- 14 Ağustos 2011
- 4.341
- 10.847
- 408
daha gecmise dalamadim cogunu okudum ama masallah bir saat icinde baya birikmis
bende bildirgemi yapayim:
ben hep isyerinde tartiliyorum tartimi oraya götürmüsdüm dün tartildim fazla cikti bugün bidaha denedim belki ödem mödem atamamissimdir diye deyissen birsey yok
baslangic kilom: 76,30
gecen hafta:74,70
bugün:75
Hedefhedefe bak ya 55)
gelen: 300 gramm
su günlerde o kadar keyifsizim ki kilo aldigima bile üzülemiyorum
neyse pes etmiycem isallah haftaya düzeldirim artik hatalarimi biliyorum bile bile yedim simdi sena ablaya göndereyim napcam kizlar cizelgeyi deyistirmem lazim deyilmi arti oluncada
hayırrr istediğin sadece 6yı görmek ve bu çok şey değiiillll....bırak 2.yi buçuğu 500 razıyım..aza razı olmayan çoğu bulamazmış....
senaa..hep böyle olur yaa ...sen kendinide üzdün diye tabiki bu şekilde tepki veriyorlar,teselli veriyorlar..
senin hissetiğin kadar hissedemiyorlar bunu senden daha iyi bilemezler..takma ya..yoluna devam et arkadaşım,sende sorun yok sadece ideallerini istiyosun sen boş durmayı seven bir insan değilsin...o yüzden...bekle canım
Sena abla nacizane kendimden örnek vermek istedim.
Seni en iyi anlayan insanlardan biri de benimdir..
Üniden mezun olduktan sonra 1,5 yıl işsiz kaldım. Başvurduğum yer kalmadı. Bırak görüşmeye çağırmayı, aramadılar bile.
Cv mi atmadığım işyeri, siteler kalmadı.
Bu dönemde başağrılarım ardı arkası kesilmedi. Arkadaşlarım çoktan çalışmaya başlamıştı ben hâlâ iş arıyordum.
Ne güzel ki senin ailen yanında destek oluyorlar...
Benim çevrem mezun oldun hala evdesin, okumuş bile iş bulamıyor, hâlâ baba parası yiyosun diye yorum yaptılar.
Abartmıyorum 1 hafta gece - gündüz başımın ağrıdığını bilirim. Nörolojiye gittim stresten dedi başka sebep yokmuş.
Bu arada mide bulantılarını, ağlak günleri, param olmadığı için arkadaşlarımla dışarı çıkamayıp daha da depresyona girdiğimi saymıyorum bile..
Sonra bigün telefon geldi. Hem de cv mi atmadığım bi şirketten iş bulmak için bi siteye üye olmuştum sonra iş gelmiyor diye kapatmıştım hesabımı.
2-3 ay önce tekrar açmıştım ne olur ne olmaz diye. Ordan bulmuşlar cv mi.
O hafta cumartesi görüştük. Salı işe başladım :)
2009 dan beri de çalışıyorum..
O yüzden diyorum sıkma o tatlı canını birşeyin olacağı varsa olur olmazsa da her şer de vardır bir hayır..
Ben buna inanıyorum seninde inandıgını tahmin edebiliyorum..
Aramaktan yılma ama kendini de yiyip bitirme..
Bide ben bi kitapta şey okumuştum. Birşeyi ne kadar isterseniz, olması için ne kadar çaba sarfederseniz o işiniz olabildiğince geç olur yazıyordu.
Çok isteyerek, umut ederek aslında olmasını engelliyormuşuz..
Dua ve sabır etmek en güzeli...
Dualarımız seninlee...
çok güzel valla sena bala hiç yakışıyomu vücuduna eziyet etmek..çok şükür ki bizler mukadderata inanan insanlarız yapma Allah aşkına nolursun..Annenin dediği gibi açmısın açıktamısın.ya rabbim başka şeylerle imtihan etse sağlık gibi mesela..valla seni ancak ayeti kerime paklar Olur ki hoşunuza gitmeyen bir şey, sikkzin için hayırlıdır ve olur ki, sevdiğiniz şey de sizin için bir serdir. Allah bilir de siz bilmezsiniz.”bakara suresi ayet 216
belenay tebriklerrrr maviş oldun haaa süpersin tam gaz devam
bende bayılırım pideye ama tadını bile unuttumelimi sürünce devamı gelir biliyorummm..hedefine bayıldımmm. .yaaa sana bakıp örnek alalım iki canlı hamiş bile kilo veriyo hmmm çok ayıp bize
amaaaan boşver..şu her konuda fikri olan kendini allame zanneden tiplere bende uyuz oluyorum.. bencede sena balanın dediği gibi 3 yıla ikinciyi doğurup tekrar zayıflarsın
Kızlar merhaba,
ben geldim ama hiç hoş gelmedim..
3 günlük bir ban aldım hemde sebepsiz yere..
''gerdüş nerelerdesin resim koydum bakabilirsin'' dediğim mesajda düzenleme yaptım diye resim koydum sildim sanılmış saolsun forum editörleri tarafından.
ve yanlış gözlem nedeniyle 4 yılı aşkındır bulunduğum sitede ilk defa sebepsiz yere ban aldım..
inşallah bu mesajım yüzünden yeni bir ban uygun görülmez benim için !
Merhaba
Evet hata yapılmış ilgili mesajı okudum, özür dileriz.... Mesajı yanlış anlamışız mesajdan fotograf silinmiş olarak algılanmış.
ya allahım kimseye böyle komşu vermesin,nasıl biyere düştüm benyaa,oturduğum bina 3 katlı 3te ben kalıyorum altta o ,,en alttaki kadında çok ii sağolsun,orta kattakini görsen ii bişey sanırsın temizlik taslar dururdu,bikere olsun kapının önünü ve garajı süpürdüğünü görmememe rağman,ses çıkarmadım en alttaki kızla ben süpürüyoduk ama tak dedi ve sıra onda diye geçenlerde söyledim bugün süpürcektinya dedim ,ne dese beğenirsin aşağıaki ne zaman süpürcek dedi,bende o benden sonra süpürdü dedim,oda bende daha geçen süpürdüm onlardan sonra demesinmi,ya sabır dedim sustum,ama bugünki taşırdı sabrımı yaa,ben 2haftadır çizelge yaptım astım kapıya 2hafta önce en alttaki geçen perşembede ben süpürdüm ve yazdım,dün perşembeydi ve o çıkıp süpürmedi öyle bekledim bişeyde demedim yapar belki diye ama yok,bugün baktım hala heryeri b..k götürüyo afedersin,garaj desen onun oğlunu gördüm 3kez heryerini batırmış falan,bugünde aşağıdaoğlunu gördüm annen nerde dedim,bilmem dedi,garajı kim temizlicek neden batırıyon okadar dedim anası kılıklı nolcak,ben dağıtmadım ben oynamadım dediya ben gördüm işte niye yalan söylüyon derken annesi inmiş bi bağırdı,sen benim oğluma neden bağırıyon omu batırdı niye temizlicekmişim,mahallenin çocukları oynuyo temizlsinler banane,dedi.
e bu kapının önü nolcak dün senin günündü dedim,ya inanmıyorum dediği laf ''ben geçen perşembe süpürdüm dedi ya hala titriyorum,ya yalan söyleme nasıl sen süpürdün dedim,sen geldin geleli mındarlık akıyo heryer pislik içinde kokuyo falan dediya şoklardayım hala,ya ne batığımı gördün dedim,
(bidefasında çocukların bez poşetini atıcam diye kapının önüne koymuştum unutmuşum,zile basıp bağırdıydı merdivenler leş gibi kokuyo koyma şu bezlerini ya ev sahibine söylicem falan demişti ,kusura bakma deyip atıp gelmiştim bidaha böyle bişey olmamıştı,onu sürdürüp duruyo,)
neymiş ev sahibine şikayet edicem diyince temizlik taslamaya başlamışım,merdivenleri bahçeyi sususz kuru kuru süpürmekle olmuyo,dedi, valla ben onada razıyım sende susuz
süpür sana yıka diyen yokki dedim,vede yemin et çocuklarının üzerine geçen perşembe süpürdüm diye dedim,oda kuran çarpsınki ben süpürdüm karşı bakkala sor o hep biliyo dedi banane bakkaldan yaaneyse işte bağıra bağıra çıktı,temizleyin ben sıramı savdım siz süpürün birazda falan dedi giderkende yazdığım kağıdı bunu ne b..k yemeğe takıyon madem buraya uygulamacende,kuru kuru süpür sonrada süpürdüm yaz oohhh''dedi
ve kağıdı koparıp fırlattıben napiyim şimdi ya en alttaki demişti bana o temizlik taslıyo hayatta yaptıramzsın bişey,
arka bahçeme kaç oldu laf ettiği çöpleri balkondan atıyo bez falan ben temizliyorum bide temizle bahçeni diye azarlamaya geliyodu
ya off ben valla ya ne diycemi bilmiyorum kızlar ,
uzun oldu farkındayım ama çok doluydum yetti canıma 3 aydır burdayım sesimi çıkartmıyorum diye bişey yoktu
ama ezik duaramıycam,en alttakide o burda 6yıldır duruyoya kendini üstün görüyo ev sahibi gibi görüyo kendini ondan bişeye dokunmuyo demişti haklıymış
çirkef olduğunu bugün anladım artık
aman boşver öyle dengesizler hep çıkıyo,takma bende sinir oluyorum öyle insanlara ama lafıda tıkıyorum ağızlarına,hahay diyip gül geçay saol canım ya ben cevreyı cok takarım malesef etkılenırım dünki laftan bıle nası etkılendım esım dıyo bak nası zayıflamıssın demıs ya dıye ama arkasıanda lafı soktu daha var dıye ınsan cesaretlednırır bak vermsısın az bsıey kalmıs onuda verırsın merak etme dese anlıycam yanı de ıste soyleysı tarzı
geçmiş olsun canımmerhaba arkadaşlar bugünmü tartılıyoruz ben orucuda bırakmak zorunda kaldım idrar yollarımda iltihap oluşmuş bide taş var doktorum bol su içmem gerektiğini söyledi orucuda kışa ertele dedi su içmektende şiştim valla bu haftada herşey beni buldu hayırlısı allah daha beterinden korusun
ah ablacım imkansız bişey bu okadınla bidaha asla konuşmam öğrendim nasıl insan olduğunu laf anlatmak çok zorbaşka çarem yok zaten cnm..Rabbim hayırlı yazılar yazar inşallah hepimize...
çok teşekkür ederim tatlım...inşallah beklediqime deqen bi işim olur..bak ne güzel 2 yıldır çalışıyosun..darısı başıma..
çok güzel bir ayet..tıkandıqımız zaman hızır gibi yetişiyor bu güzel aytler..teşekkürler tatlım paylaştıqın için..
hoşgeldin cnm..bizde şok olduk sen banlanınca..neyse tatlım çok geçmiş olsun..seni tekrar aramızda görmek çok güzel..
kazennnnnnn..............
sen ne zaman döndün kkya..en son günlükte okumuştum gittiqini..arada gelip gelip baktım profiline..çok üzülmüştün gelmiceksin diye..inan çok sevindim dönüşüne..arada kızıp söylensende bidaha bırakma bizi..
tuqbacım hemen hemen her apartmanda çıkıyor böyle bi tane..ama bu böyle olmaz..sen süpürdün ben süpürdüm..tutun bir temizlikçi gelsin haftada 2 defa silsin süpürsün...inşallah bu konudada bi terslik çıkarmaz...
[SIZE=3]bende yazayım bari..bugün 1hafta aradan ilk orucum..
2hurma..
1kase yarmalı mısırlı yoğurt çorba
1küçük biber dolma
2 küçük kabak dolma
bol salata
1dilim baklava
2şekerpare kayısı çok güzeldi tee niğdeden gelmiş..
1kare cezerye...
1 kaç parça kavun.....eee daha noslun çok bilem olmuş yaff..su sayısını bilmiyom çokdur...
şimdi 2hurma daha yedim,bitki çayı içicem.bitki çayı kolaksiyonumu artırmam lazım çeşit yok...
5bi yerde içicem...eşim teravihten gelsin bakalım çaymı içeriz kahvemi bilmiyom..iğneye çıkıcam komşuya uff yaa..etler sıkı ya bide yağ var çok acır
benim...:2:[/SIZE]
suenvar.. ne değişik bir nickbende oruç değilken daha az yiyodum şimdi eşimde geldi ya illa tatlı,meyve önünd eolucak ramazanda..yedi hepsini zor kendine geldide gitti namaza...
el ucu kadar pide haa..
baıyılıyorum burda..küçücük,bir parça,parmak boyum kadar,azıcık,ucundan.......aslında ççokkk azdııı
selam canım..
bende dün tartıldım ama bildirmedim bi umut bugün inerim dedim belki ama yok iftara az kaldı ve ben 75 çıktım
neyse zaten yanıyom heryerim sızlıyor canımı sıkmıycam hiçbişeyee..
3kere hastaneye gittim geldim eve yakın ama bittim..
önce sabah muayene geçmiş..öğleden sonra gittim.kandaverdim...
kan sonucu alınc açıktım geç kalmışım doktor gitmiş ama verdikelrini kullancam yoksa delirecem azkaldı...bitanede iğne yazmışiüst komşum hemşire akşam çıkıcam
eşim geldi zavallım bana sarılamıyor bile çok hassastır kocişimcanım yanar diye..diyorum bişeyi,m yok bulaşıcıda değil...heryerimide sarmadı yaa
neyse uyuyo salata yapıcam meyve doğruycam..eşimi uyandırırım.baklavamı tadacak bakalım:78:
eşim kayseriden sucukipastırma..
niğdeden yeşil elma,kayısı
mersinden cezerye getirmiş...diyetteyim ya hepsi yemek ihtiyacım var yaa..giyecek bişe yok
zayıflyaınca giyecek alacak..
allahım olmaynlarada versin.....
ohh kzıkardeşimde antepten getirmişti..hala var arada yiyorum bi avuçç...
hedefe bak ya demişin ya vallla ağlanacak halimize güldümben de bakıyorum17 kilo verecekmişim hahah diyorum kendime ama denemeden bilemeyiz demi
bende aynisin yapiyorum hayatim migde doyuyor ama sanki yemek beni sakinlestiriyohalen başım çatlıyor..kendimi hala toparlayamadım..canım yemek yapmak falan istemedi..bu akşam siz bakın bana dedim..koçiş gitti dışardan bişeyler yaptırıp gelicek..çatlayana kadar yicem bu akşam..hırsımı yiceklerden çıkartıcam..sipariş verirken koçiş cidden bukadar yicekmisin dedi..yicem dedim..teravihden gelicem yine yicem..gece uyanıp yine yicem..yiceemmmmmmmm......
SAYIN İŞVEREN!!!
en sonunda şişko olarak beni işe almak zorunda kalıcaksınız..ve öqlen yemeklerinde çok yiyerek sizi iflas ettiricem...görürsünüz siz....
[SIZE=3]bende yazayım bari..bugün 1hafta aradan ilk orucum..
2hurma..
1kase yarmalı mısırlı yoğurt çorba
1küçük biber dolma
2 küçük kabak dolma
bol salata
1dilim baklava
2şekerpare kayısı çok güzeldi tee niğdeden gelmiş..
1kare cezerye...
1 kaç parça kavun.....eee daha noslun çok bilem olmuş yaff..su sayısını bilmiyom çokdur...
şimdi 2hurma daha yedim,bitki çayı içicem.bitki çayı kolaksiyonumu artırmam lazım çeşit yok...
5bi yerde içicem...eşim teravihten gelsin bakalım çaymı içeriz kahvemi bilmiyom..iğneye çıkıcam komşuya uff yaa..etler sıkı ya bide yağ var çok acır benim...:2:[/SIZE]
slmmm canımm buralardayımm bende denk gelemedik ki buraarlarr nasıl gidiyo hayat canımmm iyidir inşş sende iyisiin dimiezgicimm hayatim nerelerdesin sen özledim seni
hıımmm bakk bu olmadııı unutma all ohhh afiyetle yeee ayy canımmm sorma kıl payıyla geçirdim ben inşşş haftaya vercez merak sennsen olmayinca activia almayi bile unuttuyorumaha da 300 gramm fazla cikdim
slmmm canımm buralardayımm bende denk gelemedik ki buraarlarr nasıl gidiyo hayat canımmm iyidir inşş sende iyisiin dimi
bende seni özledimmmm
hıımmm bakk bu olmadııı unutma all ohhh afiyetle yeee ayy canımmm sorma kıl payıyla geçirdim ben inşşş haftaya vercez merak senn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?