- 13 Ağustos 2011
- 418
- 19
- 48
- 40
günaydın bağyanlar
dün spor yerindeki tartıda tartılayım dedim, 1,5 ay önce bir kere uğramıştım oraya, o zaman tartılmıştım ama pek gerçekçi gelmemişti 75 falan çıkmıştım.. diğer tartıldığım yerlerde 72 falan çıkıyordum yanlış hatırlamıyorsam, neyse çok dikkate almamıştım.. dün de şu ödemim falan belli olacak mı yağ kitlem burada ne çıkacak dedim tartıldım.. 75.8 çıktımnasıl olur neyse keyfim kaçtı gittim üstümü değiştirdim pek istemeden spora başladım hoca geldi kilon aynı, yağ kütlen de aynı dedi çöktüm.. nasıl olur dedim o kadar uğraştım ben.. diyet de yapıyordum iyi kötü daha yeni bıraktım diyeti, kaç haftadır burada ne ter döküyorum kasımı bile arttırdım nasıl olur dedim :84: daha dur yolun başındasın dedi verirsin dedi daha 1 hafta önce siz kilo verdiniz gözle görülür incelme var demişti yaa :84: ama kıyafetlerim daha rahat oluyor yani tamam üstümden yere düşmüyorlar ama öncekine göre fark var dedim, biraz sıkılaşmış olabilirsiniz dedi :84: bende 1 gr keyif kalmadı, motivasyon kelimesinin anlamını unuttum.. sporu da çok zorlamadım kısa kestim bastım çıktım dondurma yedim.. pes etmemek için kendimi zor tutuyorum.. zaten yediklerime pek dikkat edemiyorum bu sıralar kafam bulanık canım sıkkın biraz ondan mıdır? yine azmedebilecek miyim ben? ümitsiz vakka mıyım? ne güzel yağ yakıyorum diye seviniyordum acaba doğru mu? hiç değişme yok mu ki
canım bu ramazandan kaynaklanıyor...ben hayatımın hiçbir döneminde evdimde olduqum sürece yerimde saymamışımdır..ramazan ayı hariç..geçen yılda ramazanda alıp verdim bu yılda aynısı oldu...vücudumuz gece beslenmeye alışık deqil..ödem tutuyor..iftar geç oluyor sahur zaten gece yarısı..dengesiz besleniyoruz..ramazan ayı geçsin üstünden 2-3 ay daha geçsin öyle git ölçüm yaptır..kısa aralıklarla bu ölçümleri yaptırırsan olumsuz etkilenirsin..bizler nasıl onca kiloyu verdiysek sende vereceksin..sanıldıqı kadar zor deqil... pes ederek kendini bırakma..bu savaştan biz galip gelicez inşallah...
ayy ne güzelllll....bende cvniz beqenildi işe başlayabilirisiniz denilen günleri görürmüyüm acaba...senin adına çok sevindim cnm..çokta özendim..hayırlı olsun...
doktora daha yeni gittim cnm..1 ay bile olmadı...burun kanası için 50 tane neden saydı..sanırım bnmkisi stresten olanı...çünkü tatildeykende bişeye çok üzülmüştüm o gece kanamıştı..bu seferde öyle oldu..kendimi üzünce burnum kanıyor..
oğlum durmuyor gıdıp uyutayım barı pek gıremem heralde öğleden sonra yemek yapıcam bı sürü annemler gelıcek buyuk ıhtımal ıftara görüşürüz kendınıze ıyı bakın
çok üzmüşsün kendine
boşver sen elinden geleni yap en azından ben ne gerekirse yaptım dersin
bide ben bişi duymuştum
vücud bir noktadan sonra kendini korumaya alıyo şöyle 2-3 hatta 4 hafta
o ara hiç kilo veremezmişsin işte tam bu noktada pes eden çok oluyomuş ama etmiyecek kararlı olursan
öyle gram gram değil birden gidermiş ben diim bu hocada ne manyaq motive ediceğine
neyse boşver bence biraz da ramazanın etkisi var hem ordaki tartı yanlıştır
müşteri kazanmak için
kim ki o yaaaa
canım niye bu kadar kendini üzüyorsunki bu çalışma sende saplantı haline gelmiş bazı şeyleri oluruna bırak bence hiç bir şey sağlığından önemli eğil üstelik çalışma hayatı çocuklar ev koca derken inan bundan daha fazla yıpranacaksın şimdi en azından çocuklarınla ilgilenebiliyorsun evişlerini rahatça yapıyorsun eşinle daha rahat ilgileniyorsun bk ben çalışıyorum anca hafta sonu temizlik yapabiliyorum temizlik yaptığım günde hiç sosyal faaliyetim olmuyor tatile bile çıkamıyoruz eşimle izinlerimiz denk gelmiyor tabi şimdi ne desem faydasız sana anca yaşayınca anlayacaksın ve offf keşke evde olsm dediğin günler olacak muhasebe hesap kitap işi sıkar insanı tamam çalışmakta güzel ama inan bu kadar taktığına değmez maddi dsurumun iyi olmaz o zaman bu kadar sıkıntı yaparsın ama şu durumda sabırlı ol ve şükret bizim hayır zannettiğimizde bir şer şer zannettiğimizdede mutlaka bir hayır vardır tabi bunları sen çok iyi biliyorsun hadi gel yer değişelim sen benim yerime çalış bende şöööle evimde eşimle doya doya vakit geçireyimgünaydın arkadaşlar...
evde bnm dışımda herkes uyuyor..bense gözümü açr açmaz işe alınmadımın farkına varıp güne 1-0 yenik başlıyorum...gözlerim aqlamaktan kurudu artık ama içimin acısı yüzüme vuruyor..
arkadaşalr muhasebeci olan kimdi yardımcı olurum falan demişti..biraz konuşalım onunla..
bu akşam iftara davetliyiz yemek derdim yok.zaten cnm yapmakta istemiyor..hani buraya geliyor ya ''tira'' he işte onlara gidicez..hafta arasıda yoqun geçecek zaten cuma akşamı tatile çıkıyoruz..desteqinizi ve dualarınızı esirgemeyin kızlar..sizleri çok seviyorum..yan komşumdan bile daha yakınsıznız bana...
sağol kaptan haklısın ramazan düzeni değiştiriyor.. oruç tutsam aldığım verdiğim hiç umruma olmayacak 1 aylık izin sayardım kendime.. tutmuyorum ama düzenim yine de değişti.. iş arkadaşım tutuyor diye çekiniyorum su içmeye çaylarımı içmeye, ara öğün de yapmıyorum ama ana öğünlerde özellikle kah ve öğlen feci şekilde karbonhidrat tüketiyorumgece geç saatte yesem bile sabah açlıktan midem yanıyor önceden hafif yapardım kahvaltımı ama bu sıralar ayak üstü poğçalarla geçiştiriyorum buna rağmen öğlen yemeye geç çıkayım, açlıktan başıma ağrı saplanıyor ramazandan sonra yine hafif düzgün bir beslenme planı yapmalıyım umarım düzelirim ya ben asla geri dönmek istemiyorum fazlalıklara, aksine kilo vermek istiyorum o ilk aydaki azmi yine yakalayabilmek istiyorum son hafta sözde 4.7 kilo azalmış yağım ama çok ödemim var ve kas ama salonda hiç değişme yok dediler bana yaa bu sıralar bir çok şeyden hevesim kaçmış durumda eminim bunun da payı var pes etmemem lazım ama artık o gücü de kaybetmiş hissediyorum yaaaa:84: düzelirim değil mi??
canım niye bu kadar kendini üzüyorsunki bu çalışma sende saplantı haline gelmiş bazı şeyleri oluruna bırak bence hiç bir şey sağlığından önemli eğil üstelik çalışma hayatı çocuklar ev koca derken inan bundan daha fazla yıpranacaksın şimdi en azından çocuklarınla ilgilenebiliyorsun evişlerini rahatça yapıyorsun eşinle daha rahat ilgileniyorsun bk ben çalışıyorum anca hafta sonu temizlik yapabiliyorum temizlik yaptığım günde hiç sosyal faaliyetim olmuyor tatile bile çıkamıyoruz eşimle izinlerimiz denk gelmiyor tabi şimdi ne desem faydasız sana anca yaşayınca anlayacaksın ve offf keşke evde olsm dediğin günler olacak muhasebe hesap kitap işi sıkar insanı tamam çalışmakta güzel ama inan bu kadar taktığına değmez maddi dsurumun iyi olmaz o zaman bu kadar sıkıntı yaparsın ama şu durumda sabırlı ol ve şükret bizim hayır zannettiğimizde bir şer şer zannettiğimizdede mutlaka bir hayır vardır tabi bunları sen çok iyi biliyorsun hadi gel yer değişelim sen benim yerime çalış bende şöööle evimde eşimle doya doya vakit geçireyimama çocuklarıda isterim he yer değiştireceksek çocuklar bende kalsın senacım daha ne diyeyim sana bilmiyorum yaşadığın hytaın tadını çıkarmaya bak eğer nasibinde varsa iş gelir bulur seni
bak canım diyet yaparken bazı şeyleri yanlış bilip yanlış yapıyoruz...
1- hamurişleri ve karbonhidratlar hızla kanşekerini yükseltip aynı hızla düşürdüqünden ani acıkmalara yol açar..1 haşlanmış yumurta ye öqlene kadar acıkmazsın ama 1 poça ye 1 saate kalmaz açlıktan kıvranırsın...bu farkı ayırt etmek son derece önemli..
2-gece geç saatte ne yenirse yensin mide asit salqılayacaqından ertesi sabah gözlerini açar açmaz midenin açlıktan kazındıqını farkedersin..halbuki akşam yemeqini 5te yiyip sadece kalan vakitte su ve bitki çayı içsen ertesi sabah asla açlık hissetmiceksin..
3-ara öqünlerde abur cubur yerine fındık ceviz kuru incir kuru kayısı gibi besinlerle ara öqün yapsan açlık krizlerini önlemiş olursun..
4- ana öqünleride bir parça et ekleyip yanında yeşillik ve yoqurtla yediqinde uzun süre tok kalacaksın ve acıkmadıqını göreceksin..
5-kesinlikle 3 litre su ve günde 2-3 fincen bitki çayı...
sağol desteğin için.. bence de tartı yanlışdediğin gibi ben zaten 2-3 hafta falan gr gr belki ilerliyorum tık yok, sonra birden kilo kilo yağ kaybediyorum bu gerçekten doğru :106: ben de elimden geleni olduğu kadar yapayım illaki bir cevap alırım diyordum ama birinin çıkıp 1.5 ay öncekinden hiç bir farkım olmadığını söylemesi beni yıktı.. insan niye ki diyor 1.5 ay ben boşuna stres yaptım diyor farklı tartılarda tartılmanın yanlış olduğunu bile bile yaptım bunu ve şimdi kafam allak bullak pes etmeyim değil mi yaa zor olsa da yıkılmağcaaam yıkılmağcaaaam :95:
hoşgeldin cnm..bizde şok olduk sen banlanınca..neyse tatlım çok geçmiş olsun..seni tekrar aramızda görmek çok güzel..
slm kızlarrr ohh kilolar verilmiş.veremeyenlerinde canı sağolsun(benimmmmm)
nasılsınız?girmeyince özlüyorum valla sizi.
charmcım geçmiş olsun güzelim ben de fazla girmediğimden banlandığını bilmiyodum.
ayyy kızlar valla çok yiyorum ben yaaaa.hele o tatlılarr.ama hareketten heralde kilo almadım.inş ramazandan sonra toplarım kendimi.
e hadi hoşgeldin diyeyim sana ben pek giremedim öel bu ara geçmişede bakamadım görmedim banlandığını .geçmişolsun
kim ki o yaaaa
sağol desteğin için.. bence de tartı yanlışdediğin gibi ben zaten 2-3 hafta falan gr gr belki ilerliyorum tık yok, sonra birden kilo kilo yağ kaybediyorum bu gerçekten doğru :106: ben de elimden geleni olduğu kadar yapayım illaki bir cevap alırım diyordum ama birinin çıkıp 1.5 ay öncekinden hiç bir farkım olmadığını söylemesi beni yıktı.. insan niye ki diyor 1.5 ay ben boşuna stres yaptım diyor farklı tartılarda tartılmanın yanlış olduğunu bile bile yaptım bunu ve şimdi kafam allak bullak pes etmeyim değil mi yaa zor olsa da yıkılmağcaaam yıkılmağcaaaam :95:
üzülme givio kadar da kötü görünmüyosun fotolarda iyisin hoca da ne dengesizmiş he
eve bi baskül alsan hep onda tartılsan kafanda karışmaz hem
teşekkür ederimvar baskülüm ama küsüm ben ona hem ben toplam kütlemden çok yağ kütlemi takip ediyorum:26: görüntüde de sanki incelmişim gibi geldi emin olamadım size soracaktım geçen foto çekindim ama eklemedim kaldı öyle.. bir ara ekleyim de bi kıyaslayalım kızlar yaa:97:
Canım kim onu diyen Allah aşkına....
bir bayansa art niyetinden erkekse dikkatsizliğinden olabilir...
sen kendi canını niye sıkıyorsun.. tartı sana göstermiyormu ne kadar verdiğini, ya da aynada görmüyormusun.
sen kendini takip ediyorsun başkasını değerlendirmesi seni böyle etkilemesin. var öyle patavatsız insanlar hayatta, hem de çok...
en azından diyette olduğunu bilen biriyse vermesen bile evet fark var vs deyip motive etmesi gerekir... işte patavatsızlık başka açıklaması yok... sıkma canını sen...
sıkmayım di mi :26: ne güzel 2 günde 1 spora vermiştim kendimi, boğazımı tutamasam da vericem demiştim ama bütün enerjimi hüüüp diye içimden çekip aldılar valla çıktığımda durağa yürüyecek bile enerjim hevesim kalmamıştı.. teşekkkür ederim ya cansınız canansınız
canım bende sizin için profilime resim koymadan önce aradaki farkı bilmiyordum yani biraz inceldiğini farkediyor insan ama yavas yavas gittiği için göz alışıyor..
resim koyduktan sonra bende fark ettiğini anladım sende koy anlarsın.. 8 kg vermişsin illaki fark vardır olmazmı...
evet resimler uçan kiloların somut belgeleriama ben sana küstüm sen neden bize kamufle ediyorsun kilonu? tamam o elbise yakışıyor fazlalıklarını örtüp inceliklerini belirtiyor çok doğru seçim beğendim ama seni kociş öyle görsün bize azcık göbek popo fırlamış yağlar fışkırmış resim göster de öyle de bilelim bence :112: mesela ben ard arda 3 farklı kesim elbisele çektim özellikle, üçünde de bayaa farkediyordu ama ne var ne yok dar penye olanda belli oluyordu bu arada o dar dediğim mavi elbiseyi geçen senelerde bol çuval gibi tiril tiril giyiyordum neyse bacakların falan incecik zaten, üstünde de fazla olduğunu sanmıyorum ama tam belli olmuyor işte net anlayamıyoruz şeker.. gerğini yapmanı arz ediyorum.. saygılarımla.. qivi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?