- 20 Ekim 2009
- 7.083
- 385
- 688
ayyyy evet canımmm hata çok büyükk allahım esirgesinnn
yazınıda gördümm hadi inşş bakalımm yaparsın sennnn
saoll hayatım benimmmm sende sende geleceginn çıtır bayanısınnn,
haydi ben kaçtımmmmm:79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79:
İyi gecelerrrrrr nasılsınız bakalımmmm sizi görmeyeee geldiiimmm
ben bugun biraz kaçırdım yemeğii
Sahur
1 dilim ekmek, 3 çatal yağda yumurta, 1 kk peynir ve bolcaa su
İftarr
1 tabak maydanoz salatası, 1 tabak mantı azcık kıymalı, 1 bardak kola :78:
ARA
1 bardak milkshake
ARA
1 bardak limonata
ARA
1 şeftali ve bolcaa suu
biliyorumm çok yedimmm:95: napiimm dayanamadımmm kızın bana kızınnn
oh be dedim artik anam ben iki gün makarna yedim diye arti ciktim o da sadece 1 tabakcikben senin saydiklarini yesem ooo birak yuvarlanmayi yerimden kirpitiyamam birde ertesi gün +5 olur herhalde
canim hayirlisi ben sana cevap yazdigdim icinden hangisi geciyorsa gönlünen gecen olsun isallah
uykumu aldim bu gece burdayimyarinda calismiyorum
saol canım inş.geçer...maşallahhh canımm ya hepsini bu akşam mı yedin sen kıssss amannnnn nasıl yiyebildin bende kendime bugun bişler aldım ama hiç yiyesim gelmiyo
amaa varya yarıısını yesem ben ertesi gün 2 kilo fazla çıkarımmmmm
yaaaaaa bende artıkkk 60 larda olmak istiyommmmmmm:84:
:84::84::84::84::84:
slm canımm iyiyim sen nasılsınnnnn
geçmiş olsunn canmmmmm
inşaallah toplarsın canım..yine çok kilonuz gitmiş ya ben enaz kilo veren olarak hem madalya hem diploma alıp beni mezun edicekelr galiba yakındaslm kızlarrr ohh kilolar verilmiş.veremeyenlerinde canı sağolsun(benimmmmm)
nasılsınız?girmeyince özlüyorum valla sizi.
charmcım geçmiş olsun güzelim ben de fazla girmediğimden banlandığını bilmiyodum.
ayyy kızlar valla çok yiyorum ben yaaaa.hele o tatlılarr.ama hareketten heralde kilo almadım.inş ramazandan sonra toplarım kendimi.
son pişmanlık neye yarar..herşeyin bedeli var..olmadı yaarrr..bende veremeyenler grupundayimcok pismanim
haydi bakalım..bende çocuk olmayınca önlisans bitirdim bakalım daha devamı var....tamam ozamancocukda yaparim kariyerde
Bel bölgenizdeki yağlardan kurtulmanız için yardımcı besinler...
MUZ: Potasyum oranı yüksek olan bu meyve vücutta karnın şişmesine neden olan sodyum miktarını kontrol altında tutar.
YOĞURT: Karın şişliğine neden olan bakterileri yok eden faydalı bakteriler üretir.
Ayrıca vücuttaki insülin miktarını dengede tutmaya yardımcı olur.
ÇİLEK: Bu meyve antioksidan içerir.
Vücuttaki kan akışını arttırır, kaslara daha fazla oksijen gitmesini sağlar.
Eğer egzersiz yapmadan önce yoğurt ve çilek tüketirseniz kaslarınız çalışmaya hazır hale gelir.
YEŞİL ÇAY: Günde üç bardak yeşil çay metabolizmanızı güçlendirir ve ekstra 30 kalori yakmanızı sağlar.
Ayrıca yağları da eritir.
TURUNÇGİLLER: Egzersiz sırasında yağların yüzde 30 oranında daha hızlı yanmasını sağlar.
Yiyeceklerinize bol bol limon sıkabilirsiniz.
TAHILLAR: Tahıllarda bulunan lifler, vücudunuzun insülin seviyesini dengede tutar. Bu da yağ hücrelerinizin küçülmesini sağlar.
Vücudunuz bu tip gıdaları diğer yiyeceklere göre daha yavaş yaktığı için daha geç acıkmanızı sağlarlar.
Bel bölgenizdeki yağlardan kurtulmanız için yardımcı besinler...
MUZ: Potasyum oranı yüksek olan bu meyve vücutta karnın şişmesine neden olan sodyum miktarını kontrol altında tutar.
YOĞURT: Karın şişliğine neden olan bakterileri yok eden faydalı bakteriler üretir.
Ayrıca vücuttaki insülin miktarını dengede tutmaya yardımcı olur.
ÇİLEK: Bu meyve antioksidan içerir.
Vücuttaki kan akışını arttırır, kaslara daha fazla oksijen gitmesini sağlar.
Eğer egzersiz yapmadan önce yoğurt ve çilek tüketirseniz kaslarınız çalışmaya hazır hale gelir.
YEŞİL ÇAY: Günde üç bardak yeşil çay metabolizmanızı güçlendirir ve ekstra 30 kalori yakmanızı sağlar.
Ayrıca yağları da eritir.
TURUNÇGİLLER: Egzersiz sırasında yağların yüzde 30 oranında daha hızlı yanmasını sağlar.
Yiyeceklerinize bol bol limon sıkabilirsiniz.
TAHILLAR: Tahıllarda bulunan lifler, vücudunuzun insülin seviyesini dengede tutar. Bu da yağ hücrelerinizin küçülmesini sağlar.
Vücudunuz bu tip gıdaları diğer yiyeceklere göre daha yavaş yaktığı için daha geç acıkmanızı sağlarlar.
hımmm izinlimisin...ama benimde felaket uykum var sadece 5.5 saat uyudum kaçgündür bukadar az uyumamıştım..buarada size hani gideyim kociş küzmesin dedim ya bi baktım horlama sesi geliyor neyse..uyandı uykulu 1bardak daha çay içti devamm....anası ağlamış tee mersinden araba sürdü buraya..artık kendine bikaç gün gelemez....bende kaldırdım yerimne yattı..buarada işlerimi hallettim,duş aldım,cüzümü okudum,tava böreği yapcam içini hazırladım,masayıda hazırladm nolur nolmaz uyursam kalkınca hazır olsunn
saol canım inş.geçer...
inşaallah toplarsın canım..yine çok kilonuz gitmiş ya ben enaz kilo veren olarak hem madalya hem diploma alıp beni mezun edicekelr galiba yakında
son pişmanlık neye yarar..herşeyin bedeli var..olmadı yaarrr..
haydi bakalım..bende çocuk olmayınca önlisans bitirdim bakalım daha devamı var....
bu güzel paylaşımların için teşekkür eder gözlerinden öperim canım
yoğurt evet bi ara çılgınca spor yaptığım dönemde çok yerdim çok doğru karnı indiriyor..evet yoğurt sanada yeniden dönmeliyim artık...
hem tokta tutuyor hem faydalı..galetayla yerdim
sari yaziyi okiycam diye bilgisayara yapistim muzumus muz kalori yapmiyomu qivicimmm simdi bende 4 tane muz var öyle beni bekliyo karardi iyice yiyemmi :26:
rica ederim seve seve yazıyorum
yazıyorum da uygulamıyorum yaaşimdi sen onaylayınca yoğurt yoğurt diye, kalakayım da bir kaç kaşık yiyeyim dedim sağol
ya herbirini kendi renginde yazayım güzel olsun sanatsal olsun dediydim neyn bozuyorsun kiben yazıya rastlamadan hemen önce yemiştim kararmaya yaklaşan bir tane. sen de muz ye tabii ama 4ünü birden değil
ben gelmissim sen nereye gidiyon bakimcok sükür kocisin geldi hayatim onun hasretinden uykusuz kaldin bak tava böreginden sende yiycenmi
ay sarkina bayildim dogru son pismanlik neye yarar..
bende sana bi sarki armagan ediyorumaahh bana ah cektirme ahh eline düstüm elimle ahh
ama beni bi görcen resmen yapistim bilgisayaragörende beni bilgisayarla öpüsüyor saneder iyi fikir sahur da muzu yogurtlan karistirayim hem yaglari eritmis olurum hemde muzlari yerim biraz da bal oh ama haftaya fazla cikarsam küserim
yok canımmm yaa kaç gecedir geç yatsamda öğlenlere kadar uyuyodum..busabah 11 de kalktım hastane için eşimd eöyle..o iftar önceside uyudu şimdide saatlerdir uyuyor...çok uykum gelince bişey yiyemiyorum zaten sahuru beklayüp uyumayınca masada uyku krizi tutuyor....
Hee hasret kalmışım eşimin horloma senfonisine....uykumda var yaa deli oldum haa:84:
şekerlemeyide becerememki uyursam tamamdır öğlene uyanırımmm
Zeynep hanım...heyyy..var kocalarımız işimzide yapıyoz onlarlada ilgileniyoz burdada yazıyoruz..
Ayy yoksa sen bi ismi lazım değil e....vardı onun yakınımısın aman haaa oda neler dedi bize
ben bi ara yiyodum eşimde o ara çok sık alıyodu sena bana kızıyodu hep:2: ee insana mutluluk veriyor ve lezzetli severim muzu..ama zaten fazla yiyemem her an kabız olmaya hazırım yani...
muzu doğra az üstünde bal gezdir,fındık at üzerine yeee afiyet olsun...aaa birazda tarçınnn
ama beni bi görcen resmen yapistim bilgisayaragörende beni bilgisayarla öpüsüyor saneder iyi fikir sahur da muzu yogurtlan karistirayim hem yaglari eritmis olurum hemde muzlari yerim biraz da bal oh ama haftaya fazla cikarsam küserim
kızlarr burnum kanıyooooooooooooooooooooooo
tam kapattım pcyi yatmaya gidiyordum burnum kanmaya başladı...Allahım bu kanamalar neyin nesi...sıklaşmaya başladı...
kuzum bunlar da faydalı, güzel besinler,, hayatından tamamen çıkartman yanlış olur.. arada bunlardan da faydalanıp, asıl suni besin (diyorum ben onlara..) almamaya çalışsak iyi olacak işte.. mesela şeker, işte şeker ve krema vs katılmış gıdalar.. bunları mümkün olduğunca kısmak lazım bence doğal olanlara gelince yasaklamak olmaz yani..
Başlangıç:90 kg
Boy:1,70
Geçen hafta:59.7 kg
Bu hafta: 59.0 kg
Giden: 700 gr
Toplam giden: 31.000 gr
Hedef kilo:
En fazla 72 diye biliyorum hadi hayırlısı
Bu arada sanırım şişlik vardı geçen hafta
Hafta içi bu 58.8 lerde dolaştı hep...
Hiç bir yemeğin gönlünde bırakmadan yiyorum çünkü....
Kızartma falan da dahil ama actifry da tabiiii
Pideler hala favorim..
Özellikle susamlı olan orta bölümmmm
benim ki kıskançlık yetişemiyorum bi de eşim pek rahatsız oluyo ben bilgisayara geçince yatıyom yanına sonra çaktırmadan kalkıyom yoksa nerdee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?