- 13 Ağustos 2011
- 418
- 19
- 48
- 40
saçının rengi neden aynı neden o kadar para verdin istediğin rengimi tutturamadılar tekrar yaptırsaydın para vermeseydin vsss vssss cevap bekleniyor :)))))))
kuaföre gittim geldim durum çok vahimmmsaçımın rengi aynı çok mutsuzum eşim dicek bu ne parayı çöpe attın bi akıl lütfennn
kuaföre gittim geldim durum çok vahimmmsaçımın rengi aynı çok mutsuzum eşim dicek bu ne parayı çöpe attın bi akıl lütfennn
ayy canım..
Sen öyle deyince kdrin avatarına baktım...
Anladın sen onu....
Günaydın kızlar
İyi misiniz
Gelemiyorum çok sık ama aklımdasınız valla
kdr in küçük emrahı çok çok geçmiş olsun..günaydın canlar nasılsınız vyine pek keyfim yok şiştim davul gibi ağrılar uyutmadı gece bunada şükür ne diyelim mönüyü yazim ben
iftar:mercimek çorbası bir kase,kabak salatası bol su içtim dünün acısını çıkardım
sahurda:az pide peynir iki zeytin,sahura kalkar kalkmaz iki çay kaşığı dondurma yedim ondan sonra kahvaltımı yaptım soda içtim 1 litrede su
kızlar geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim hepinize Allah razı olsun rabbim kimseye yaşatmasın bu günüme şükür beterin beteri var
senacım romatizma göze vurduğunu ben anlamadım gerçi gözlerim ağrıyodu bide bulanık görüyordum ara sıra ama bu hastalıktan olacağını tahmin etmedim göz kuruluğu olurmuş gözde kızarma olurmuş şimdilik bunlar yok olmuyacağı anlamına gelmez dedi doktor görme alanı çekilecek birde kırmızı beyaz renk testimi ne bişey varmış ondan yapılacak senin değerin kaç çıktı benim rf 169 crp 114 sedim40 çıktı tabi çok çok yüksek dedi doktor kinin tedavisi başlanacakmış aman işte her gittiğimde bi hatalık çıkarıyorlar başıma gidesim gelmiyor bağ dokusu hastalığı varmış romatizmanın yanında valla düşünecek olursan kafayı yemek içten değil rabbim derdi sevdiği kuluna verirmiş diyorum teselli buluyorum işte muhasebe konusuna gelince ön muhasebeden mi bahsediyorsun öyleyse ne öğrenmek istersen yardımcı olmaya çalışırım ama muhasebe dersen bilgim yok gwerçi 4 yıl çalıştım ön muhasebede patronum sağolsun muhasebecinin yaptığı işi yaptırıyordu bana muhasebecimize hiç iş düşmüyordu tabihazıra konuyordu kerata
bu hafta birincilik benim için hayal çok şiştim artıda çıkmasam yeter bana aslında hiç birinci olmak istemiyorum sonra böyle aşağı düşüş kötü oluyor ortalarda bi yerde sabit kalmak en iyisimywish canım üzülme sen bu hafta beni geçersin ben artıda bile olabilirim inşallah artıda çıkmam offf ne güzel verdim ama geri geldi gibi ramazan ayı beni etkiledi ramazan ayından sonra inşallah sıkı sarılıcam bakalım bu akşam göreceğiz ne olacak birincilik gitiiii gitti gitti gittiiiiiii
Adamlar bakmıyor ya çocuklara
Yapması daha güzel
Canım iş için haber bekliyormuşsun
Dilediğin gibi olur inşallah
Ben ön muhasebeden pek anlamam
Ama kaynım muhasebeci
Sanırım böyle firmalar falan oluyor ya
onların vergi gibi bilgilerini tutuyorlar
belenay hastaymışsın geçmiş olsun canım ya
seheryavuz serpi bişeyler okudum ama yazamadım ... umarım iyisinizdir kızlar
kaderin ve sudemin keyfi zaten sabaha sahura dek sürüyor maşallah
Arcak sana ne oldu?
Neyin var?
Neden yazmıyorsun
Herkese merhabaa hiç iyi değilim ben bu yazıyı bile zar zor yazıyorum gözlerim çok kötü sağ gözüm kanamış agrı sızı sulanma net görememe herbişi varbaana dua edermisiniz canlarımm
Bugün Bildiirmi iftardan önce tartılıp buraya yapıcaz dimi? İnşallah girebilirsem nete yazıcam
Dualarınızı eksik etmeyin..
Allaha emanet olun
Herkese merhababen cok hastayım gözlerim enfeksıyon kapmıs sağ gözum kanadı resmen batma var sancı var sulanma var nazaraaa geldiiiiiiiimmmmmmmmm bana dua edermisiniz Tez vakıtte iyileşeyim
Kilo bildirimi bugün iftardan önce yapıyorduk dimi inşallah girebilirsem bildiirm yapıcam canlarımm
Selam kısçelerr..
Ne sinir bi gündü. İnsanları anlamak cidden zor ve dert anlatmakta. Kendi bildiklerinden şaşmıyorlar aamaaann neysee nee.
6 da çıkcam işten 7 de evde olurum. Bildirim yapıp iftar için dışarı çıkıcam.
Bu hftadan umutlu değilim. Ama suçluyu söyledim zaten
naptiniz kizlaray direk konuya dalacam dün diyordum ya icim sIkILIyo diye sebepi cikdi bugün isarkadasi baya bir tersledi beni cok morelimi bozdu simdi küstük birbirimze gereksiz yere artik iyice bunaldim hersey tersine gidiyor bu aralar kafayi yicem
takma kafana..
gece uykularının düzensizliğinden işe adapte olamıyo olmayasın...
benım aklıma o geldi..
kendını bı düşün son zamanalrda nasılsın..
hem dıet hem ramazan hem uykusuzluk nedenıyle işe konsantre olamıyo olmayasın..
cunku ben senın gunlerce uyumadan işe gitmenı dogru bulmuyorum..
gece uyuman lazım..
ben sabah 8 .00 de yattım 17.00 de kalktım...
gece uyumasam da gündüz 9 saat uyudum mesela..
hayatim dün saat 22.30 falan ciktim uykumu alayim diye topic den
bundan bi kac hafta önce bizim sekretär geldi dedi sizin odaya gelip duruyo fazla gelmesin bende dedim yetiskin kadin ben koskoca kadin a gelme diyemem beni karistirma dedim simdi o tatile cikti bu ikiye bi geliyo dün sekretärin yardimcisi tuhaf tuhaf bakti bende dedimki bak nasil bakti sen burdasin diye baskada birsey demedim kötü niyetlen söylemedimki ona problem olmasin diye bahsettim bugün gelmedi bende merak ettim aradim noldu hic ugramadin iyimisin diye madem gelmesini istemeseydim niye arayayim demi yok sen o niyetle söyledin diye tuturdu gittim yanina bak 10 senelik isarkadasligimiz var iyi kötü cogu seyi paylastik niye böyle yapiyorsun ya ben kendimi anlatamadim yada sen yanlis anladin tamam tamam diye beni gecistirdi umursamadi bende ciktim ama cok gücüme gitti niye böyle yapti simdi diye düsünüp duruyorum
[/U]kızlar yüreğim sızlar çoook yalnızım çoooookkociş nöbetçi bugün hiç iftar yapasım yok ..ama napalım mecbur..kimbilir ne zaman yapar iftarını sevgilim..nasıl aşığım ben bu adama yaaaaaaaaaaaaa
sena abla sudem34 arcak leguuu triendy charm qivi belenay...yeni gelenler daha isimlerini yazamadıklarım kimse alınmasın bütün topic toplaşın gelin bana Allah ne verdiyse yapar yerizzzz.bekliyorum ona göre
ayşe bahar ablaaaaaaaaaa hamilemisymişsin şok şok şok flash flash flash..ayyy çok sevindim hadi bakalım sıra bizde
olur bence arada öyle şeyler arkadaşının canıda belki bişeylere sıkılmıştırrrrr..ayıp etmiş ama ramazan ayında hoşgörülü olmak lazım büyüklük sende kalsın hatasını anlar sonunda dimi benim nacizane fikrim bu
çoook doğru bende dinledim atvde..yıllardır bilirm ama uygulamam önemini..eşim geç yatat bende ona uyuyorum..ama zayıflattığını söylüyor tabi 3te yatıp 10kalkmak değil..normal saatde yatıp kalkmak...ramazanda bu hiç olmadı neyse inş.uygualırm heryöndne sağlıklı enazından 12de yatıp..8de kalkmak...düzgün saatlerde uyursak 8 saat uykuda 400 kalori yakıyormuşuz
1 hafta da en varkii...aa oku oku kaçırma canım...kızlaaaaaaaaaar nasılsınızzzz ..geçmişi okuyamam çünki bir hafta olmuşşşş(özet geçin bakalımmm tabiiki şakydı.özledim herkesi aralardan bi göz atıp geleyim barii
ankaradamı bişey vr kız..bizim evdeki son numaramız yakışıklı kardeşiminde gözü balon gibi şişmiş..çok yakışıklı ve çok uzun boyu...yavrumun yarın tercihleri açıklancak.inş.hayırlısı olur..annem tekne kazıntısındanda ayrılıyor..cok gecmıs olsun benım gözdede var bısey 2 gun once benımkıde kanlandı ıltıhaplandı gectı ama sureklı kasınıyo bayramdan sonra bı baktırmam lazım:44:
naptiniz kizlaray direk konuya dalacam dün diyordum ya icim sIkILIyo diye sebepi cikdi bugün isarkadasi baya bir tersledi beni cok morelimi bozdu simdi küstük birbirimze gereksiz yere artik iyice bunaldim hersey tersine gidiyor bu aralar kafayi yicem
sagol canim bende takmamaya calisacam kafama ben avusturyada yasiyorumbu almanlar anlamaz ramazandan bak yemege gelirim bogazima düskünüm dermissim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?