70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ok.. ben dar, bol hiç elbise giymiyorum artık.. sadece pantolon önceden de pantolon giyerdim hep ama arada da olsa elbise giyebilmeyi özledim ayak bileğimden yukarısını asla göstermiyorum dışarda kilo veresiye kadar bacaklarım hatta bileklerim size özel yani ona göre

Selamm kısçelerrr
Dün akşam ablamda kaldığım için yazamadım pek.
qivicim üzülme başka tartılarda da tartıldın mı? Senin şu avm de yağ ölçümğ yaptırdın mı hoca öyle dedikten sonra?
Bundan sonra menülerini daima paylaş bizde nerde hata yaptğını söyleyelimm.

Charm; menünü çoook beğendimmm Artık örneğim sensinn.

Bende sahur menümü yazayım.
1 bardak çay,
1 el kadar (benim elim küçüktür ona göre ) pide,
1 yumurtalı azcık melemen,
Peynir..
Bu kadarrr

merhaba kızlarrr
işte sahur menüm çok şişkindim yatarken fazla yedim galiba
2 dilim ekmek
menemen
zeytin
peynir
bir bardak yeşilçaylı ice tea
çok küçük bir tane baklava
üstüne yeşilçay
tabiki su

amanın yesinler eli küçükmüş benim de el cetvelinde ölçünce küçük grubuna giriyor ama parmaklar uzun oradan kazanıyorum el kadar yiyince

sonra tartılmadım ya :26: menülerimi yazarsam beni topik dışarı edersiniz

Valla biz yazıyoruz Tuğba'dan az dayak yemedim
Buraya yazdıkça daha iyi oluyor aslında.
Spor + dengeli beslenme unutma :)
Bende bi spora başlasam süper olcak.
Benim parmaklar küçük boyum gibi bodur onlarda

canım kaptanada yazdın dimiii

özelden yazamıyorum ki msj sayım az olduğu için buradan yazdım

kaptancım bendim muhasebeci olan herzaman yardıma hazırım.:13:sabahtan beri çok yoğundum rapor hazırlıyordum yazını şimdi gördüm msn adresimi özelden msj atamadığım için yazamıyorum.sen bana atabiliyorsan at.ben ekliyeyim seni.inşallah yadımlarım dokunur

abovvv kimse kalmamış topik bana kalmış eermmm hmmmm at mı koşturayım :97: yok yok en iyisi arkadaşlarımı çağırıp pijama partisi vereyim

sevgili topik.. bana bu güzel sayfayı ayırdığın için teşekkür ederim pek incesin.. yavvv topik ben öyle bahtsız bir insan yavrusuyum ki anlatmaya kelimeler, yaşanmış öyküler yetmez.. evet topik.. hani bir gün, eğer ki bir gün evlenme teklifini ben yapmış olsaydım topik, kuracağım en manağğlı, en duygusal cümle şu olurdu;
-benimle bir ömür bahtsızlığımı paylaşmak ister misin???? ve kuvvetle muhtemel hayır cevabı almazdım.. manyak mıdır nedir cevabı alırdım..

canım benim pekte gençti vahh vah vah

[SIZE=3]naber kızlar...
belenay sen nasılsın givinin nasıl olduğunu anladım...
ben te 5e doğru yattım..okumuşundur yatsam kalkamam dedim..sahur menüm.

yarım litre su,4kaşık yoğurt(içim yandı dediydimde yedim bende..ateş yaptı iğne..zaten sızlıyor heryanım....)
2 dilim kolum kadar tava böreğiinanmayın ya tava okadar büyük değildi. elim kadarmıydı evet olabilir...
1kase mercimek çorba
1dilim kek...ayyy kalsınn unutuyodum sibel gibi....
.komşu getirdi şekeride azdı ha hatta yağsız gibiydi sağolsun
1zeytin,1hurma,2 erik(IIYYYY ÇOK ekşiydi)sayılarını biliyorum peçetemin üstündeydi çekirdekler
domases,salatalık
2bardak siyah çay...şekersiz tabide....
yA bide mersinli olan varmı bilmiyom..eşim değişik bri meyve getirmiş..tüylü hatta elien batıyor diye suya koydu..sonra sudan çıkarıp soyduk..çekirdekli bir meyve hatta çekirdek çok seçsen olmaz çiğnenmiyorda..orda satılıyomuş yolkenarındamı ne..şifasıda yazıyomuş diyoki bağırsak falanda geçiyordu bend ealdım hanım yesin dedim diyor.....kavun tadıda değil farklıydı işte...
ilk zorum zayıflatıyormuymuş,
2.de hamile kaldırıyormuymuşşşoda bilmiyom dedi[/SIZE]

geçmiş olsun canım
çok güldüm he dervişin fikri neyse zikride odurzayıflatıyormu hamile kaldırıyormuşAllah iyiliğini versin emi
bu arada sahur mönüne bayldım böle giderse tartıyı bile şaşırtacaksın tartıd a75ten bıkıp 76 ya yol alacak

yoruldum ya oruç oruç...daha yeni ev temizlemiştim..sadece salonu silmemiştim düngece yine yağmur yağdı bari açılan camları sileyim dedim,salonu temizleidm,evi baştan süpürdüm kıl,saç hemen görünüyor..
evimde daha oturalı 1.senem..bu eve ilk ben oturdum,laminantlar kreme yakın çok açık kahve...ne düşse gözüküyor..
halılarda açık renk olunca..iş çıkıyor yaa...bide çok güneş alan ev tozlar hepten evde gözüküyo
eski evimin parkesi fayansı koyuydu,okadar temizlik yapmıyodum yapsamda az farkediliydou...
bu evde iyice titiz olucam zorla haaa
ama temizlenincede belli oluyor buda çok güzel oluyor ama yoruluyorum haa..istemesende gözüne batıyor:26:
neyse artık 1saat kaldı iftara yemekler bakayım dünden kaldı..çamaşır var balkonda kurumuşsa alayım...
çalışan gibi hafta sonu iş yapıyorum ama galiba yarın eşimin ailesi amcasına gelicekmiş iftara bizede yakınlar samsunda..bizde gideriz ve sanırsam benim misafirim olurlar...:18:
yani iyi oldu evim temiz oldu bide ütüleir hallettimmi tamamdır..eşimin okulda buhafta işi kalmadı..belkide erkenden bizde kaynanamlarla onlara
gideriz bayram için...daha 1hafta var ama neyse ha burda kalcakalr ha ben gidecem yani yoğun olup sizden ayrı kalabilirim yaa...
hem eşimlede bi başbaşa kalamadık buyaz..msiafir çok geldi,ben gittim o gitti..şimdide onlar gelicek..puffff

belenay beni çok üzdün amaaa ben seni güldürmüştümmm

yarım litre su,4kaşık yoğurt(içim yandı dediydimde yedim bende..ateş yaptı iğne..zaten sızlıyor heryanım....)
2 dilim kolum kadar tava böreğiinanmayın ya tava okadar büyük değildi. elim kadarmıydı evet olabilir...
1kase mercimek çorba
1dilim kek...ayyy kalsınn unutuyodum sibel gibi....
.komşu getirdi şekeride azdı ha hatta yağsız gibiydi sağolsun
1zeytin,1hurma,2 erik(IIYYYY ÇOK ekşiydi)sayılarını biliyorum peçetemin üstündeydi çekirdekler
domases,salatalık
2bardak siyah çay...şekersiz tabide...
şu mönüde ne fazlaa söyle hadi.......hem böyel yersem bende tuğba kadar bile yemiyom zayıflarım belki...aaaa
çüstüm sana..ben çıkıyom eşim zile basıyorrrrrr

herkese slm larr kızlarr nbr siniz..

hayırlı iftarlar diyeyim şimdiden size.
benim iftaraf misafirim var bu akşam bekliyorum hala gelen giden yokk trafiğe takıldılar galibaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…