70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

merhabalarrrr
işte bu da benim sahur menüm
1.5 dilim ekmek
domatesli yumurta
peynir
domates biber
çok çok çok az baklava ucuncan aldım geri kalanla bakıştık ama ben galip geldim
üstünede yeşilçay içtim bir bardak
tartıda kaç göstercem çok merak ediyorum

vayy beee mesaja bak

şaka sanmıştım okurken

e canım sanki benim çok farkımdalar.

ama ben bi şekil hatırlatıyom kendimi

bide buranın daimleri gece gündüz 7/24 burdalar eşlerinden çok buraya vakit ayırıyorlar biz arada girdiğimizden kalıcı olamayabiliyoruz yani ama genede gitmeseydin be yaw :26:

bu kadar az ekmekle nasıl doyuyonus anlamıyom bravo valla

canım kımseye ozellıkle bı tavır aldıgımız yok gercektende yenı gelen arkadaslar kendılerı caba harcıyolar bıraz sık paylasım yapıyorlar kendılerını kabul ettırıyorlar dıgerlerı arada kaynayabılıyo yoksa ayrım fılan yok hem burdan ayrılmadan da takımlarda da yer alabılırsın yanı sen nasıl ıstersen gıtmene gerek yok canım

bı anda erkek dıye gectı canım hayırlısı olsun tabı saglıkla dogsun ınsallah 2 ncıde bende heray doktora gıtmeyı düşünmüyorum bakalım.

HAyırlısı olsun gülüm
Ne olur dua et bana şu mübarek günlerde...
Send e yap gari 2. velediiiiiiiii

Bence o göz yok sende canım
Muhakkak kavuşacaksın sen setine...
Ay harika ama ya
Benim adam bana hayatta böyle bişey demez..
Sen hırslısın neme lazım derdi
Kesin teklif etseydim

Canım kdrim...
İnşallah hayallerine kavuşacaksın bak
Bence biz hiç birbirimizden ayrılmayacağız...
Özellikle hani biz demirbaşlar....

Kız hamişliğini de bebelerini büyütüşünü de
İnşallah beraber yaparız...
Sonra 15 yıl sonra bir toplantı düzenleriz..
Biz yaşlı dinozar kk cılar

Geçmiş olsun midene canım
İyileş gel...

Herşey gönlünce olsun canım...

slm kızlar nqsılsınız hepınızı cok ozledım tabı ben aklınıza gelıyomuyum bılmem ama galıba bende kılo kılo aldım galıba ınsalah fazla almadan donerım suanda ablamlardan yazıyorum hepınızı optum byyyyyy,,,,

ay aşkolsun hulk sana.. daha dün bir bugün iki.. kalabalığız.. burada belli bir grup yok ki :101: ortada bir muhabbet dönüyor, etraftan hatta başka topikten misafirler bile katılmak isteyen katılıyor ya da başka muhabbet açıyor yorum yapıyor paylaşım yapıyor falan.. herkes tarafından bir şekilde ortak uyum sağlanıyor sen neden böyle hissettin ki üzüldüm ben.. ama sohbet etmeyi sevdiğin arkadaşınla aynı topikte olmak isteyebilirsin tabii de ne bileyim bu mesajın birazcık suçlar gibi olmuş.. gitmsen iyiydik istersen daha iyi de olabilirdik ama senin kararın.. o topik bu topik farketmez umarım sen de hepimiz de en kısa sürede ulaşırız hedeflere :109:

alaca bu durgun gözler kötü yapıyor beni.. neşeli huzurlu resim yok mu? gülen gözler yok mu? durgunlaşıyorum bakınca üzülüyorum..

türkiyede misin canım nasıl gecıyor günlerin,oğlun nasıl

selam kızlar..1.5 cüz okudum namazımı kıldım geldim Allahım hayırlısını ver diyede hem size hem kendime dua ettim..bu arada beni ne arayan var ne soran yaw bari arayın olmuyo diyin...içim içimi yiyo yaa off ya beklemekten kafayı sıyırıcam sonra gerçekten bu deli diye kimse almıcak benii:84::84::84: aramazsanız aramayın yaa siz kaybettiniz bidaha nerde bulacaksınzı benim gibi tecrübesizi inşallah kimseyi bulamazsınız bana kalırsınız hem bana nerelerden iş teklifleri geldide ben gitmedimm hem beni ne doktorlar ne mühendisler istedi bilmiyosunuz siz
aramazsan arama patron aramazsan arama
zaten bana yetmezdi senin vereceqin para:82:

arasana yaaaaaaaaaaaaaaa:84::84::84::84::84::84::84:

CAnım biz de seni özeledik
Aklımıza gelmez misin hiç
Oğlun nasıl
Türkiyedesin şimdi sanırım..

Canım tlf numaranı özelden at bana
Seni arayacağım canım

ya benım varda yazamam cok utanc verıcı bısey cunku

Ay kız meraklandırdın bak şimdi bizi

kızlaaaaaaaaaar nasılsınızzzz ..geçmişi okuyamam çünki bir hafta olmuşşşş(özet geçin bakalımmmtabiiki şakydı.özledim herkesi aralardan bi göz atıp geleyim barii

kuaföre gittim geldim durum çok vahimmmsaçımın rengi aynıçok mutsuzum eşim dicek bu ne parayı çöpe attın bi akıl lütfennn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…