70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

birine accaip benziyorsun ama çıkaramadım :84: kuzenime çok benziyorsun ama başka birinin tıpatıpısın ifaden bile aynı yaaa çıkaramadım amaa:84:

evet canım benim...

Vayyy yüzünde çok güzelmişşş maşaallahhh :)

Noldu ki???????

banada ıs yerıdnekı amırım kendıne gelen hedıyeyı verdı bı sürü antep fıstıgı gazıantepten gelmıs oruc olmasam gıderdı bırazı sımdıye ama eısm benden cok götürür emınım

ay ben bgn sabahın köründe dişçi yollarına düştüm yeni girebildim.....sabah tatıldımmmmm 76.1 yani 900g gitmişş... valla daha çok gideydi iidi ama daha da az yiyemem psikolojim kaldırmaz

merhabalar işte bu da benim sahur menüm
2 dilim ekmek
peynir
omlet
zeytin
bir bardak yeşilçaylı ice tea
üstüne bir bardak form çayı

Selam canlarımm nasılsınız hayırdır canım ya

ya allahım kimseye böyle komşu vermesin,nasıl biyere düştüm benyaa,oturduğum bina 3 katlı 3te ben kalıyorum altta o ,,en alttaki kadında çok ii sağolsun,orta kattakini görsen ii bişey sanırsın temizlik taslar dururdu,bikere olsun kapının önünü ve garajı süpürdüğünü görmememe rağman,ses çıkarmadım en alttaki kızla ben süpürüyoduk ama tak dedi ve sıra onda diye geçenlerde söyledim bugün süpürcektinya dedim ,ne dese beğenirsin aşağıaki ne zaman süpürcek dedi,bende o benden sonra süpürdü dedim,oda bende daha geçen süpürdüm onlardan sonra demesinmi,ya sabır dedim sustum,ama bugünki taşırdı sabrımı yaa,ben 2haftadır çizelge yaptım astım kapıya 2hafta önce en alttaki geçen perşembede ben süpürdüm ve yazdım,dün perşembeydi ve o çıkıp süpürmedi öyle bekledim bişeyde demedim yapar belki diye ama yok,bugün baktım hala heryeri b..k götürüyo afedersin,garaj desen onun oğlunu gördüm 3kez heryerini batırmış falan,bugünde aşağıdaoğlunu gördüm annen nerde dedim,bilmem dedi,garajı kim temizlicek neden batırıyon okadar dedim anası kılıklı nolcak,ben dağıtmadım ben oynamadım dediya ben gördüm işte niye yalan söylüyon derken annesi inmiş bi bağırdı,sen benim oğluma neden bağırıyon omu batırdı niye temizlicekmişim,mahallenin çocukları oynuyo temizlsinler banane,dedi.

e bu kapının önü nolcak dün senin günündü dedim,ya inanmıyorum dediği laf ''ben geçen perşembe süpürdüm dedi ya hala titriyorum,ya yalan söyleme nasıl sen süpürdün dedim,sen geldin geleli mındarlık akıyo heryer pislik içinde kokuyo falan dediya şoklardayım hala,ya ne batığımı gördün dedim,
(bidefasında çocukların bez poşetini atıcam diye kapının önüne koymuştum unutmuşum,zile basıp bağırdıydı merdivenler leş gibi kokuyo koyma şu bezlerini ya ev sahibine söylicem falan demişti ,kusura bakma deyip atıp gelmiştim bidaha böyle bişey olmamıştı,onu sürdürüp duruyo,)
neymiş ev sahibine şikayet edicem diyince temizlik taslamaya başlamışım,merdivenleri bahçeyi sususz kuru kuru süpürmekle olmuyo,dedi, valla ben onada razıyım sende susuz

süpür sana yıka diyen yokki dedim,vede yemin et çocuklarının üzerine geçen perşembe süpürdüm diye dedim,oda kuran çarpsınki ben süpürdüm karşı bakkala sor o hep biliyo dedi banane bakkaldan yaaneyse işte bağıra bağıra çıktı,temizleyin ben sıramı savdım siz süpürün birazda falan dedi giderkende yazdığım kağıdı bunu ne b..k yemeğe takıyon madem buraya uygulamacende,kuru kuru süpür sonrada süpürdüm yaz oohhh''dedi
ve kağıdı koparıp fırlattıben napiyim şimdi ya en alttaki demişti bana o temizlik taslıyo hayatta yaptıramzsın bişey,
arka bahçeme kaç oldu laf ettiği çöpleri balkondan atıyo bez falan ben temizliyorum bide temizle bahçeni diye azarlamaya geliyodu
ya off ben valla ya ne diycemi bilmiyorum kızlar ,

uzun oldu farkındayım ama çok doluydum yetti canıma 3 aydır burdayım sesimi çıkartmıyorum diye bişey yoktu
ama ezik duaramıycam,en alttakide o burda 6yıldır duruyoya kendini üstün görüyo ev sahibi gibi görüyo kendini ondan bişeye dokunmuyo demişti haklıymış
çirkef olduğunu bugün anladım artık

ya şu çirkef komşu durumlarına hasta oluyorum..
belkide yapıyordur da gelişi güzel yapıyordur ondan temızlendıgı farkedılmıyordur...
uğraşmayacaksın böyleleriyle daha da terbiyesizleşirler..
gelip gidecek birisi olsa neyse konusursuz ıstedıgın gıbı ama aynı binayı paylaşıyorsunuz o yuzden fazla yüz göz olmamakta fayda var...

Bu arada benim o mesajımı kötü içerik olarak bildiren aramızdan bir arkadaşmış saolsun sazan gibi atlamış...
teşekürlerimi sunarım kendisine...

bugünlerde menülerim berbat...
bugün de iftarı yapayımda size bir menü yazayım nasıl olurmuş örnek bir menü görün...

daha gecmise dalamadim cogunu okudum ama masallah bir saat icinde baya birikmis
bende bildirgemi yapayim:
ben hep isyerinde tartiliyorum tartimi oraya götürmüsdüm dün tartildim fazla cikti bugün bidaha denedim belki ödem mödem atamamissimdir diye deyissen birsey yok
baslangic kilom: 76,30
gecen hafta:74,70
bugün:75
Hedef hedefe bak ya 55)
gelen: 300 gramm
su günlerde o kadar keyifsizim ki kilo aldigima bile üzülemiyorum
neyse pes etmiycem isallah haftaya düzeldirim artik hatalarimi biliyorum bile bile yedim simdi sena ablaya göndereyim napcam kizlar cizelgeyi deyistirmem lazim deyilmi arti oluncada

Selam canlarımm nasılsınız hayırdır canım ya

ah canım ya inankii,dayanıcak gibi değilim artık,burama kadar geldi,ne buyaa vallahi süpürmeye gücenmiyorum hatta hergün yaparım ama okadının,hakkımızda bak bak ben artık ev sahibi gibi hiç bişey yapmıyorum hep onlar yapıyo hahayt gibi şeyler düşündüğünü düşündükçe deli oluyorum,onu yükseltmeye hiç niyetim yok,dün aramıştım ev sahibini şu alttakine bişey de falan böle böle,sonra dedim yine sen buralara hiç uğramıyosunya diyince,ya kızım niye uğrayem ben ikidebir gelen ev sahipleri gibi değilim rahatsız etmem öyle demişti,ben nolur bi gelinde görün düzensizlik yapıyo alttaki,uymuyo kurallara ,evin önünü pislik götürüyo,ama oralı olmuyo gibi şeyler uzun uzun dert yandım adama,sağolsun hiç kesmeden dinledi,ve tamamkızım cumartesi bi gelem ozaman ben bakam dedi,yarın gelicek

selam canım..
bende dün tartıldım ama bildirmedim bi umut bugün inerim dedim belki ama yok iftara az kaldı ve ben 75 çıktım
neyse zaten yanıyom heryerim sızlıyor canımı sıkmıycam hiçbişeyee..
3kere hastaneye gittim geldim eve yakın ama bittim..
önce sabah muayene geçmiş..öğleden sonra gittim.kandaverdim...
kan sonucu alınc açıktım geç kalmışım doktor gitmiş ama verdikelrini kullancam yoksa delirecem azkaldı...bitanede iğne yazmışiüst komşum hemşire akşam çıkıcam
eşim geldi zavallım bana sarılamıyor bile çok hassastır kocişim canım yanar diye..diyorum bişeyi,m yok bulaşıcıda değil...heryerimide sarmadı yaa
neyse uyuyo salata yapıcam meyve doğruycam..eşimi uyandırırım.baklavamı tadacak bakalım:78:
eşim kayseriden sucukipastırma..
niğdeden yeşil elma,kayısı
mersinden cezerye getirmiş...diyetteyim ya hepsi yemek ihtiyacım var yaa..giyecek bişe yok
zayıflyaınca giyecek alacak..
allahım olmaynlarada versin.....
ohh kzıkardeşimde antepten getirmişti..hala var arada yiyorum bi avuçç...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…