70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

dün uyuyakalmışım.evvelsi günü hatırlamıyorum:))beynim sadece dünü hatırlayabiliyo onunda bazı karelerini.hafızam çok zayıfladı.yaşlanıyorum mu ne ooofff ooofff

dün uyuyakalmışım.evvelsi günü hatırlamıyorum:))beynim sadece dünü hatırlayabiliyo onunda bazı karelerini.hafızam çok zayıfladı.yaşlanıyorum mu ne ooofff ooofff

bende yaslaniyorum herhalde dün ne yedin diye zor bilmemki unuttum 3 gün sonra öndeki 2 yle veda edecem 30 oluyorum ya artik 4 yaklasdimi krizlere girerim herhalde :97:

Son düzenleme:
sahur: 1dilim siyah ekmek
2 kasik menemen 1 tane kasar peynir

yatacam artik bu adamin gelecegi yok yarin sorarim ona erkenden kaldirmasam elektrikli süpürgeylen görür o

iyi geceler :92:

canım ya üzme kendini.hiç bi zaman umudunu kaybetme.ben hiç bu kadar hırslı olmamıştım.zayıflayacam inşallah.
seni en çok ne zorlar mesela?
evliysen eşine söyle seni aşağılasın feci hırs yapıyosun.
yemin et mesela Allaha borçlanmış olur kilo vermek için çok uğraşırsın.
kendini cezalandır.çok güzel ve pahalı bi kıyafet al küçük beden.
ona girmek için uğraşırsın ben mesela aldım hergün dolabı açıp bakıyorum. giyecem seni giyecem diyorum..:))

yok üzmüyorum kendimi seneye yaz a hedeflerimize ulasmis olacaz isallah hadi tatlim ben yatiyorum özletme kendini
iyi geceler :92::92::92:

günaydın çıtır kızlar nasılsınız gececiler coşmuş yine maşallah cumartesi çalışan grubun üyesi olarak herkese günaaaaaaaydııın mönüyü yaazim geçmişe dalim
sahurdünkü tabi:
sadece dondurma 1,5 litre su

iftar:
bir kase çorba,börülce salatası az pide ,1,5 içli köfte ,çoban salata,1,5 litre su

2 saat sonra:bir adet şeftali,meyveli soda
çok kaçamak olmuş be zaten şişkinliğimden belliydi

benim yüzüm hic mi gülmiycek

üzülme ya lütfen.. çok gıcık oldum şu saat dediğin, sanırım oranın saatiyle gece 2.5 olmalı ve eşin hala dışarda arkadaşlarıyla.. yani bütün çiftlerin küçük büyük sıkıntıları var ilişkiler tam 4x4 olamıyor hani karı-koca olaylarına da pek yorum yapmak düşmez ama şu durumun canımı sıktı..eşinle biraz daha ilglenmeye, onu eve ve sana bağlamaya çalışsan? biraz zor olur ama arkadaşlarından daha cazip gelmeye çalışsan ya bunu söylemek ne sinir alıp karşına bak terk etmiştim seni ama aynı şeyleri yapıyorsun sen beni istemiyor musun yine mi terk etmemi istiyosun kendine gel falan desen? bir kez daha gidersem bir daha beni göremezsin falan diye yokluğunla korkutsan? ne bileyim ya kendimi tutarak yazıyorum aslında eşine çok sinirlendim ama ağır konuşup seni üzmek istemiyorum.. sana da iş düşüyor karısısın sen ya onun, heleki şu saatte senden ve çocuğunuzdan daha önemli bir şey olmamalı bunu aklına alması lazım hala öğrenememişse böyle üzülüp içine atma, boynunu bükme, kaldır kafanı, aile nasıl olmalı öğret eşine.. naçizane fikrim..

ayy ne güzelllll....bende cvniz beqenildi işe başlayabilirisiniz denilen günleri görürmüyüm acaba...senin adına çok sevindim cnm..çokta özendim..hayırlı olsun...
cnm mutlaka bi dr görün sık olan bişii demişsin umarım bişii yoktur bazen burun daki damarlarda sıkıntı olabiliyor ama umarım sorun olacak bişii değildir geçmiş olsun .dr görün mutlakaaaa
doktora daha yeni gittim cnm..1 ay bile olmadı...burun kanası için 50 tane neden saydı..sanırım bnmkisi stresten olanı...çünkü tatildeykende bişeye çok üzülmüştüm o gece kanamıştı..bu seferde öyle oldu..kendimi üzünce burnum kanıyor..

günaydın arkadaşlar...
evde bnm dışımda herkes uyuyor..bense gözümü açr açmaz işe alınmadımın farkına varıp güne 1-0 yenik başlıyorum...gözlerim aqlamaktan kurudu artık ama içimin acısı yüzüme vuruyor..
arkadaşalr muhasebeci olan kimdi yardımcı olurum falan demişti..biraz konuşalım onunla..
bu akşam iftara davetliyiz yemek derdim yok.zaten cnm yapmakta istemiyor..hani buraya geliyor ya ''tira'' he işte onlara gidicez..hafta arasıda yoqun geçecek zaten cuma akşamı tatile çıkıyoruz..desteqinizi ve dualarınızı esirgemeyin kızlar..sizleri çok seviyorum..yan komşumdan bile daha yakınsıznız bana...

günaydın bağyanlar

dün spor yerindeki tartıda tartılayım dedim, 1,5 ay önce bir kere uğramıştım oraya, o zaman tartılmıştım ama pek gerçekçi gelmemişti 75 falan çıkmıştım.. diğer tartıldığım yerlerde 72 falan çıkıyordum yanlış hatırlamıyorsam, neyse çok dikkate almamıştım.. dün de şu ödemim falan belli olacak mı yağ kitlem burada ne çıkacak dedim tartıldım.. 75.8 çıktım nasıl olur neyse keyfim kaçtı gittim üstümü değiştirdim pek istemeden spora başladım hoca geldi kilon aynı, yağ kütlen de aynı dedi çöktüm.. nasıl olur dedim o kadar uğraştım ben.. diyet de yapıyordum iyi kötü daha yeni bıraktım diyeti, kaç haftadır burada ne ter döküyorum kasımı bile arttırdım nasıl olur dedim :84: daha dur yolun başındasın dedi verirsin dedi daha 1 hafta önce siz kilo verdiniz gözle görülür incelme var demişti yaa :84: ama kıyafetlerim daha rahat oluyor yani tamam üstümden yere düşmüyorlar ama öncekine göre fark var dedim, biraz sıkılaşmış olabilirsiniz dedi :84: bende 1 gr keyif kalmadı, motivasyon kelimesinin anlamını unuttum.. sporu da çok zorlamadım kısa kestim bastım çıktım dondurma yedim.. pes etmemek için kendimi zor tutuyorum.. zaten yediklerime pek dikkat edemiyorum bu sıralar kafam bulanık canım sıkkın biraz ondan mıdır? yine azmedebilecek miyim ben? ümitsiz vakka mıyım? ne güzel yağ yakıyorum diye seviniyordum acaba doğru mu? hiç değişme yok mu ki

canım bu ramazandan kaynaklanıyor...ben hayatımın hiçbir döneminde evdimde olduqum sürece yerimde saymamışımdır..ramazan ayı hariç..geçen yılda ramazanda alıp verdim bu yılda aynısı oldu...vücudumuz gece beslenmeye alışık deqil..ödem tutuyor..iftar geç oluyor sahur zaten gece yarısı..dengesiz besleniyoruz..ramazan ayı geçsin üstünden 2-3 ay daha geçsin öyle git ölçüm yaptır..kısa aralıklarla bu ölçümleri yaptırırsan olumsuz etkilenirsin..bizler nasıl onca kiloyu verdiysek sende vereceksin..sanıldıqı kadar zor deqil... pes ederek kendini bırakma..bu savaştan biz galip gelicez inşallah...

oğlum durmuyor gıdıp uyutayım barı pek gıremem heralde öğleden sonra yemek yapıcam bı sürü annemler gelıcek buyuk ıhtımal ıftara görüşürüz kendınıze ıyı bakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…