- 14 Ağustos 2011
- 4.341
- 10.847
- 408
yemedim yemedim iste sisko olmiycem citir olcem
tuh ben de az önce babamın tel kadayıflı dondurma oluyo ya ondan almış karşımda yedidayanamadım götürdüm ben de ....şunu yiyeyyim mi diye soraydım keşke ben de siz de bana kızaydınız
Bu arada benim o mesajımı kötü içerik olarak bildiren aramızdan bir arkadaşmış saolsun sazan gibi atlamış...
teşekürlerimi sunarım kendisine...
Ya şimdi ben banyodayken deprem olursa çıplak mı kaçıcam '' Cümlesi her insanın aklında soru işareti oluşturur .
slm kızlarrr ohh kilolar verilmiş.veremeyenlerinde canı sağolsun(benimmmmm)
nasılsınız?girmeyince özlüyorum valla sizi.
charmcım geçmiş olsun güzelim ben de fazla girmediğimden banlandığını bilmiyodum.
ayyy kızlar valla çok yiyorum ben yaaaa.hele o tatlılarr.ama hareketten heralde kilo almadım.inş ramazandan sonra toplarım kendimi.
yedim bile suan midemde kiz bende buyaz ilk defa yiyorum valla magnumu al sana yesil cay sen saten bugun vurmussun cissssss larin dibine
aferim kiz masallah masallah bu kiz citir olacak demedi demeyin ha sana senden cocugum olsunsarkisini armagan ediyorum icimden geldi
sagol canim okudum yazdigini tsk ederim bakalim lidl icimden geciyo cunku billa überstundeyi ödemiyo hayirlisi
he kiz niye sormadinniye sormadin tugba sana da bi cIIIsssss derdin artik
ohhhhhhhh yandan yandan erisin yaglar heyttttt
valla yedim içimi bi huzur kapladı bi mutlu oldumyerken neyse yapçak bişi yokk
ohohay aklima ne geldi serpi bana sarki gönderdi ya bende sana göndereyim bu da bizim sarkimiz olsun 90 60 90
olcez ya ön hazirlik
olsun gecen bisürü mekik cektik simdi baya kalabaligiz her msj da cekelim bakalim cekebilrsek 20 tane
Nestle'den Duyuru..Dikkat!
ACİLL !!!!!!!!! NESTLE FİRMASINDAN DUYURU!!!!!!!!!! .... Tüm ebeveynler için NestLe herkesten 2012 son kullanma tarihli Banana Bebek Mamalarının iadesini istedi, çünkü içinde cam olabilirmiş. Lütfen tüm bebeklerin güvenliği için bu yaZIyı kopyala&yapıştır yapınız. Eğer ebeveyn değilseniz bu postanın yönlendirilmesine yardım ediniz. Bir bebeğin hayatını kurtarabilirsiniz!!
kıslarrr ben artık gidiyorummm k.i.cici bakınnnn
sonra görüşürüzzz iyi geceler tatlı uykularrrrr byeeeee
kızlar gördünüzmü yazıyıı,ben korktum açıkçası nasıl bi hatadır yarabbim
kızlar triendy çıtır kız 23 yazımı değiştirdim bakıııınnn
ayyyy evet canımmm hata çok büyükk allahım esirgesinnn
kızlar gördünüzmü yazıyıı,ben korktum açıkçası nasıl bi hatadır yarabbim
kızlar triendy çıtır kız 23 yazımı değiştirdim bakıııınnn
saoll hayatım benimmmm sende sende geleceginn çıtır bayanısınnniyi geceler canim gelecegin citirrri :92::92:
yok artık
bırak aklımı, başıma geldison sallantı olmuştu ya geçenlerde, ben duştaydım o zaman, hatta hissememişim, oda arkadaşım hadi qivi çık canım hadi deprem oluyor aşağı inelim falan dedi ben emin misin diye sesleniyorum içerden güzelim deprem oluyor diyorum çok korktum hadi çık aşağı inelim diyor şimdi mi çıkayım yani diyorum hadi qivi çık ya dolaplar yer değiştirdi dedi tabi sakin sakin çıktım neden hissetmedim ben diye, baktım yanyana üç komidin vardı duvara dayalı, hepsi birbirinden uzaklaşmış harbi havlu sarılıydım başladım giyinmeye, ya bırak giyinmeyi inelim diyor dur bir şeyler geçireyim falan çünkü erkek görevliler olabiliyor aşağıda düşünsenize hani deprem paniği de geçmiş, ben ıslak ıslak havluya sarınmış iniyorum bir indik aşağı lobiye, kalablığın yarısının saçı ıslak hepsi duşta yakalanmış ben gibi
ayy kiz agzindan bal damliyoyerim seni ben senmi istiyorsun benden cocuk hazir deyilim daha hayatim
Nestle'den Duyuru..Dikkat!
ACİLL !!!!!!!!! NESTLE FİRMASINDAN DUYURU!!!!!!!!!! .... Tüm ebeveynler için NestLe herkesten 2012 son kullanma tarihli Banana Bebek Mamalarının iadesini istedi, çünkü içinde cam olabilirmiş. Lütfen tüm bebeklerin güvenliği için bu yaZIyı kopyala&yapıştır yapınız. Eğer ebeveyn değilseniz bu postanın yönlendirilmesine yardım ediniz. Bir bebeğin hayatını kurtarabilirsiniz!!
ayyyyyyy canim gecmis olsun diyecem ama yani koptum burda böyle canlandirdim kendi kendime baya sok birsey ya aaaaaaaaaöyle ciksaydin herhalde görevliler basina toplanirdi artik sonun fatmagul gibi felan olurdu herhalde
kariere diyosun yani bak iyi dusun benim gibi kismeti bulamazsin birdaha:78::78::78:
yok canım zeyyceyy özele yazmış telini ver diye..senin istediqinide gördüm am espri yapıyosun sandım..hani aramazsan arama yazdım ya patrona sinirden..telini ver ben arıyım diye espri yaptın sandım..eqer gerçekten istiyorsan söyle veriyim..iyi dileklerin için teşekkürler..inşallah dediqiniz gibi hayırlı bir işim olur..
sibelcim inşallah tatlım..ama şu günler bnm için çok sıkıntılı geçiyor..kalbimin sıkıştıqını hissediyorum...beni üzen herkese herşeye resti çektim..bi işim olsun saqlık sıhhat başta olmak üzere dünyalar bnm olacak..allahımmm nolur nasip ett!!!!
aynısını benim annemle babam söyledi..hele babam...açmısın açıktamısın..evin barkın herşeyin var..senden iyisi yok..niye aqlıyonn..topla kendini..vs.....aynı gün içinde açtıkları 2 telefondada aqlarken yakalandım..yoksa aqladıqımı falan söylemem annemlere...mesele ne açlık ne açıklık..çok şükür bugünümüze..ben evde kalmak istemiyorum..çok bunaldım..niye beni kimse anlamıyor..illa çalışmak için parayamı ihtiyacımızın olması gerekiyor..kendi derdim yetmiyor bide havada uçuşan sözlerle uqraşıyorum..
asiyemm...çok güzel bi ayeti kerime..açıklamasıda bi okadar mükemmel...nasıll dua ediyorum bi bilsen..sadece seccade başında deqil uyumadan önce gözümü açtıqım anda tv izlerken dışarda içerde heryerde aklıma geldiqi an yer ve mekan hiç önemli deqil kalben ve lisanen sürekli rabbime yalvarıyorum..kapıma gelip benden bişey isteyen sail(isteyici) kulumu geri çevirmekten haya ederim diyen mevlam...kapına geldim yalvarıyorum..hakkımda en hayırlısını en güzelini nasip eyle..gidecek başka kimsem yok..sadece bana deqil hatta önce tüm iman ehline sonrada bana kalbimizdekileri hayırlıysa nasip eyle...
ben maaşındanda geçtim..teklif edilen fiyat 700tl..çok az olmasına raqmen işi öqrenen kadar diye sabredecektim..ama ona bile layık görmediler..
ben çok bekledim cnm...1 senedir hastanede bi işim olacak sanarak bekledim..tanıdık vardı aldırıcaktı benide..ama olmadı..vakit kaybım çok..şimdide kendi çabalarımla bir yere girmeye çalışıyorum..ve her defasında buynu bükük gözü yaşlı kalıyorum..
inşallah canım..nasıl sıkmıyım canımı öyle çok istiyorumki anlatamam..çablarımın sonuçsuz kalması beni çok üzüyor..
mucizeler uqrarmı arka sıralara...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?