70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Sen öyle deyince kdrin avatarına baktım...

Anladın sen onu....

Günaydın kızlar
İyi misiniz
Gelemiyorum çok sık ama aklımdasınız valla

günaydın canım akşam sen aklıma geldin

hamilesin ya o bakımdan

benim adam tutturmuş bebek de bebek bebek de bebek

5 aylık bir kızım var zati dur be dedim noluyosss

hadi hanım yaaaa yapak bi daha diyoooooooo

günaydın fıstıklarrr
uykum varrr sahurdan sonra yatmayıp kkda sörf yaparsa bi insan olacaqı budur
uykumu alamayınca sersem gibi oluyorum..zaten yatıp uyusam gece uykusu gibi olmuyor daha kötüm oluyorum..kaldım başınıza anlıcanız

1.5 el büyüklüğü pide

pideler anlatış tarzımıza baylıyorum ya

bide ne vardı bir parmak mıydı off neydi yaa o da komikdi

sana benim kızı göndereyim her fırsatta nasıl uyumuya çalışıyorsun gör

arkadaşlarrrrrrr günaaayyyyydıııın ne çok ilerlemiş konu yaw.okuyamayacağım maalesef hepsini işlerim yoğun bugün.2 gündür şirket dışında eğitimdeydim.bugün ara verdim işleri toparlamaya geldim şirkete. yarın yine eğitim var.o nedenle gelip bir ceeeee diyim dedim.:86::86:azcık ucundan baktım topiğe maşallah iyisiniz sanırım.fırsatım oldukça gelirim yine he bide bu hafta bildirim yapamayacağım çünkü regl oldum hemde daha 6 gün varken.:95::95:neyse hepinizi kocaman öpüyorumkendinize iyi bakın.

sabah evden işe ne getireceğime karar verene kadar iş saati geldi bende

1 tane pohaça (nasıl yazılıyo bu yaw
pohça
poğaça
amaaaaaaannnnnn konu nire geldi

öyle işte birde çayn içtim şimdi yeşil çay yapim yoksa maden suyumu içim

onumu içim bunu mu içim ben ni içim

sabah evden işe ne getireceğime karar verene kadar iş saati geldi bende

1 tane pohaça (nasıl yazılıyo bu yaw
pohça
poğaça
amaaaaaaannnnnn konu nire geldi

öyle işte birde çayn içtim şimdi yeşil çay yapim yoksa maden suyumu içim

onumu içim bunu mu içim ben ni içim

Allah kolaylık versin cnm...
ama biz reqliykende bildirim yapıyoruz..kurallarımız böyle...

regl iken hani fazla çıkıyosya tartıda

ha işte regl bittiği zaman hemen iniyonus mu eski kiloya

cok gecmıs olsun
canım cok üzüldüm ya nedır bu cektıgın bu hastalıklardan senın Rabbım şifasını versın ınsallah cok gecmıs olsun

ben şöyle olsam yeter fazlasını istemiyorum ;
hahhaa bundan fazlasını ıstemıyorum dıyo fazlası görünmez zaten bunun
benım doktorumda elif hanım dogumu onda yaptım cok yogun bı doktor ama ulasabılırsen askolsun
69kiloda ebediyyen kalmak istiyorsan buyur istediğin herşeyi yiyebilirsin
isteği herşeyi yerde 69 da kalmaz malesef yukarı da cıkar
hosgeldın bızde senı cok ozledık banada yapısmıstı o 67 taa ne zamandır şükür ramazanla yendım onuu
sankı bu iş bana olacak gıbı geldı kaptan hayırlısıyla ınsallah

al benden de o kadar neyse ben sesımı cıkarmayım benımkı 1 yasından sonra ıstedı oglum 15 aylık erken dıyodum ama kısmet artık

hepinize günaydııınnnbugun iftarı eşimle beğendikte yapıcaz arkasına teravih ınsallah kocatepede hıc gıdemedım teravıhe bu ramazan

mesleqin neydi cnm...bana muhasebe üzerine tavsiyeleri olan birileri lazım...

yok arkadaşım muhasebeyle lakam yok maalesef işletme mezunuyum tabi muhasebe dersi gördüm mecbur 4 sene ama yaptığım iş özel bir şirket işi

şimdi niye yazamıyorum işimi çünkü çok kişi var giren burada eminim çakarlarsa sürekli takipde olucam buda beni deli ediyor zaten

bu arada hep dualarımdasın inan

neti kapatınca topic kapanmıyor benim için yani

patlıcam meraktan arzucum... öqlene kadar aramazlarsa ben arıcam..ama maaşı çok az yaa..tecrübem yok diye bişi demedim 6-7 ay sonra artırıcakmış adam..siqortayıda 3-4 aydan sonra konuşalım dedi... yinede avantaj olarak görmeye çalışıyorum..deneyimli olarak işten çıkarım eqer ilerde fiyat konusunda anlaşamazsak..sen ne düşünüyosun bu konuda..bir avantajıda eve 200metre...

Son düzenleme:

ayy canım benimmm...Allah razı olsun çok saqol..sanada dua edemler bulunsun..Rabbim gönlünde ne dileqin varsa kabul etsin cnm..ben inanıyorum dualarınız sayesinde er yada geç bir işe giricem Alalhın izniyle..iyiki varsınız kızlar..bu desteqinizi ömrüm oldukça unutmucam..

Son düzenleme:

kocama da diyorum ben unutulmaz bir kadınım diyee

neyse canım şaka bir yana bende hepinizi çok seviyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…