Canım aşkolsun ben özellikle size zayıf görünmek, kamufle etmek için elbise seçmiyorum ki..
Normal zamanda zaten giydiğim kıyafetleri giyip çektim. özel bir çaba sarfetmedim yani..
evet dar elbiseleri ben normal zamanda da giymediğim için, çünkü oram buram belli olmasını sevmediğim için, burayada koymadım..
zaten belli olmasından rahatsız olmasam uzun zamandır kendımı kot pantolondan mahrum edip, elbise giymeye mahkum etmezdim...
ama triko bir elbisem vardı mesela normalde triko elbiseleri de çok severım. ama uzerıme oturuyor dıye uzun zamandır gıymek aklıma bıle gelmıyordu.
gecen gun belkı sımdı o kadar dar olmaz dedım gıydım ıyıydı yanı cok oturmadı.. profilimede yazdım hatta sıze oturan bır elbıse koyucam madem oyle dıye..
çekinir koyarım madem öyle.. ama benden vucudu saran dar kıyafetler gıyıp koymamı beklemeyın yanı..
Selamm kısçelerrr
Dün akşam ablamda kaldığım için yazamadım pek.
qivicim üzülme başka tartılarda da tartıldın mı? Senin şu avm de yağ ölçümğ yaptırdın mı hoca öyle dedikten sonra?
Bundan sonra menülerini daima paylaş bizde nerde hata yaptğını söyleyelimm.
Charm; menünü çoook beğendimmmArtık örneğim sensinn.
Bende sahur menümü yazayım.
1 bardak çay,
1 el kadar (benim elim küçüktür ona göre) pide,
1 yumurtalı azcık melemen,
Peynir..
Bu kadarrr
amanın yesinler eli küçükmüşbenim de el cetvelinde ölçünce küçük grubuna giriyor ama parmaklar uzun oradan kazanıyorum el kadar yiyince
sonra tartılmadım ya :26: menülerimi yazarsam beni topik dışarı edersiniz
canım kaptanada yazdın dimiii
günaydın arkadaşlar...
evde bnm dışımda herkes uyuyor..bense gözümü açr açmaz işe alınmadımın farkına varıp güne 1-0 yenik başlıyorum...gözlerim aqlamaktan kurudu artık ama içimin acısı yüzüme vuruyor..
arkadaşalr muhasebeci olan kimdi yardımcı olurum falan demişti..biraz konuşalım onunla..
bu akşam iftara davetliyiz yemek derdim yok.zaten cnm yapmakta istemiyor..hani buraya geliyor ya ''tira'' he işte onlara gidicez..hafta arasıda yoqun geçecek zaten cuma akşamı tatile çıkıyoruz..desteqinizi ve dualarınızı esirgemeyin kızlar..sizleri çok seviyorum..yan komşumdan bile daha yakınsıznız bana...
sevgili topik.. bana bu güzel sayfayı ayırdığın için teşekkür ederim pek incesin.. yavvv topik ben öyle bahtsız bir insan yavrusuyum ki anlatmaya kelimeler, yaşanmış öyküler yetmez.. evet topik.. hani bir gün, eğer ki bir gün evlenme teklifini ben yapmış olsaydım topik, kuracağım en manağğlı, en duygusal cümle şu olurdu;
-benimle bir ömür bahtsızlığımı paylaşmak ister misin???? ve kuvvetle muhtemel hayır cevabı almazdım.. manyak mıdır nedir cevabı alırdım..
doktor kendi haline bırakın dediKız kivi iyimisinnn
geçmiş olsun canım[SIZE=3]naber kızlar...
belenay sen nasılsın givinin nasıl olduğunu anladım...
ben te 5e doğru yattım..okumuşundur yatsam kalkamam dedim..sahur menüm.
yarım litre su,4kaşık yoğurt(içim yandı dediydimde yedim bende..ateş yaptı iğne..zaten sızlıyor heryanım....)
2 dilim kolum kadar tava böreğiinanmayın ya tava okadar büyük değildi. elim kadarmıydı evet olabilir...
1kase mercimek çorba
1dilim kek...ayyy kalsınn unutuyodum sibel gibi....
.komşu getirdi şekeride azdı ha hatta yağsız gibiydi sağolsun
1zeytin,1hurma,2 erik(IIYYYY ÇOK ekşiydi)sayılarını biliyorum peçetemin üstündeydi çekirdekler
domases,salatalık
2bardak siyah çay...şekersiz tabide....
yA bide mersinli olan varmı bilmiyom..eşim değişik bri meyve getirmiş..tüylü hatta elien batıyor diye suya koydu..sonra sudan çıkarıp soyduk..çekirdekli bir meyve hatta çekirdek çok seçsen olmaz çiğnenmiyorda..orda satılıyomuş yolkenarındamı ne..şifasıda yazıyomuş diyoki bağırsak falanda geçiyordu bend ealdım hanım yesin dedim diyor.....kavun tadıda değil farklıydı işte...
ilk zorum zayıflatıyormuymuş,
2.de hamile kaldırıyormuymuşşşoda bilmiyom dedi [/SIZE]
geçmiş olsun canım
çok güldüm he dervişin fikri neyse zikride odurzayıflatıyormu hamile kaldırıyormuş Allah iyiliğini versin emi
bu arada sahur mönüne bayldım böle giderse tartıyı bile şaşırtacaksın tartıd a75ten bıkıp 76 ya yol alacak
kız dost acı söylermişbelenay beni çok üzdün amaaa ben seni güldürmüştümmm
kız dost acı söylermişbelenay beni çok üzdün amaaa ben seni güldürmüştümmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?