70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kabiz mi yapiyo e ben zaten 3-4 günden beri yediklerimi sakliyorum hala icimde kiz beni sisko yapmayin bide

3-4 günmü..yok canım ben mutlaka 2.gün boşaltmak için negerekiyorsa yaparım..
zamanınd acahillik yapıyodum ne bol su ne kayısı hiçbişey..
ama evlendiğim yıl düşükten sonra arttı hemoroit ve ameliyat oldum ondan sonra yeniledi ama hep önlem alıyorum..ramazanda fena olurum malum düzen olmuyor ama kuur kayıs olsun mutlaka yiyroıum aman nazar değmesin iyim..helede eşim niğdeden almış taze kayısı çok güzel bu yaz böyla rastlamamıştı..e mubarek çokta almamış,pişman oldu canım..hem reçelde yapardım onaa

ay bugün benim aklima sürekli sarkilar geliyo qivicimmm bu da bizim icin muz gibiyim muz muz ci cik cikida muz

Son düzenleme:

bencede 40 al

qiviye katılıyorum 40 alırsan zayıflamak icin çaba harcarsın daha çok.
Hem lcw nin pantolonları çabuk genişliyo

katılıyorum ..........

Son düzenleme:

benim vucut da banamisin demiyo saklayip napcan birak bende rahatlayayim dimi denemediyim sey yok yesil cay isirgan otu cayi kaysi erik bugün ananas bile yedim

bende sahuru bekledim yoksa bende öyle kolay kolay kalkmam da zaten ben emanetim yatakta bi bebek ağlar koş bi sahur vss
o şimdi öyle derin uykuda ki bi de yaşlanıyoruz heralde veya öncelikler değişiyo ya da değiştiriyolar derin konu halbuki ben onsuz o bensiz uyumazdı
şimdi biran önce uyusunda nasıl oluırsa olsun yoğun çalışıyo tempolu sanırım yorgun oluyo ya da dediğim gibi öncelikler değişiyo bilemem öyle işte

benim vucut da banamisin demiyo saklayip napcan birak bende rahatlayayim dimi denemediyim sey yok yesil cay isirgan otu cayi kaysi erik bugün ananas bile yedim

sabah içilen aç karnına sıcak ballı limonlu su bildiğin ilaç kahvaltıdan 1 saat önce hem bağırsakları hem de metabolizmayı canlandırıyo ama istikrarlı ol bak nasıl fayda göreceksin

sabah içilen aç karnına sıcak ballı limonlu su bildiğin ilaç kahvaltıdan 1 saat önce hem bağırsakları hem de metabolizmayı canlandırıyo ama istikrarlı ol bak nasıl fayda göreceksin

sade limonlu su icsem:26: veya süt ün icine katsam bali olmazmi:26: ben herseyi icemiyorum hemen migdemi kaldiriyo mesela su su da eriyen haplar asla icemem cok kötü oluyorum:26: sirke nin kokusundan bayginlik geciririm herhalde ben hamileyken sekerim varmi diye hastaneye cagirdilar suyun icine seker icerikli birsey katilar icemedim kadin israrla mecbursun dese de icemedim

ananas demisken ben yediklerimin arasina ananasi koymayi unutmussum ya bende bu aralar cok unutkanlik var :26:

hee hee öyle dede..unut yediklerini bizede deme..haydi hatırla ne yedin başkaa
[/COLOR]ZEYNEP...kendi isminmi bilmiyorum ama eşim bu ismi çok seviyor galiba kızımızın ismi % 98 bu olucak
nehirde sudeminki olucak inş.hayırlı ve sağlıklı(ufff ya heryerden bişey buluyom bukonuda)belenay sende söyle bir isim
canım kaç senelik evlisin bilmiyorum bende çok değilim burda daha tecrübeli arkdaşlarımzı var ..
bize laf düşmez belki:26:
ama yıllar geçtikçe çok şey değişiyor..önceden yapılan fedekarliğin yerini başka fedekarlıklar alıyor...
bizde öyleydik,eşim uykusuda olsa sanki adam sonradanmı ağır uykulu oldu..söylemezdi telefonda bende anlamak istemezdim saatlerce konuşurduk...
ankaraya inerdi sabahın köründe beni bekelrdi kaç saatt
kadınlarda çok değişiyor illaki...
şimdi napsak aynı evde bırak saati dakikalarca konuşmaıyoruz..
artık birbirimzi anlama fedakarlığı var yaşta geçiyor..asi olmıycaksın,itiraz etmiyceksini,koca sözü dinliyceksin mutlu olucaksın.. bu kadar...ne ki çok kolayyy
yinede canlı tutmak lazım evliliği nasıl olucak onuda tam bilmesemde...
bak uykumu kaçırdın haa....bu konulara yine dalarız bilahare...
hayde ben kaçar böreği tavaya koyayım...adamı anca uyandırırım zaten..oldu 3.00 rahat rahat yisinde ağzı yanmasın

tava böreğinde yersem beni affedermisiniz..bir dilim hee...dayanamayıp 2dilim hee:)))

Son düzenleme:

ay sudem ya hangı ara geldın gıttın mantar dolmayı sorcaktım sana patateslı olanını mantar aldımda dün ıftara yalnızım onu yapayım dıyodum kasarlı yapayım barım:44:
selam gece kuşları...

mesai çoktan başlamış bile...
kızlar yemekten çok geç geldık...
eşimin iş arkadaşlarıyla kalabalık bır yemektı..
benı 1 kez temmuzda gören bırı bıle çok zayıflamışsın yüzünden belli oluyo dedi..
acaip sevindim yani çok barız bellı oluyomuş..görenler onu diyo.
son 24 günde verdiğim 5.200 gram benı çok mutlu etti...
aynaya baktıkça daha mı zayıflasam diyorum....
kıyafetlerım artık bol gelıyo....zıpçık gibi oturan tişörtlerım eteklerım....
neyse ya bakalım belkı zayıflamaya devam ederim..
cuma takımlarından da mezun oldum zaten...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…