başvurduqum yeri aradım patron daha gelmemiş..gelince biz seni arıcaz dediler..off beklemesi çok zor yaa...olumsuzda olsa öqrenmek istiyorum..boşa hayel kurmıyım yanii...
zeynepcim..
siz ne zaman çıkıcaksınız yola..nurten yengemle berabermi gideceksiniz..[
ben miyim
kızlar bana az müsade..mukabelemi okuyup gelicem canlar..
bu arada hep söylemeyi unutuyorum..muazzezin neti yok..kazı çalışması varmış ondan dolayı giremiyor siteye..geçen gün bi hatırını sorayım diye msj attım ben sena diye birini tanımıyom dedinasıı tanımıyonnn yaaaaa:84::84::84::84: yalovada buluşup resim çektiren sen deqilmiydinn geçen hafta mesaj atıp bildirim yapan sen deqilmiydinn nası tanımıyon hee nasılll tanımıyonnn kardeşinin teline takmış sim kartını..numara olarak çıkmış attıqım mesaj..ondan tanıyamamış..bende söylendim..bide tutmuş diyoki ''e dövseydin bari'' ba ba ba ba hem suçlu hem güçlü
mesleqin neydi cnm...bana muhasebe üzerine tavsiyeleri olan birileri lazım...
Allah kolaylık versin cnm...
ama biz reqliykende bildirim yapıyoruz..kurallarımız böyle...
çok güzel olmuş..kıss banada şööyle 160metrekare süper lüks bir daire çiziversenebenim koçişin evi yenilemeye hiç niyeti yokta
züğürt tesellesi
bende şey derim yüzüm çok güzel zayıf olup ne öyle kemikler felan
1.5 el büyüklüğü pide
pideler anlatış tarzımıza baylıyorum ya
bide ne vardı bir parmak mıydı off neydi yaa o da komikdi
hahhaa bundan fazlasını ıstemıyorum dıyo fazlası görünmez zaten bunun
gızzz bu gelin kim
günaydın hepinize
sahur menüm yazayım 4-5 parça pişi küçük onu yedim yattım. Bide eşimden söz aldım zayıflayınca altın kolye alacak bana acillll zayıflamam lazım
kıss ne diyim ben sana..yazını okuyunca aldı beni bi gülmek..ben 90 kiloyken bnm koçiş dediki 60 kiloya in sana altın set alıcam..tabi 30 kilo vereceqime hiç ihtimal vermeden bol kepçeden attı...62 kiloya indiqimdede yeter artık çok zayıfladın artık kilo verme demeye başladıakıllıya bak yaa 60a inince atın alması var diye 62de ka diyo laa dur 2 kilo daha veriyimde altınlarıma kavuşayım varmı bende altınlardan vazgeçecek göz
zeynepcim..
siz ne zaman çıkıcaksınız yola..nurten yengemle berabermi gideceksiniz..[
ben miyim
ben muhasebeciyim soruların olursa yardım edebilirim.
ok yaparız o halde.
tünayydıın bağyanlar
yav bırak 160m² yi gel yapmışken sana triplex yapalım kociş kafayı tırlatsın
ama gerçekten itici yaa yağ tabakası olsa o bile şirin durur ama zayıf olup öne doğru şiş göbekyok ben almayım ayva göbek diye geçiyor, ameliyetı bile var yaa göbüşüme kurban bee [/COLOR]
ne diyem? mahmut büyüklüğünde mi diyem ne diyem?
ama ben öyleydimacaba görünmüyor muydum o yüzden mi bakan bir daha bakıyordu acaba görebilmek için mi:26:
62kg - 60 kg = altın set
kociş seni şuan 60 kilo halinden bin kat güzel görüyordur kaptan
kıymalı baharatlar ev soğan,maydanozla karıştırıp doldurum..hee sudem mantar dolması..tabi arkdaşlarıma demedim o kim diyecekelrdi ve ben seninle olan bağımızı nasıl nerden başlıyarak anlatıcaktımmm...:18:ayyy canım çok sevındım...kıymalı mı yaptın patateslı mı?
sudem mantar dolmasına da çok güldüm haha
kız şu avtarını gözünü sevem bi değiştir yahu....çok mağdur avatarın şöle senın gibi kanlı canlı bişey koy....
ayşe bahar bende anladım onu.:18:.aslında bide karnı şiş olsa sana benziyecek ama daha şişmedi demii
Sen öyle deyince kdrin avatarına baktım...
Anladın sen onu....
Günaydın kızlar
İyi misiniz
Gelemiyorum çok sık ama aklımdasınız valla
hee bak bende yapıyom hemde şimdi reglimin son günü....Allah kolaylık versin cnm...
ama biz reqliykende bildirim yapıyoruz..kurallarımız böyle...
cok gecmıs olsun
canım cok üzüldüm ya nedır bu cektıgın bu hastalıklardan senın Rabbım şifasını versın ınsallah cok gecmıs olsun
hahhaa bundan fazlasını ıstemıyorum dıyo fazlası görünmez zaten bunun
benım doktorumda elif hanım dogumu onda yaptımcok yogun bı doktor ama ulasabılırsen askolsun
isteği herşeyi yerde 69 da kalmaz malesef yukarı da cıkar
hosgeldın bızde senı cok ozledık banada yapısmıstı o 67 taa ne zamandır şükür ramazanla yendım onuu
sankı bu iş bana olacak gıbı geldı kaptan hayırlısıyla ınsallah
al benden de o kadar neyse ben sesımı cıkarmayım benımkı 1 yasından sonra ıstedı oglum 15 aylık erken dıyodum ama kısmet artık
hepinize günaydııınnnbugun iftarı eşimle beğendikte yapıcaz arkasına teravih ınsallah kocatepede hıc gıdemedım teravıhe bu ramazan
teşekkür ederim tatlım bnm...pazar günü düqün kaçtaymış cnm..inşallah erkendir pazartesi enişten iş başı yapıcak çocuklar kursa gidicek..düqün biter bitmez istanbula dönmemiz lazım..yenqem napıyo iyimi..dayım nasıl yoqundur kesin..ramazanda fırın işi çok yorun oluyor..
teşekkür ederim cnm..daha bişey belli deqil..adam olumlu bakıyorum sana dedi hatta kaqıda işaret koydu banada gösterdi ama yinede güvenemiyorum..senden daha iyisini bulduklarında direk eliyorlar..
çok saqol tatlım bnm...zaten işe girersem dualarınız sayesinde olucak inşallah...
kıss ne diyim ben sana..yazını okuyunca aldı beni bi gülmek..ben 90 kiloyken bnm koçiş dediki 60 kiloya in sana altın set alıcam..tabi 30 kilo vereceqime hiç ihtimal vermeden bol kepçeden attı...62 kiloya indiqimdede yeter artık çok zayıfladın artık kilo verme demeye başladıakıllıya bak yaa 60a inince atın alması var diye 62de ka diyo laa dur 2 kilo daha veriyimde altınlarıma kavuşayım varmı bende altınlardan vazgeçecek göz
Bi benim çizelgem yok çıldıracam. Dünde beri uğraşıyom olmuyo.kaydetmiyo. Varya evdeki işlerim de hep duruyo.düntanın sonu gelmiş olacak eşim para bıraktı git saçını boyat diye şimdi ne renk yapıcam ki daha önce hiç boyatmadım. Zeytin kadar siyah saçlarım var yer yer beyazlamış.doğumdan sonrada aşırı dökülüyo. öyle işte fikri olan var mı eşim o kadar istemese boyatmam aradı şimdi de ne yaptın diye aaa oruç saçımı boyatsam bozulur mu ????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?