of of sabah uyandım tabi saat 13.30 neyse ev işi yaparken saat olmuş 5 balkondan baktım aşağıya bide ne göreyim temizlenmiş,acaba dedim aşağıdakimi yoksa en alttakimi yaptı,hani ev sahibi gelicektiya bize gelen olmadı neyse,eşimle beraber indik aşağıya çocuklar falan,baktım sadece büyük pislikler toplanmış süpürge dahi değmemiş,dedim zaten yapıcağı anca o,bi baktık alttakinin bodrumuna bizimki küçük diye bikaç eşya koymuştuk sıpıtmış atmış,ya sabır diyip kendi bodrumumuza koydu eşim,neyse ben aldım süpürgeyi garajı bahçeyi vede bodrumun önününü süpürdüm hatta süpürürken en alttaki kız kolay gelsin dedi sohbet ediyoz,sabah ev sahibi geldi,üsttekiyle konuşuyodu bilmemki ne dedi falan,tabi ben anladım demekki ona korkusuna temizlemiş ama sadece pislikleri büyük çöpleri atmış neyse dedim artık onunla muhattab değilim canım ikimiz yapalım ne zaman istersen süpür emi dedim anlaştık,bunlar yetmezmi,ş gibi yantarafın bahçesinide temizleyip süpürdüm,ordakilerde biz pisletmiyozki bişey atmıyoz demesinlemi, ben atıyorum sanki ii ya valla bişey demiyorum dedim..
batuya dedim hadi oğlum çıkam artık bitti iş,diyip gözdeyide kucakladım çıkyodumki,okadın tuğbaa dedi o merdivenden bebek arabasını kim çekti dedi,tınlamadım(benim merdivenime koyuyodu arabayı bende alıp kendi kapısına koydum ayakkabılığın önüne)neyse demesinmi bidaha onu ordan çekmiceksin tamammı,ben bu evi satın alınca hemen sizi çıkartıcam evden görürsün dediaha yarın birgün ev satışı imzalıcam olcak 1 ay sonra hemen çıkartcam sizi evden dedi yine tınlamadım ama ii alınca çıkartırsın dedim,kendi merdivenimden çıkarken aldı bebek arabasını koydu yine ,bende aldım hayır burası benim merdivenimburası nasıl sen eşyalarımı attıysan dışarı istemiyosan burasıda benim,koyma dedim ya kızlar bana ne dedi ondan sonra biliyomusunuz,''hayır koyucam eğer çekersen seni eşine şikayet edicem gece eve geç geliyo çıkıp çıkıp gidiyo sen işteyken diycem kafamı bozma benim''dedi
bende hiç bişey demeyip eşim birazdan gelcek zaten çek şunu koyma derken eşi çıktı kadının ve arabayıda alıp kadının kolundan tuttuğu gibi içeri soktu ve bende yukarı çıkarken,seslerini duydum kadın kocasına bas bas bağırıyodu,''niye korkuyosun ondan neden bağırmadın falan diye
yeter ya yeter tirtir titreyerek ev sahibini aradım böye böyle diyo amcaya,evi satın alıp bizi evden çıkarcakmış falanda diyince dedim,kızım ev sizin okadar rahatsız oluyosa kendisi çıksın dedi,rahat olun fazla eşyanız falanda varsa garaja koyun ben kilit alayım bide ön tarafınıda kapattırayım içersi görünmesin dedi,o sizi çekemiyoda ondan yapıyo,o eve gelmeye utanıyorum ben 6yıldır her geldiğimde pislik götürüyo oluyo evin önünü ben toplardım elimle,dedi,en alttakilerle ii anlaşıyorsan boşverin siz onu,güzelce durun dedi,
ama nasıl bi yük kalktı omuzlarımdan öyle işteee,eşim gelincede söyledim kadının dediklerini oda ii bakalım gelsin şikayet etsin alır ağzının payını dedi,ben biliyorum zaten onun geç eve geldiğini falan herşeyden haberim var derim napıcak ozaman hıı...
ya ben allahım ya sanki çocukları alıp hovardalığa gidicem ne mantık bu alttarafı annemin evinden geliyorum hep geç,oda annem getiriyo zati ne dangalak bi kadınmış bu offf
geçmişe göz attım canım
yeşilçay içiyom hadı sende kap gel karşılıklı içelim...
kızlar beni de aranıza alırmısınızz bende sizinle beraber kilo vermek istiyorum
ben daha 1. yi içtim daha 3 e kadar yolum var..Ne manyaklar var yaa
Sen sinirlendikce o daha bi keyif alıyordur seni kışkırtmaya çalışıyor baksana..
Uğraşmamak en iyisi kendini belli eder öyle insanlar.
Ama Allah gene de sabır versin haksızlığa hiç gelemem ben olsam çoktan yolardım o kadını.
İstediğini vermiş olurdum..
Oooo ben çoktan içtim çaylarımmıı sizlere afiyet olsunn
Hoşgeldin,
Buraya sürekli takılır ve paylaşım yaparsan yavaş yavaş verirsin.
Hadi kilo çizelgeeni yap gell
senanın dikkatinede yazmışsındır umarım,öyle olmayanları dikkate almıyorum demiştide hatırlatıyım dedimözelden yazamıyorum ki msj sayım az olduğu için buradan yazdım
kaptancım bendim muhasebeci olan herzaman yardıma hazırım.:13:sabahtan beri çok yoğundum rapor hazırlıyordum yazını şimdi gördüm msn adresimi özelden msj atamadığım için yazamıyorum.sen bana atabiliyorsan at.ben ekliyeyim seni.inşallah yadımlarım dokunur
off sudemcim ya ne diyim haklısın,valla şoklardayım ohaa diyorum başkada bişey demiyorum,ama ne var biliyomusun,kavgaya başlarken sabah ev sahibi geldi valla başlıcam haa diye kükremişti sonra arabayı çekme bir daha falan ve sonrasıtubam geçmiş olsun bebem...
aman off çok zor ya allah ıyı insanlarla karşılaştırsın..
bı laf varya ev alma komşu al dıye..
2 çocuklu kadına bıle ne terbıyesız laflar edıyolar...
allah dul kaıdnalr sabır versın ya
bu devırde kadını da erkegıde herkes yan gözle bakıyo....offf...
aldık gitti,ama yaşın uygunmu bakiim pasaportun falan varmı geçiş izninde varsa oldu buyur gir,otur iç bi yeşil çaykızlar beni de aranıza alırmısınızz bende sizinle beraber kilo vermek istiyorum
yaaa bak sinir ediyosunuz beni valla,şu baklavayı yemesen nolurduiyi gecelerrr kızçelerimmyer gök aşkı izledim ayy kötü oldum yaa havva ölüyor güya bence ölmedi yusufun annesi doktorla anlasıp onu baska hastaneye sevk ettiler. Öldü dedirrttii ayy neyseee nasılsınız bakimmm
ben bugünkü menümü paylasmak istiyoorumm izninizle
SAHUR
1 tane milföy böreği, azcık yumurta, 1 dilim peynir, azcık salatalık ve domates
İFTAR
1 kepce mercimek corbası 1 tane adana kebap 3 kaşık pilav salata ve azcık közlenmıs domates biber patlıcan
Biraz sonra
1 sodaa
ARA
1 tane baklava
ARA
3 dilim şeftali, küçük salkım üzüm
ARA
2 bardak sütlü milkshakee napiimm dayanamaadıımmm
Çok mu olmuş aslında cok gibi ama midemi kandırdım diyebilirimm :76:
senanın dikkatinede yazmışsındır umarım,öyle olmayanları dikkate almıyorum demiştide hatırlatıyım dedim
off sudemcim ya ne diyim haklısın,valla şoklardayım ohaa diyorum başkada bişey demiyorum,ama ne var biliyomusun,kavgaya başlarken sabah ev sahibi geldi valla başlıcam haa diye kükremişti sonra arabayı çekme bir daha falan ve sonrasıkadına bi koymuş ama ev sahibinin gelmesi vede kapı önlerinin garajın çöplerini toplaması hahayt oh olsun,,
bide sabah doktorlar dizisinde elaya dr nasihat veriyodu,kızın arkasından konuşup duruyolar falan canı sıkkın adam dedikibak eğer insanları kaale alırsan önemsersen üstüne çok düşersen büyür bir varlık olur,üstün görürler kendilerini boşvericeksin duymazdan geliceksin ozaman kendileri küçülür ve kaybolurlar falançok etkilendim vede uyguladımama kadına cvb vermemem heleki karşılık vermem dahada çıldırttı hahay kudursun umrumda değil,ama daha büyük bi çirkeflik yapar diyede endişeliyim herşey beklenir ne biliyim:26:
aldık gitti,ama yaşın uygunmu bakiim pasaportun falan varmı geçiş izninde varsa oldu buyur gir,otur iç bi yeşil çayhoşgeldiiinn
yaaa bak sinir ediyosunuz beni valla,şu baklavayı yemesen nolurdubiyerinmi eksilirdi, evet evet eksilirdi şimdi geldi ama ,,yeme şunu zati 1tane diyon hiç yemeseydin bari sütlü tatlı ye o ondan daha masum
geri kalan herşey biraz daha ii
Ne manyaklar var yaa
Sen sinirlendikce o daha bi keyif alıyordur seni kışkırtmaya çalışıyor baksana..
Uğraşmamak en iyisi kendini belli eder öyle insanlar.
Ama Allah gene de sabır versin haksızlığa hiç gelemem ben olsam çoktan yolardım o kadını.
İstediğini vermiş olurdum..
[/B]
Haklısın canımyaa neden yedim kii ah kafaammm :84::84:
yarın ceza vermeliyim kendimee
sahurada ne yesemkii
Siz ne yemeği düşünüyorsunuzz canlar fikir verin bana
olmuş yaşasınn :)
ben daha 1. yi içtim daha 3 e kadar yolum var..
akşam davetlıydık yedıklerımı sındırmem lazım...
bu arada hayırlı olsun cuma takımalrına girmişsin...
bende mezun oldum ordan sonunda...
oldumu ki cetvelin olduğunu nereden anlayacağım
olmuş yaşasınn :)
efferim ye ye,ben ne yicemki:44:
Ben 1 haşlanmş yumurta, domates, salatalık, accık peynir ve yeşilçay içmeyi düşünüyorumm..
[/B]
Haklısın canımyaa neden yedim kii ah kafaammm :84::84:
yarın ceza vermeliyim kendimee
sahurada ne yesemkii
Siz ne yemeği düşünüyorsunuzz canlar fikir verin bana
kızlar ben burayı pek bilmiyorum yanlış birşey yapmam inş şimdi ben sahurda ne yiyeceğim fikir verecekmisiniz bana :)
Bizim davulcu geldi
HErkeseee iyi sahurlarrr
Sizi seviiyorumm İnşallah cabucak sağlıklı şekildee eritirizz yağlarıı
İyi gecelerrr Allaha emanet olunn canlarım
üzülme ya lütfen.. çok gıcık oldum şu saat dediğin, sanırım oranın saatiyle gece 2.5 olmalı ve eşin hala dışarda arkadaşlarıyla.. yani bütün çiftlerin küçük büyük sıkıntıları var ilişkiler tam 4x4 olamıyor hani karı-koca olaylarına da pek yorum yapmak düşmez ama şu durumun canımı sıktı..eşinle biraz daha ilglenmeye, onu eve ve sana bağlamaya çalışsan? biraz zor olur ama arkadaşlarından daha cazip gelmeye çalışsan ya bunu söylemek ne siniralıp karşına bak terk etmiştim seni ama aynı şeyleri yapıyorsun sen beni istemiyor musun yine mi terk etmemi istiyosun kendine gel falan desen? bir kez daha gidersem bir daha beni göremezsin falan diye yokluğunla korkutsan? ne bileyim ya kendimi tutarak yazıyorum aslında eşine çok sinirlendim ama ağır konuşup seni üzmek istemiyorum.. sana da iş düşüyor karısısın sen ya onun, heleki şu saatte senden ve çocuğunuzdan daha önemli bir şey olmamalı bunu aklına alması lazım hala öğrenememişse böyle üzülüp içine atma, boynunu bükme, kaldır kafanı, aile nasıl olmalı öğret eşine.. naçizane fikrim..
günaydın bağyanlar
dün spor yerindeki tartıda tartılayım dedim, 1,5 ay önce bir kere uğramıştım oraya, o zaman tartılmıştım ama pek gerçekçi gelmemişti 75 falan çıkmıştım.. diğer tartıldığım yerlerde 72 falan çıkıyordum yanlış hatırlamıyorsam, neyse çok dikkate almamıştım.. dün de şu ödemim falan belli olacak mı yağ kitlem burada ne çıkacak dedim tartıldım.. 75.8 çıktımnasıl olur neyse keyfim kaçtı gittim üstümü değiştirdim pek istemeden spora başladım hoca geldi kilon aynı, yağ kütlen de aynı dedi çöktüm.. nasıl olur dedim o kadar uğraştım ben.. diyet de yapıyordum iyi kötü daha yeni bıraktım diyeti, kaç haftadır burada ne ter döküyorum kasımı bile arttırdım nasıl olur dedim :84: daha dur yolun başındasın dedi verirsin dedi daha 1 hafta önce siz kilo verdiniz gözle görülür incelme var demişti yaa :84: ama kıyafetlerim daha rahat oluyor yani tamam üstümden yere düşmüyorlar ama öncekine göre fark var dedim, biraz sıkılaşmış olabilirsiniz dedi :84: bende 1 gr keyif kalmadı, motivasyon kelimesinin anlamını unuttum.. sporu da çok zorlamadım kısa kestim bastım çıktım dondurma yedim.. pes etmemek için kendimi zor tutuyorum.. zaten yediklerime pek dikkat edemiyorum bu sıralar kafam bulanık canım sıkkın biraz ondan mıdır? yine azmedebilecek miyim ben? ümitsiz vakka mıyım? ne güzel yağ yakıyorum diye seviniyordum acaba doğru mu? hiç değişme yok mu ki
madem bi iş yaptın ağladı diye yelkenleri indirmeseydin.kaçmak problemi çözmez kısa süreli ayrılıklar iki tarafında düşünmesi için iyi oluyor aslında yani bence öyle.ama problem ne ise birlikte çözmek için uğraşmalı herzaman tek taraf sorunlarla boğuşunca böyle olur işte sorun olduğu yerde kalır sıkıntılar devam eder.konuşamıyorsanız bir terapiste gidin bence evlilik danışmanına yanii
of of sabah uyandım tabi saat 13.30 neyse ev işi yaparken saat olmuş 5 balkondan baktım aşağıya bide ne göreyim temizlenmiş,acaba dedim aşağıdakimi yoksa en alttakimi yaptı,hani ev sahibi gelicektiya bize gelen olmadı neyse,eşimle beraber indik aşağıya çocuklar falan,baktım sadece büyük pislikler toplanmış süpürge dahi değmemiş,dedim zaten yapıcağı anca o,bi baktık alttakinin bodrumuna bizimki küçük diye bikaç eşya koymuştuk sıpıtmış atmış,ya sabır diyip kendi bodrumumuza koydu eşim,neyse ben aldım süpürgeyi garajı bahçeyi vede bodrumun önününü süpürdüm hatta süpürürken en alttaki kız kolay gelsin dedi sohbet ediyoz,sabah ev sahibi geldi,üsttekiyle konuşuyodu bilmemki ne dedi falan,tabi ben anladım demekki ona korkusuna temizlemiş ama sadece pislikleri büyük çöpleri atmış neyse dedim artık onunla muhattab değilim canım ikimiz yapalım ne zaman istersen süpür emi dedim anlaştık,bunlar yetmezmi,ş gibi yantarafın bahçesinide temizleyip süpürdüm,ordakilerde biz pisletmiyozki bişey atmıyoz demesinlemi, ben atıyorum sanki ii ya valla bişey demiyorum dedim..
batuya dedim hadi oğlum çıkam artık bitti iş,diyip gözdeyide kucakladım çıkyodumki,okadın tuğbaa dedi o merdivenden bebek arabasını kim çekti dedi,tınlamadım(benim merdivenime koyuyodu arabayı bende alıp kendi kapısına koydum ayakkabılığın önüne)neyse demesinmi bidaha onu ordan çekmiceksin tamammı,ben bu evi satın alınca hemen sizi çıkartıcam evden görürsün dediaha yarın birgün ev satışı imzalıcam olcak 1 ay sonra hemen çıkartcam sizi evden dedi yine tınlamadım ama ii alınca çıkartırsın dedim,kendi merdivenimden çıkarken aldı bebek arabasını koydu yine ,bende aldım hayır burası benim merdivenimburası nasıl sen eşyalarımı attıysan dışarı istemiyosan burasıda benim,koyma dedim ya kızlar bana ne dedi ondan sonra biliyomusunuz,''hayır koyucam eğer çekersen seni eşine şikayet edicem gece eve geç geliyo çıkıp çıkıp gidiyo sen işteyken diycem kafamı bozma benim''dedi
bende hiç bişey demeyip eşim birazdan gelcek zaten çek şunu koyma derken eşi çıktı kadının ve arabayıda alıp kadının kolundan tuttuğu gibi içeri soktu ve bende yukarı çıkarken,seslerini duydum kadın kocasına bas bas bağırıyodu,''niye korkuyosun ondan neden bağırmadın falan diye
yeter ya yeter tirtir titreyerek ev sahibini aradım böye böyle diyo amcaya,evi satın alıp bizi evden çıkarcakmış falanda diyince dedim,kızım ev sizin okadar rahatsız oluyosa kendisi çıksın dedi,rahat olun fazla eşyanız falanda varsa garaja koyun ben kilit alayım bide ön tarafınıda kapattırayım içersi görünmesin dedi,o sizi çekemiyoda ondan yapıyo,o eve gelmeye utanıyorum ben 6yıldır her geldiğimde pislik götürüyo oluyo evin önünü ben toplardım elimle,dedi,en alttakilerle ii anlaşıyorsan boşverin siz onu,güzelce durun dedi,
ama nasıl bi yük kalktı omuzlarımdan öyle işteee,eşim gelincede söyledim kadının dediklerini oda ii bakalım gelsin şikayet etsin alır ağzının payını dedi,ben biliyorum zaten onun geç eve geldiğini falan herşeyden haberim var derim napıcak ozaman hıı...
ya ben allahım ya sanki çocukları alıp hovardalığa gidicem ne mantık bu alttarafı annemin evinden geliyorum hep geç,oda annem getiriyo zati ne dangalak bi kadınmış bu offf
slmmmm fıstıklarrrr naber?keyifler yerindedir inş.bu gün davetliydik iftara.arada gireyim de beni unutmayın dedim:))))
sibelll tatlım dün kocişten yakınmışsın ya. benimki de arkadaşlarıyla kahve+sahurdaydı.bu erkekler bööle şekerim yalnız yalnız otur onları bekle.sanki evliyiz işte.bu arkadaş sevdasına bi gün bizi kaybedecekler am duu bakalım
evet canım ya...ıkısıne yıyemedım...kelebegı et balık kurumuna sordum onlar bıle bılmıyo sen düşün koca istanbulda...
tugba bak istanbulda bile yokmus kelebek
ay sen anlatikca sinirden patladim valla tugbacimm yakin olcaz gelirim valla o kadina anyayi konyayi gösteririm sen kendini ne sanediyorsun be kadin rahat birak artik kizi yaa üff
evet canım ya...ıkısıne yıyemedım...kelebegı et balık kurumuna sordum onlar bıle bılmıyo sen düşün koca istanbulda...
tugba bak istanbulda bile yokmus kelebek
öncelikle hoşgeldinn cancazım, dediğin gibi gelsende bi höyyyyt desen kadına valla sen döversin o kadınızati 55kilo falan sanırsam püf desen uçcak
ya şu kelebek bulamadım yok diyişinize ahanda böyle oluyorumyaa sudem oraya gelip bizzat tutup saçından seni ben götürüp sorcam,yok derlerse alın sudemi ayırın kelebeklerini diycem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?