benim ki kıskançlık yetişemiyorum bi de eşim pek rahatsız oluyo ben bilgisayara geçince yatıyom yanına sonra çaktırmadan kalkıyom yoksa nerdee
kabiz mi yapiyoe ben zaten 3-4 günden beri yediklerimi sakliyorum hala icimde kiz beni sisko yapmayin bide
teşekkür ederim canım bugün tartılıp yazarım size birşey daha danışmak istiyorum pantolon aldım bugün lcw den 42 beden aldım ama içime sinmedi 40mı alsam diye kilo verince bollaşırmı ikisinide giydim çok az bi fark vardı ne yapsam acaba
40 al bence
qiviye katılıyorum 40 alırsan zayıflamak icin çaba harcarsın daha çok.
Hem lcw nin pantolonları çabuk genişliyo
3-4 günmü..yok canım ben mutlaka 2.gün boşaltmak için negerekiyorsa yaparım..
zamanınd acahillik yapıyodum ne bol su ne kayısı hiçbişey..
ama evlendiğim yıl düşükten sonra arttı hemoroit ve ameliyat oldum ondan sonra yeniledi ama hep önlem alıyorum..ramazanda fena olurum malum düzen olmuyor ama kuur kayıs olsun mutlaka yiyroıum aman nazar değmesin iyim..helede eşim niğdeden almış taze kayısı çok güzel bu yaz böyla rastlamamıştı..e mubarek çokta almamış,pişman oldu canım..hem reçelde yapardım onaa
bilgisayar takıldı ondan mesajları üçledim anlamadınız diye değil ..
hoşbulduk tatlımm... bir yanım uyuz olmuş durumda ! bir yanımda sizi özlemiş..
heee tamam ozaman...benim eşim yıllardır yapışkan yaşadığı için bilgisayara..hemde saatlerce evde,okulda,nereye gitsek tamir yapar...
ya bende zaman kaybı diye düşünürdüm hep yani fazla oturamazdım başında..ama bu topik beni değiştirdi uleyyynnnn..yinede yazın boşum..kışın farklı günler kısa dersler,im vardı,2yıllık bitirdim..akşamları uzun ama diziler oluyor kışın hemde eşim pc başında oluyor..yorgun olmasa bu gece bana ait olmazdı kesin işi vardır burda...
neyse..yok yanına yatarsam kalkmam beee okadarda değil.sevdigilinin koynundanmı vazgeçcem..gidecemde sahur a azkaldı,uyursam aç kalırızzkitap okusam,kuran okusam daha çok uyurumm
Bel bölgenizdeki yağlardan kurtulmanız için yardımcı besinler...
MUZ: Potasyum oranı yüksek olan bu meyve vücutta karnın şişmesine neden olan sodyum miktarını kontrol altında tutar.
YOĞURT: Karın şişliğine neden olan bakterileri yok eden faydalı bakteriler üretir.
Ayrıca vücuttaki insülin miktarını dengede tutmaya yardımcı olur.
ÇİLEK: Bu meyve antioksidan içerir.
Vücuttaki kan akışını arttırır, kaslara daha fazla oksijen gitmesini sağlar.
Eğer egzersiz yapmadan önce yoğurt ve çilek tüketirseniz kaslarınız çalışmaya hazır hale gelir.
YEŞİL ÇAY: Günde üç bardak yeşil çay metabolizmanızı güçlendirir ve ekstra 30 kalori yakmanızı sağlar.
Ayrıca yağları da eritir.
TURUNÇGİLLER: Egzersiz sırasında yağların yüzde 30 oranında daha hızlı yanmasını sağlar.
Yiyeceklerinize bol bol limon sıkabilirsiniz.
TAHILLAR: Tahıllarda bulunan lifler, vücudunuzun insülin seviyesini dengede tutar. Bu da yağ hücrelerinizin küçülmesini sağlar.
Vücudunuz bu tip gıdaları diğer yiyeceklere göre daha yavaş yaktığı için daha geç acıkmanızı sağlarlar.
benim vucut da banamisin demiyosaklayip napcan birak bende rahatlayayim dimi denemediyim sey yok yesil cay isirgan otu cayi kaysi erik bugün ananas bile yedim
sabah içilen aç karnına sıcak ballı limonlu su bildiğin ilaç kahvaltıdan 1 saat önce hem bağırsakları hem de metabolizmayı canlandırıyo ama istikrarlı ol bak nasıl fayda göreceksin
ananas demisken ben yediklerimin arasina ananasi koymayi unutmussumya bende bu aralar cok unutkanlik var :26:
sade limonlu su icsem:26: veya süt ün icine katsam baliolmazmi:26: ben herseyi icemiyorum hemen migdemi kaldiriyo mesela su su da eriyen haplar asla icemem cok kötü oluyorum:26: sirke nin kokusundan bayginlik geciririm herhalde ben hamileyken sekerim varmi diye hastaneye cagirdilar suyun icine seker icerikli birsey katilar icemedim kadin israrla mecbursun dese de icemedim [/QU
limonlu olur ama suyun sıcak olsun ağzın dayanabildiğin kadar büyük yudumlarla iç ilk içişte bişeylerin olduğunu hissedeceksin
aslında hakiki zeytinyağıda epey işe yarıyo akşamları bir kaşık ama sanırım içemezsin
selam gece kuşları...ay sudem ya hangı ara geldın gıttın mantar dolmayı sorcaktım sana patateslı olanını mantar aldımda dün ıftara yalnızım onu yapayım dıyodum kasarlı yapayım barım:44:
sade limonlu su icsem:26: veya süt ün icine katsam baliolmazmi:26: ben herseyi icemiyorum hemen migdemi kaldiriyo mesela su su da eriyen haplar asla icemem cok kötü oluyorum:26: sirke nin kokusundan bayginlik geciririm herhalde ben hamileyken sekerim varmi diye hastaneye cagirdilar suyun icine seker icerikli birsey katilar icemedim kadin israrla mecbursun dese de icemedim [/QU
limonlu olur ama suyun sıcak olsun ağzın dayanabildiğin kadar büyük yudumlarla iç ilk içişte bişeylerin olduğunu hissedeceksin
aslında hakiki zeytinyağıda epey işe yarıyo akşamları bir kaşık ama sanırım içemezsin
evet canim yagi sade icemem:18: ama öbürünü deniycem limonlu suyu sagol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?