70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bu arada benim o mesajımı kötü içerik olarak bildiren aramızdan bir arkadaşmış saolsun sazan gibi atlamış...
teşekürlerimi sunarım kendisine...

yok artık

Ya şimdi ben banyodayken deprem olursa çıplak mı kaçıcam '' Cümlesi her insanın aklında soru işareti oluşturur .

bırak aklımı, başıma geldi son sallantı olmuştu ya geçenlerde, ben duştaydım o zaman, hatta hissememişim, oda arkadaşım hadi qivi çık canım hadi deprem oluyor aşağı inelim falan dedi ben emin misin diye sesleniyorum içerden güzelim deprem oluyor diyorum çok korktum hadi çık aşağı inelim diyor şimdi mi çıkayım yani diyorum hadi qivi çık ya dolaplar yer değiştirdi dedi tabi sakin sakin çıktım neden hissetmedim ben diye, baktım yanyana üç komidin vardı duvara dayalı, hepsi birbirinden uzaklaşmış harbi havlu sarılıydım başladım giyinmeye, ya bırak giyinmeyi inelim diyor dur bir şeyler geçireyim falan çünkü erkek görevliler olabiliyor aşağıda düşünsenize hani deprem paniği de geçmiş, ben ıslak ıslak havluya sarınmış iniyorum bir indik aşağı lobiye, kalablığın yarısının saçı ıslak hepsi duşta yakalanmış ben gibi

bende veremeyenler grupundayim cok pismanim

Nestle'den Duyuru..Dikkat!

ACİLL !!!!!!!!! NESTLE FİRMASINDAN DUYURU!!!!!!!!!! .... Tüm ebeveynler için NestLe herkesten 2012 son kullanma tarihli Banana Bebek Mamalarının iadesini istedi, çünkü içinde cam olabilirmiş. Lütfen tüm bebeklerin güvenliği için bu yaZIyı kopyala&yapıştır yapınız. Eğer ebeveyn değilseniz bu postanın yönlendirilmesine yardım ediniz. Bir bebeğin hayatını kurtarabilirsiniz!!

ayy kiz agzindan bal damliyo yerim seni ben senmi istiyorsun benden cocuk hazir deyilim daha hayatim

kızlar gördünüzmü yazıyıı,ben korktum açıkçası nasıl bi hatadır yarabbim

kızlar triendy çıtır kız 23 yazımı değiştirdim bakıııınnn

İyi gecelerrrrrr nasılsınız bakalımmmm sizi görmeyeee geldiiimmm

ben bugun biraz kaçırdım yemeğii
Sahur
1 dilim ekmek, 3 çatal yağda yumurta, 1 kk peynir ve bolcaa su

İftarr
1 tabak maydanoz salatası, 1 tabak mantı azcık kıymalı, 1 bardak kola :78:

ARA
1 bardak milkshake
ARA
1 bardak limonata
ARA
1 şeftali ve bolcaa suu

biliyorumm çok yedimmm :95: napiimm dayanamadımmm kızın bana kızınnn

kızlar gördünüzmü yazıyıı,ben korktum açıkçası nasıl bi hatadır yarabbim

kızlar triendy çıtır kız 23 yazımı değiştirdim bakıııınnn
ayyyy evet canımmm hata çok büyükk allahım esirgesinnn
yazınıda gördümm hadi inşş bakalımm yaparsın sennnn

iyi geceler canim gelecegin citirrri :92::92:
saoll hayatım benimmmm sende sende geleceginn çıtır bayanısınnn,
haydi ben kaçtımmmmm:79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79:

ayyyyyyy canim gecmis olsun diyecem ama yani koptum burda böyle canlandirdim kendi kendime baya sok birsey ya aaaaaaaaa öyle ciksaydin herhalde görevliler basina toplanirdi artik sonun fatmagul gibi felan olurdu herhalde

ayy kiz agzindan bal damliyo yerim seni ben senmi istiyorsun benden cocuk hazir deyilim daha hayatim

kariere diyosun yani bak iyi dusun benim gibi kismeti bulamazsin birdaha:78::78::78:

Canımmm bende duymuştum ama ...::: Nestle Turkiye :::... haberler bölümünde bununla ilgili bir yazı yayınlanmış. Bahsedilen mamalar Fransa için güvenlik amacıyla toplanmış. Türkiyede böyle birşey yok diyor ama yersenn

tamam ozaman cocukda yaparim kariyerde

Son düzenleme:

kendileri kaybetmişler.uyuzlar bide 700 maaş diyolar ölemii ya bu maaşlar ne böle yaa ben 3,5 yıl oldu işten ayrılalı piyasa baya yerlerde sürünüyo yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…