70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ilk defa bugün şu yurda akşam olmadan güneş batmadan geldim..
tatil de yapamadım ya,, fırsat bu fırsat saat geç olsa da güneş kaçmadan, terasa çıkayım bacaklarımı biraz güneşlendireyim dedim, geldim apar topar soyundum suyun altına girdim biraz ferahladım, geçirdim günlük elbisemi, hazırladım tepsiye yiyecek içeceğimi, pcmi de aldım kucağıma, krem de sürdüm bacağıma, bende bir heyecan bir heyecan.. az da olsa kamufle edicem ya ayaklarımı vanilyalı- kakaolu mozaik keke çeviren amele yanıklarımı.. bir çıktım ki terasa, bildim bileli açık olan hatta kapısı bile olmayan, çamaşırlarımızı kuruttuğumuz yere kapı yapıp bugün kilitleyecekleri tutmuş hatta kurusun diye astığım kotum içerde kalmış bu ne şans yaaa:84:

hatta yolda gelirken içimden şarkımı mırıldanıyordum o bile hazırdı;

uzanmışım teeerassa..
güneş damlar bacaklarımaa..
şişmiş derimleee..
ödemiin eseriyleeee..
yaşşıyoruuuumm aağğğhesteee..

ne la her yerim tombik .. :44:
enamouur, kk ve bizim topiiiiik..
umudum bi gıdım güneş, teraaaastayıım... :82:

bir elimde pc var, :126:
bir elimde yeşil çayııım..
yanabilsem sereserpe, teraaastayıım.. :119:

ooooooo o o ooooooo... oooooo... o o o ooooooo..

o o o ooofffffofffff offfffffffff:97::97:

ALLAH İYİLİĞİNİ VERSİN GÜLDÜRDÜN BENİİİİİİİİİ

işyerleri kalifiye elamanı kaybedince anlıyor ama geç anlıyor herşeyii.değerimizi çalışırken bilseler yaa.

madem bi iş yaptın ağladı diye yelkenleri indirmeseydin.kaçmak problemi çözmez kısa süreli ayrılıklar iki tarafında düşünmesi için iyi oluyor aslında yani bence öyle.ama problem ne ise birlikte çözmek için uğraşmalı herzaman tek taraf sorunlarla boğuşunca böyle olur işte sorun olduğu yerde kalır sıkıntılar devam eder.konuşamıyorsanız bir terapiste gidin bence evlilik danışmanına yanii

ayne yaa katılıyorum .biz fazla farketmesek bile kıyafetlerden anlıyoruz heleki başkaları hemen anlıyorr.annem gelse bana hastamısın diyecek kesin 3 aydır göremedi beni meraktan ölüyor ye ye kızım hasta olursun diyodu

ben şu resim olayını akıl edemedim önceden çekseydim farkı görürdünüz bendeki.eski fotolardan derleyip bakayım balki boydan resmim vardır bi ara hallederim bende profile

ben soframı hazırlamaya başlayayım artık.misafirlerim gerçekten trafiğe takılmış 15 dk ya ancak gelirlermiş yine yetişecekler ya o şükür

canım benim pekte gençti vahh vah vah

Kız kivi iyimisinnn

doktor kendi haline bırakın dedi

sizi seviyoruuuum çok hoşsunuz herkeş çok hoşşş

ALLAH İYİLİĞİNİ VERSİN GÜLDÜRDÜN BENİİİİİİİİİ

işyerleri kalifiye elamanı kaybedince anlıyor ama geç anlıyor herşeyii.değerimizi çalışırken bilseler yaa.

evet şimdi almışlardır sıska kızları, yere basınca kemikleri çıtırdar ancak onların nerdeee yürürken gümbür gümbür ses getirecek ben gibi elemanı zor bulurlar
şaka da, gerçekten kaybedince anlıyorlar.. ama artık çok geç üzülmüştüm ama ben kurtulmuşum sonra onu farkettim.. herkes tek tek istifa etmiş.. en çok bu muhasebeci arkadaşım bırakıp başka işe girmek istiyordu, garibim bi o kalmış

ya bende olay bitmiyor ki..
şimdi bizim yurdu işleten iki amca abi neyse işte onlar, adamcağızlar düğün salonu diye almışlar koca yurdu, ama yurt olduğunu anlayınca işletmeye devam etmişler en alt bodrum katımız düğün salonu bu arada neyse.. yurt bakımsızdı ama en aktif olan vedat abi var, o uğraşıyor şekle sokmak için hergün bir tadilat boya badana bişiler.. bayan müdür falan da yok, şişko bir kız başlamıştı ama merdiven inip çıkmak istemediğinden istifa etmiş mecbur adamlar uğraşıyor her sorunla.. bayaa efendi kendi hallerinde insanlar ama bazı kızlar çok rahat davranıyorlar fıkır fıkır falan, ben gıcık olurum öyle oturmayı kalkmayı konuşmayı bilmez tiplere.. tamam benim de muahbbetim var her gün yüz yüze bakıyoruz ama en fazla hal hatır iş güç sorar, selam veririz falan.. bi de şimdi yurdu şekle sokmaya çalışıyolar ya, teras kısmına bazı mimari tasarımlar istiyorlardı, benden fikir istemişlerdi nereyi nasıl yapsak güzel olur kullanışlı olur falan diye, ben de iş dönüşleri lobide denk gelirsem espriyle şansı zorluyorum bi kondisyon salonu eksik şu yurtta yaptırsanız, yurdu adam ettiniz elinize sağlık düğün salonumuz bile var ama bi etüt salonu yok öğrencilere falan diye ter döktürüyordum kızların yanında, hep birlikte gülüyorduk, iyi akşamlar diyip geçiyordum..

bugün zar zor attım kendimi yurda, bi de terasta güneşlencem ya, çanta-ayakkabı-kemer vermiştim tamire onları aldım elimde onlar vardı, marketin outletinde güzel tabak çanak bardaklar görüp almıştım maşallah onlar da vardı bi de bi ağır torba bi de kargo kutusu ve kol çantam.. bu halde metrodan inip 10 dk falan yokuş aşağı yürüdüm sıcakta, ayağımda topuklular, ter sırtımdan, alnımdan süzülüyor.. daha kapıdan girerken nasıl çıkıcam ben şimdi bu merdivenleri diye düşünüp yakınırken, vedat abi çıktı karşıma, ben o can havliyle sesim kontrolsüz ve yüksek bir şekilde, vedat ağabee bi asansör yaptırmadınız şu yurda nerde bu yurdun asansörü yaa bi asansörümüz eksik onu da yaptırın olmaz böyle :84: sesime bir kadın çıktı ofisten gülerek döndüm kadın öyle bakıyor ki gözlerimin içine, böyle kaldık ikimiz tabi bi de benim ağzım açık eşiymiş.. aylardır ilk defa gördüm.. ilk karşılaşmamız.. o yorgunluk bunalmışlıkla ilk defa bağrına bağrına yakındım ve kadın kesin beni o oturmasını kalkmasını bilmez fıkır tiplerden sandı güldüğüme bakmayın deli oldum yaa :84:

çoK yeDiM çooookkkkkkkkkkkkk
sofrada ne var ne yok yedimmmmmm
1 kepçe çorba h
1 tabak patlıcan musakka
2 kaşık ama büyük pilav
yoğurlu biber ve pide
1 baklava
maşallah

qivi sende de olay bitmiyorr yazdıklarına çok güldüm ama gün içinde yorum yapamadım.
Ablamla dedikodu yaparken okuyabildiğime şükür

İftar menümü yazayım:

1 tabak tavuklu salata ( Tavuk gögüsleri yağsız tavada azıcık yağ katarak kızartılmıştır. Salatanın içinde domates, göbek, soğan, maydonoz mevcuttur )
1 bardak ayran,
Accık karpuzz

Te şimdi de kabuk tarçınlı yeşil çayy

dedikoducu senii ne güzel yine istikrarlı yemişsin.. ben tavuk göğsünü hiç yağ koymadan pişiriyorum kuşbaşı doğrayıp tavayı yüksek ateşe koyuyorum o suyunu salıp çekiyor biraz da kızarmasını bekliyorum alıyorum yapışmıyor da..

neler yemedim ki nelerrrr.nolcak bu halim ramazana 75kilo ile girdim ama ne olur bilmem.ramazanda veririm yok bitince veririm yooook yooook motivasyon lütfeeeen

neler yemedim ki nelerrrr.nolcak bu halim ramazana 75kilo ile girdim ama ne olur bilmem.ramazanda veririm yok bitince veririm yooook yooook motivasyon lütfeeeen

sen her türlü verirsin şekerim.. yemek yerken çiğnerken yaktığın kaloriler az mı sanıyorsun?? haddi görim seni bizde motivasyon böyle
hoşgeldin

çoK yeDiM çooookkkkkkkkkkkkk
sofrada ne var ne yok yedimmmmmm
1 kepçe çorba h
1 tabak patlıcan musakka
2 kaşık ama büyük pilav
yoğurlu biber ve pide
1 baklava
maşallah
bikaç cıss harici ii bakalım ama salma kendini toplayamazsın
AY BRAVO CANIM YA SÜPER GİDİYOSUN NE GÜZEL ŞEYLER YEMİŞSİN ÖYLEE HADİ İÇ İÇ ÇAYINI BENDE FORM ÇAYIMI İÇCEM BİRAZDAN,ama önce kızı uyutayım sonra geçmişe dalayım azcık cvb yazayım ,iftarda yediklerimi yazayım,bugün neler yaşadım allahımyaa dediğim şeyleri yazayım,ondan sonrada oğlanı uyutayım,uyursa tabi rahatça yapıyım çayımı geleyim sohbete olurmuuu

ben seni azcık tanıyayım sonra veririrm motivasyonu,hoşgeldin niye geldin bakiim

ay anca gelebildim bir koşturmaca bir koşturmaca

misafirleri gönderdim evi topladım ev savaş alanı gibiydi bulaşıkalr.......

makinayıda çalıştırdım geldim
eeeeee kimsecikler yok

givi alemsin kız sen çok güldürdün beni bestene bayıldım

iftarı yazacam ama ne yedim nereme gitti bilmem
benim kocişte bir acele bir acele yemekten kalktı tatlı nerde onu yedi çay namaz kıldı geldi meyve koş koş koş motor taktırsam anca

1- 1.5 kepçe şehriyeli tavuk çorb.

2 köfte

8-9 dilim patates
2 kaşık pilav
ayran
salata

çay su

oh götür köfteleri pilavı:125: ama güzel dozunda yemişsin aferin afiyet olsun..
besteyi mırıldana mırıldana kendi kendine oluştu gibi oldu yaparken çok eğlendim ama söylerken ben de güldüm eğlenceli oluyor tavsiye ederim

Son düzenleme:
Kızlaaarrrr

Bu akşam iftara davetliydik..
ama normal akraba günümüz aslında ramazana denk geldiği için sıradaki kişi iftar olarak aldı ama kadın erkek herkes butun akraba ordaydık..
yedik içtik... artık tahmın edersınız.. normal ''gün'' lerde kendimi çok sıkmadığım gibi bu günde de hiç sıkmadım..

yemek olarak sadece çorba içtim.. yemekten pilavdan vs yemedim..
çorba sonrası, börek, sarma, yoğurtlu biber, 1 kasık barbunya,1 lokmada tavuk yedim...
ama börekle sarmanın miktarını biraz kaçırdım.. 1 bard. da fanta hüplettim..
şimdi eve geldim madem saldık bugun böyle gitsin babında irmik helvalı dondurmayla gündemimin olmazsa olmazı antep fıstığı yiyorum..
beni bu topikten atın.. şu 1 haftadır buranın yüz karasıyım..

ama ama sorun bir neden.. bende unutmuşum.. bu azgın iştah bu şişmik karın nerden geliyor derken takvıme baktım..
ve bugun yarın malum dönem gelecekmiş yeni dank etti... götürüyorum Allah ne verdiyse... pazartesi temiz bir sayfa çekmek görünür bana..
zaten bu hafta misafirim çok olucak iftara.. ben misafire yemek yapınca o gün hiçbişey yiyemem telaştan filan iştah kalmıyor heralde..
en azından ondan yırtarım artık... 60 lı rakamlara indiğim an beni daha da rokete takmış görceksiniz inşallah...
şuan artı 700 deyim... göbeciğim şişmiş....

Son düzenleme:

Bende senin menünü çok beğendim ama gerçekten yani..
örnek al beni, dobişlik durağında inersin..

ilahi charm iştahımın sebebi var sorun neden takvime baktım misafirim gelecek gibi şeyleri okurken bebiş geliyor sandım hani iştah...takvim...misafir...beyaz sayfa çekmekler falan.. derken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…