70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

mısır püsküllü çayımı tam 1 saat demlettim kupada, bi diktim kafaya, found deep yaptım ilaç niyetine :120: bu ödemden kurtulmam lazııım

yine kim ne yaptı hiç durmuyor değil mi bu hatunlar

Yaa sorma arıyorlar resmen çığırmak için yer arıyorlar.
Arada bi program takılıyor anında saymaya başlıyorlar. Program bozukmuş, hatalymış sende öylesin demek istiyorum ama diyemiyorum susuyorum
Senin mısır püsküllü çayı gene içem bu akşam..

ah desen ne güzel bomba olur aman bana uyma sen sus ben de susuyorum bak dün patrona gösterdim uğraştığım projeyi oluyor mu devam edeyim mi değiştireyim gibilerinden, adım gibi eminim bana kendisi dedi 50cmlik böl cepheyi diye, ben de öyle yaptım.. dün tutmuş 50 çok azmış bir de iyi adamdır ama pek ukaladır hareketleri falan, hafif alaycı ve anlam verememiş mimiklerle bana 50nin küçük olduğunu maliyetin fazla çıkacağını anlatıyor, dayanamadım, siz demiştiniz 50lik yapmamı dedim, 50 demedim 150 dedim diyor ama nickim kadar eminim 50 dediğine bana tutup bi de o doğru söylüyor ben yanlış anlıyormuşum gibi davranmaz mı içinden 150 diye düşündü, 100ünü yuttu bana 50si çıktı demek ağzından baktım bi de pek emin, peki yanlışlık olmuş düzeltirim dedim. oruçlu ya olur böyle şeyler diye düşündüm :106: ama hatun kısmıyla dalaşmaya gelmiyor o ayrı

mısır püsküllü çayımı tam 1 saat demlettim kupada, bi diktim kafaya, found deep yaptım ilaç niyetine :120: bu ödemden kurtulmam lazııım

bende aldın dün senın caylardan dogru almısımdır ınsallah ödem ıcın slım dı demı mavı ondan aldım ıcındekılerı begendım gül bişeyi ayzıyodu neydı yaa bu aksam ıceyım

merhaba arkadaşlar bugünmü tartılıyoruz ben orucuda bırakmak zorunda kaldım idrar yollarımda iltihap oluşmuş bide taş var doktorum bol su içmem gerektiğini söyledi orucuda kışa ertele dedi su içmektende şiştim valla bu haftada herşey beni buldu hayırlısı allah daha beterinden korusun

cok gecmıs olsun canım oruc tutmayanlar bu sabah tutanlar dun aksam ıftardan önce tartılıp bıldırımı sena kaptanın özeline yapıyor canım

bende aldın dün senın caylardan dogru almısımdır ınsallah ödem ıcın slım dı demı mavı ondan aldım ıcındekılerı begendım gül bişeyi ayzıyodu neydı yaa bu aksam ıceyım

gül çiçeği ondan ben de alıcam.. mopaşa yolum düşüyor hep ama orada slim kalmamış mmm migrosun da hergün otobüsle metroyla geçiyorum ama inip alıp tekrar binmeye fırsatım olmuyor orada kesin var ben de istiyoruuum :84: vücudumda fazladan çok su çıktı ama cildim dudaklarım falan kupkuru oldu parmaklarım falan normal de bacaklarım şişti off atmam lazım bu suyu :84:

geçmiş olsun ben diyecektim herşey seni buldu diye, sen yazmışsın zaten.. ne bu ya üstüste geldi durdu :26:

teşekkür ederim canım bugün tartılıp yazarım size birşey daha danışmak istiyorum pantolon aldım bugün lcw den 42 beden aldım ama içime sinmedi 40mı alsam diye kilo verince bollaşırmı ikisinide giydim çok az bi fark vardı ne yapsam acaba

Bazen bozuyorum şikayet ediyorlar müdürüme. Sonra bu ilk değil ukalalıkları diyorum anlatıyorum o da onların müdürüne şikayet ediyo
Özür diliyolar sonra
Senin patronla çalışman fenaymış gerçi iyiyse sorun yok. Bizim müdür de bazen kendini patron sanıyor
Bi yazmaya başladım 80 tane iş girdi araya halaa yazcamm

selam vermeden geçmeyım dedım..
gezmedıydım bugun kendıme kıyafet degıl dıet ürünlerı aldım geldım...hahaha...
temızlık yapıp kuaföre gııdp ,akşamda kocişle yemeğe çıkıcaz..
akşama ben yokum bacılar...
hepinizi al yanaktan öperim ...muck...

givi teşekkür ederim yalnız olduğum için bana çok iyi geliyor sizlere danışmak kendi kendime kara veremiyorum gidiyim birazdan değiştiriyim:90:

qiviye katılıyorum 40 alırsan zayıflamak icin çaba harcarsın daha çok.
Hem lcw nin pantolonları çabuk genişliyo

ay sudem ya hangı ara geldın gıttın mantar dolmayı sorcaktım sana patateslı olanını mantar aldımda dün ıftara yalnızım onu yapayım dıyodum kasarlı yapayım barım:44:

ay sudem ya hangı ara geldın gıttın mantar dolmayı sorcaktım sana patateslı olanını mantar aldımda dün ıftara yalnızım onu yapayım dıyodum kasarlı yapayım barım:44:

hehe nette tarıfın ıgördüm tahmın ettıgım gıbıymıs ondan yapcam

charm hosgeldın yaa ozledık yanlıslıkla mı gıttın noldu

Kızlar merhaba,

ben geldim ama hiç hoş gelmedim..
3 günlük bir ban aldım hemde sebepsiz yere..

''gerdüş nerelerdesin resim koydum bakabilirsin'' dediğim mesajda düzenleme yaptım diye resim koydum sildim sanılmış saolsun forum editörleri tarafından.
ve yanlış gözlem nedeniyle 4 yılı aşkındır bulunduğum sitede ilk defa sebepsiz yere ban aldım..

inşallah bu mesajım yüzünden yeni bir ban uygun görülmez benim için !

bizde bı yanlıslık oldugunu anlamıstık ıns bıdaha olmaz canım üzme kendını ya bosver sohbetını özledık kız güllaç yemeye devam mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…