70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ilahi charm iştahımın sebebi var sorun neden takvime baktım misafirim gelecek gibi şeyleri okurken bebiş geliyor sandım hani iştah...takvim...misafir...beyaz sayfa çekmekler falan.. derken

Kıızzz Allah korusun dur anam... korktum..
yok sadece anladığın şey geliyorr...

göbek nedesin anacım şaka bi yana afiyet olsun tatlım ne yapalın diyet diyet nereye kadar

evet kesinlikle misafirle ywnmiyo atarsın bu kilocukları haftaya

bu arada 1 bardak fanta ve dondurma servis ettiğim kaşığı yalamamı saymayı unuttum hıııı bide gül reçelinin tadına baktım

kuruyemiş iftariyelik tabağındanda bir iki attım ağzıma

selam kızlarrrr...
''tira''larda iftardaydık...bi döktürmüş bizim kız 10 gün bişey yemesem acıkmam heralde...bikaç hafta basküle çıkmasam iyi olucak maden suyu içtim banamısın demedi..sahura oqlum milyöf diye tutturdu bide onu yaptım..bikaç saat sonra başına gelecekleri bilmeden fırında uslu uslu bekliyorlar bu arada uyku gözümden akıyor...yatıcam 3.30da sahura kalkıcamm..biraz daha burda kalırsam hatta kalkamıcam:76::76: öpüyorum hepinizitatlı rüyalar kızlarrrrrrr:79::79::79::79::79:

ben de mönümü mönüm mönüm yazayım bari;

sabah: 2 poğaça

öğle: azcık makarna salata, 4 sigara böreği, domates salatalık söğüş, 4-5 kaşık tandır

ikindi: 1 paket bisküvi, yeşil çaylı icetea

akşam: 1 pastane usulü küçük ramazan pidesi

gece: 1 kuru kayısı, 1 ceviz

doğa phyto çaylarımı buldum aldım :124: yeşil çay falan hepsinden içtim

mönüm, mönüm mönüm yıkılıyor biliyorum ama düzelecek söz:82:

iyi geceler aksine benim de hiç uykum yok nasıl sabah olucak bilmiyorum

Teşekkür ederim canım.. Uyutamadın herhalde hâlâ gel konuşalım annem hasta malum yarın iş yok sahuru ben hazırlıyım dedim.
Sahura kadar sızmazsam buralardayım..

Bu dediğini yarın yapıcamm.. Az da olsa yağ koymak güzel değil..
Babam yoktu evde bende bugün çalışmadım ablamdan geldim.
Bi güzel salata yaptım annemle ikimize..
Babam tipik Türk erkeği de yemekte mutlaka çorba, sulu yemek, makarna veya pilav, tatlı, salata olacak.
Sonra herkes şişko tabi
Neyse bugün yoktu da bizde yemek yapmadık iyi oldu

2 poğaça mııı
Makarna mııı
Sigara böreği miii
Tandır ne kiii
1 paket bisküvi miii
Bombalar geliyor ramazan pidesi miiiiiii

Triendyyy acilen icabına bakılmalı bu kızın. Gelin olcek gitcek hâlâ löpüm löpüm yiyor hamurişerinii..!!
Beyaz kuğu olcen dedim sana ama sende bu gidişle beyaz başka bişi olcen kızabilirsin diye demiyom.
Kendim için yazmıştım bi ara
Dikkat edersen ki spor da yapıyorsun acaip verirsin sen..
Bu yediklerinden bırak diyet menüsü kiloyu sabit tutmak için verilen listelerden bile olamaz..
Dikkat etcen dimi artıkkk

Bende senin menünü çok beğendim ama gerçekten yani..
örnek al beni, dobişlik durağında inersin..

Sende çok istikrarlı giderdin şartlar fıstıklar, güllaçlar el vermedi galibaa
Pazartesinden itibaren normale dönersin senn

evet şekerim ya..bende dedim bunla bizim kilo boy aynı nasıl unutur dediydim:)bide biliyon mu arkadaş listemde bi sen varsın çooook yanlızım çook:))
canım yalnız değilsin olurmu öyle şey bende teklif gönderdim hadi hadi 2tane arkadaşın olduuu :))))

oh oh yıkılıyo mönüüüüüüüüüüü

Son düzenleme:
İftardan sonramı da yazayım..
1 bardak yeşilçay
1.5 litre su,
1 bardak doğuş maydanozlu - limonlu form çayı,
1 bardak normal çay,
1 bardak doğa slim phyto çay,
Gene sürahimi önüme aldım 1,5 litre sahura kadar içerim artık

qiviiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii qiviiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii qiviiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
kendine geeeeeeeeeeeeelllllllllllkendineeeekendine uygun gelinlik daha doğrusu kusursuz vücuduna güzel bi gelinlikle podyuma çıkmak istiyosaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn yemeyi bıraaaakk,vede bukadar takma artık kafanaaa,kiloyu düşünmee ikidebir ölçüm yaptırmaaa ,,delimisin kızım sen değilmisin çok çok tartılmayın yazısını paylaşan

neler yemedim ki nelerrrr.nolcak bu halim ramazana 75kilo ile girdim ama ne olur bilmem.ramazanda veririm yok bitince veririm yooook yooook motivasyon lütfeeeen

Hoşgeldin :)
Bir yazıp hemen kaçmayacaksan ne güzel.
Burda birbirimizi motive etmek için varız.
Bu topiğe sürekli girer menülerini paylaşırsan kızlar çok güzel motive eder.
Öncelikle kilo çizelgesi yaparak işe başlayabilirsin..

Öhöömmm öhööömmmmm
Ee anlat bakalım ne oldu bugün??

of of sabah uyandım tabi saat 13.30 neyse ev işi yaparken saat olmuş 5 balkondan baktım aşağıya bide ne göreyim temizlenmiş,acaba dedim aşağıdakimi yoksa en alttakimi yaptı,hani ev sahibi gelicektiya bize gelen olmadı neyse,eşimle beraber indik aşağıya çocuklar falan,baktım sadece büyük pislikler toplanmış süpürge dahi değmemiş,dedim zaten yapıcağı anca o,bi baktık alttakinin bodrumuna bizimki küçük diye bikaç eşya koymuştuk sıpıtmış atmış,ya sabır diyip kendi bodrumumuza koydu eşim,neyse ben aldım süpürgeyi garajı bahçeyi vede bodrumun önününü süpürdüm hatta süpürürken en alttaki kız kolay gelsin dedi sohbet ediyoz,sabah ev sahibi geldi,üsttekiyle konuşuyodu bilmemki ne dedi falan,tabi ben anladım demekki ona korkusuna temizlemiş ama sadece pislikleri büyük çöpleri atmışneyse dedim artık onunla muhattab değilim canım ikimiz yapalım ne zaman istersen süpür emi dedim anlaştık,bunlar yetmezmi,ş gibi yantarafın bahçesinide temizleyip süpürdüm,ordakilerde biz pisletmiyozki bişey atmıyoz demesinlemi,ben atıyorum sanki ii ya valla bişey demiyorum dedim..

batuya dedim hadi oğlum çıkam artık bitti iş,diyip gözdeyide kucakladım çıkyodumki,okadın tuğbaa dedi o merdivenden bebek arabasını kim çekti dedi,tınlamadım(benim merdivenime koyuyodu arabayı bende alıp kendi kapısına koydum ayakkabılığın önüne)neyse demesinmi bidaha onu ordan çekmiceksin tamammı,ben bu evi satın alınca hemen sizi çıkartıcam evden görürsün dediaha yarın birgün ev satışı imzalıcam olcak 1 ay sonra hemen çıkartcam sizi evden dediyine tınlamadım ama ii alınca çıkartırsın dedim,kendi merdivenimden çıkarken aldı bebek arabasını koydu yine ,bende aldım hayır burası benim merdivenimburası nasıl sen eşyalarımı attıysan dışarı istemiyosan burasıda benim,koyma dedim
ya kızlar bana ne dedi ondan sonra biliyomusunuz,''hayır koyucam eğer çekersen seni eşine şikayet edicem gece eve geç geliyo çıkıp çıkıp gidiyo sen işteyken diycem kafamı bozma benim''dedi
bende hiç bişey demeyip eşim birazdan gelcek zaten çek şunu koyma derken eşi çıktı kadının ve arabayıda alıp kadının kolundan tuttuğu gibi içeri soktu ve bende yukarı çıkarken,seslerini duydum kadın kocasına bas bas bağırıyodu,''niye korkuyosun ondan neden bağırmadın falan diye
yeter ya yeter tirtir titreyerek ev sahibini aradım böye böyle diyo amcaya,evi satın alıp bizi evden çıkarcakmış falanda diyince dedim,kızım ev sizin okadar rahatsız oluyosa kendisi çıksın dedi,rahat olun fazla eşyanız falanda varsa garaja koyun ben kilit alayım bide ön tarafınıda kapattırayım içersi görünmesin dedi,o sizi çekemiyoda ondan yapıyo,o eve gelmeye utanıyorum ben 6yıldır her geldiğimde pislik götürüyo oluyo evin önünü ben toplardım elimle,dedi,en alttakilerle ii anlaşıyorsan boşverin siz onu,güzelce durun dedi,
ama nasıl bi yük kalktı omuzlarımdan öyle işteee,
eşim gelincede söyledim kadının dediklerini oda ii bakalım gelsin şikayet etsin alır ağzının payını dedi,ben biliyorum zaten onun geç eve geldiğini falan herşeyden haberim var derim napıcak ozaman hıı
...
ya ben allahım ya sanki çocukları alıp hovardalığa gidicem ne mantık bu alttarafı annemin evinden geliyorum hep geç,oda annem getiriyo zati ne dangalak bi kadınmış bu offf

slmmmm fıstıklarrrr naber?keyifler yerindedir inş.bu gün davetliydik iftara.arada gireyim de beni unutmayın dedim:))))

sibelll tatlım dün kocişten yakınmışsın ya. benimki de arkadaşlarıyla kahve+sahurdaydı.bu erkekler bööle şekerim yalnız yalnız otur onları bekle.sanki evliyiz işte.bu arkadaş sevdasına bi gün bizi kaybedecekler am duu bakalım

noldu bamya daha yiyemedinmi sudemcimm:44: kelebek de yiyemedik ay her dakka yemek mi düsünülür ya
evet canım ya...ıkısıne yıyemedım...kelebegı et balık kurumuna sordum onlar bıle bılmıyo sen düşün koca istanbulda...

bende merak ettım....

canım gecmiş olsun da merak ettiğim şey site sana açıklama ve uyarı yapmadan nasıl banladı seni....
mazeret felan göstermedıler mı şu kışı şikayet etti felan diye...
yanlışlıkla nasıl banlarlar ya...
uyarı göndermeden banlamıyolar dıye bılıyorum..
forum yöneticisine sordun mu?
ben bı kere uyarı aldım aldıgım mesajıda özelıme göndedıler şu mesajda şu nedenden ötürü uyarı aldınız dıye....kenıd mesajım açıklaması felan vardı yani....
sana uyarı göndermeden mı banladılar seni?
geçmişi tam okumadığım için detayları bılmıyom...

Son düzenleme:
Bu gece herkesin işi var herhalde kimse yok buralarda =)
Su içip duruyorummm sen nabıyosun sudemm
geçmişe göz attım canım
yeşilçay içiyom hadı sende kap gel karşılıklı içelim...

ayy benımkının kankalrı allahtan ıstanbulda degıl onlarda yatardı heralde...
benımkının kötü huyu da yorgundur hep uyur....
bende evde öyle yalnızım...haha

tubam geçmiş olsun bebem...
aman off çok zor ya allah ıyı insanlarla karşılaştırsın..
bı laf varya ev alma komşu al dıye..
2 çocuklu kadına bıle ne terbıyesız laflar edıyolar...
allah dul kaıdnalr sabır versın ya
bu devırde kadını da erkegıde herkes yan gözle bakıyo....offf...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…