70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

olsun canın sağolsun ,bende bakıyorum bakıyorum yoksun bi bakayım bakalım napıyo diye peşinden geldiydim,sen görene kadar 30dk geçmiş haaa,napıyodun o ara sen bakiim
nekadarda az yemişsinmaşallah sen cumaya kadar bişey yemee diyene bakın ben mahfoldum

komsu napiyo geleyimmi
benimde 23nde dogum günüm söyle bi 6 yi görsem dermissim
bende bayildim ölcülerine

Bugün işten gelirken oğlunu gördüm canım.
Dün akşam 1 e kadar matkap sesi vardı. Bu akşam da olacak mı dedim.
Yok abla özür dileriz falan dedi. Özür dileyince çirkefleşme Dilek dedim kendi kendime.
Ramazan günü olay çıkartma. Tamam dedim rahatsz oluyoruz bunu bilin dedim..
Tamam dedi ses de yok bu akşam mis gibi uyucam birazdan:82:

Sende başak burcusun öyle mi? ya da aslan

nekadarda az yemişsinmaşallah sen cumaya kadar bişey yemee diyene bakın ben mahfoldum

Vur kafamaaaa
Benden çıtır mıtır olmazzz. Olsa olsa varil olur yada duba.
Yarın öbürgün sevdicek gelince de gene vermemişsin isteseydin verirdin diye laf sokar.
Ailesi kilom hakkında yorum yapar.
Sırf kilo için beni begenmezler vs vs bunları bile bile kilo vermeyen bana ne yapılır ki başkaa..

iyi akşamlar kıslarrrr nasılsınızzz hiç geçmişe bakamadımmm ama bakamıcamda malum eşim evde menümü yazıp çıkacagımmm yarın bakarımm inşşş
bakalımmm yediklerime;
5-6 kaşık pilav:18:
3 -4 çatal kıyma sote :26:
5-6 kaşık yogurt
2 parca pide eşim zorla verdi sıcak sıcak aldım dedi tıktı:18:
2 küçük tulumba:26::26:
2 litreye yakın su
spor olarak;
20 dk yürüyüş
20 epilepik biisklet
callnes(1 saat)
100 mekik
50 çapraz mekik
bugunumde böyle geçti şimdi duş alıp yatacagımm k.i.cici bakınn görüşürzzzz :79::79::79:

yok kendi is i deyil canim birde kendi isi olsa herhalde dükkani kapatirdin adam isden atmadigina dua etsin.. evet günlük aliyor birde ben zaten yorgun geliyorum cocuklan ugrasiyorum biraz kafami dinleneyim diyorum evde olunca sanki gözüme batiyo bos bos oturunca az önce birazda sen git cocugun yanina yatmiyo dedim amaann diyo bu aralar limoniyiz bakalim

son aslan i yakalamissim 24 basak oluyor

masallah kizlar bugün bi ben deyilmissim cok yiyen bende utana sIkIla nasil diycem ne yedigimi diyordum laf arasinda kacar bende söylemeyi unuturum diye plan yapiyordum gerci esgicigimmm masallah bi güzel spor yapmis ama bende oglisimle yatagin üstünde zipladim anem aradi o sira napiyon diye napim yatakda zipliyoruz dedim delimissin in asagya kirarsin yaylarini dedi bende kus gibi hafif sanettmisdim kendimi

kız neye cevap yazmadım ben hatırlamıyom...
önemlı bişeyse özele yaz bari...
ben onlıne değilken yazdıysan geçmişi bitiremiyom bazen...

"bundan sonra yine aksatmadan yazmaya çalışacağım yediklerimi.. tozutuyorum yaa.. utanıyorum da.. neyse bugün;

sabah: 1 peynirli poğaça

öğlen: havuçlu yoğurtlu salata, mantarlı pilav, patates kızartmalı tavuk sote, süt helvası

akşam: ton balıklı salata, orta boy pidenin tam yarısı, 2 tatlı kaşığı reçel, 3 petibör bisküvi

gece: 1 muz

kac catal kac parmagin yarisi pilav ay bursanin mesur süt helvasi oh affiyet olsun
valla yazalim qivicigimmm bugün kocis e sinirimden cok yedim isallah arti cikmayiz hic birimiz tartida

Son düzenleme:
tam tabiriyle içim kıyıldı bugün yediklerimizi okurken meyve bile yesem dert şimdi zaten çok yedim...dolaba gidip gidip bakınıyorum su içip geri dönüyorum yaa:84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…