bizde bı yanlıslık oldugunu anlamıstık ıns bıdaha olmaz canım üzme kendını ya bosver sohbetını özledık kız güllaç yemeye devam mı
bizde bı yanlıslık oldugunu anlamıstık ıns bıdaha olmaz canım üzme kendını ya bosver sohbetını özledık kız güllaç yemeye devam mı
Charm gelmişşş hoşgelmişşşş leyyy leyyy limii limiileyyyy :118:
hoşbulduk tatlımm... bir yanım uyuz olmuş durumda ! bir yanımda sizi özlemiş..
Boşver Charmm sistemden görmeden nasıl böyle birşey yapılmış dediğin gibi saçma bi durum.
Seni de güllaçlarını da özledik..
İnş. bi daha yanlış anlaşılmaz :)
givi teşekkür ederim yalnız olduğum için bana çok iyi geliyor sizlere danışmak kendi kendime kara veremiyorum gidiyim birazdan değiştiriyim:90:
yok be canım en son güllaç muhabbeti geçtiğinden bu yana hiç yemedim hatırlatma bak bu hafta hıc guzel gecmedı zaten ıftarda dıkakt etsem sahurda batırdım, sahurda dıkakt etsem ıftarda batırdım bı duzeltemedım rotayı...
anladım canım benımde oyel gectı bu hafta verımsızdı yanı son 10 gunu ıyı degerlendırmem lazım:18:
Bazen bozuyorum şikayet ediyorlar müdürüme. Sonra bu ilk değil ukalalıkları diyorum anlatıyorum o da onların müdürüne şikayet ediyo
Özür diliyolar sonra
Senin patronla çalışman fenaymış gerçi iyiyse sorun yok. Bizim müdür de bazen kendini patron sanıyor
Bi yazmaya başladım 80 tane iş girdi araya halaa yazcamm
hoşgeldin canım olur böyle şeyler takma kafana insanız sonuçta sen boşver şimdi diyet ne alemde diyet adın güllaç charm a çıktıKızlar merhaba,
ben geldim ama hiç hoş gelmedim..
3 günlük bir ban aldım hemde sebepsiz yere..
''gerdüş nerelerdesin resim koydum bakabilirsin'' dediğim mesajda düzenleme yaptım diye resim koydum sildim sanılmış saolsun forum editörleri tarafından.
ve yanlış gözlem nedeniyle 4 yılı aşkındır bulunduğum sitede ilk defa sebepsiz yere ban aldım..
inşallah bu mesajım yüzünden yeni bir ban uygun görülmez benim için !
Kızlar merhaba,
''gerdüş nerelerdesin resim koydum bakabilirsin'' dediğim mesajda düzenleme yaptım diye resim koydum sildim sanılmış saolsun forum editörleri tarafından.
ve yanlış gözlem nedeniyle 4 yılı aşkındır bulunduğum sitede ilk defa sebepsiz yere ban aldım..
hoşgeldin canım olur böyle şeyler takma kafana insanız sonuçta sen boşver şimdi diyet ne alemde diyet adın güllaç charm a çıktıhe geçen gün güllaç yapıyordum aklıma sen geldin yapıştı bak üstüne çıkmıcak güllacın adı neyse tekrar hoşgeldin
chaaaaarrm hoş geldin seni görmek ne güzeldaha bu öğlen geçtin aklımdan.. bugün aklımdan ne geçse karşıma çıkıyor acaba şansımı mı zorlasam ki neyse ya yine çok saçma bir şey olmuş da sen anlatmadın mı durumu? 3 günde mi anlaşıldı bu saçmalık o garip neyse geçmiş olsun.. bu arada foto çok tatlı yaa yaşın çıkmış ortaya bak küçük duruyorsun ne güzel..
Kızlar merhaba,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?