akşam spora giderken biri adımı seslendi durdu anlayamadım sonra gördüm ki önceki çalıştığım iş yerinden muhasebeci arkadaşım kendisiyle çok iyi anlaşmıştık neyse o işte.. kafasını sarkıtmış servisin camından çığlık atıyor falan el sallıyortabi servis çok beklemedi gitti ben aradım hemen ne yapıyorsun ne ediyorsun diye başladık konuşmaya.. bana demez mi çok incelmişsin kilo vermişsin gözüme çok güzel gözüktün dedi sevindim çünkü 6 ay falan önce en son görmüştü o sürede göz alışkanlığı da kalmadığı için aradaki farkı daha net görebiliyor neyse muhabbetn ilerisinde dedi ki sen çıktıktan sonra yanındaki tercüman kız da çıktı, yeni kızlar geldi ama çıkar uğruna pek süklüm püklümler, hep sizi anıyoruz dedi hükümet gibi kızlardı ikisi de yumruklarını masaya vurabiliyorlardı, sözleri geçiyordu diyorlarmış arkamızdan.. arkadaşım dedi ki valla ya yokluğunuz belli.. hani derler ya işte yürürken yerden ses çıkartıyordunuz şimdi bi sessizlik samimiyetsizlik var dedi.. canım arkadaşım güzel konuştu ama ben ne cevap versem beğenirsiniz? 'yürürken yerden ses çıkartmak derken mecazi anlamda kullandın değil mi? yani yoksa kilomu falan mı kastettin doğru söyle hani şişmanım yürürken güm güm ses mi çıkartıyordum?' demez miyim sonra düşündüm de ben kilolardan kafayı yemişim herhalde beynimi yağ hücreleri kaplamış olmalı
2ay öncede aynisi ayrildim duydum aglamis geri getirdim ya madem pisman olacaksin niye yapiyorsun ozaman dimi
alisdi tabii suzan affeder yine diye cünkü ben dayanamiyorum iste hep ben biarada tutmaya calsiyorum onsuz da yapamiyorum onunlada :85:
canım bende sizin için profilime resim koymadan önce aradaki farkı bilmiyordum yani biraz inceldiğini farkediyor insan ama yavas yavas gittiği için göz alışıyor..
resim koyduktan sonra bende fark ettiğini anladım sende koy anlarsın.. 8 kg vermişsin illaki fark vardır olmazmı...
canım benim pekte gençti vahh vah vah
Kız kivi iyimisinnn
doktor kendi haline bırakın dedi
ALLAH İYİLİĞİNİ VERSİN GÜLDÜRDÜN BENİİİİİİİİİ
işyerleri kalifiye elamanı kaybedince anlıyor ama geç anlıyor herşeyii.değerimizi çalışırken bilseler yaa.
çoK yeDiM çooookkkkkkkkkkkkk
sofrada ne var ne yok yedimmmmmm
1 kepçe çorba h
1 tabak patlıcan musakka
2 kaşık ama büyük pilav
yoğurlu biber ve pide
1 baklava
maşallah
qivi sende de olay bitmiyorr yazdıklarına çok güldüm ama gün içinde yorum yapamadım.
Ablamla dedikodu yaparken okuyabildiğime şükür
İftar menümü yazayım:
1 tabak tavuklu salata ( Tavuk gögüsleri yağsız tavada azıcık yağ katarak kızartılmıştır.Salatanın içinde domates, göbek, soğan, maydonoz mevcuttur )
1 bardak ayran,
Accık karpuzz
Te şimdi de kabuk tarçınlı yeşil çayy
neler yemedim ki nelerrrr.nolcak bu halim ramazana 75kilo ile girdim ama ne olur bilmem.ramazanda veririm yok bitince veririm yooook yooook motivasyon lütfeeeen
çoK yeDiM çooookkkkkkkkkkkkk
sofrada ne var ne yok yedimmmmmm
1 kepçe çorba h
1 tabak patlıcan musakka
2 kaşık ama büyük pilav
yoğurlu biber ve pide
1 baklava
maşallah
AY BRAVO CANIM YAqivi sende de olay bitmiyorr yazdıklarına çok güldüm ama gün içinde yorum yapamadım.
Ablamla dedikodu yaparken okuyabildiğime şükür
İftar menümü yazayım:
1 tabak tavuklu salata ( Tavuk gögüsleri yağsız tavada azıcık yağ katarak kızartılmıştır.Salatanın içinde domates, göbek, soğan, maydonoz mevcuttur )
1 bardak ayran,
Accık karpuzz
Te şimdi de kabuk tarçınlı yeşil çayy
neler yemedim ki nelerrrr.nolcak bu halim ramazana 75kilo ile girdim ama ne olur bilmem.ramazanda veririm yok bitince veririm yooook yooook motivasyon lütfeeeen
ay anca gelebildim bir koşturmaca bir koşturmaca
misafirleri gönderdim evi topladım ev savaş alanı gibiydi bulaşıkalr.......
makinayıda çalıştırdım geldim
eeeeee kimsecikler yok
givi alemsin kız sen çok güldürdün beni bestene bayıldım
iftarı yazacam ama ne yedim nereme gitti bilmem
benim kocişte bir acele bir acele yemekten kalktı tatlı nerde onu yedi çay namaz kıldı geldi meyve koş koş koş motor taktırsam anca
1- 1.5 kepçe şehriyeli tavuk çorb.
2 köfte
8-9 dilim patates
2 kaşık pilav
ayran
salata
çay su
Selamm kısçelerrr
Dün akşam ablamda kaldığım için yazamadım pek.
qivicim üzülme başka tartılarda da tartıldın mı? Senin şu avm de yağ ölçümğ yaptırdın mı hoca öyle dedikten sonra?
Bundan sonra menülerini daima paylaş bizde nerde hata yaptğını söyleyelimm.
Charm; menünü çoook beğendimmmArtık örneğim sensinn.
Bende sahur menümü yazayım.
1 bardak çay,
1 el kadar (benim elim küçüktür ona göre) pide,
1 yumurtalı azcık melemen,
Peynir..
Bu kadarrr
Kızlaaarrrr
Bu akşam iftara davetliydik..
ama normal akraba günümüz aslında ramazana denk geldiği için sıradaki kişi iftar olarak aldı ama kadın erkek herkes butun akraba ordaydık..
yedik içtik... artık tahmın edersınız.. normal ''gün'' lerde kendimi çok sıkmadığım gibi bu günde de hiç sıkmadım..
yemek olarak sadece çorba içtim.. yemekten pilavdan vs yemedim..
çorba sonrası, börek, sarma, yoğurtlu biber, 1 kasık barbunya,1 lokmada tavuk yedim...
ama börekle sarmanın miktarını biraz kaçırdım.. 1 bard. da fanta hüplettim..
şimdi eve geldim madem saldık bugun böyle gitsin babında irmik helvalı dondurmayla gündemimin olmazsa olmazı antep fıstığı yiyorum..
beni bu topikten atın.. şu 1 haftadır buranın yüz karasıyım..
ama ama sorun bir neden.. bende unutmuşum.. bu azgın iştah bu şişmik karın nerden geliyor derken takvıme baktım..
ve bugun yarın malum dönem gelecekmiş yeni dank etti... götürüyorum Allah ne verdiyse... pazartesi temiz bir sayfa çekmek görünür bana..
zaten bu hafta misafirim çok olucak iftara.. ben misafire yemek yapınca o gün hiçbişey yiyemem telaştan filan iştah kalmıyor heralde..
en azından ondan yırtarım artık... 60 lı rakamlara indiğim an beni daha da rokete takmış görceksiniz inşallah...
şuan artı 700 deyim... göbeciğim şişmiş....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?