Sen öyle deyince kdrin avatarına baktım...
Anladın sen onu....
Günaydın kızlar
İyi misiniz
Gelemiyorum çok sık ama aklımdasınız valla
bugünkü suç duyurum;
sabah: 2 poğaça :125:
öğlen: makarna salatası, ıspanak borani, tavuk-patates haşlama, süt helvası :125:
ikindi: 6-8 adet grissini :125:
1 saat 45 dak durmaksızın spor
akşam: küçük kase yağsız tavuklu salata, 1.5 el büyüklüğünde pide :125:
gece: 6-8 adet petibör bisküvi :125:
günaydın fıstıklarrr
uykum varrrsahurdan sonra yatmayıp kkda sörf yaparsa bi insan olacaqı budur
uykumu alamayınca sersem gibi oluyorum..zaten yatıp uyusam gece uykusu gibi olmuyor daha kötüm oluyorum..kaldım başınıza anlıcanız
sana benim kızı göndereyim her fırsatta nasıl uyumuya çalışıyorsun gör
ben şöyle olsam yeter fazlasını istemiyorum ;
ayy iyiki büyüdülernasılda uykunun en tatlı yerinde uyandırırlardı
uykunun en tatlı yerine bir türlü varamıyorum kiii
çalışıyormuydun cnm sen..
arkadaşlarrrrrrr günaaayyyyydıııın ne çok ilerlemiş konu yaw.okuyamayacağım maalesef hepsiniişlerim yoğun bugün.2 gündür şirket dışında eğitimdeydim.bugün ara verdim işleri toparlamaya geldim şirkete. yarın yine eğitim var. o nedenle gelip bir ceeeee diyim dedim.:86::86:azcık ucundan baktım topiğe maşallah iyisiniz sanırım.fırsatım oldukça gelirim yine he bide bu hafta bildirim yapamayacağım çünkü regl oldum hemde daha 6 gün varken.:95::95:neyse hepinizi kocaman öpüyorum kendinize iyi bakın.
arkadaşlarrrrrrr günaaayyyyydıııın ne çok ilerlemiş konu yaw.okuyamayacağım maalesef hepsiniişlerim yoğun bugün.2 gündür şirket dışında eğitimdeydim.bugün ara verdim işleri toparlamaya geldim şirkete. yarın yine eğitim var. o nedenle gelip bir ceeeee diyim dedim.:86::86:azcık ucundan baktım topiğe maşallah iyisiniz sanırım.fırsatım oldukça gelirim yine he bide bu hafta bildirim yapamayacağım çünkü regl oldum hemde daha 6 gün varken.:95::95:neyse hepinizi kocaman öpüyorum kendinize iyi bakın.
evet canım 8-5 mesai ama rada kıza gidiyorum işte
offf vallahi billahi uykum vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :84: :84:
cok gecmıs olsunherkese hayırlı akşamlar bugün moralim çok bozuk sabah kalktığımda yüzümün sol tarafında uyuşukluk ve dolgun vardı bende doktora gittim doktorum en kötüsüne hazırlıklı ol dedi yüz felci habercisi olabilir dedi ama sen ilk önce dişçiye git ondan sonra karar verelim dedi dişçiye gittim filim çektiler oh çok şükür dişimde sorun çıktı dedim dişçide çok sevinme en kötüsü başına geldi içten diş yürümüş şimdi haftaya alıcaklar moralim çok bozuldu
canım cok üzüldüm ya nedır bu cektıgın bu hastalıklardan senın Rabbım şifasını versın ınsallah cok gecmıs olsuncanımsın sen bugün hiç keyfim yok kdr ağrılarım başladı yine bu saat oldu geçmedi dünde göz doktoruna gittim romatizma göze vurmuş ilaç başlıyacklar ağrılarımdan sinirlerim bozuluyor hiç yazasım gelmedi bugün şimdide hesapları kapatıp eve gidicem inanmıyacaksın ama bugün tavuk yok mönüde hatta yemek yok mönüdemercimek çorbası içip bide karpuz yemeyi planlıyorum akşam erkenden uyumuşum su içmeyide unuttum gece kalktım nasıl susamışım erken sanıyorum sahura kadar yarım litre içip yatayım sonra kalkar sahurdada içerim dedim dilim damağım kurumuş saate bir baktım 5,30 meğerse sabah olmuş bile hemen niyetlendim namazımı kıldım ama çok dua ettim Allahım bugün dayanma gücü ver diye zaten ağrılardan ne su ne yemek gelmedi aklıma şimdi kaçıyorum ben görüşmek üzere
herkes iyidir umarım direk konuya daldım hal hatır sormadım kendinize iyi bakın kızlar görüşmek üzere
hahhaa bundan fazlasını ıstemıyorum dıyo fazlası görünmez zaten bununben şöyle olsam yeter fazlasını istemiyorum ;
benım doktorumda elif hanım dogumu onda yaptımYaa canım ya kanında pıhtılaşma olduğu için mi bebeğin düşüyor doğru mu anladım bilmiyorm .. Eğer öyle ise benim eltim de de var aynı problem . kaç kere düşük yapmış . ben küçük gelinim . şimdi 2 çocğu var . önce bilememişler . nedense doktorlarında böyle bir rahatsızlığı araştırmak akıllarına gelmemiş. Ama sonra hastalık çıkmış . hergün bir dozda iğne vurarak 9 aya geliyor bi tane daha tanıdığım aynı rahatsızlık yüzünden 5 aylık iken erken doğum yapılarak çocuğunu kaybetti .Ama geçen sene oda iğne kullandı ve şimdi bi oğlu var .eğer rahatsızlık bu ise inş. bebeğine kavuşursun .Allah en kısa zamanda nasip etsin hayırla tebdil etsin . Birisinin doktoru . ankara lokman hekim elif terzi . diğeride nurten hanım varmış eskiden lokman hekimde oydu . (etlik)
isteği herşeyi yerde 69 da kalmaz malesef yukarı da cıkar69kiloda ebediyyen kalmak istiyorsan buyur istediğin herşeyi yiyebilirsin
hosgeldın bızde senı cok ozledık banada yapısmıstı o 67 taa ne zamandır şükür ramazanla yendım onuuslmm kızlarrr sizleri çok özledim.çok yoğunum bu günlerde davetler davete gitmeler bi evde duramadıkk.bu nedenle giremedim gerçi bildirim yapmıcam ama sizleri özlüyorum.
yeni gelenler olmuş herkes hoşgelmişşşş....
senacımmm kaptanım nasılsınn ? senin de davetler yoğundur şimdi...
kızlar vakit buldukça giricemmm ve ne zaman 66 ya düşersem bildirim yapıcam.bu 67 yapıştı bana yaaaaa
sankı bu iş bana olacak gıbı geldı kaptan hayırlısıyla ınsallahyok canım gözümden kaçarmı topiqe girdiqin gibi gördüm..lakin konuyu sonuna okumadan yazmak istemedim..çok ilgimi çekmiştide
canım hafta sonu tatili sana çok iyi gelecek..git biraz kafanı daqıt..iş deqişikliqi ve ortam yeniliqi zordur..adapte olmak için zaman gerekli..zamanla alışırsın..herşey rayına oturur merak etme..pazartesi seni burda moral depolamış olarak görmek istiyorum tatlım
çok güzel olmuş..kıss banada şööyle 160metrekare süper lüks bir daire çiziversenebenim koçişin evi yenilemeye hiç niyeti yokta
e iyi seninkide pencereleri yapar
e hani başka yokmu kızlar...mobilyacı halıcı tencere tava düzelim şu evi bi el atıverin :82:
hoşgeldin canım...ay sonuna kadar 5 kiloo...sen biraz fazla şu yandakini yapıyosun :98:
çok geçmiş olsun cnm..hiç üzülme Rabbim dermansız dert vermesin..kolaylıkla olur biter inşallah..
çok geçmiş olsun cnm..romatizma göze vurunca ne oluyormuş cnm..bnmde romatizma oranlarım yüksek çıktıda..
seherrr hoşgeldin bebeqim...ahh canım iyiyim elhamdülillah..yoktan şeylere sinirlenip duruyorum..sen nasılsın bakimm...ooo davetler varmış fazla kaçırma he...bildirimde yapmıcam diye öyle ne bulduysan yeme sakın..bu hafta davetler açısından daha rahat bi hafta..ama önümüdeki haftadan itibaren çok yoqun olacak..hem gideceqimiz yerler var hemde perşembe günü izmirden halam gelecek cuma akşamı bayram tatili için safranboluya gidicez..en çok valiz hazırla dönünce boşlat bunlara sinir oluyorum..bu arada davet yoqunluqundan çok deli-dana gibi iş arıyorum..bi kapı kapı dolaşmadıqım kaldı..dün 3 yere gittim..eve çok yakın bi yer var adam sana olumlu bakıyoruz dedi..cumartesi 2ye kadar pazarda tatil..parası biraz az gibi ama bikaç ay sonra yükselticem dedi..sesimi çıkarmadım muhasebede acemiyim..bu arada deneyim sahibi olurum diye düşündüm..bakalım bugün netleşir heralde..kendimi hiç kaptırmadım sonra çok üzülüyorum..hayırlısı bakalım...
bizim topiqqq....
dualarınızla olacak inşallah...sakın eksik etmeyin canlarım...
günaydın canım akşam sen aklıma geldin
hamilesin ya o bakımdan
benim adam tutturmuş bebek de bebek bebek de bebek
5 aylık bir kızım var zati dur be dedim noluyosss
hadi hanım yaaaa yapak bi daha diyoooooooo
mesleqin neydi cnm...bana muhasebe üzerine tavsiyeleri olan birileri lazım...
cok gecmıs olsun
canım cok üzüldüm ya nedır bu cektıgın bu hastalıklardan senın Rabbım şifasını versın ınsallah cok gecmıs olsun
hahhaa bundan fazlasını ıstemıyorum dıyo fazlası görünmez zaten bunun
benım doktorumda elif hanım dogumu onda yaptımcok yogun bı doktor ama ulasabılırsen askolsun
isteği herşeyi yerde 69 da kalmaz malesef yukarı da cıkar
hosgeldın bızde senı cok ozledık banada yapısmıstı o 67 taa ne zamandır şükür ramazanla yendım onuu
sankı bu iş bana olacak gıbı geldı kaptan hayırlısıyla ınsallah
al benden de o kadar neyse ben sesımı cıkarmayım benımkı 1 yasından sonra ıstedı oglum 15 aylık erken dıyodum ama kısmet artık
hepinize günaydııınnnbugun iftarı eşimle beğendikte yapıcaz arkasına teravih ınsallah kocatepede hıc gıdemedım teravıhe bu ramazan
yok arkadaşım muhasebeyle lakam yok maalesef işletme mezunuyum tabi muhasebe dersi gördüm mecbur 4 sene ama yaptığım iş özel bir şirket işi
şimdi niye yazamıyorum işimi çünkü çok kişi var giren burada eminim çakarlarsa sürekli takipde olucam buda beni deli ediyor zaten
bu arada hep dualarımdasın inan
neti kapatınca topic kapanmıyor benim için yani
ayy canım benimmm...Allah razı olsun ok saqol..sanada dua edemler bulunsun..Rabbim gönlünde ne dileqin varsa kabul etsin cnm..ben inanıyorum dualarınız sayesinde er yada geç bir işe giricem Alalhın izniyle..iyiki varsınız kızlar..bu desteqinizi ömrüm oldukça unutmucam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?