hoşbulduk tatlımmm...
3 gündür hiç giremedim ki siteye mısafır olarak ancak.
cezalıyken özel mesaj fılanda atılmıyor yonetıcıye fılan onuda ogrenmıs oldum..
mecbur bugun acıldı gırdım ıste mesaj fılan attım yonetıcıye bakalım ne değişir...
bu arada saol canım deşifre oldum desene..
kızlar ya inanın şuan sinir küpüyüm heryanım titriyoo,off ben çok kötüyüm,alt kattaki kadın çirkefin teki çıktı yemin ederim dayanamıycam artık napıcamı bilmiyorum offsinirden deminden beri ağlıyorum bukadarda olmaz
Merhaba
Evet hata yapılmış ilgili mesajı okudum, özür dileriz.... Mesajı yanlış anlamışız mesajdan fotograf silinmiş olarak algılanmış.
Charmm onlar senin resimlerinmi avatardaki?
evet canım benim...
kızlar ya inanın şuan sinir küpüyüm heryanım titriyoo,off ben çok kötüyüm,alt kattaki kadın çirkefin teki çıktı yemin ederim dayanamıycam artık napıcamı bilmiyorum offsinirden deminden beri ağlıyorum bukadarda olmaz
birine accaip benziyorsun ama çıkaramadım :84: kuzenime çok benziyorsun ama başka birinin tıpatıpısın ifaden bile aynı yaaa çıkaramadım amaa:84:
Vayyy yüzünde çok güzelmişşş maşaallahhh :)
Noldu ki???????
sorma ya.. benden sonra kimbilir siz kaç kere yaptınız yada yedınız.. iş benim üstüme kaldı..
diyet valla yazdıgım gıbı ıftar guzelse sahurda bozuyorum sahur guzelse ıftarda bozuyorum..
benım canım eşim gitmiş diyet yapmasam o kadar almayacagı bır dolu antep fıstıgını almıs gelmıs..
bırde dıyorkı sana antep fıstıgı aldım kocaman.. bende dedım saka mı yapıyorsun.. baska zaman al desem o kadar cok almazsın benımı sınıyorsun dedım..
ama sınavı kaybettım oncekı gun ıftardan sonra gece 2 kase yedım dun de sahurda 2 kase yedım.. daha da zor tutuyorum yoksa bır oturusta bıtırırımde...
bayılıyorum antep fıstıgına..ooy oy... :44: şimdide antep fıstığı kalmasın benım ustume..
banada ıs yerıdnekı amırım kendıne gelen hedıyeyı verdı bı sürü antep fıstıgı gazıantepten gelmıs oruc olmasam gıderdı bırazı sımdıye ama eısm benden cok götürür emınım
çıkar çıkar kız merak ettim şimdi.. :)
Selam canlarımm nasılsınızhayırdır canım ya
ya aklımdaki tam değil ama bak fotolarda bihterin şu 3. haline benziyorsun biraz sanki
ya allahım kimseye böyle komşu vermesin,nasıl biyere düştüm benyaa,oturduğum bina 3 katlı 3te ben kalıyorum altta o ,,en alttaki kadında çok ii sağolsun,orta kattakini görsen ii bişey sanırsın temizlik taslar dururdu,bikere olsun kapının önünü ve garajı süpürdüğünü görmememe rağman,ses çıkarmadım en alttaki kızla ben süpürüyoduk ama tak dedi ve sıra onda diye geçenlerde söyledim bugün süpürcektinya dedim ,ne dese beğenirsin aşağıaki ne zaman süpürcek dedi,bende o benden sonra süpürdü dedim,oda bende daha geçen süpürdüm onlardan sonra demesinmi,ya sabır dedim sustum,ama bugünki taşırdı sabrımı yaa,ben 2haftadır çizelge yaptım astım kapıya 2hafta önce en alttaki geçen perşembede ben süpürdüm ve yazdım,dün perşembeydi ve o çıkıp süpürmedi öyle bekledim bişeyde demedim yapar belki diye ama yok,bugün baktım hala heryeri b..k götürüyo afedersin,garaj desen onun oğlunu gördüm 3kez heryerini batırmış falan,bugünde aşağıdaoğlunu gördüm annen nerde dedim,bilmem dedi,garajı kim temizlicek neden batırıyon okadar dedim anası kılıklı nolcak,ben dağıtmadım ben oynamadım dediya ben gördüm işte niye yalan söylüyon derken annesi inmiş bi bağırdı,sen benim oğluma neden bağırıyon omu batırdı niye temizlicekmişim,mahallenin çocukları oynuyo temizlsinler banane,dedi.
e bu kapının önü nolcak dün senin günündü dedim,ya inanmıyorum dediği laf ''ben geçen perşembe süpürdüm dedi ya hala titriyorum,ya yalan söyleme nasıl sen süpürdün dedim,sen geldin geleli mındarlık akıyo heryer pislik içinde kokuyo falan dediya şoklardayım hala,ya ne batığımı gördün dedim,
(bidefasında çocukların bez poşetini atıcam diye kapının önüne koymuştum unutmuşum,zile basıp bağırdıydı merdivenler leş gibi kokuyo koyma şu bezlerini ya ev sahibine söylicem falan demişti ,kusura bakma deyip atıp gelmiştim bidaha böyle bişey olmamıştı,onu sürdürüp duruyo,)
neymiş ev sahibine şikayet edicem diyince temizlik taslamaya başlamışım,merdivenleri bahçeyi sususz kuru kuru süpürmekle olmuyo,dedi, valla ben onada razıyım sende susuz
süpür sana yıka diyen yokki dedim,vede yemin et çocuklarının üzerine geçen perşembe süpürdüm diye dedim,oda kuran çarpsınki ben süpürdüm karşı bakkala sor o hep biliyo dedi banane bakkaldan yaaneyse işte bağıra bağıra çıktı,temizleyin ben sıramı savdım siz süpürün birazda falan dedi giderkende yazdığım kağıdı bunu ne b..k yemeğe takıyon madem buraya uygulamacende,kuru kuru süpür sonrada süpürdüm yaz oohhh''dedi
ve kağıdı koparıp fırlattıben napiyim şimdi ya en alttaki demişti bana o temizlik taslıyo hayatta yaptıramzsın bişey,
arka bahçeme kaç oldu laf ettiği çöpleri balkondan atıyo bez falan ben temizliyorum bide temizle bahçeni diye azarlamaya geliyodu
ya off ben valla ya ne diycemi bilmiyorum kızlar ,
uzun oldu farkındayım ama çok doluydum yetti canıma 3 aydır burdayım sesimi çıkartmıyorum diye bişey yoktu
ama ezik duaramıycam,en alttakide o burda 6yıldır duruyoya kendini üstün görüyo ev sahibi gibi görüyo kendini ondan bişeye dokunmuyo demişti haklıymış
çirkef olduğunu bugün anladım artık
Selam canlarımm nasılsınızhayırdır canım ya
ya şu çirkef komşu durumlarına hasta oluyorum..
belkide yapıyordur da gelişi güzel yapıyordur ondan temızlendıgı farkedılmıyordur...
uğraşmayacaksın böyleleriyle daha da terbiyesizleşirler..
gelip gidecek birisi olsa neyse konusursuz ıstedıgın gıbı ama aynı binayı paylaşıyorsunuz o yuzden fazla yüz göz olmamakta fayda var...
selam canım..daha gecmise dalamadim cogunu okudum ama masallah bir saat icinde baya birikmis
bende bildirgemi yapayim:
ben hep isyerinde tartiliyorum tartimi oraya götürmüsdüm dün tartildim fazla cikti bugün bidaha denedim belki ödem mödem atamamissimdir diye deyissen birsey yok
baslangic kilom: 76,30
gecen hafta:74,70
bugün:75
Hedefhedefe bak ya 55)
gelen: 300 gramm
su günlerde o kadar keyifsizim ki kilo aldigima bile üzülemiyorum
neyse pes etmiycem isallah haftaya düzeldirim artik hatalarimi biliyorum bile bile yedim simdi sena ablaya göndereyim napcam kizlar cizelgeyi deyistirmem lazim deyilmi arti oluncada
ohh kzıkardeşimde antepten getirmişti..hala var arada yiyorum bi avuçç...banada ıs yerıdnekı amırım kendıne gelen hedıyeyı verdı bı sürü antep fıstıgı gazıantepten gelmıs oruc olmasam gıderdı bırazı sımdıye ama eısm benden cok götürür emınım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?