70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hedefe bak ya demişin ya vallla ağlanacak halimize güldüm ben de bakıyorum17 kilo verecekmişim hahah diyorum kendime ama denemeden bilemeyiz demi

başka çarem yok zaten cnm..Rabbim hayırlı yazılar yazar inşallah hepimize...

çok teşekkür ederim tatlım...inşallah beklediqime deqen bi işim olur..bak ne güzel 2 yıldır çalışıyosun..darısı başıma..

çok güzel bir ayet..tıkandıqımız zaman hızır gibi yetişiyor bu güzel aytler..teşekkürler tatlım paylaştıqın için..

hoşgeldin cnm..bizde şok olduk sen banlanınca..neyse tatlım çok geçmiş olsun..seni tekrar aramızda görmek çok güzel..
Merhaba
Evet hata yapılmış ilgili mesajı okudum, özür dileriz.... Mesajı yanlış anlamışız mesajdan fotograf silinmiş olarak algılanmış.

kazennnnnnn..............
sen ne zaman döndün kkya..en son günlükte okumuştum gittiqini..arada gelip gelip baktım profiline..çok üzülmüştün gelmiceksin diye..inan çok sevindim dönüşüne..arada kızıp söylensende bidaha bırakma bizi..

tuqbacım hemen hemen her apartmanda çıkıyor böyle bi tane..ama bu böyle olmaz..sen süpürdün ben süpürdüm..tutun bir temizlikçi gelsin haftada 2 defa silsin süpürsün...inşallah bu konudada bi terslik çıkarmaz...

halen başım çatlıyor..kendimi hala toparlayamadım..canım yemek yapmak falan istemedi..bu akşam siz bakın bana dedim..koçiş gitti dışardan bişeyler yaptırıp gelicek..çatlayana kadar yicem bu akşam..hırsımı yiceklerden çıkartıcam..sipariş verirken koçiş cidden bukadar yicekmisin dedi..yicem dedim..teravihden gelicem yine yicem..gece uyanıp yine yicem..yiceemmmmmmmm......

SAYIN İŞVEREN!!!
en sonunda şişko olarak beni işe almak zorunda kalıcaksınız..ve öqlen yemeklerinde çok yiyerek sizi iflas ettiricem...görürsünüz siz....

aman boşver öyle dengesizler hep çıkıyo,takma bende sinir oluyorum öyle insanlara ama lafıda tıkıyorum ağızlarına,hahay diyip gül geç
geçmiş olsun canım
ah ablacım imkansız bişey bu okadınla bidaha asla konuşmam öğrendim nasıl insan olduğunu laf anlatmak çok zor
2ay önce binanın oto lambaları varya işte onun faturası bize işliyomuş,bizden gidiyomuş yani,onu söyledimde ortak ödeyelim sorun değil dedi ama 1defa gelipte vereyim parasını demedi oyüzden insan değil o çirkefin teki,nerden düştüm yarabbi böyle insanların arasına,ama allaha havale ettim,yalan yere kurana yemin eden bi insan heleki bu bide namaz kılıyorum diyen biri,ben muhattap olmam bidaha ev sahibi ne diycek bakalım,bugün süpürücektim ben eşim dedi süpürme ev sahibi gelince aşağıdaki ben dün süpürdüm burları derse napıcaksın dedi vazgeçtim,pazar süpürürüm,bidahada onun çocuğunu görürsem garajda oyun oynarken işte ozaman görücekler günlerini sabrediyorum

bu gün yediklerim
kahv:el ucu kadarr pide
yumurta yağda zeytiny.
2 dilim kaarpuz
beyazp.

ara:activa yoğurt 1 tane

2 salatalık 1 elme 1 şeftali

1 kase sütlaç

iftar:3 kaşık bulgurp.
tavuklu patates yemeği 3 servis kaş
cacık

yemek yaparken tadına baktıklarımı saymıyorum
ya bu çok kötü bi alışkanlıkbiran önce oruca başlasam bari:2::2::2:

[SIZE=3]bende yazayım bari..bugün 1hafta aradan ilk orucum..
2hurma..
1kase yarmalı mısırlı yoğurt çorba
1küçük biber dolma
2 küçük kabak dolma
bol salata
1dilim baklava
2şekerpare kayısı çok güzeldi tee niğdeden gelmiş..
1kare cezerye...
1 kaç parça kavun.....eee daha noslun çok bilem olmuş yaff..su sayısını bilmiyom çokdur...
şimdi 2hurma daha yedim,bitki çayı içicem.bitki çayı kolaksiyonumu artırmam lazım çeşit yok...
5bi yerde içicem...eşim teravihten gelsin bakalım çaymı içeriz kahvemi bilmiyom..iğneye çıkıcam komşuya uff yaa..etler sıkı ya bide yağ var çok acır benim...:2:[/SIZE]

Son düzenleme:
suenvar.. ne değişik bir nickbende oruç değilken daha az yiyodum şimdi eşimde geldi ya illa tatlı,meyve önünd eolucak ramazanda..yedi hepsini zor kendine geldide gitti namaza...
el ucu kadar pide haa..
baıyılıyorum burda..küçücük,bir parça,parmak boyum kadar,azıcık,ucundan.......aslında ççokkk azdııı

geçmiş olsun tatlım Rabbim şifa versin

benimde ergenlik dönemimde çok olmuştu koltuk altımda biz kan çıbanı diyoruz halk dili ile o kadar çok oldu bende önemsemedim

dr gitmedim ve koltuğumun altı çok kötü oldu çoooook sonra dr gittiğimde yağ bezlerin ter bezlerin bir araya toplanmış dedi yani harp meydanı gibi
stresten oluyo herhalde bu

gözün aydın bu arada kocişin gelmiş

niye kız çok sırlı bir nick aslı şua:ışıltı demek envar: nur demek canım evet buradaki niclere nazaran ilginç kaçtı biraz

yok ya ben oruçken bu kadar yiyemiyodum tıkanıyordum şimdi ağzım boş durmuyo

çok suçlu hissediyorum kendimi çok eylül 15 e kadar 67 68 olmalıyım yoksa dururm vahim:84::84::84:

mrblar
yediklerim
yarım tabak etli türlü
yarımm tabak pilav
6-7 kaşık yogurt
1 parca ekmek
bol su 7-8 bardak olmuştur
sporlara yeni başlıcam hadi bana kolay gelsinn
şimdilik byee
gerçi ubutmadan
KİLO BİLDİRİMİİİ;
başlangıç : 92
gecen hafta:85.7
bu hafta: 85 .7
giden gelen yokkkkk haftaya inşş
toplam giden 6.300 gramm
ilk hedef 65

gecmis olsun canim isallah biran önce iyilesirsin hic sorma bi umut iki gün cikdim tartiya eksi gelirmi diye banamisin demedi ama simdi iyiyim kendimi biraz toparladim

hedefe bak ya demişin ya vallla ağlanacak halimize güldüm ben de bakıyorum17 kilo verecekmişim hahah diyorum kendime ama denemeden bilemeyiz demi
dimi olsun napalim illerde gülleriz yakinina vardikmi su kasaya bi varaydim

bende aynisin yapiyorum hayatim migde doyuyor ama sanki yemek beni sakinlestiriyo
SAYIN İŞVEREN!!!
en sonunda şişko olarak beni işe almak zorunda kalıcaksınız..ve öqlen yemeklerinde çok yiyerek sizi iflas ettiricem...görürsünüz siz....
bayildim buna [/B]

5bi yerde ne kiz :44:

ezgicimm hayatim nerelerdesin sen özledim seni
slmmm canımm buralardayımm bende denk gelemedik ki buraarlarr nasıl gidiyo hayat canımmm iyidir inşş sende iyisiin dimi
bende seni özledimmmm

sen olmayinca activia almayi bile unuttuyorum aha da 300 gramm fazla cikdim
hıımmm bakk bu olmadııı unutma all ohhh afiyetle yeee ayy canımmm sorma kıl payıyla geçirdim ben inşşş haftaya vercez merak senn

denk gelmedik canimm iste yuvarlanip gidiyoruz isallah citir olmamiz lazim dimi artik tombili halimden kurtulmak istiyorum

kac günden beri ne yedigimide yazmiyorum
sahur: 2 dilim siyah ekmek 2 dilim kasar peynir
iftarda:
bol salata 4 kasik makarna 2 kasik bulgur pilavi bitane kanat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…