70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar bana az müsade..mukabelemi okuyup gelicem canlar..

bu arada hep söylemeyi unutuyorum..muazzezin neti yok..kazı çalışması varmış ondan dolayı giremiyor siteye..geçen gün bi hatırını sorayım diye msj attım ben sena diye birini tanımıyom dedi nasıı tanımıyonnn yaaaaa:84::84::84::84: yalovada buluşup resim çektiren sen deqilmiydinn geçen hafta mesaj atıp bildirim yapan sen deqilmiydinn nası tanımıyon hee nasılll tanımıyonnn kardeşinin teline takmış sim kartını..numara olarak çıkmış attıqım mesaj..ondan tanıyamamış..bende söylendim..bide tutmuş diyoki ''e dövseydin bari'' ba ba ba ba hem suçlu hem güçlü

Son düzenleme:
günaydın hepinize
sahur menüm yazayım 4-5 parça pişi küçük onu yedim yattım. Bide eşimden söz aldım zayıflayınca altın kolye alacak bana acillll zayıflamam lazım

ben de ne zamndır yazacam fırsat bulamadım ozledık kız muazzez valla gel cabukk haaa

Bi benim çizelgem yok çıldıracam. Dünde beri uğraşıyom olmuyo.kaydetmiyo. Varya evdeki işlerim de hep duruyo.düntanın sonu gelmiş olacak eşim para bıraktı git saçını boyat diye şimdi ne renk yapıcam ki daha önce hiç boyatmadım. Zeytin kadar siyah saçlarım var yer yer beyazlamış.doğumdan sonrada aşırı dökülüyo. öyle işte fikri olan var mı eşim o kadar istemese boyatmam aradı şimdi de ne yaptın diye aaa oruç saçımı boyatsam bozulur mu ????

tünayydıın bağyanlar

çok güzel olmuş..kıss banada şööyle 160metrekare süper lüks bir daire çiziversene benim koçişin evi yenilemeye hiç niyeti yokta

yav bırak 160m² yi gel yapmışken sana triplex yapalım kociş kafayı tırlatsın

züğürt tesellesi

bende şey derim yüzüm çok güzel zayıf olup ne öyle kemikler felan

ama gerçekten itici yaa yağ tabakası olsa o bile şirin durur ama zayıf olup öne doğru şiş göbek yok ben almayım ayva göbek diye geçiyor, ameliyetı bile var yaa göbüşüme kurban bee

1.5 el büyüklüğü pide

pideler anlatış tarzımıza baylıyorum ya

bide ne vardı bir parmak mıydı off neydi yaa o da komikdi

ne diyem? mahmut büyüklüğünde mi diyem ne diyem?

hahhaa bundan fazlasını ıstemıyorum dıyo fazlası görünmez zaten bunun

ama ben öyleydim acaba görünmüyor muydum o yüzden mi bakan bir daha bakıyordu acaba görebilmek için mi:26:

gızzz bu gelin kim

menem ooo menem.. ilkokul 2 deykene 23 nisanda gelin damat olduyduk örtmenem beni çok yahşi bulmuştu en önde bayrak tutanların arkasına koymuştu en yahşi damadı da mene vermişlerdi ama aybalamla men utancımızdan heç birbirimize bakıp konuşamadıydık

günaydın hepinize
sahur menüm yazayım 4-5 parça pişi küçük onu yedim yattım. Bide eşimden söz aldım zayıflayınca altın kolye alacak bana acillll zayıflamam lazım

kıss ne diyim ben sana..yazını okuyunca aldı beni bi gülmek..ben 90 kiloyken bnm koçiş dediki 60 kiloya in sana altın set alıcam..tabi 30 kilo vereceqime hiç ihtimal vermeden bol kepçeden attı...62 kiloya indiqimdede yeter artık çok zayıfladın artık kilo verme demeye başladı akıllıya bak yaa 60a inince altın alması var diye 62de kal diyolaa dur 2 kilo daha veriyimde altınlarıma kavuşayım varmı bende altınlardan vazgeçecek göz

Son düzenleme:

uyanık kocaya bak adam haklı sen 2 kilonun hesabını yapıyorsun adamcağız altın setin

zeynepcim..
siz ne zaman çıkıcaksınız yola..nurten yengemle berabermi gideceksiniz..
[

ben miyim

ben muhasebeciyim soruların olursa yardım edebilirim.

ok yaparız o halde.

bu konuda hiçbişey bilmediqim için ne sorucamıda bilmiyorum

yaşasınn yaşadımmmm pardon beleşti dimi :26:

Son düzenleme:
biraz önce arkadaşım uqradı...onu yolladım tel trafiqi başladı..mukabelemi okuyamadım ve hala burdayım...ezandan önce okuyup bitireyim..görüşürüz kızlarr

kıymalı baharatlar ev soğan,maydanozla karıştırıp doldurum..hee sudem mantar dolması..tabi arkdaşlarıma demedim o kim diyecekelrdi ve ben seninle olan bağımızı nasıl nerden başlıyarak anlatıcaktımmm...:18:
ya kızım bikaç kere düşündüm hoşuma giden avatar olmadı bende farkındayım yani..göz zevkini bozduğumun..
sen nerden buluyon ordan bakayımm

Sen öyle deyince kdrin avatarına baktım...

Anladın sen onu....

Günaydın kızlar
İyi misiniz
Gelemiyorum çok sık ama aklımdasınız valla
ayşe bahar bende anladım onu.:18:.aslında bide karnı şiş olsa sana benziyecek ama daha şişmedi demii
benim eskiden hayalimdi 3 çocuk bekarkene ama tabi hepsi peşpeşe değil resimdeki gibi..
ama tüple kalırsam ikizlere,sonrada kendiliğnden 1tane olur olur 3tane...size derim ozaman hala görüşürsek..
biz berabermi yaşlancaz kızlarrr

Allah kolaylık versin cnm...
ama biz reqliykende bildirim yapıyoruz..kurallarımız böyle...
hee bak bende yapıyom hemde şimdi reglimin son günü....
2ay olacak o listeye giremedim veremedimde vaktimda olamdı bildirime..
artık girip rezil olma zamanı...vermedim hatta aldım duydunuzmu kaçgündür yırtınıyom burada..
sabah uyandım açkarnına wcyede gittim dua ederek çıktım tartıya..74 olsun diye...
ama yetmişşşşbeeeşşşşşş:84::84:ne ara geldin sen..
aynaya bakıyom nerde saklanmış gerizekali 1kilo...
göbek indi fıs diye regl bitince...anlamadım bulamadım o sinirle yedim sütle gevrek vurdum kendimi sokağa yürüdüm,yürüdüm atayım hemen diye 1kiloyuu
neyse bildirim:75...91:
ver sena kaç yüz mekik zıplama,hoplama,oynama ne verirsen ver yoksa ben kesicem cezamı..ver hakim senaa..

ohh afiyet olsun,allah kabul etsin.nasip olmadı ankarada ne hacıbayrama nede oraya gidemedim bukez..
kısmet artık dediyesen tamamdır bencearayı uzatma sende duymuşundur bu sefer 2.çocuk bi türlü olmnuyor çok var artık gerçekten...

hayırlısı bakalım bekliyorum merakla..

hiç bi söz almadım acaba kocamda banamı güvenmiyor veremem diye..ahh ahhh..neyse az daha verince inanır belki bende isterim altın zaten bana borcu var yapıcak arabaya vermiştim,bendee başka hediyeler isterim
mesela..tüp bebek parasıcanım kocam zaten elinden geleni yapıyor..
gelseydigaliaba dün akşamdan sonra sıkılmaya başladım...

canım burda allah rızasına yapan çokn sağolsunlar bunaltama kendini..
şişttt mavish..tuğba el atın arkadaşa..
ne güzel boyat demiş bende istiyoırumda doğal saç rengimi çok seviyomuş..aslında süpriz yapıcaktım ama bu konuda katı yani..eve girmesiyel beni kapıya koyarsa diye korktum
orucunda bozulmaz sanırım ya..deriden içeri boya girmezse tabi...

neyse cvp yaza yaz yoruldum ..sahipleri gelri okur birazdan..
çıkayım acıktım,çorba ve salata yiyeyim..sonrada
bugün bakalva denemek sitiyroum hani 75 çıktım ya kendime ödüll
yok yaa eşim çok sever ev bakalvasıo tabi benimki nasıl olur bilemem bikere annemle denemiştik idare eder..
şimdi ben ve yalnızlığım deniycez,nişsatamı cevizi aldım geldim..
eşim daha yola çıkmadı bide gezerek gelirlerse işte o gelene kadar zamanım var yani..
napıyım kaşıyor ya sırtım ya kolum bişeyle oyalanıyımda yarın cildiyeci tekrar gidicem,terleyincede tuz yakıyor haa sırtım...
rabbim ezanlar rokunuyor,sen ezanların yüzü suyu hürmetine.. sen belenaya,benim rahatsızlıkalırma,burdaki herkesin maddi manevi hastalıklaırna şifalar ver,şafi ismin hürmetine...
hadi bana kolay gelsin,başarılar dileyin..
bellimi olur bakarsınız baklava ustası olmuşum bigün sizde dersiniz eşi yokken başladı hiçte şerbetlileri sevmem ben..neyse eşim ramazanda sever tatlıyı....

selam kızlar .bu ara diete konusunda pek başarılı olamıyorum midemden dolayıda biliyorsunuz bazı ilaçlar kullanmaya başladım.3 gündür de su pek içmiyorum dışarda işlerim vardı elime su şişesi alıp dolaşamadım malum oruçtayız artık ondanmı ilaçlardanmı bilmem ödem oldu bende ellerim ayaklarım fena şiştiler. bu haftayı ve önümüzdeki haftayı es geçmek istiyorum ben bayramdan sonraki haftaya bildirime başlayabilirim ancak .çünki 3 günde nerdeyse 2 kilo farketti bende bu sabah 67,6 çıktım e doğru değil bu kilom malum. ödem için çay vs de içemiyorum ilaçlar bitene kadar bitkisel şeylerde kullanamıyacağım.artık bana 2 hafta izin verirsiniz yemeklerime hem dikkat etmeye çalışıyorum hemde mideden dolayı yasak olan şeyler var baya o nedenle karışığım bu ara patates yemekle meşgulüm genelde (((

bu hafta ve önümüzdeki hafta bildirimde ben bildirim yapmayacağım ama bayramdan sonra başlıcam bildirime yine o zamana dek ilaçlar da biter gerçi 2 kademe ilaca geçicem ama bakarız artık ben yine arada girer bakarım size ok

KAPTANNNNNNNNNNN duy sesimii :))

Son düzenleme:
Merhaba arakadaşlar,
Ben takımdan ayrılmaya karar verdim nedenine gelince de ya ısınamadık birbirimize sanırım benim ne varlığımınn ne de yokluğumun farkında olmuyosunuz zaten bunun için kırıldığım filan yok zaten daha önceden tanıştığım bir arkadaşım 13.takıma geçmiş yer de varmış zaten sevdiğim sohbet ettiğim biri ben de o takıma dahil olmaya karar verdim.
Herşey için teşekkür ederim yine de inş.hepiniz en kısa sürede hedeflerinize ulaşırsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…