aminnn canım ezanlar okunuyor Rabbim duanı kabul eder inşallahh....dua deyince aklıma geldi Rabbimiz temzi aqızla yapılan dua red olunmaz demiş...temzi aqızla nasıl dua edilir diye sorulduqunda Rabbimiz bir başkasının size ettiqi dua temzi aqızla yapılan duadır birbiriniz için dua ediniz buyurmuş..Allah razı olsun canım Rabbim inşallah seninde işyerinde huzurlu olmanı nasip eder..sorunların kalmaz..herşey düzelir inşallah...güzel dileklerin ve duan için sonsuz teşekkürler cnm...sanada dua edenler bulunsun
sagol canim isallah su güzel ramazan ayinda dualarimiz kabul olsun bi bakmissin 1 ay a kalmaz mis gibi bi güzel is bulmussun güzel haberlerini bekliycem
bugün benim esim evde beyefendi cani is e gitmek istemedigi icin hasta numarasi yapti evde kaldicok canimi sIktI
amin ablacım seninde bütün istediklerini kabul etsin yüce allahım hiç bişey can sıkmaya değmez biliyorum ama bazen oluyo ,biz hemen olsun istiyoruz napalım nasipinşallah canımıniçi...
bundan bikaç ay öncesine kadar yine burda bu topikte paylaşmıştım..2 hayalim var demiştim..biri ehliyetimi alıp araba kullanmak ikinciside çalışmak demiştim..biçok arkadaşım hatırlamıştır...martta ehliyetimi almak nasip oldu...bi işim olmadıqı için arabam yok..eşim kendi arabasını vermiyor...acemiyim ya bana güvenmiyomuş..inşallah bi işe girersem bikaç şeyden sonra kendime bir araba almak istiyorum..Rabbim istediqim herşeyi gösterdi inşallah bunlarda nasip olur..herkesin istediqini versin Rabbim..herkes mutlu olsun...
bugün benim esim evde beyefendi cani is e gitmek istemedigi icin hasta numarasi yapti evde kaldicok canimi sIktI
kızlar bi arkadaşın babasının ölüm yıldönümüymüş bugün tanıdıklarından babası için yasin okunmasını rica ediyomuş bendende etti okurmusun diye,bende sizlerden rica ediyorum lütfen allah rızası için şu mübarek ramazanda bi hayır daha işleyin yasin okuyuverin babası için lütfen,,,şimdiden allahım kabul etsin dualarınızı
annemin yanına gelince hamaratlığım tutuyorgecmis olsun kiz derdin neyde oruc oruc okadar is görüyosun yavas yavas yapsana
TUĞBA....
''Allah rızası'' denildiqi zaman mutlaka o şeyin kayıtsız şartsız yapılması gerekiyor..mesul oluyorsun söylenen şeyden...burada senin bu tabiri kullanman çok yanlış..böyle böyle bi durum var okumak isteyenler okursa memnun oluruz der geçersin..ama yok Allah rızası için dersen herkes yapmak zorunda kalır..ve buna kimsenin hakkı yok..kimse kimseyi zorlayamaz..hayır gönülden istenerek yapılırsa makbuldur..lütfen mesajını düzelt..
niçin böyle bişey yaptı...yorucu bir işimi var..eşin işe gitmediqi içinmi canın sıkıldı cnm..
inşallah canımıniçi...
bundan bikaç ay öncesine kadar yine burda bu topikte paylaşmıştım..2 hayalim var demiştim..biri ehliyetimi alıp araba kullanmak ikinciside çalışmak demiştim..biçok arkadaşım hatırlamıştır...martta ehliyetimi almak nasip oldu...bi işim olmadıqı için arabam yok..eşim kendi arabasını vermiyor...acemiyim ya bana güvenmiyomuş..inşallah bi işe girersem bikaç şeyden sonra kendime bir araba almak istiyorum..Rabbim istediqim herşeyi gösterdi inşallah bunlarda nasip olur..herkesin istediqini versin Rabbim..herkes mutlu olsun...
amin ablacım seninde bütün istediklerini kabul etsin yüce allahım hiç bişey can sıkmaya değmez biliyorum ama bazen oluyo ,biz hemen olsun istiyoruz napalım nasip
:88:niye kız hayırdır:97:
slmlar........ bugün dişçide harcadığım vakit tüm düzenimi bozdu ya.... sabah 8de yulaf+süt yedim. saat 2ye kadar hem dişçiye girip çıktığım için hem de dişim çekildiği için birşey yiyemedim. ara öğün+öğle atlanınca açlık tavan yaptı..eve bi geldim anne poğaçasıdayanamadım ya 2 tane götürüverdim sonra 1 şeftali... akşam da anne böreği gitti 1 tane...5 kaşık yeşil fasulye cacık....dişçiden eve kadar 1 saat yürüdüm yanıma kar kaldı diyemicem
slmlar........ bugün dişçide harcadığım vakit tüm düzenimi bozdu ya.... sabah 8de yulaf+süt yedim. saat 2ye kadar hem dişçiye girip çıktığım için hem de dişim çekildiği için birşey yiyemedim. ara öğün+öğle atlanınca açlık tavan yaptı..eve bi geldim anne poğaçasıdayanamadım ya 2 tane götürüverdim sonra 1 şeftali... akşam da anne böreği gitti 1 tane...5 kaşık yeşil fasulye cacık....dişçiden eve kadar 1 saat yürüdüm yanıma kar kaldı diyemicem
yok yorucu is i olsa tamam derim ona göre yorucu oluyorpaket dagitiyor evlere hersey ile ben ilgileniyorum artik yoruldum ev is i cocuk evin kirasi elektigi hesaplari bile ben tutuyorum o da calismayinca zar zor yetiyo bende artik biraz olsun rahat edeyim istiyorum daha anemgilden borc aldik onu ödiyemedim anemdir istemiyor ama ben rahat edemiyorum böyle
cani istemedigi icin gitmediherkes canim istemiyorum diye gitmesse bilmem artik ne olurdun
canım öyle ii anlıyorumki seni,benimde ablam almanyada yaşıyo 12 yıldır kocası bi iş tutamadı hep ablam çalıştı yıllarca eniştemede kendinede baktı,hatta bikere bende gitmiştim 2004te 3ay kalmıştım nelerine şahit olmadımki ben ordayken taksicilik yapıyodu ve 4gün iş 3gün izni oluyodu,ve bunun üzerine eniştem ablama veryansın ediyodu neden bana 4gün izin veripte 3gün iş vermiyorlar neden diyip diyip sonunda işi bırakmıştıallahımyaa şimdi ablam izne çıktı oğlu olunca 3 yıllık izni vardı çocuk 3ünü bitirdi bakalım işe geri dönücekti aldılarmı bilmiyorum 10.ayda diyodu gerçi ama bakalım
kıss Allah hayrını versin emii....mesajı silme süresi dolmuş biz senle kkda sörfteykeninanki sena abla o niyetle yazmamıştım ama yansıtmam lazımdı haklısın,değştirdim rica etsem sende uyarı mjını silermisin
yok yorucu is i olsa tamam derim ona göre yorucu oluyorpaket dagitiyor evlere hersey ile ben ilgileniyorum artik yoruldum ev is i cocuk evin kirasi elektigi hesaplari bile ben tutuyorum o da calismayinca zar zor yetiyo bende artik biraz olsun rahat edeyim istiyorum daha anemgilden borc aldik onu ödiyemedim anemdir istemiyor ama ben rahat edemiyorum böyle
SENACIMM bi huzursuzlugun bi tatsızlıgın oldugunu sezdim sitede tam yazıcaktım senacım hoşgeldin hayırdır iş dışında canını sıkan şeyler mi var diye düşündüm yazmak istese zaten yazardı dedim bende atladımmm bu topige geldimmm ve okudum canım sıkıntını boşverr çok takma bu adamların hepsi aynı anacımm bugün yine girdik birbirimize bizde yoruldum artık herşeyi sil baştan tamir etmeye ugrasmaktan o yüzden üzülme canımcımmm
biz her daim yanındayızzz merak etme en kısa zamanda tam istediğin gibi bir iş bulucaksın Allahın izniyle
kızlar selamm bu arada ben yan topicten :78::80::80:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?