- 20 Ekim 2009
- 7.083
- 385
- 688
olsun canın sağolsun ,bende bakıyorum bakıyorum yoksun bi bakayım bakalım napıyo diye peşinden geldiydim,sen görene kadar 30dk geçmiş haaa,napıyodun o ara sen bakiimkıss Allah hayrını versin emii....mesajı silme süresi dolmuş biz senle kkda sörfteykenbirde mutfakta işim vardı sen biliyosun ne yaptıqımı şimdi okudum daha mesajını malesef süre geçmiş cnm
Allah yardımcın olsun cnm çok zor.. üzüldüm şimdi..kendi işi heralde eşinin..yoksa gitmek zorunda kalırdı..günlükmü kazanıyor gitmediqi günler etkileniyorsunuz cnm..
nekadarda az yemişsinBen geldiimmm kısçelerr..
Siz misiniz bana az yiyosun diyennn.. Çok çok yedim de geldim.
İftar menümm
1 dürüm döner ( içinde 50 mi 70 gr mı ne et varmış),
1 kutu ayran,
Burger da falan patates kızartması veriyorlar ya işte accık ondan:78::78:
1 saat sahilde yürüyüş yaptık.
Yürüyüş esnasında dondurmaa
Eve geldim. 2 litrelik sürahimi ve qivi nin tavsiye ettiği ger-düş ün hangi marketten almam gerektiğini söylediği
Doğa form çayını içicem. Çayın içinde maydanoz sapı, kiraz sapı, mısır püskülü vs vs varmış.
Son itiraf bu kadar yediğim için eşşeğimm benn..:2:
komsu napiyo geleyimmi
benimde 23nde dogum günüm söyle bi 6 yi görsem dermissim
bende bayildim ölcülerine
nekadarda az yemişsinmaşallah sen cumaya kadar bişey yemee diyene bakın ben mahfoldum
kıss Allah hayrını versin emii....mesajı silme süresi dolmuş biz senle kkda sörfteykenbirde mutfakta işim vardı sen biliyosun ne yaptıqımı şimdi okudum daha mesajını malesef süre geçmiş cnm
Allah yardımcın olsun cnm çok zor.. üzüldüm şimdi..kendi işi heralde eşinin..yoksa gitmek zorunda kalırdı..günlükmü kazanıyor gitmediqi günler etkileniyorsunuz cnm..
Ben geldiimmm kısçelerr..
Siz misiniz bana az yiyosun diyennn.. Çok çok yedim de geldim.
İftar menümm
1 dürüm döner ( içinde 50 mi 70 gr mı ne et varmış),
1 kutu ayran,
Burger da falan patates kızartması veriyorlar ya işte accık ondan:78::78:
1 saat sahilde yürüyüş yaptık.
Yürüyüş esnasında dondurmaa
Eve geldim. 2 litrelik sürahimi ve qivi nin tavsiye ettiği ger-düş ün hangi marketten almam gerektiğini söylediği
Doğa form çayını içicem. Çayın içinde maydanoz sapı, kiraz sapı, mısır püskülü vs vs varmış.
Son itiraf bu kadar yediğim için eşşeğimm benn..:2:
nekadarda az yemişsinmaşallah sen cumaya kadar bişey yemee diyene bakın ben mahfoldum
Bugün işten gelirken oğlunu gördüm canım.
Dün akşam 1 e kadar matkap sesi vardı. Bu akşam da olacak mı dedim.
Yok abla özür dileriz falan dedi. Özür dileyince çirkefleşme Dilek dedim kendi kendime.
Ramazan günü olay çıkartma. Tamam dedim rahatsz oluyoruz bunu bilin dedim..
Tamam dedi ses de yok bu akşam mis gibi uyucam birazdan:82:
Sende başak burcusun öyle mi? ya da aslan
Vur kafamaaaa
Benden çıtır mıtır olmazzz. Olsa olsa varil olur yada duba.
Yarın öbürgün sevdicek gelince de gene vermemişsin isteseydin verirdin diye laf sokar.
Ailesi kilom hakkında yorum yapar.
Sırf kilo için beni begenmezler vs vs bunları bile bile kilo vermeyen bana ne yapılır ki başkaa..
iyi akşamlar kıslarrrr nasılsınızzz hiç geçmişe bakamadımmm ama bakamıcamda malum eşim evde menümü yazıp çıkacagımmm yarın bakarımm inşşş
bakalımmm yediklerime;
5-6 kaşık pilav:18:
3 -4 çatal kıyma sote :26:
5-6 kaşık yogurt
2 parca pide eşim zorla verdi sıcak sıcak aldım dedi tıktı:18:
2 küçük tulumba:26::26:
2 litreye yakın su
spor olarak;
20 dk yürüyüş
20 epilepik biisklet
callnes(1 saat)
100 mekik
50 çapraz mekik
bugunumde böyle geçti şimdi duş alıp yatacagımm k.i.cici bakınn görüşürzzzz :79::79::79:
sudem bak uykumu kaçırdın canım evli kadınsın aa olur olur hamilesindir..dünde cevap yazmadın buna..
sudem sibelde arar bi eşi olmasın şimid yanında diye öyle..değilmi sibelll???
özledim evet ben onu yanımdayken bile özlüyorummmseviyorum uleyyynnnnn napıyım....
beni gıcık ediyo ama aramıyo haa dün akşam vardık kaldığımız yere dedi ses yok daha..ara be adam gece bi aran tırstım zaten...tee bu akşam oldu ben aradım oda önce duymadı..bastım fırçayı..diyoki biliyomki evdesin tamamda merak et işte rahat bi koca kaygısız seviyoz yinede olsun napıyımmmneyse teravihten sonra aradı keyfi olmuş ashabı keyfdelermiş geziyoalrmış...napıyon dışaırda diyor..dedim voleybol oynuyom inanmadı ama oynadım o yedikleirmide erittim inş....
sudem canim bugün ne yaptin varmi menünbamyayi ala bildinmi
iyi geceler canım sana...
işlerim var az...
sonra görüşürüz..
menu yok..
bamya yok..
öptüm...
"bundan sonra yine aksatmadan yazmaya çalışacağım yediklerimi.. tozutuyorum yaa.. utanıyorum da.. neyse bugün;
sabah: 1 peynirli poğaça
öğlen: havuçlu yoğurtlu salata, mantarlı pilav, patates kızartmalı tavuk sote, süt helvası
akşam: ton balıklı salata, orta boy pidenin tam yarısı, 2 tatlı kaşığı reçel, 3 petibör bisküvi
gece: 1 muz
tam tabiriyle içim kıyıldı bugün yediklerimizi okurkenmeyve bile yesem dert şimdi zaten çok yedim...dolaba gidip gidip bakınıyorum su içip geri dönüyorum yaa:84:
aman yeme birsey bu saatdeben bugün cok yedim pismanim da pismanimm
diyorum kendime bi muz yesem valla 100 mekik 200 bisiklet çevirme yapçam...1muz yani nolcak....sonra diyorum yemeden yap da kilo ver akıllımbeyin bedava hemen başalayayım hehe
yok muz yeme bence doktorlar diyet yaparken muzu yasakliyorlar genelde :44: gene sen bilirsin ama bence yeme
canımın istediklerinin yanında muz ne kiyok yemicem harekete devam hophop hoppp
ama spor yapcam diyon kafami karistirdinye istersen ben sabah a kadar spor yapsam yine eritemem yediklerimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?