70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bizde bı yanlıslık oldugunu anlamıstık ıns bıdaha olmaz canım üzme kendını ya bosver sohbetını özledık kız güllaç yemeye devam mı

yok be canım en son güllaç muhabbeti geçtiğinden bu yana hiç yemedim hatırlatma bak bu hafta hıc guzel gecmedı zaten ıftarda dıkakt etsem sahurda batırdım, sahurda dıkakt etsem ıftarda batırdım bı duzeltemedım rotayı...

bizde bı yanlıslık oldugunu anlamıstık ıns bıdaha olmaz canım üzme kendını ya bosver sohbetını özledık kız güllaç yemeye devam mı

yok be canım en son güllaç muhabbeti geçtiğinden bu yana hiç yemedim hatırlatma bak bu hafta hıc guzel gecmedı zaten ıftarda dıkakt etsem sahurda batırdım, sahurda dıkakt etsem ıftarda batırdım bı duzeltemedım rotayı...

Boşver Charmm sistemden görmeden nasıl böyle birşey yapılmış dediğin gibi saçma bi durum.
Seni de güllaçlarını da özledik..
İnş. bi daha yanlış anlaşılmaz :)

yapayım bir güllaç hepicinize yedircem rahatlıcaksınız sonrada ben yemicem
inşallah canım inşallah !! ...

anladım canım benımde oyel gectı bu hafta verımsızdı yanı son 10 gunu ıyı degerlendırmem lazım:18:

yaaaaaaaaa dayanamadım sütlaç yedim bi kase offfffffffff neyse öğlen yemek yememiştim onun yerine geçsin bari

koşayım birazdanda:124::122: zaten 500 gr vermişim bu hafta

iyi de ben patrondan ve iş arkadaşımdan çekmediğimi, iş arkadaşımın eşinden çekiyorum hatun aklı sıra laf sokup duruyordu alttan alıp bozmamaya çalışıyordum bir gün tak etti nasıl gıcık oldum, nişanlıma dert yandım bana yine laf soktu bir daha yapsın, çok güzel laflarım var ona üslubumu bozmadan tak tak yedircem lafları dedim sevgilim de gıcık oldu esirgeme ver cevabını ama alttan alttan ver dedi kadın hissetti mi ne yaptı, yine eskisine döndü şimdi güler yüzlü aferin böyle olsun gülümsemek de yakışıyor işte ne alemi var ya hayyret bir şey bir de var ya zaten benim muzdarip olduğum konuda artistlik yapıyordu o kıllandırıyordu beni.. ya hatta olayın sonlarına doğru topik bile açacaktım ama sık girmiyordum o zamanlar sizinle de paylaşamadım zaman geçti ama içimi dökmek istiyorum yaaaa

bak anlatayım; biz zaten saha dışında yani ofis içinde 3 kişiyiz.. iş merkezi genelde böyle ve kimsenin çayı bulaşığı için extra elemanı yok, ayda 1-2 genel temizliğe bayan geliyor onun dışında herkes kendi işini kendi görüyor.. güzel.. ama iş arkadaşım bir ara iyice tembele yatar olmuştu.. ben diyete başlamadan önce sabah simit poğaça falan alırdım iş arkadaşım da ya kahvaltısını yapardı ya da o da öyle alır gelirdi zaten evi hemen bizim arkamızdaki apartmanda bir yerde.. neyse ben diyet yapmaya başlayınca sabahları kendime tabak hazırlıyordum iş arkadaşıma da hani önünde poğaça çörek falan varken salatalık domates tercih etmeyeceğini bildiğim halde belki canı çeker diye nezaketen size de hazırlayım mı diye soruyordum ilk istemedi, sonra olur falan demeye başladı ona da tabak hazırladım tabii benimki kadarla doymaz erkek kısmı diye fazla falan koyuyordum ince düşünüyordum falan neyse bu iş arkadaşım iyice alıştı iyi niyetimi su istimal etmeye başladı.. tabağını falan sürüyordu tezgaha yıkamıyordu bazen tabak istediği halde yemiyordu yazık oluyordu.. ben 2-3 günde bir buz dolabını dolduruyordum onu kafaya takıp kendi diyetimi aksatmak istemiyordum.. kendime hazırladığımın neredeyse iki katını ona hazırlamama rağmen ki gözümde yok ama bir kere bile ya bu kız aldıklarını benimle paylaşıyor bir gün de iki domates ya da bir parça peynir bir bisküvi ben getireyim demedi, ara öğünlerimi falan zaten ikram ediyordum.. bulaşıkları da yıkıyorum ohhh ne ala.. yok ezik değilim kalsın öyle paşa paşa yıkasın dediğimde bakıyordum harbi kalıyor öyle ve o paşa paşa oturuyor, gelene gidene ayıp oluyor mecbur yıkıyordum yine.. e böyle şey patrona da söylenmez hem ofisin hanımıyım sanki her gün işler bana bakıyor zaman geçti, ben kendime tabak hazırlıcam, sinirliyim ama nezaketen sordum yine, bana demez mi bana tabak hazırlamayım ben çay alayım diye sustumm hizmetçiyim sankiiii ya tahsili falan da benden düşük ama benden fazla tecrübesi var neyse bir keç kere tekrarlandı ben çay alayım falan, kudurdum içten içe, gencecik eşi ev hanımı sabah kalksın kocasına kahvaltı mı çay mı neyse hizmetini yapsın bu ne yaa derken bi de eşi gelip bir gün ne desin.. çay seti var hani üstü cam demlik, altı kettle.. işte içinde çay az kalmış, ama daha akşam üstü çıkmamıza 2 saat falan var eşi geldi bir ara kalktı direkt mutfağa gitti hışımla geldi, çay içiyor musun diye sordu kocasına, o da yeni mi demleyeceksin dedi, hatun da yok yıkıcam dedi gitti.. ben bir ara mutfağa girdim , yok demliğin dibinde çay varmış, yok demliğin dibi çay lekesi olmuş, o hiç sevmezmiş falan titizlik taslıyor.. yaa kocasının sabahtan akşama kadar pisliğine ben tahammül ediyorum beee ne deli oldum alttan aldım bir şey demedim iş yeri diye, ben de zaman bulamıyorum dedim girdim içeri.. o zaman da harıl harıl projelerle uğraşıyorum ve patron bana çayı bulaşığı zaten hiç bir zaman sormaz, işimi sorar.. sonra zaman geçti yine, hatun geldi birgün, mutfağa girdi, ben zaten kendi bardağımı kullanıyorum bir tek, onu da yıkıyorum her sefer, yine bardaklar birikmiş, hatun geldi odaya, bulaşık dolu sanki iki kişi değilsiniz ne çok bardak kullanılmış dedi ben böyle ya dicem ben kendiminkini yıkıyorum, o gördüklerin kocanın pisliği, ben her gün kocanın sorumsuzca çıkarttığı onca bulaşığı yıkamak zorunda değilim bulaşık için para almıyorum ki buna rağmen kocanın bulaşıklarından gına geldi, işim gücüm var benim, beğenmiyorsan senin zamanın var buyur gel beğendiğin gibisini yap:117:.. bunları ve fazlasını söyledim.. ama içimden.. çok sinirlendim ama kalp kırmak istemedim.. zaman geçti.. şimdi güler yüzlü bana karşı.. halbuki bir kez daha yapsaydı çok güzel oturtacaktım lafı.. ohh be uzun oldu pardon ama rahatladım yaaa valla ohhhh

hoşgeldin canım olur böyle şeyler takma kafana insanız sonuçta sen boşver şimdi diyet ne alemde diyet adın güllaç charm a çıktı he geçen gün güllaç yapıyordum aklıma sen geldin yapıştı bak üstüne çıkmıcak güllacın adıneyse tekrar hoşgeldin

Kızlar selam bu gün işe gitmedim bütün gün dışardaydım ancak zaman buldum
bildirimim
baş. 78.2
geç.haf 62.8
bu hafta 61,9
giden 900
top. giden 16.300
hedef 60

kilo veren herkezi tebrik ediyorum, veremeyenler üzülmesin yola devam

chaaaaarrm hoş geldin seni görmek ne güzel daha bu öğlen geçtin aklımdan.. bugün aklımdan ne geçse karşıma çıkıyor acaba şansımı mı zorlasam ki neyse ya yine çok saçma bir şey olmuş da sen anlatmadın mı durumu? 3 günde mi anlaşıldı bu saçmalık o garip neyse geçmiş olsun.. bu arada foto çok tatlı yaa yaşın çıkmış ortaya bak küçük duruyorsun ne güzel..

sorma ya.. benden sonra kimbilir siz kaç kere yaptınız yada yedınız.. iş benim üstüme kaldı..
diyet valla yazdıgım gıbı ıftar guzelse sahurda bozuyorum sahur guzelse ıftarda bozuyorum..
benım canım eşim gitmiş diyet yapmasam o kadar almayacagı bır dolu antep fıstıgını almıs gelmıs..
bırde dıyorkı sana antep fıstıgı aldım kocaman.. bende dedım saka mı yapıyorsun.. baska zaman al desem o kadar cok almazsın benımı sınıyorsun dedım..
ama sınavı kaybettım oncekı gun ıftardan sonra gece 2 kase yedım dun de sahurda 2 kase yedım.. daha da zor tutuyorum yoksa bır oturusta bıtırırımde...
bayılıyorum antep fıstıgına.. ooy oy... :44: şimdide antep fıstığı kalmasın benım ustume..

hoşbulduk tatlımmm...
3 gündür hiç giremedim ki siteye mısafır olarak ancak.
cezalıyken özel mesaj fılanda atılmıyor yonetıcıye fılan onuda ogrenmıs oldum..
mecbur bugun acıldı gırdım ıste mesaj fılan attım yonetıcıye bakalım ne değişir...

bu arada saol canım deşifre oldum desene..

Merhaba
Evet hata yapılmış ilgili mesajı okudum, özür dileriz.... Mesajı yanlış anlamışız mesajdan fotograf silinmiş olarak algılanmış.

kızlar ya inanın şuan sinir küpüyüm heryanım titriyoo,off ben çok kötüyüm,alt kattaki kadın çirkefin teki çıktı yemin ederim dayanamıycam artık napıcamı bilmiyorum offsinirden deminden beri ağlıyorum bukadarda olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…