hiçbirini eritememektense 3te1ini eritirsin belki...umut dünyası benim şimdi yaptığım hareketler devalla zormuş haa kilo vermek...
gel senlen bi oyun yapak her msj geldiyinde 20 tane cekelim geri yazalimzaten tugba gecmise daldi zor gelir gecmisden ikimiz kaldik forum da
heheee tamm napçaz şimdi tam olarak.. ben 50şerden 2 set mekik çektim...bu msımla 20tane daha m çekçez
bende cektim simdi 20 taneher msj gelip gittiginde 20 tane
hehe:)) forum kalabalıklaşır herkes yazışmaya başlar diye tırsmıyor değilimben de çektim bacak hareketlerine bile geçtim yorulur uyuruz belki eheheh bu arda kardeşimin tavsiyesi yarın sabah 5 katlı apartmanımız 3 kere inip çıkçam merdivenlerdenn
hehe:)) forum kalabalıklaşır herkes yazışmaya başlar diye tırsmıyor değilimben de çektim bacak hareketlerine bile geçtim yorulur uyuruz belki eheheh bu arda kardeşimin tavsiyesi yarın sabah 5 katlı apartmanımız 3 kere inip çıkçam merdivenlerdenn ancak kötü haber bizde vodem var ve neti kardeşim istio ben forumdan ayrılsam da devam ediyorum haberin ola
bu arada iyice yoruldum beneskiden dizi reklam a girdikce bi kosup inip cikiyordum apartmani 4 katda oturuyorum yine yapmak lazim
şimdi daha kolay artık 4 dakika 6 dakika reklam diye yazıyolar ya kendimizi ona göre ayarlayabiliyoruziyi gecelerrr çıkmak zorundayım ben ...cuma tartılıp yazıyoruz demi....cumaya 1 kilo vermiş olayım mümkünse
evet mekikçiler...
kahvaltıda çok az bir şeyler yedim ... peynir , zeytin ,çay
iftar da : 1 tabak mantı ama az
1/2 tabak yeşil fasulye
5 kaşık salata
1 bardak meyveli gazoz
arada da 1 şeftali ve biraz dondurma...
evet öyle yapariz dakikasina göre ayarlariz apartman katlariniiyi geceler :92: orucluysan persembe iftardan 10 dakika önce falan oruc deyilsen cuma sabahi sena kaptana özelden msj la bildiriyorsun canim
saolasın....cuma sabah büyük gün olcak yani motive olmak istiyorumCatapot meyeli gazozu içmeyeydin iyiydi selülitle yaktılar başımııı şeftaliyi ben de hep ara öğünlerde tüketiyorumm... gidemedim ha gittim bu sefer
kdr;
napdin canimkocisin gelmesine az kaldi bak oldu bile carsamba
napmadımki çok yoğun gün geçirdim....salon halısı hariç halıları sildim attım havalandılar..ev süpürdüm biyandan akşama arkdaş çağırma mevzum vardı ev hep ayakta..yalnızda olmak istemiyodum bide kafaya taktığımı yapıcam..kesin gelmelerinin kararı iftara 1.5 saat kalaydı hemen yerleri sildim halılar olamyınca sörf yapa yapa sildim...
mutfak tezgahını topladım lmalzemeleriçıkardım
önce mantı suyu koydum annem mantsından buzluktaydı1poşet kaldı tühhh..
kırmıızı mecimek çorbası koydum tencerede..
2patlıcan kalmıştı dünden attım fırına...
,biyandan evdeki mantarların kullanma tarihi geçmeden sudemin tariften yapayım dedim..
mantarı attım limonlu suya,içini hazırladım...
patlıcanları aldım ,mantarların içini doldurdum attım fırına...
nihayet arkdaş geldi salata yapıcaktın niye geç kaldın dedimsağolsun yaptı patlıcan salatamı..
öbür arkdaş geldi semziotlaırnı sudan çıkarttı yoğurtladı...imece usulü oturduk sofraya..ama bende bittim,çaydı balkon keyfiydi .arkdaş dondurma getirmiş yedik..sonra çocuklu olan gitti,diğeriyle sahura kadar muhabbet ettik oda gitti ve ben geldiiimmmmmmmgerçek muhabbetten sanal muhabbeteee
oo baya yogundun ozaman bugünama zaman da cabuk gecmisdir arkadaslar olunca:97: simdi dökülüyorsundur yorgunlukdan
kdr;
hayatim ben cikiyorum bayadir burdayimsahurumu yiyip yatacam yarin malum yine is var hadi öptüm:92::92::92:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?