70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Hemen geldim menümü yazmayaaa
İftar menüm:
Yarım kase mercimek çorbası,
1 kepçe patates yemeği (susuz),
Yarım kase yoğurt,
Az salata
Bu kaaaa
çok güzel devam
evet bende yapardım ama artık kendimi tutmaya alıştım ama gıcıklık yapıp üstünden yerim tabi,amaaan düğünümde karmı yağcak artık sankiannem hep öyle derdi küçükken yerdimde,ama düğünüm 7.ayda oldu ve hiçte kar yağmadı:44:
hadi gel yeşil çay içelim anca paklar
evet süper olmuş sende devammmm etpilavı biraz daha azalt ama canım
kac günden beri ne yedigimide yazmiyorum
sahur: 2 dilim siyah ekmek 2 dilim kasar peynir
iftarda:
bol salata 4 kasik makarna 2 kasik bulgur pilavi bitane kanat

oo güzell makarnaya bak 4kaşıkama ben bugün naptım diimmiyok dimiyim ah dersiniz çok kötü şeyler yedim desem öldürün yeridir yaneeama bananeee çıtırlığımı kutlamanın vakti gelmiştiii

Son düzenleme:

zaten o makarna yokmu o makarnabundan sonra en büyük düsmanim sensin makarnabugün yedim seni anem ile bi bak dedi tadina ama bundan sonra seni hayatimdan gönlümden cikaracagim seni sevmiyorum artik
ay kiz ne yedin ask olsun merak ettim simdi

Son düzenleme:
başlangıç:83:26::26:
geçen hafta 77
bu hafta 77
giden 0
toplam giden 6 kg

bildirimi ancak yapabiliyorum bu haftam komple eğitimde geçti.
şimdi annemlerdeyim oradan yazayım dedim.sizler neler yaptınız umarım bir sıkıntı yoktur.geçmişi okuma fırsatım olmadı.hepinizi öpüyorum kocaman

canım kaptanada yazdın dimiii

denk gelmedik canimm iste yuvarlanip gidiyoruz isallah citir olmamiz lazim dimi artik tombili halimden kurtulmak istiyorum
evett canımmm yaaa denk gelemedikk seviyomm benya senle sohbetiiii ooooo evet tabiki çıtır çıp çıtır olcezzz aynen canımmm tombilide kimmiş çıtır olcaz biz
bugün sinir oldum isarkadasina dedim artik zayifliycam sen diyo 2 seneden beri zayifliyorsun zaten demezmi
ayyy kuzummm yaaa offf yaaa etrafımızdakilerine inattt zayıflıcazz incecik olcaz ayy varyaa yanımda olcaktı yollacktımmm saçlarınııı

kac günden beri ne yedigimide yazmiyorum
sahur: 2 dilim siyah ekmek 2 dilim kasar peynir
iftarda:
bol salata 4 kasik makarna 2 kasik bulgur pilavi bitane kanat
afiyet olsunn canımmmmm

gecen hafta iyi cosduyduk ama ikimiz dimi bende senlen sohbet etmeyi seviyorum canim benim eline saglik bi yoluver

saolll canımm benimmmm tamamm azaltcammmm
ne yedinn sölee ama çokkk ama çokkk merak ettimmm cıs demicemm bakkk

saolll canımm benimmmm tamamm azaltcammmm
ne yedinn sölee ama çokkk ama çokkk merak ettimmm cıs demicemm bakkk

evet tugba basini getirdin bitir su merakimizi ben zaten bildim bileli hic ama hic merakli deyilimdir ay bu smilelilerden pinokyo olani yokmu

tamam be ne bağırıyonuz söylüyorum hazırmısınızben hazırlanıyımda taşlanmayaa oramızı buramızı yarmayın
:83::83::83::83::83::83::83::83::83::83:

iftar:

2bardak suuu,,bu en güzeliydiiii

bitane çıtır gofret şu deve hörgücü gibi olanlardan 5tane hörgücü vardı ama hepsini yedim

bitanede yulaflı bisküvii

bi elma şeftali meyve suyu,ama %100meyve suyu şeker ilavesiz

neyseeee sonraa

bi paket makarnanın yarısını pişirdimmi pişirdim

yedimmi yedim ama ne kadarını:97:

HEPSİNİİİİİİİİİİİİİİİİ

hemde kıymalı makarnaaaa azcıkta yoğurt döktüm he oda var,,,

neyse bittimi koca 2 tabak makarnaadoydum ama bee ohh:76:

sonra,

1 fındıklı bide kakaolu fındıklı toplamda 2 tane hanımeller,ve nestle gofret orta boysanki boyutu önemli hıh

ee yokmu arttıran dedim vede yeme saatimi sattım ,artık sağlıklı şeyler yemeliydim o saatten sonra

bende aldığım yeşilçayı ama poşet değilonu demledim vee içtim ardındanda 1 dilim kavun yedim yetmeeezz,

dün aldığım doğadan elma kromlu form çayımı demledim (bu poşette ama)onu içiyorum şimdi bu aralarda toplamda 1.5ltre suyuda içtim yanii,nereme gitti bu kaa şey bilmiyorum sormayın

slm slm citirlar nasilsiniz ins iyisinizdir biliyosunuz gecmisi okumayi hic sevmiyorum cunku coooooooooookkkk uzun oluyor masallah dedikodunun dibine vuruyosunuz neyse umarim hepiniz iysinizdir

kizlar bugun is görüsmesine gittim ve pazartesi gunu deneme icin uc saat calisacam bakacak eger beyenirlerse ve tabi bende begenirsem baslicam ama benim simdi iki tane secenegim var o yuzden kafam karisik biraz neyse umarim herseyin hayirlisi olur bakalim zaman neyi gösterrecek

iğnemi vurundum geldim cısss oldum yaa acıdı ama sonna geçti:87
iğne vuran arkdaşta 1bardak çay ve 3tane çekirdek çitledim evettt 3 taneee..(bakın bunuda yapmış olduk
hem gırtlağıma kadan doluydum bide yememe gerek yoktu...
eve geldim eşime çay yaptım,ben önce 5 i bi yerdemi içtim...
şimdide eşimle karşılıklı çay içiyoduk buraya kaçtım çayımla ve ben 1tane daha cezerye götürdüm..yaa.bundan birilerine dağıtmalıyım ve bitmelii dayanamıyorum...:84:
aaa sizlere göndersem alınnnn:83:
kollarıma ayrı krem..koltuk altına ayrı..sırta ayrı yazmış..ne mikrobum yaaa
robot gibiyim ellerim temiz çay içiyom yazıyom...duş almalıyım sonraa.........sizi özlüycem gece artık sohbet yapmıyoz ama
BİLDİRİM..BİLDİRİYORUMMM HERKES DUYSUNNNN..
BAŞLANGIÇ:79
geçen hafta hatta bence geçen 2 ay:74
bu hafta:75
hedef:65......................işte gurur tablomenaz 500 mekik cezası alırmıyımki.....ayy leslieyi unutmayım bugece

İftardan sonrasını da yazıyımm.
1 nektarin,
1 bardak formçayı,
1 eti pufumsu ufak bişi..
Nasılsınız kızlarr bu aradaaa

oh valla afiyet olsun neguezel azicik yemissin tebrik ederim bide ben yazsam herhalde roman olurdu

aha valla bende makarna yedim ama benimki daha farkliydi ilk önce bes yemek kasigi koydum ve oturdum onu yedim ondan sonra k. annem kalkti bakti aman semsi az kalmis kizim yarina kalmasin dedi cöpe gider dedi gel yiyelim dedi neyse getir ya yiyelim ama bana az koy dedim degis o degis bir tabak makarna daha yedim ondan sonra biskuvilerimi sayim yoksa cikolatayimi yoksa masada bana bakan magnumu mu sayim

gördük kız gördük:82:

maşallah cısı yedin haa popondandır herhaloh ya acımış yaa,yediklerinin acısıdır ooo

serpiiiiiiiiibiz iyiyiz tatlım ne olsun işte bol bol çene çalıyoz kilo veriyoz,bende öküz gibi yemeye devam ederkene kiloda veriyorumnapam işte,inşallah ii geçer işin canım,beğenirsinde sokulursun işe inşallah

kızz tuğbaaa inanmıyorum yaa..nasıl yedin bukadar ve sen böyle ye kilo ver ben vermeyim..ama bu haksızlık yaaa....:84:
ohhhh bayılırım makarnaya dün cebelleştim kendimle yapmadım ....
hem makarna hemde püskevit çeşit çeşit nasıl mide bu yaaa sendeki..zayıfken de hiçbizaman bukadar karıştıramam
neysee canım afiyet olsun anacığımm
banada bugün hastanede bia rkdaş zayıflamışn dedi bide bugün iğne yapan..ohh beee farkeden var..insan seviniyor..5 daha gitse farketmeyenin gözüne ne deyim ozaman töbe töbee....
ben farkedeyim hafifleyimd einş. ..yoksa banada diyecekler herzaman zayıflamak istiyosun diyee..SİBELL TAKMA KAFANA TOKADAN BAŞKA bişey...(ayy ne salak bi espri)
bende takmasam keşke tokadan başkasını...
ama sevindiğim bir olay kışın triglesid kand ayağ oranım yüksekti ama zayıflayınca çok düşmüş ohh beee...
sen zayıfla kdr daha ne faydalarını görücenn.....değilmi dostlarrrneyse çıkıyom kociş küsmesin sonna....ateş bastı kremlerdenmi iğnedenmi bilmiyommm:79::80:

gecen hafta iyi cosduyduk ama ikimiz dimi bende senlen sohbet etmeyi seviyorum canim benim eline saglik bi yoluver

evet canımmm ne demekk gene coşarızzzzz hihoyttttt ama ben oglumu uyutmaya çalıştıgımdan geç yazıyom çoşarık gne en çoşkulusundann ama istemiş o yolayımm yolla bana

İftardan sonrasını da yazıyımm.
1 nektarin,
1 bardak formçayı,
1 eti pufumsu ufak bişi..
Nasılsınız kızlarr bu aradaaa
afiyet olsun canımmm
ben iyiyim sen nasılsın bakımmm

ohhhh bende hem yiyorum hem sisiyorum artik kendimi böyle kandirmaya basladim galiba ise basliyinca hersey duzene oturcak diye hayirlisi canim hakimda cocugum hakinda hatta esim hakkinda hangi isyeri hayirliysa o olsun ins aminnnnnn:97::97::97::97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…