70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

çok üzmüşsün kendine
boşver sen elinden geleni yap en azından ben ne gerekirse yaptım dersin
bide ben bişi duymuştum
vücud bir noktadan sonra kendini korumaya alıyo şöyle 2-3 hatta 4 hafta
o ara hiç kilo veremezmişsin işte tam bu noktada pes eden çok oluyomuş ama etmiyecek kararlı olursan
öyle gram gram değil birden gidermiş ben diim bu hocada ne manyaq motive ediceğine
neyse boşver bence biraz da ramazanın etkisi var hem ordaki tartı yanlıştır
müşteri kazanmak için

sağol kaptan haklısın ramazan düzeni değiştiriyor.. oruç tutsam aldığım verdiğim hiç umruma olmayacak 1 aylık izin sayardım kendime.. tutmuyorum ama düzenim yine de değişti.. iş arkadaşım tutuyor diye çekiniyorum su içmeye çaylarımı içmeye, ara öğün de yapmıyorum ama ana öğünlerde özellikle kah ve öğlen feci şekilde karbonhidrat tüketiyorum gece geç saatte yesem bile sabah açlıktan midem yanıyor önceden hafif yapardım kahvaltımı ama bu sıralar ayak üstü poğçalarla geçiştiriyorum buna rağmen öğlen yemeye geç çıkayım, açlıktan başıma ağrı saplanıyor ramazandan sonra yine hafif düzgün bir beslenme planı yapmalıyım umarım düzelirim ya ben asla geri dönmek istemiyorum fazlalıklara, aksine kilo vermek istiyorum o ilk aydaki azmi yine yakalayabilmek istiyorum son hafta sözde 4.7 kilo azalmış yağım ama çok ödemim var ve kas ama salonda hiç değişme yok dediler bana yaa bu sıralar bir çok şeyden hevesim kaçmış durumda eminim bunun da payı var pes etmemem lazım ama artık o gücü de kaybetmiş hissediyorum yaaaa:84: düzelirim değil mi??

tsk ederim ablacim ins ogünde gelecek sen umudunu yitirme bide kendini bu kadar uzme

günaydın arkidişler
bugün nasılsınız
ben sahurda el kadar pide 1 tanede şeftali yedim bide bolca su içtim
durmak yok yola devam
dün evde biraz sporda yaptım
dr Mehmet Öz varya popunuzu duvara vurun diyor
bende bir sağdan bir soldan bi arkadan vurdum
şimdi oturamıyorum
sanırım hamlamış bugünde devam
memkik filan olcak inşallah

oğlum durmuyor gıdıp uyutayım barı pek gıremem heralde öğleden sonra yemek yapıcam bı sürü annemler gelıcek buyuk ıhtımal ıftara görüşürüz kendınıze ıyı bakın

allah kolaylik versin arzu valla benimkide bugun sabahin yedi sinde dikildi basima anne anne anne saten kizim baska kelime bilmiyo bi anneylede delirtiyo insani neyse benim de bugun abimler geliyo ama neyemek yapsam bilmiyorum sen neyapiyosun söylede biraz kopya cekeyim

sağol desteğin için.. bence de tartı yanlış dediğin gibi ben zaten 2-3 hafta falan gr gr belki ilerliyorum tık yok, sonra birden kilo kilo yağ kaybediyorum bu gerçekten doğru :106: ben de elimden geleni olduğu kadar yapayım illaki bir cevap alırım diyordum ama birinin çıkıp 1.5 ay öncekinden hiç bir farkım olmadığını söylemesi beni yıktı.. insan niye ki diyor 1.5 ay ben boşuna stres yaptım diyor farklı tartılarda tartılmanın yanlış olduğunu bile bile yaptım bunu ve şimdi kafam allak bullak pes etmeyim değil mi yaa zor olsa da yıkılmağcaaam yıkılmağcaaaam :95:

canım niye bu kadar kendini üzüyorsunki bu çalışma sende saplantı haline gelmiş bazı şeyleri oluruna bırak bence hiç bir şey sağlığından önemli eğil üstelik çalışma hayatı çocuklar ev koca derken inan bundan daha fazla yıpranacaksın şimdi en azından çocuklarınla ilgilenebiliyorsun evişlerini rahatça yapıyorsun eşinle daha rahat ilgileniyorsun bk ben çalışıyorum anca hafta sonu temizlik yapabiliyorum temizlik yaptığım günde hiç sosyal faaliyetim olmuyor tatile bile çıkamıyoruz eşimle izinlerimiz denk gelmiyor tabi şimdi ne desem faydasız sana anca yaşayınca anlayacaksın ve offf keşke evde olsm dediğin günler olacak muhasebe hesap kitap işi sıkar insanı tamam çalışmakta güzel ama inan bu kadar taktığına değmez maddi dsurumun iyi olmaz o zaman bu kadar sıkıntı yaparsın ama şu durumda sabırlı ol ve şükret bizim hayır zannettiğimizde bir şer şer zannettiğimizdede mutlaka bir hayır vardır tabi bunları sen çok iyi biliyorsun hadi gel yer değişelim sen benim yerime çalış bende şöööle evimde eşimle doya doya vakit geçireyim ama çocuklarıda isterim he yer değiştireceksek çocuklar bende kalsınsenacım daha ne diyeyim sana bilmiyorum yaşadığın hytaın tadını çıkarmaya bak eğer nasibinde varsa iş gelir bulur seni

bak canım diyet yaparken bazı şeyleri yanlış bilip yanlış yapıyoruz...

1- hamurişleri ve karbonhidratlar hızla kanşekerini yükseltip aynı hızla düşürdüqünden ani acıkmalara yol açar..1 haşlanmış yumurta ye öqlene kadar acıkmazsın ama 1 poça ye 1 saate kalmaz açlıktan kıvranırsın...bu farkı ayırt etmek son derece önemli..
2-gece geç saatte ne yenirse yensin mide asit salqılayacaqından ertesi sabah gözlerini açar açmaz midenin açlıktan kazındıqını farkedersin..halbuki akşam yemeqini 5te yiyip sadece kalan vakitte su ve bitki çayı içsen ertesi sabah asla açlık hissetmiceksin..
3-ara öqünlerde abur cubur yerine fındık ceviz kuru incir kuru kayısı gibi besinlerle ara öqün yapsan açlık krizlerini önlemiş olursun..
4- ana öqünleride bir parça et ekleyip yanında yeşillik ve yoqurtla yediqinde uzun süre tok kalacaksın ve acıkmadıqını göreceksin..
5-kesinlikle 3 litre su ve günde 2-3 fincen bitki çayı...

inşallah canım en hayırlısından bir işim olsun artık...daha fazla beklemek istemiyorum...dediqin gibi belki sıkılıcam ama en azından yapmak istediqim bişeyi yapmış olucam ve mutlu olucam...hayırlısı bakalım...

teşekkür ederim kesinlikle dikkate alıcam :114:

üzülme givi o kadar da kötü görünmüyosun fotolarda iyisin hoca da ne dengesizmiş he

eve bi baskül alsan hep onda tartılsan kafanda karışmaz hem

Selamlar herkesee...
kimsecikler yok galibaa.. :2:

hoşgeldin cnm..bizde şok olduk sen banlanınca..neyse tatlım çok geçmiş olsun..seni tekrar aramızda görmek çok güzel..

e hadi hoşgeldin diyeyim sana ben pek giremedim öel bu ara geçmişede bakamadım görmedim banlandığını .geçmişolsun

Teşekkür ederim arkadaşlar... hasta ziyaretime gelmişsiniz gibi hissettim bir an.. iyiki varsınız canlar..

sayfayı ziyaret eden biride olabilir ama birinin bildirdiği kesin herneyse geçti artık yanlışlık olduğu anlaşıldı sonunda...

Canım kim onu diyen Allah aşkına....
bir bayansa art niyetinden erkekse dikkatsizliğinden olabilir...
sen kendi canını niye sıkıyorsun.. tartı sana göstermiyormu ne kadar verdiğini, ya da aynada görmüyormusun.
sen kendini takip ediyorsun başkasını değerlendirmesi seni böyle etkilemesin. var öyle patavatsız insanlar hayatta, hem de çok...

en azından diyette olduğunu bilen biriyse vermesen bile evet fark var vs deyip motive etmesi gerekir... işte patavatsızlık başka açıklaması yok... sıkma canını sen...

üzülme givi o kadar da kötü görünmüyosun fotolarda iyisin hoca da ne dengesizmiş he

eve bi baskül alsan hep onda tartılsan kafanda karışmaz hem

teşekkür ederim var baskülüm ama küsüm ben ona hem ben toplam kütlemden çok yağ kütlemi takip ediyorum:26: görüntüde de sanki incelmişim gibi geldi emin olamadım size soracaktım geçen foto çekindim ama eklemedim kaldı öyle.. bir ara ekleyim de bi kıyaslayalım kızlar yaa:97:

canım bende sizin için profilime resim koymadan önce aradaki farkı bilmiyordum yani biraz inceldiğini farkediyor insan ama yavas yavas gittiği için göz alışıyor..
resim koyduktan sonra bende fark ettiğini anladım sende koy anlarsın.. 8 kg vermişsin illaki fark vardır olmazmı...

sıkmayım di mi :26: ne güzel 2 günde 1 spora vermiştim kendimi, boğazımı tutamasam da vericem demiştim ama bütün enerjimi hüüüp diye içimden çekip aldılar valla çıktığımda durağa yürüyecek bile enerjim hevesim kalmamıştı.. teşekkkür ederim ya cansınız canansınız

Dünkü menümü yazayım ben size, örnek menü böyle olur işte;

Sahur: 1 börek, biraz peynir, biraz üzüm, 1,5 kase antep fıstığı.. 1 lt su.

-

İftar: 1 dil ekmek, 2 kepçe çorba, 1 tb mantarlı tavuk sote ( az yağlı), salata, biraz üzüm, 1 incir.

Sonrası: 1 küç. kase irmik helvası, 3- 4 top dondurma, 1 kase antep fıstığı..

o derece etkilendin yani, ah be canım ne takıyorsun bu kadar insanların dediklerini... sen kendine bak önce... doğruyu kendin biliyorsun..
diyet yapan birine hiç farketmemiş diren birinde ben art niyetten başka birşey görmem. çünkü gerçekten farketmese bile farketmemiş denmez.
eğer diyorsa iyi niyet yoktur.. bunun için rahatlayabilirsin.

evet resimler uçan kiloların somut belgeleri ama ben sana küstüm sen neden bize kamufle ediyorsun kilonu? tamam o elbise yakışıyor fazlalıklarını örtüp inceliklerini belirtiyor çok doğru seçim beğendim ama seni kociş öyle görsün bize azcık göbek popo fırlamış yağlar fışkırmış resim göster de öyle de bilelim bence :112: mesela ben ard arda 3 farklı kesim elbisele çektim özellikle, üçünde de bayaa farkediyordu ama ne var ne yok dar penye olanda belli oluyordu bu arada o dar dediğim mavi elbiseyi geçen senelerde bol çuval gibi tiril tiril giyiyordum neyse bacakların falan incecik zaten, üstünde de fazla olduğunu sanmıyorum ama tam belli olmuyor işte net anlayamıyoruz şeker.. gerğini yapmanı arz ediyorum.. saygılarımla.. qivi..

Canım aşkolsun ben özellikle size zayıf görünmek, kamufle etmek için elbise seçmiyorum ki..
Normal zamanda zaten giydiğim kıyafetleri giyip çektim. özel bir çaba sarfetmedim yani..
evet dar elbiseleri ben normal zamanda da giymediğim için, çünkü oram buram belli olmasını sevmediğim için, burayada koymadım..
zaten belli olmasından rahatsız olmasam uzun zamandır kendımı kot pantolondan mahrum edip, elbise giymeye mahkum etmezdim...

ama triko bir elbisem vardı mesela normalde triko elbiseleri de çok severım. ama uzerıme oturuyor dıye uzun zamandır gıymek aklıma bıle gelmıyordu.
gecen gun belkı sımdı o kadar dar olmaz dedım gıydım ıyıydı yanı cok oturmadı.. profilimede yazdım hatta sıze oturan bır elbıse koyucam madem oyle dıye..
o hafif oturan triko elbiseyle çekinir koyarım madem öyle.. gerçi zaten koyacaktım ricanı daha hızlı dikkate alcam.. :) ama benden vucudu saran dar elbiseler gıyıp koymamı beklemeyın yanı..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…