70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

gel senlen bi oyun yapak her msj geldiyinde 20 tane mekik cekelim geri yazalim zaten tugba gecmise daldi zor gelir gecmisden ikimiz kaldik forum da

Son düzenleme:
hehe:)) forum kalabalıklaşır herkes yazışmaya başlar diye tırsmıyor değilim ben de çektim bacak hareketlerine bile geçtim yorulur uyuruz belki eheheh bu arda kardeşimin tavsiyesi yarın sabah 5 katlı apartmanımız 3 kere inip çıkçam merdivenlerdenn

bende cektim simdi 20 tane her msj gelip gittiginde 20 tane

hehe:)) forum kalabalıklaşır herkes yazışmaya başlar diye tırsmıyor değilim ben de çektim bacak hareketlerine bile geçtim yorulur uyuruz belki eheheh bu arda kardeşimin tavsiyesi yarın sabah 5 katlı apartmanımız 3 kere inip çıkçam merdivenlerdenn ancak kötü haber bizde vodem var ve neti kardeşim istio ben forumdan ayrılsam da devam ediyorum haberin ola

bu arada iyice yoruldum ben eskiden dizi reklam a girdikce bi kosup inip cikiyordum apartmani 4 katda oturuyorum yine yapmak lazim

tamam pes etmek yok

bu arada iyice yoruldum ben eskiden dizi reklam a girdikce bi kosup inip cikiyordum apartmani 4 katda oturuyorum yine yapmak lazim

şimdi daha kolay artık 4 dakika 6 dakika reklam diye yazıyolar ya kendimizi ona göre ayarlayabiliyoruz iyi gecelerrr çıkmak zorundayım ben...cuma tartılıp yazıyoruz demi....cumaya 1 kilo vermiş olayım mümkünse

evet mekikçiler...

kahvaltıda çok az bir şeyler yedim ... peynir , zeytin ,çay

iftar da : 1 tabak mantı ama az
1/2 tabak yeşil fasulye
5 kaşık salata
1 bardak meyveli gazoz

arada da 1 şeftali ve biraz dondurma...

evet öyle yapariz dakikasina göre ayarlariz apartman katlarini iyi geceler :92: orucluysan persembe iftardan 10 dakika önce falan oruc deyilsen cuma sabahi sena kaptana özelden msj la bildiriyorsun canim

evet öyle yapariz dakikasina göre ayarlariz apartman katlarini iyi geceler :92: orucluysan persembe iftardan 10 dakika önce falan oruc deyilsen cuma sabahi sena kaptana özelden msj la bildiriyorsun canim

saolasın....cuma sabah büyük gün olcak yani motive olmak istiyorum Catapot meyeli gazozu içmeyeydin iyiydi selülitle yaktılar başımııı şeftaliyi ben de hep ara öğünlerde tüketiyorumm... gidemedim ha gittim bu sefer

cuma ya da 2 gün kaldi :18: mekik cektik ya belki görürüz faydasini :92::92::92:

kdr;

napdin canim kocisin gelmesine az kaldi bak oldu bile carsamba

napmadımki çok yoğun gün geçirdim....salon halısı hariç halıları sildim attım havalandılar..ev süpürdüm biyandan akşama arkdaş çağırma mevzum vardı ev hep ayakta..yalnızda olmak istemiyodum bide kafaya taktığımı yapıcam..kesin gelmelerinin kararı iftara 1.5 saat kalaydı hemen yerleri sildim halılar olamyınca sörf yapa yapa sildim...
mutfak tezgahını topladım lmalzemeleriçıkardım
önce mantı suyu koydum annem mantsından buzluktaydı1poşet kaldı tühhh..
kırmıızı mecimek çorbası koydum tencerede..
2patlıcan kalmıştı dünden attım fırına...
,biyandan evdeki mantarların kullanma tarihi geçmeden sudemin tariften yapayım dedim..
mantarı attım limonlu suya,içini hazırladım...

patlıcanları aldım ,mantarların içini doldurdum attım fırına...
nihayet arkdaş geldi salata yapıcaktın niye geç kaldın dedimsağolsun yaptı patlıcan salatamı..
öbür arkdaş geldi semziotlaırnı sudan çıkarttı yoğurtladı...imece usulü oturduk sofraya..ama bende bittim,çaydı balkon keyfiydi .arkdaş dondurma getirmiş yedik..sonra çocuklu olan gitti,diğeriyle sahura kadar muhabbet ettik oda gitti ve ben geldiiimmmmmmmgerçek muhabbetten sanal muhabbeteee

oo baya yogundun ozaman bugün ama zaman da cabuk gecmisdir arkadaslar olunca:97: simdi dökülüyorsundur yorgunlukdan

oo baya yogundun ozaman bugün ama zaman da cabuk gecmisdir arkadaslar olunca:97: simdi dökülüyorsundur yorgunlukdan

güzeldi sağolsunlar..eee benim gibi deli evsahibi olunca tabiki güzel olur...kendim istedim severim 40 işi biarada halimi görsen yemekler bi yandan biyandan odanın koridorun halıları seriyorum..iftariyelik tabağı hazırlıyorum ..yalnız akşamımı olmasın ses olsun dedim..
arkdaşım rizeden dokuma masaörtüsü hediye getirmiş çok beğendim odamada yakıştı...ayaklar iyide başım çok ağrıyor şuan....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…