Merhaba arakadaşlar,
Ben takımdan ayrılmaya karar verdim nedenine gelince de ya ısınamadık birbirimize sanırım benim ne varlığımınn ne de yokluğumun farkında olmuyosunuz zatenbunun için kırıldığım filan yok zaten daha önceden tanıştığım bir arkadaşım 13.takıma geçmiş yer de varmış zaten sevdiğim sohbet ettiğim biri ben de o takıma dahil olmaya karar verdim.
Herşey için teşekkür ederim yine de inş.hepiniz en kısa sürede hedeflerinize ulaşırsınız.
merhabalarrrr
işte bu da benim sahur menüm
1.5 dilim ekmek
domatesli yumurta
peynir
domates biber
çok çok çok az baklava ucuncan aldım geri kalanla bakıştık ama ben galip geldim
üstünede yeşilçay içtim bir bardak
tartıda kaç göstercem çok merak ediyorum
Merhaba arakadaşlar,
Ben takımdan ayrılmaya karar verdim nedenine gelince de ya ısınamadık birbirimize sanırım benim ne varlığımınn ne de yokluğumun farkında olmuyosunuz zatenbunun için kırıldığım filan yok zaten daha önceden tanıştığım bir arkadaşım 13.takıma geçmiş yer de varmış zaten sevdiğim sohbet ettiğim biri ben de o takıma dahil olmaya karar verdim.
Herşey için teşekkür ederim yine de inş.hepiniz en kısa sürede hedeflerinize ulaşırsınız.
bu kadar az ekmekle nasıl doyuyonus anlamıyom bravo valla
bı anda erkek dıye gectı canım hayırlısı olsun tabı saglıkla dogsun ınsallah 2 ncıde bende heray doktora gıtmeyı düşünmüyorum bakalım.
kıss ne diyim ben sana..yazını okuyunca aldı beni bi gülmek..ben 90 kiloyken bnm koçiş dediki 60 kiloya in sana altın set alıcam..tabi 30 kilo vereceqime hiç ihtimal vermeden bol kepçeden attı...62 kiloya indiqimdede yeter artık çok zayıfladın artık kilo verme demeye başladıakıllıya bak yaa 60a inince altın alması var diye 62de kal diyo laa dur 2 kilo daha veriyimde altınlarıma kavuşayım varmı bende altınlardan vazgeçecek göz
kıymalı baharatlar ev soğan,maydanozla karıştırıp doldurum..hee sudem mantar dolması..tabi arkdaşlarıma demedim o kim diyecekelrdi ve ben seninle olan bağımızı nasıl nerden başlıyarak anlatıcaktımmm...:18:
ya kızım bikaç kere düşündüm hoşuma giden avatar olmadı bende farkındayım yani..göz zevkini bozduğumun..
sen nerden buluyon ordan bakayımm
ayşe bahar bende anladım onu.:18:.aslında bide karnı şiş olsa sana benziyecek ama daha şişmedi demii
benim eskiden hayalimdi 3 çocuk bekarkene ama tabi hepsi peşpeşe değil resimdeki gibi..
ama tüple kalırsam ikizlere,sonrada kendiliğnden 1tane olur olur 3tane...size derim ozaman hala görüşürsek..
biz berabermi yaşlancaz kızlarrr
selam kızlar .bu ara diete konusunda pek başarılı olamıyorum midemden dolayıda biliyorsunuz bazı ilaçlar kullanmaya başladım.3 gündür de su pek içmiyorum dışarda işlerim vardı elime su şişesi alıp dolaşamadım malum oruçtayız artık ondanmı ilaçlardanmı bilmem ödem oldu bende ellerim ayaklarım fena şiştiler. bu haftayı ve önümüzdeki haftayı es geçmek istiyorum ben bayramdan sonraki haftaya bildirime başlayabilirim ancak .çünki 3 günde nerdeyse 2 kilo farketti bende bu sabah 67,6 çıktım e doğru değil bu kilom malum. ödem için çay vs de içemiyorum ilaçlar bitene kadar bitkisel şeylerde kullanamıyacağım.artık bana 2 hafta izin verirsiniz yemeklerime hem dikkat etmeye çalışıyorum hemde mideden dolayı yasak olan şeyler var baya o nedenle karışığım bu ara patates yemekle meşgulüm genelde(((
bu hafta ve önümüzdeki hafta bildirimde ben bildirim yapmayacağım ama bayramdan sonra başlıcam bildirime yine o zamana dek ilaçlar da biter gerçi 2 kademe ilaca geçicem ama bakarız artık ben yine arada girer bakarım size ok
KAPTANNNNNNNNNNN duy sesimii :))
Merhaba arakadaşlar,
Merhaba arakadaşlar,
slm kızlar nqsılsınız hepınızı cok ozledım tabı ben aklınıza gelıyomuyum bılmem ama galıba bende kılo kılo aldım galıba ınsalah fazla almadan donerım suanda ablamlardan yazıyorum hepınızı optum byyyyyy,,,,
slm kızlar nqsılsınız hepınızı cok ozledım tabı ben aklınıza gelıyomuyum bılmem ama galıba bende kılo kılo aldım galıba ınsalah fazla almadan donerım suanda ablamlardan yazıyorum hepınızı optum byyyyyy,,,,
kızlar eskiden çok takılırdım şimdi beğeni bildirimi gelince girdim yine, allaşkına şu topiğe bi takılın ben kopuyorum yaaa hele son sayfalara doğru daha da uçmuş milletben de yazmıştım bişiler ama siz gerisini de okuyun hatta siz de yazın ya kesin vardır sizde de malzeme
http://www.kadinlarkulubu.com/ilisk...ilk-zaman-rezil-oldunuz-192.html#post19619350
selam kızlar..1.5 cüz okudum namazımı kıldım geldimAllahım hayırlısını ver diyede hem size hem kendime dua ettim..bu arada beni ne arayan var ne soran yaw bari arayın olmuyo diyin...içim içimi yiyo yaa off ya beklemekten kafayı sıyırıcam sonra gerçekten bu deli diye kimse almıcak benii:84::84::84: aramazsanız aramayın yaa siz kaybettiniz bidaha nerde bulacaksınzı benim gibi tecrübesizi inşallah kimseyi bulamazsınız bana kalırsınız hem bana nerelerden iş teklifleri geldide ben gitmedimm hem beni ne doktorlar ne mühendisler istedi bilmiyosunuz siz
aramazsan arama patron aramazsan arama
zaten bana yetmezdi senin vereceqin para:82:
arasana yaaaaaaaaaaaaaaa:84::84::84::84::84::84::84:
ya benım varda yazamam cok utanc verıcı bısey cunku
ya benım varda yazamam cok utanc verıcı bısey cunku
yaz yaaaa banane yaaaaaaaa yazz hadi hadiiii komikse noooolur yaazzzzzzz
kuaföre gittim geldim durum çok vahimmmsaçımın rengi aynı çok mutsuzum eşim dicek bu ne parayı çöpe attın bi akıl lütfennn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?