70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

oh be dedim artik anam ben iki gün makarna yedim diye arti ciktim o da sadece 1 tabakcik ben senin saydiklarini yesem ooo birak yuvarlanmayi yerimden kirpitiyamam birde ertesi gün +5 olur herhalde

canim hayirlisi ben sana cevap yazdigdim icinden hangisi geciyorsa gönlünen gecen olsun isallah

uykumu aldim bu gece burdayim yarinda calismiyorum

yedinmi kız magnumu yoksa hani bana hani hani nerdeee,bi ara cornet manyağı olmuştum hergün mutlaka 1tane ama ne zamandır(1-2hafta oldu sanırsam) cornette yemiyom zati çıldırtma beni ne magnumu sokuyon aklıma şimdi
Ya şimdi ben banyodayken deprem olursa çıplak mı kaçıcam '' Cümlesi her insanın aklında soru işareti oluşturur .
çok komikmanyak ölüyodum gülmekten nerden çıktı buuu
ee canım ne dedim ben eski döneme dönüyorum dedim,birde çok takmıcam dedim ama 2.yi yapamadım taktım çünkü,neyse bu hafta hiç tartılmıycam,mesela bugün tartılmadım
amiiinnnnnnnnn

+5 haa güzeeel,neymiş demekki benim yediklerimin hiç birini yemiycen ters tepki icabı kaaaçç

maşallahhh canımm ya hepsini bu akşam mı yedin sen kıssss amannnnn nasıl yiyebildin bende kendime bugun bişler aldım ama hiç yiyesim gelmiyo
amaa varya yarıısını yesem ben ertesi gün 2 kilo fazla çıkarımmmmm
yaaaaaa bende artıkkk 60 larda olmak istiyommmmmmm:84:

:84::84::84::84::84:
slm canımm iyiyim sen nasılsınnnnn
geçmiş olsunn canmmmmm

evet canımmm ne demekk gene coşarızzzzz hihoyttttt ama ben oglumu uyutmaya çalıştıgımdan geç yazıyom çoşarık gne en çoşkulusundann ama istemiş o yolayımm yolla bana
:[/I][/B]

arkadasim aradi masallah bi cene var otomatik tüfek gibi bana nefes aldirmadi cosariz hayatimmm biz gelecegin citirrrlariyizzzz

iyi ac kalayim ozaman sen masallah herseyi götürüyon

Son düzenleme:

canım inşallah olucaksın bak ne güzel düzelttin durumu,ben bukaa bidaha yemem,yememin tek sebebi,evde bikaç abur cubur vardı onlar bitsin çocuk yemiyo zati bari çöpe gitmesin dedim almaaaam bidahaaa

arkadasim aradi masallah bi cene var otomatik tüfek gibi bana nefes aldirmadi cosariz hayatimmm biz gelecegin citirrrlariyizzzz

iyi ac kalayim ozaman sen masallah herseyi götürüyon
aman zor öylesi allah kolaylık versinn aynen tatlımmmm öyleyizzz çıtıtır çıtırrrrr
ama geleceginnnn

kizlar anem aradi ben bi ara tuturmussdum güllac güllac diye almis geliyor napim yemeyeyim dimi:26:
aaaa bu saatemi getiriyo güllacıı yememezlık olmas ama tadına bak sadeceee heee daldırma çatalııııııı öyle az ucundann taammı

canım inşallah olucaksın bak ne güzel düzelttin durumu,ben bukaa bidaha yemem,yememin tek sebebi,evde bikaç abur cubur vardı onlar bitsin çocuk yemiyo zati bari çöpe gitmesin dedim almaaaam bidahaaa
hımmm anladım canımmm aman dikkat li ol ama bidaha o kadar sey eve geerçi bende alıyommm kelin ilacı olsaaa......

sadece catala ucundan aldim dedim sahurda yerim ane kalirsa yersin dedi oh oh yemedim güllac i

en büyük hata oo canım yaa çocukların yemiyceği bişey almıycam bidaha ,ama bazen istiyo ve almak zorunda kalıyorum,ve evde açıp verince ööhh deyip bana veriyo bende yiyorum ama bundan sonra eşime vercem o yesin şişko olsunyok yok oda olmasın ama yaa,ne öyle 10 gibi olmak istemiyorum,11 olak herzaman biz

oh oh simdi bi hareketli müzik acayim bi yaglarimi sag sola sallayayim hem sizlen yazisirim hem kalori yakarim fena mi bekleyin kizlar haftaya bombayi patlatmaya geliyorum

yedim bile suan midemde kiz bende buyaz ilk defa yiyorum valla magnumu al sana yesil cay sen saten bugun vurmussun cissssss larin dibine

sadece catala ucundan aldim dedim sahurda yerim ane kalirsa yersin dedi oh oh yemedim güllac i

aferim kiz masallah masallah bu kiz citir olacak demedi demeyin ha sana senden cocugum olsun sarkisini armagan ediyorum icimden geldi

sagol canim okudum yazdigini tsk ederim bakalim lidl icimden geciyo cunku billa überstundeyi ödemiyo hayirlisi

slm kızlarrr ohh kilolar verilmiş.veremeyenlerinde canı sağolsun(benimmmmm)
nasılsınız?girmeyince özlüyorum valla sizi.
charmcım geçmiş olsun güzelim ben de fazla girmediğimden banlandığını bilmiyodum.

ayyy kızlar valla çok yiyorum ben yaaaa.hele o tatlılarr.ama hareketten heralde kilo almadım.inş ramazandan sonra toplarım kendimi.

bende bi ara öyle yapiyordum cöp tenekesi gibi cocugun yemedigini hööp götürüyordum mama bile yemissimdir yani ama buraya geleli hic ne cekirtek ne cocukdan kalanlari yiyorum siz bana iyi geldiniz ya bir de su stress halerimde yemesem olcek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…