ilahi charm iştahımın sebebi var sorun neden takvime baktım misafirim gelecek gibi şeyleri okurken bebiş geliyor sandımhani iştah...takvim...misafir...beyaz sayfa çekmekler falan.. derken
Kızlaaarrrr
Bu akşam iftara davetliydik..
ama normal akraba günümüz aslında ramazana denk geldiği için sıradaki kişi iftar olarak aldı ama kadın erkek herkes butun akraba ordaydık..
yedik içtik... artık tahmın edersınız.. normal ''gün'' lerde kendimi çok sıkmadığım gibi bu günde de hiç sıkmadım..
yemek olarak sadece çorba içtim.. yemekten pilavdan vs yemedim..
çorba sonrası, börek, sarma, yoğurtlu biber, 1 kasık barbunya,1 lokmada tavuk yedim...
ama börekle sarmanın miktarını biraz kaçırdım.. 1 bard. da fanta hüplettim..
şimdi eve geldim madem saldık bugun böyle gitsin babında irmik helvalı dondurmayla gündemimin olmazsa olmazı antep fıstığı yiyorum..
beni bu topikten atın.. şu 1 haftadır buranın yüz karasıyım..
ama ama sorun bir neden.. bende unutmuşum.. bu azgın iştah bu şişmik karın nerden geliyor derken takvıme baktım..
ve bugun yarın malum dönem gelecekmiş yeni dank etti... götürüyorum Allah ne verdiyse... pazartesi temiz bir sayfa çekmek görünür bana..
zaten bu hafta misafirim çok olucak iftara.. ben misafire yemek yapınca o gün hiçbişey yiyemem telaştan filan iştah kalmıyor heralde..
en azından ondan yırtarım artık... 60 lı rakamlara indiğim an beni daha da rokete takmış görceksiniz inşallah...
şuan artı 700 deyim... göbeciğim şişmiş....
selam kızlarrrr...
''tira''larda iftardaydık...bi döktürmüş bizim kız 10 gün bişey yemesem acıkmam heralde...bikaç hafta basküle çıkmasam iyi olucakmaden suyu içtim banamısın demedi..sahura oqlum milyöf diye tutturdu bide onu yaptım..bikaç saat sonra başına gelecekleri bilmeden fırında uslu uslu bekliyorlar bu arada uyku gözümden akıyor...yatıcam 3.30da sahura kalkıcamm..biraz daha burda kalırsam hatta kalkamıcam:76::76: öpüyorum hepinizi tatlı rüyalar kızlarrrrrrr:79::79::79::79::79:
AY BRAVO CANIM YASÜPER GİDİYOSUN NE GÜZEL ŞEYLER YEMİŞSİN ÖYLEE HADİ İÇ İÇ ÇAYINI BENDE FORM ÇAYIMI İÇCEM BİRAZDAN,ama önce kızı uyutayım sonra geçmişe dalayım azcık cvb yazayım ,iftarda yediklerimi yazayım,bugün neler yaşadım allahımyaa dediğim şeyleri yazayım,ondan sonrada oğlanı uyutayım,uyursa tabi rahatça yapıyım çayımı geleyim sohbete olurmuuu
dedikoducu seniine güzel yine istikrarlı yemişsin.. ben tavuk göğsünü hiç yağ koymadan pişiriyorum kuşbaşı doğrayıp tavayı yüksek ateşe koyuyorum o suyunu salıp çekiyor biraz da kızarmasını bekliyorum alıyorum yapışmıyor da..
ben de mönümü mönüm mönüm yazayım bari;
sabah: 2 poğaça
öğle: azcık makarna salata, 4 sigara böreği, domates salatalık söğüş, 4-5 kaşık tandır
ikindi: 1 paket bisküvi, yeşil çaylı icetea
akşam: 1 pastane usulü küçük ramazan pidesi
gece: 1 kuru kayısı, 1 ceviz
doğa phyto çaylarımı buldum aldım :124: yeşil çay falan hepsinden içtim
mönüm, mönüm mönüm yıkılıyor biliyorum ama düzelecek söz:82:
Bende senin menünü çok beğendim ama gerçekten yani..
örnek al beni, dobişlik durağında inersin..
canım yalnız değilsin olurmu öyle şey bende teklif gönderdim hadi hadi 2tane arkadaşın olduuu :))))evet şekerim ya..bende dedim bunla bizim kilo boy aynı nasıl unutur dediydim:)bide biliyon mu arkadaş listemde bi sen varsın çooook yanlızım çook:))
ben de mönümü mönüm mönüm yazayım bari;
sabah: 2 poğaça
öğle: azcık makarna salata, 4 sigara böreği, domates salatalık söğüş, 4-5 kaşık tandır
ikindi: 1 paket bisküvi, yeşil çaylı icetea
akşam: 1 pastane usulü küçük ramazan pidesi
gece: 1 kuru kayısı, 1 ceviz
doğa phyto çaylarımı buldum aldım :124: yeşil çay falan hepsinden içtim
mönüm, mönüm mönüm yıkılıyor biliyorum ama düzelecek söz:82:
İftardan sonramı da yazayım..
1 bardak yeşilçay
1.5 litre su,
1 bardak doğuş maydanozlu - limonlu form çayı,
1 bardak normal çay,
1 bardak doğa slim phyto çay,
Gene sürahimi önüme aldım 1,5 litre sahura kadar içerim artık
neler yemedim ki nelerrrr.nolcak bu halim ramazana 75kilo ile girdim ama ne olur bilmem.ramazanda veririm yok bitince veririm yooook yooook motivasyon lütfeeeen
Öhöömmm öhööömmmmm
Ee anlat bakalım ne oldu bugün??
selam gece kuşları napıyonuz bakıyım...
evet canım ya...ıkısıne yıyemedım...kelebegı et balık kurumuna sordum onlar bıle bılmıyo sen düşün koca istanbulda...noldu bamya daha yiyemedinmi sudemcimm:44: kelebek de yiyemedikay her dakka yemek mi düsünülür ya
bende merak ettım....kim ki o yaaaa
Selamlar herkesee...
kimsecikler yok galibaa.. :2:
Teşekkür ederim arkadaşlar... hasta ziyaretime gelmişsiniz gibi hissettim bir an..iyiki varsınız canlar..
sayfayı ziyaret eden biride olabilir ama birinin bildirdiği kesin herneyse geçti artık yanlışlık olduğu anlaşıldı sonunda...
geçmişe göz attım canımBu gece herkesin işi var herhalde kimse yok buralarda =)
Su içip duruyorummm sen nabıyosun sudemm
ayy benımkının kankalrı allahtan ıstanbulda degıl onlarda yatardı heralde...slmmmm fıstıklarrrr naber?keyifler yerindedir inş.bu gün davetliydik iftara.arada gireyim de beni unutmayın dedim:))))
sibelll tatlım dün kocişten yakınmışsın ya. benimki de arkadaşlarıyla kahve+sahurdaydı.bu erkekler bööle şekerim yalnız yalnız otur onları bekle.sanki evliyiz işte.bu arkadaş sevdasına bi gün bizi kaybedecekler am duu bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?