78::78:

1 saat sahilde yürüyüş yaptık.
Yürüyüş esnasında dondurmaa

Eve geldim. 2 litrelik sürahimi ve qivi nin tavsiye ettiği ger-düş ün hangi marketten almam gerektiğini söylediği
Doğa form çayını içicem. Çayın içinde maydanoz sapı, kiraz sapı, mısır püskülü vs vs varmış.

Son itiraf bu kadar yediğim için eşşeğimm benn..:2:

hosgeldin canim ama yan topic derken :97::97::97::97::97::97::97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…