evet şekerim son sürat gidiyodum ama bugün 2 porsiyon pide kaşık kaşık tavuk-pilav yedim çok üzgünüm çok yanlızım oooooofffff ooofff
dün uyuyakalmışım.evvelsi günü hatırlamıyorum:))beynim sadece dünü hatırlayabiliyo onunda bazı karelerini.hafızam çok zayıfladı.yaşlanıyorum mu ne ooofff ooofff
Allah ahyretsin sonumuzu.
orda şuan saat kaç?
canım ya üzme kendini.hiç bi zaman umudunu kaybetme.ben hiç bu kadar hırslı olmamıştım.zayıflayacam inşallah.
seni en çok ne zorlar mesela?
evliysen eşine söyle seni aşağılasın feci hırs yapıyosun.
yemin et mesela Allaha borçlanmış olur kilo vermek için çok uğraşırsın.
kendini cezalandır.çok güzel ve pahalı bi kıyafet al küçük beden.
ona girmek için uğraşırsın ben mesela aldım hergün dolabı açıp bakıyorum. giyecem seni giyecem diyorum..:))
biliyorum sürekli problemlerimden bahsediyorum ama sizlerle konustukca rahatliyorum ben..
esim su saat oldu gelmedi sinir küpü etti beni ariyorum telefonumu kaldirmiyor bu aralar cok arkadaslarina takilmaya basladi kahveye gidiyorum dedi cekti gitti suan okadar sinirliyim ki diyorum toplayim esyalarini kapiya koyayim kalsin madem arkadaslarinin yaninda okadar cok seviyorsa onlari..
napcam ben
benim yüzüm hic mi gülmiycek
slm slm citirlar nasilsiniz ins iyisinizdir biliyosunuz gecmisi okumayi hic sevmiyorum cunku coooooooooookkkk uzun oluyor masallah dedikodunun dibine vuruyosunuz neyse umarim hepiniz iysinizdir
kizlar bugun is görüsmesine gittim ve pazartesi gunu deneme icin uc saat calisacam bakacak eger beyenirlerse ve tabi bende begenirsem baslicam ama benim simdi iki tane secenegim var o yuzden kafam karisik biraz neyse umarim herseyin hayirlisi olur bakalim zaman neyi gösterrecek
doktora daha yeni gittim cnm..1 ay bile olmadı...burun kanası için 50 tane neden saydı..sanırım bnmkisi stresten olanı...çünkü tatildeykende bişeye çok üzülmüştüm o gece kanamıştı..bu seferde öyle oldu..kendimi üzünce burnum kanıyor..cnm mutlaka bi dr görün sık olan bişii demişsin umarım bişii yoktur bazen burun daki damarlarda sıkıntı olabiliyor ama umarım sorun olacak bişii değildir geçmiş olsun .dr görün mutlakaaaa
günaydın bağyanlar
dün spor yerindeki tartıda tartılayım dedim, 1,5 ay önce bir kere uğramıştım oraya, o zaman tartılmıştım ama pek gerçekçi gelmemişti 75 falan çıkmıştım.. diğer tartıldığım yerlerde 72 falan çıkıyordum yanlış hatırlamıyorsam, neyse çok dikkate almamıştım.. dün de şu ödemim falan belli olacak mı yağ kitlem burada ne çıkacak dedim tartıldım.. 75.8 çıktımnasıl olur neyse keyfim kaçtı gittim üstümü değiştirdim pek istemeden spora başladım hoca geldi kilon aynı, yağ kütlen de aynı dedi çöktüm.. nasıl olur dedim o kadar uğraştım ben.. diyet de yapıyordum iyi kötü daha yeni bıraktım diyeti, kaç haftadır burada ne ter döküyorum kasımı bile arttırdım nasıl olur dedim :84: daha dur yolun başındasın dedi verirsin dedi daha 1 hafta önce siz kilo verdiniz gözle görülür incelme var demişti yaa :84: ama kıyafetlerim daha rahat oluyor yani tamam üstümden yere düşmüyorlar ama öncekine göre fark var dedim, biraz sıkılaşmış olabilirsiniz dedi :84: bende 1 gr keyif kalmadı, motivasyon kelimesinin anlamını unuttum.. sporu da çok zorlamadım kısa kestim bastım çıktım dondurma yedim.. pes etmemek için kendimi zor tutuyorum.. zaten yediklerime pek dikkat edemiyorum bu sıralar kafam bulanık canım sıkkın biraz ondan mıdır? yine azmedebilecek miyim ben? ümitsiz vakka mıyım? ne güzel yağ yakıyorum diye seviniyordum acaba doğru mu? hiç değişme yok mu ki
Bu arada benim o mesajımı kötü içerik olarak bildiren aramızdan bir arkadaşmış saolsun sazan gibi atlamış...
teşekürlerimi sunarım kendisine...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?