- 20 Ekim 2009
- 7.083
- 385
- 688
Hemen geldim menümü yazmayaaa
İftar menüm:
Yarım kase mercimek çorbası,
1 kepçe patates yemeği (susuz),
Yarım kase yoğurt,
Az salata
Bu kaaaa
evet bende yapardım ama artık kendimi tutmaya alıştım ama gıcıklık yapıp üstünden yerim tabi,amaaan düğünümde karmı yağcak artık sankibu gün yediklerim
kahv:el ucu kadarr pide
yumurta yağda zeytiny.
2 dilim kaarpuz
beyazp.
ara:activa yoğurt 1 tane
2 salatalık 1 elme 1 şeftali
1 kase sütlaç
iftar:3 kaşık bulgurp.
tavuklu patates yemeği 3 servis kaş
cacık
yemek yaparken tadına baktıklarımı saymıyorum
ya bu çok kötü bi alışkanlıkbiran önce oruca başlasam bari:2::2::2:
[SIZE=3]bende yazayım bari..bugün 1hafta aradan ilk orucum..
2hurma..
1kase yarmalı mısırlı yoğurt çorba
1küçük biber dolma
2 küçük kabak dolma
bol salata
1dilim baklava
2şekerpare kayısı çok güzeldi tee niğdeden gelmiş..
1kare cezerye...
1 kaç parça kavun.....eee daha noslun çok bilem olmuş yaff..su sayısını bilmiyom çokdur...
şimdi 2hurma daha yedim,bitki çayı içicem.bitki çayı kolaksiyonumu artırmam lazım çeşit yok...
5bi yerde içicem...eşim teravihten gelsin bakalım çaymı içeriz kahvemi bilmiyom..iğneye çıkıcam komşuya uff yaa..etler sıkı ya bide yağ var çok acır benim...:2:[/SIZE]
mrblar
yediklerim
yarım tabak etli türlü
yarımm tabak pilav
6-7 kaşık yogurt
1 parca ekmek
bol su 7-8 bardak olmuştur
sporlara yeni başlıcam hadi bana kolay gelsinn
şimdilik byee
gerçi ubutmadan
KİLO BİLDİRİMİİİ;
başlangıç : 92
gecen hafta:85.7
bu hafta: 85 .7
giden gelen yokkkkk haftaya inşş
toplam giden 6.300 gramm
ilk hedef 65
kac günden beri ne yedigimide yazmiyorum
sahur: 2 dilim siyah ekmek 2 dilim kasar peynir
iftarda:
bol salata 4 kasik makarna 2 kasik bulgur pilavi bitane kanat
oo güzell makarnaya bak 4kaşık ama ben bugün naptım diimmi yok dimiyim ah dersiniz çok kötü şeyler yedim desem öldürün yeridir yanee ama bananeee çıtırlığımı kutlamanın vakti gelmiştiii
başlangıç:83:26::26:
geçen hafta 77
bu hafta 77
giden 0
toplam giden 6 kg
bildirimi ancak yapabiliyorum bu haftam komple eğitimde geçti.
şimdi annemlerdeyim oradan yazayım dedim.sizler neler yaptınız umarım bir sıkıntı yoktur.geçmişi okuma fırsatım olmadı.hepinizi öpüyorum kocaman
evett canımmm yaaa denk gelemedikk seviyomm benya senle sohbetiiiidenk gelmedik canimm iste yuvarlanip gidiyoruzisallah citir olmamiz lazim dimi artik tombili halimden kurtulmak istiyorum
ayyy kuzummm yaaa offf yaaa etrafımızdakilerine inattt zayıflıcazz incecik olcaz ayy varyaa yanımda olcaktı yollacktımmm saçlarınıııbugün sinir oldum isarkadasina dedim artik zayifliycam sen diyo 2 seneden beri zayifliyorsun zaten demezmi
afiyet olsunn canımmmmmkac günden beri ne yedigimide yazmiyorum
sahur: 2 dilim siyah ekmek 2 dilim kasar peynir
iftarda:
bol salata 4 kasik makarna 2 kasik bulgur pilavi bitane kanat
evett canımmm yaaa denk gelemedikk seviyomm benya senle sohbetiiiiooooo evet tabiki çıtır çıp çıtır olcezzz aynen canımmm tombilide kimmiş çıtır olcaz biz
ayyy kuzummm yaaa offf yaaa etrafımızdakilerine inattt zayıflıcazz incecik olcaz ayy varyaa yanımda olcaktı yollacktımmm saçlarınııı
saolll canımm benimmmm tamamm azaltcammmmçok güzel devam
evet bende yapardım ama artık kendimi tutmaya alıştım ama gıcıklık yapıp üstünden yerim tabi,amaaan düğünümde karmı yağcak artık sankiannem hep öyle derdi küçükken yerdimde,ama düğünüm 7.ayda oldu ve hiçte kar yağmadı:44:
hadi gel yeşil çay içelim anca paklar
evet süper olmuş sende devammmm et pilavı biraz daha azalt ama canım
oo güzell makarnaya bak 4kaşık ama ben bugün naptım diimmi yok dimiyim ah dersiniz çok kötü şeyler yedim desem öldürün yeridir yanee ama bananeee çıtırlığımı kutlamanın vakti gelmiştiii
saolll canımm benimmmm tamamm azaltcammmm
ne yedinn sölee ama çokkk ama çokkk merak ettimmm cıs demicemm bakkk
İftardan sonrasını da yazıyımm.
1 nektarin,
1 bardak formçayı,
1 eti pufumsu ufak bişi..
Nasılsınız kızlarr bu aradaaa
saolll canımm benimmmm tamamm azaltcammmm
ne yedinn sölee ama çokkk ama çokkk merak ettimmm cıs demicemm bakkk
evet tugba basini getirdin bitir su merakimizi ben zaten bildim bileli hic ama hic merakli deyilimdiray bu smilelilerden pinokyo olani yokmu
İftardan sonrasını da yazıyımm.
1 nektarin,
1 bardak formçayı,
tamam be ne bağırıyonuz söylüyorum hazırmısınızben hazırlanıyımda taşlanmayaa oramızı buramızı yarmayın
:83::83::83::83::83::83::83::83::83::83:
iftar:
2bardak suuu,,bu en güzeliydiiii
bitane çıtır gofret şu deve hörgücü gibi olanlardan 5tane hörgücü vardı ama hepsini yedim
bitanede yulaflı bisküvii
bi elma şeftali meyve suyu,ama %100meyve suyu şeker ilavesiz
neyseeee sonraa
bi paket makarnanın yarısını pişirdimmi pişirdim
yedimmi yedim ama ne kadarını:97:
HEPSİNİİİİİİİİİİİİİİİİ
hemde kıymalı makarnaaaa azcıkta yoğurt döktüm he oda var,,,
neyse bittimi koca 2 tabak makarnaadoydum ama bee ohh:76:
sonra,
1 fındıklı bide kakaolu fındıklı toplamda 2 tane hanımeller,ve nestle gofret orta boysanki boyutu önemli hıh
ee yokmu arttıran dedim vede yeme saatimi sattım ,artık sağlıklı şeyler yemeliydim o saatten sonra
bende aldığım yeşilçayı ama poşet değilonu demledim vee içtim ardındanda 1 dilim kavun yedim yetmeeezz,
dün aldığım doğadan elma kromlu form çayımı demledim (bu poşette ama)onu içiyorum şimdi bu aralarda toplamda 1.5ltre suyuda içtim yanii,nereme gitti bu kaa şey bilmiyorum sormayın
iğnemi vurundum geldim cısss oldum yaa acıdı ama sonna geçti:87
iğne vuran arkdaşta 1bardak çay ve 3tane çekirdek çitledim evettt 3 taneee..(bakın bunuda yapmış olduk
hem gırtlağıma kadan doluydum bide yememe gerek yoktu...
eve geldim eşime çay yaptım,ben önce 5 i bi yerdemi içtim...
şimdide eşimle karşılıklı çay içiyoduk buraya kaçtım çayımla ve ben 1tane daha cezerye götürdüm..yaa.bundan birilerine dağıtmalıyım ve bitmelii dayanamıyorum...:84:
aaa sizlere göndersem alınnnn:83:
kollarıma ayrı krem..koltuk altına ayrı..sırta ayrı yazmış..ne mikrobum yaaa
robot gibiyim ellerim temiz çay içiyom yazıyom...duş almalıyım sonraa.........sizi özlüycem gece artık sohbet yapmıyoz ama
BİLDİRİM..BİLDİRİYORUMMM HERKES DUYSUNNNN..
BAŞLANGIÇ:79
geçen hafta hatta bence geçen 2 ay:74
bu hafta:75
hedef:65......................işte gurur tablomenaz 500 mekik cezası alırmıyımki.....ayy leslieyi unutmayım bugece
iğnemi vurundum geldim cısss oldum yaa acıdı ama sonna geçti:87
iğne vuran arkdaşta 1bardak çay ve 3tane çekirdek çitledim evettt 3 taneee..(bakın bunuda yapmış olduk
hem gırtlağıma kadan doluydum bide yememe gerek yoktu...
eve geldim eşime çay yaptım,ben önce 5 i bi yerdemi içtim...
şimdide eşimle karşılıklı çay içiyoduk buraya kaçtım çayımla ve ben 1tane daha cezerye götürdüm..yaa.bundan birilerine dağıtmalıyım ve bitmelii dayanamıyorum...:84:
aaa sizlere göndersem alınnnn:83:
kollarıma ayrı krem..koltuk altına ayrı..sırta ayrı yazmış..ne mikrobum yaaa
robot gibiyim ellerim temiz çay içiyom yazıyom...duş almalıyım sonraa.........sizi özlüycem gece artık sohbet yapmıyoz ama
BİLDİRİM..BİLDİRİYORUMMM HERKES DUYSUNNNN..
BAŞLANGIÇ:79
geçen hafta hatta bence geçen 2 ay:74
bu hafta:75
hedef:65......................işte gurur tablomenaz 500 mekik cezası alırmıyımki.....ayy leslieyi unutmayım bugece
evet canımmm ne demekk gene coşarızzzzz hihoyttttt ama ben oglumu uyutmaya çalıştıgımdan geç yazıyom çoşarık gne en çoşkulusundanngecen hafta iyi cosduyduk ama ikimiz dimibende senlen sohbet etmeyi seviyorum canim benim eline saglik bi yoluver
afiyet olsun canımmmİftardan sonrasını da yazıyımm.
1 nektarin,
1 bardak formçayı,
gördük kız gördük:82:
maşallah cısı yedin haa popondandır herhaloh ya acımış yaa,yediklerinin acısıdır ooo
serpiiiiiiiiibiz iyiyiz tatlım ne olsun işte bol bol çene çalıyoz kilo veriyoz,bende öküz gibi yemeye devam ederkene kiloda veriyorumnapam işte,inşallah ii geçer işin canım,beğenirsinde sokulursun işe inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?