70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ay canim ne güzel bir duygu darisi bana:87:

akşam spora giderken biri adımı seslendi durdu anlayamadım sonra gördüm ki önceki çalıştığım iş yerinden muhasebeci arkadaşım kendisiyle çok iyi anlaşmıştık neyse o işte.. kafasını sarkıtmış servisin camından çığlık atıyor falan el sallıyor tabi servis çok beklemedi gitti ben aradım hemen ne yapıyorsun ne ediyorsun diye başladık konuşmaya.. bana demez mi çok incelmişsin kilo vermişsin gözüme çok güzel gözüktün dedi sevindim çünkü 6 ay falan önce en son görmüştü o sürede göz alışkanlığı da kalmadığı için aradaki farkı daha net görebiliyor neyse muhabbetn ilerisinde dedi ki sen çıktıktan sonra yanındaki tercüman kız da çıktı, yeni kızlar geldi ama çıkar uğruna pek süklüm püklümler, hep sizi anıyoruz dedi hükümet gibi kızlardı ikisi de yumruklarını masaya vurabiliyorlardı, sözleri geçiyordu diyorlarmış arkamızdan.. arkadaşım dedi ki valla ya yokluğunuz belli.. hani derler ya işte yürürken yerden ses çıkartıyordunuz şimdi bi sessizlik samimiyetsizlik var dedi.. canım arkadaşım güzel konuştu ama ben ne cevap versem beğenirsiniz? 'yürürken yerden ses çıkartmak derken mecazi anlamda kullandın değil mi? yani yoksa kilomu falan mı kastettin doğru söyle hani şişmanım yürürken güm güm ses mi çıkartıyordum?' demez miyim sonra düşündüm de ben kilolardan kafayı yemişim herhalde beynimi yağ hücreleri kaplamış olmalı

biliyorum sürekli problemlerimden bahsediyorum ama sizlerle konustukca rahatliyorum ben..
esim su saat oldu gelmedi sinir küpü etti beni ariyorum telefonumu kaldirmiyor bu aralar cok arkadaslarina takilmaya basladi kahveye gidiyorum dedi cekti gitti suan okadar sinirliyim ki diyorum toplayim esyalarini kapiya koyayim kalsin madem arkadaslarinin yaninda okadar cok seviyorsa onlari..
napcam ben

bana güllaci yedirmediniz sende yeme tava böregini banane banane

yedim yedim banane...:89:2 dilim ama nerdeyse yufka azdı..(cümleye bak ..nekadan devrik ve bozuk...
neyse namaz kılıp yatayım.ocağımı sildim,makinayı çalıştırdım ..mutfak miisss...sabah kalkayımda mukabeleye gideyim gari...
allahta eşine iyilik versin tez zamanda..arkdaşlarından soğutsun inş..gzüel konuşmaya çalış kendini halkı çıkaracaktır mutlaka..başka ne lüksüm var,bende vakit geçirmek istiyom gibi konuşacaktırda..sabret canım...

hayirlisi artik bakalim bende simdik bi inek koysan yerim sinirden
iyi etmissin affiyet olsun canim..
allah namazini kabul etsin

2ay öncede aynisi ayrildim duydum aglamis geri getirdim ya madem pisman olacaksin niye yapiyorsun ozaman dimi
alisdi tabii suzan affeder yine diye cünkü ben dayanamiyorum iste hep ben biarada tutmaya calsiyorum onsuz da yapamiyorum onunlada :85:

evet şekerim ya..bende dedim bunla bizim kilo boy aynı nasıl unutur dediydim:)bide biliyon mu arkadaş listemde bi sen varsın çooook yanlızım çook:))

senin bi de resminin altindaki yaziya bayiliyorum sismanimmm da sismanim(((( hep beni hatirlatiyorsun

Son düzenleme:
evet şekerim son sürat gidiyodum ama bugün 2 porsiyon pide kaşık kaşık tavuk-pilav yedim çok üzgünüm çok yanlızım oooooofffff ooofff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…