günaydın canlar nasılsınız vyine pek keyfim yok şiştim davul gibi ağrılar uyutmadı gece bunada şükür ne diyelim mönüyü yazim ben
iftar:mercimek çorbası bir kase,kabak salatası bol su içtim dünün acısını çıkardım
sahurda:az pide peynir iki zeytin,sahura kalkar kalkmaz iki çay kaşığı dondurma yedim ondan sonra kahvaltımı yaptım soda içtim 1 litrede su
kızlar geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim hepinize Allah razı olsun rabbim kimseye yaşatmasın bu günüme şükür beterin beteri var
senacım romatizma göze vurduğunu ben anlamadım gerçi gözlerim ağrıyodu bide bulanık görüyordum ara sıra ama bu hastalıktan olacağını tahmin etmedim göz kuruluğu olurmuş gözde kızarma olurmuş şimdilik bunlar yok olmuyacağı anlamına gelmez dedi doktor görme alanı çekilecek birde kırmızı beyaz renk testimi ne bişey varmış ondan yapılacak senin değerin kaç çıktı benim rf 169 crp 114 sedim40 çıktı tabi çok çok yüksek dedi doktor kinin tedavisi başlanacakmış aman işte her gittiğimde bi hatalık çıkarıyorlar başıma gidesim gelmiyor bağ dokusu hastalığı varmış romatizmanın yanında valla düşünecek olursan kafayı yemek içten değil rabbim derdi sevdiği kuluna verirmiş diyorum teselli buluyorum işte muhasebe konusuna gelince ön muhasebeden mi bahsediyorsun öyleyse ne öğrenmek istersen yardımcı olmaya çalışırım ama muhasebe dersen bilgim yok gwerçi 4 yıl çalıştım ön muhasebede patronum sağolsun muhasebecinin yaptığı işi yaptırıyordu bana muhasebecimize hiç iş düşmüyordu tabihazıra konuyordu kerata
bu hafta birincilik benim için hayal çok şiştim artıda çıkmasam yeter bana aslında hiç birinci olmak istemiyorum sonra böyle aşağı düşüş kötü oluyor ortalarda bi yerde sabit kalmak en iyisimywish canım üzülme sen bu hafta beni geçersin ben artıda bile olabilirim inşallah artıda çıkmam offf ne güzel verdim ama geri geldi gibi ramazan ayı beni etkiledi ramazan ayından sonra inşallah sıkı sarılıcam bakalım bu akşam göreceğiz ne olacak birincilik gitiiii gitti gitti gittiiiiiii
hoş geldinyaş kaç? ilk diyetin olduğuna göre çok genç olmalısın gibi bir tabu belirdi bende çünkü benim ilk rejimim 6 yaşımda falandı kollarım hafif ısırılası olduğu için, bizimkiler teyzemler falan beni rejime sokmuşlardı, ekmekleri falan saklamışlardı ekmeği çok severdim arayıp arayıp bulamıyordum hatırlıyorum bir gün bir kabın içinde bir ekmek köşesi bulmuştum sonunda, kuruydu.. onu alıp hemen dolabı açıp gizli gizli yağ sürerken yakalanmıştım bizimkiler hatırladıkça şu yaşıma kadar dalga geçti :78: ama napayım seviyordum yağlı ekmek, yağlı ballı reçelli salçalı yavan da olsa olur oofffffff olsa da yesek :97: ama kuru olmasın çocukluğuma indim, çenemi düşürdüm ya pardon
hoşgeldin canım,ama biz diyet yapmıyoruz unut bikere o kelimeyi,biz sağlıklı beslenerek kilo veriyoruz diyet stresine girmeden yani,tabikide yardımcı oluruz sen menülerini paylaş bizimle bizde sana ah ve cıss diyelim
ben işe girdiğimde sıfırdım hiç bişey bilmiyordum aslında her firmanın işleyişine göre değişir ben aylık girdileri çıktıları yazıp kar zarar bilançosu çıkarıyordum ne kadar mal girdi kaç para çıkan malın adeti fiyatı birde ay sonunda hesaplamalar vardı çok zor değil aslında ama benim patron canımı çıkarıyordu dedim ya muhasebcini yapmaı gerekenleri bile bana yaptırıyordu görelimmiş bakalımmış ne kadar vergi ödüyeceğiz stoklarımız ne durumda hepsini yapıyordum rutin olarak tabi fatura kesiyorsun irsaliye falan ama dedim ya işyerinin mahiyetine göre değişir bu işler inşallah sen bi başla gerisi gelir rabbim hkkında hayırlı olanı nasip etsin zor değil aslında hele öğrenince çerez gibi geliyor insana banada güzel bir deneyim oldu şimdi nereye gitsem yaparım zorlanmadan sende maaşı az diye düşünme işi kapmaya bk referans olur inşallah gönlüne göre olsun canımön muhasebe cnm...gireceqim işe ön muhasebe elemanı olarak giricem ama bu konuda hiç bilgim yok..zormu..neler yapılıyor ön muhasebede..
ön muhasebe cnm...gireceqim işe ön muhasebe elemanı olarak giricem ama bu konuda hiç bilgim yok..zormu..neler yapılıyor ön muhasebede..
ben işe girdiğimde sıfırdım hiç bişey bilmiyordum aslında her firmanın işleyişine göre değişir ben aylık girdileri çıktıları yazıp kar zarar bilançosu çıkarıyordum ne kadar mal girdi kaç para çıkan malın adeti fiyatı birde ay sonunda hesaplamalar vardı çok zor değil aslında ama benim patron canımı çıkarıyordu dedim ya muhasebcini yapmaı gerekenleri bile bana yaptırıyordu görelimmiş bakalımmış ne kadar vergi ödüyeceğiz stoklarımız ne durumda hepsini yapıyordum rutin olarak tabi fatura kesiyorsun irsaliye falan ama dedim ya işyerinin mahiyetine göre değişir bu işler inşallah sen bi başla gerisi gelir rabbim hkkında hayırlı olanı nasip etsin zor değil aslında hele öğrenince çerez gibi geliyor insana banada güzel bir deneyim oldu şimdi nereye gitsem yaparım zorlanmadan sende maaşı az diye düşünme işi kapmaya bk referans olur inşallah gönlüne göre olsun canım
patlıcam meraktan arzucum... öqlene kadar aramazlarsa ben arıcam..ama maaşı çok az yaa..tecrübem yok diye bişi demedim 6-7 ay sonra artırıcakmış adam..siqortayıda 3-4 aydan sonra konuşalım dedi... yinede avantaj olarak görmeye çalışıyorum..deneyimli olarak işten çıkarım eqer ilerde fiyat konusunda anlaşamazsak..sen ne düşünüyosun bu konuda..bir avantajıda eve 200metre...
günaydın canım akşam sen aklıma geldin
hamilesin ya o bakımdan
benim adam tutturmuş bebek de bebek bebek de bebek
5 aylık bir kızım var zati dur be dedim noluyosss
hadi hanım yaaaa yapak bi daha diyoooooooo
günaydın fıstıklarrr
uykum varrrsahurdan sonra yatmayıp kkda sörf yaparsa bi insan olacaqı budur
uykumu alamayınca sersem gibi oluyorum..zaten yatıp uyusam gece uykusu gibi olmuyor daha kötüm oluyorum..kaldım başınıza anlıcanız
canım eve yakın olması cok büyük bi avantaj ınan yola cok vakıt gıdıyor hemde yorgunlugu cabası.maaş azlıgı o kadar muhım deıl ılk ısın mı olacak bılmıyorum sende demıssın eger ılk ısınse tecrube kazanman önemli ilk etapta kı ondan sonra basvuracagın ısler acısından yani.yalnız benım tavsıyem sıgortanı hemen yaptırtır yanı 3-4 ay cok fazla en fazla 1 ay süre sonra yapsınlar o da deneme süresi olsun onlara.benım düşüncem bu sekılde 4-4 lük cok zor yanı her ısın mutlka art-eksi yönleri oluyor canımhakkında hayırlısı neyse o olsun bakalım
Adamlar bakmıyor ya çocuklara
Yapması daha güzel
Canım iş için haber bekliyormuşsun
Dilediğin gibi olur inşallah
Ben ön muhasebeden pek anlamam
Ama kaynım muhasebeci
Sanırım böyle firmalar falan oluyor ya
onların vergi gibi bilgilerini tutuyorlar
belenay hastaymışsın geçmiş olsun canım ya
seheryavuz serpi bişeyler okudum ama yazamadım ... umarım iyisinizdir kızlar
kaderin ve sudemin keyfi zaten sabaha sahura dek sürüyor maşallah
Arcak sana ne oldu?
Neyin var?
Neden yazmıyorsun
canım işi bilmiyorum diye çok fazla tepki vermedim.ama yinede maaş çok az dedim..700tl...6-7 ay sonra artırırım dedi..sgk ise 3-4 ay sonra dedi..önce işe bi gireyim 1-1.5 ay geçsin tekrar söylerim..benim eşim valilikte çalışıyor..işe gireyim eşimin ne iş yaptıqını duyunca akla karayı seçecek zaten..sgksız işçi çalıştırmak yasak..valiliqin adı bile yeter..bizim çevrede ön muhasebe istemediqin kadar çok var..fiyatlar çok iyi..geçen konuştuqum yer 900 verdi..biraz mesafeli olab biyer var oda 1500tl veriyor ama tecrübe istiyor..bende tecrübe kazanana kadar bikaç ay çalışırım..şartlarda anlaşamazsak herkes kendi yoluna..iş çevresinin geniş olması büyük avantaj bnm için..inşallah olumlu haber gelirde hep beraber seviniriz..
bende onu diyecektim ama
önce bir hayırlı olsun diyeyim dedim
bu arada habibe ablamın davetiyesi geldi dün
sade ve şık
muhakkak iftara bekliyoruz ramazan bitti ya
Adamlar bakmıyor ya çocuklara
Yapması daha güzel
Canım iş için haber bekliyormuşsun
Dilediğin gibi olur inşallah
Ben ön muhasebeden pek anlamam
Ama kaynım muhasebeci
Sanırım böyle firmalar falan oluyor ya
onların vergi gibi bilgilerini tutuyorlar
belenay hastaymışsın geçmiş olsun canım ya
seheryavuz serpi bişeyler okudum ama yazamadım ... umarım iyisinizdir kızlar
kaderin ve sudemin keyfi zaten sabaha sahura dek sürüyor maşallah
Arcak sana ne oldu?
Neyin var?
Neden yazmıyorsun
Selam kısçelerrr
Sena abla: Rabbim hakkında hayırlısını versin. Elbet bi yerden çıkacak kısmetin.
Yakın olması da bence süper bişi. Hayırlısıysa inşaallah olur. Dualarımız seninlee.. =)
Belenayy: Geçmiş olsun ablacım. Allah şifa versin. Ben genede senden atak bekliyorum.
Bizi de kendini de şaşırtabilirsin bence
Sahur menümü yazmamışım kısçeler..
1 dilim ekmek,
Melemen toplasanız 2 yemek kaşığı eder etmez o kadar yanii.
1 litre suu
canım cok şükür iyiyim de ramazan vurdu dermişim yok yokbasta vurmustu da sımdı ıyıyım şükür ben ramazanın 2ncı haftasından ıtıbaren baskabırımıe gectım gecıcı olarak burdakı bayan yıllık ızınde de bayrama kadar burdayım ve burası daha yogun ondan pek yazamıyorum düzenli.evdede zaten cocuktan fırsat kalmıyor bır debu ara bılgısayar tamırde gene hıc bakamıyorum boyle ıste onundısında ıyıyım canım sen nasılsın bebiş nasıl cinsiyet de bellı olur yakında dimi benımkı 12 haftalıkkengöstermişti kendini
teşekkür ederim tatlım bnm...pazar günü düqün kaçtaymış cnm..inşallah erkendir pazartesi enişten iş başı yapıcak çocuklar kursa gidicek..düqün biter bitmez istanbula dönmemiz lazım..yenqem napıyo iyimi..dayım nasıl yoqundur kesin..ramazanda fırın işi çok yorun oluyor..
teşekkür ederim cnm..daha bişey belli deqil..adam olumlu bakıyorum sana dedi hatta kaqıda işaret koydu banada gösterdi ama yinede güvenemiyorum..senden daha iyisini bulduklarında direk eliyorlar..
çok saqol tatlım bnm...zaten işe girersem dualarınız sayesinde olucak inşallah...
teşekkür ederim tatlım bnm...pazar günü düqün kaçtaymış cnm..inşallah erkendir pazartesi enişten iş başı yapıcak çocuklar kursa gidicek..düqün biter bitmez istanbula dönmemiz lazım..yenqem napıyo iyimi..dayım nasıl yoqundur kesin..ramazanda fırın işi çok yorun oluyor..
teşekkür ederim cnm..daha bişey belli deqil..adam olumlu bakıyorum sana dedi hatta kaqıda işaret koydu banada gösterdi ama yinede güvenemiyorum..senden daha iyisini bulduklarında direk eliyorlar..
çok saqol tatlım bnm...zaten işe girersem dualarınız sayesinde olucak inşallah...
Canım henüz belli değil
Zaten ben öyle zırt pırt doktora gitmem...
Yılda 3-4 kez en fazla...
Sağlıklıysa....
Rabbimin izniyle..
Belli olunca yazacağım buraya...
Senin içinden ne geçiyor?
Hayırlısı olsun...
Sen içini ferah tut yine de...
düğün 14-17 arasındaymış kınada aynı saatte
babam gerçekten çok yoğun ablacım
iftara zar zor geliyor bazen gelemiyor iftardan sonra sahurdada
kalışıyorlar
annem iyi çok şükür şu anda
senin çocuklar nasıl eniştem nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?