70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

iyi gecelerrr kızçelerimm yer gök aşkı izledim ayy kötü oldum yaa havva ölüyor güya bence ölmedi yusufun annesi doktorla anlasıp onu baska hastaneye sevk ettiler. Öldü dedirrttii ayy neyseee nasılsınız bakimmm
ben bugünkü menümü paylasmak istiyoorumm izninizle
SAHUR
1 tane milföy böreği, azcık yumurta, 1 dilim peynir, azcık salatalık ve domates

İFTAR
1 kepce mercimek corbası 1 tane adana kebap 3 kaşık pilav salata ve azcık közlenmıs domates biber patlıcan

Biraz sonra
1 sodaa

ARA
1 tane baklava
ARA
3 dilim şeftali, küçük salkım üzüm
ARA
2 bardak sütlü milkshakee napiimm dayanamaadıımmm

Çok mu olmuş aslında cok gibi ama midemi kandırdım diyebilirimm :76:

Ne manyaklar var yaa
Sen sinirlendikce o daha bi keyif alıyordur seni kışkırtmaya çalışıyor baksana..
Uğraşmamak en iyisi kendini belli eder öyle insanlar.
Ama Allah gene de sabır versin haksızlığa hiç gelemem ben olsam çoktan yolardım o kadını.
İstediğini vermiş olurdum..

geçmişe göz attım canım
yeşilçay içiyom hadı sende kap gel karşılıklı içelim...

Oooo ben çoktan içtim çaylarımmıı sizlere afiyet olsunn

kızlar beni de aranıza alırmısınızz bende sizinle beraber kilo vermek istiyorum

Hoşgeldin,
Buraya sürekli takılır ve paylaşım yaparsan yavaş yavaş verirsin.
Hadi kilo çizelgeeni yap gell

ben daha 1. yi içtim daha 3 e kadar yolum var..
akşam davetlıydık yedıklerımı sındırmem lazım...
bu arada hayırlı olsun cuma takımalrına girmişsin...
bende mezun oldum ordan sonunda...

senanın dikkatinede yazmışsındır umarım,öyle olmayanları dikkate almıyorum demiştide hatırlatıyım dedim
off sudemcim ya ne diyim haklısın,valla şoklardayım ohaa diyorum başkada bişey demiyorum,ama ne var biliyomusun,kavgaya başlarken sabah ev sahibi geldi valla başlıcam haa diye kükremişti sonra arabayı çekme bir daha falan ve sonrasıkadına bi koymuş ama ev sahibinin gelmesi vede kapı önlerinin garajın çöplerini toplamasıhahayt oh olsun,,
bide sabah doktorlar dizisinde elaya dr nasihat veriyodu,kızın arkasından konuşup duruyolar falan canı sıkkın adam dediki
bak eğer insanları kaale alırsan önemsersen üstüne çok düşersen büyür bir varlık olur,üstün görürler kendilerini boşvericeksin duymazdan geliceksin ozaman kendileri küçülür ve kaybolurlar falançok etkilendim vede uyguladımama kadına cvb vermemem heleki karşılık vermem dahada çıldırttı hahay kudursun umrumda değil,ama daha büyük bi çirkeflik yapar diyede endişeliyim herşey beklenir ne biliyim:26:
kızlar beni de aranıza alırmısınızz bende sizinle beraber kilo vermek istiyorum
aldık gitti,ama yaşın uygunmu bakiim pasaportun falan varmı geçiş izninde varsa oldu buyur gir,otur iç bi yeşil çayhoşgeldiiinn
yaaa bak sinir ediyosunuz beni valla,şu baklavayı yemesen nolurdu biyerinmi eksilirdi,evet evet eksilirdi şimdi geldi ama ,,yeme şunu zati 1tane diyon hiç yemeseydinbari sütlü tatlı ye o ondan daha masum
geri kalan herşey biraz daha ii

Son düzenleme:

Haklısın canım yaa neden yedim kii ah kafaammm :84::84:

yarın ceza vermeliyim kendimee

sahurada ne yesemkii

Siz ne yemeği düşünüyorsunuzz canlar fikir verin bana

helal olsun kız gel bunuda yoluver üste para bile veririm yaniii,,,ama sonki sudeme yazdıklarımı okursan ,o değil ben zevk aldım bugün olanlardan
şükürki ev sahibiyle konuşunca rahatladım,eşimede dediydimde kadın evi alcakmışta bizi çıkartcakmış diye,hıh çıkartsın başka evmi kalmadı sanki taşıncakdedi,,valla ya kadın bide ev sahibine ne demiş ,ben süpürürüm ama tuğba bezlerini falan merdiven başına koymasa falan demiş,allahım yaa valla 3aydır bi defa koydum atıcam diye unuttum ,onu sürdürüp duruyo sanki hergün yapıyomuşum gibiya bulamıyo başka kusurumu,yalanın biri bin para kadında napsın,acıyorum valla yazıııkk

sahurada ne yesemkii

Ben 1 haşlanmş yumurta, domates, salatalık, accık peynir ve yeşilçay içmeyi düşünüyorumm..

olmuş yaşasınn :)

Bravoo

ben daha 1. yi içtim daha 3 e kadar yolum var..
akşam davetlıydık yedıklerımı sındırmem lazım...
bu arada hayırlı olsun cuma takımalrına girmişsin...
bende mezun oldum ordan sonunda...

Ben baya içtim ya doğuş form çayı, yeşilçay, doğa phyto slim, su :)
Evet ordaanda eksik kalmıyım dedim
Hırslanmam ve rejimi bırakmamam gerekk
Ne güzel ya mezun olmuşsunn darısıı başımaaaaaaaaaaa

canım yaa ben geçen yeşilçey aldım yaprak olarak,yani poşet değil,normal siyah çay gibi,neyse işte onu sen nasıl demliyosun nasıl bardağa 1 çay kaşığı atıcam su bardağınamı,çay bardağınamı yoksaa orta bardağamı,bende çaykurun hediye ettiği bardak var ne çay bardağı gibi nede su bardağı gibi orta su alıyo yani,npcam ben söyleeeee,ketılda suu kaynamadan cvb veeeerr

oldumu ki cetvelin olduğunu nereden anlayacağım

olmuş yaşasınn :)

e yaniiiiiiiiiiii

Ben 1 haşlanmş yumurta, domates, salatalık, accık peynir ve yeşilçay içmeyi düşünüyorumm..

[/B]
efferim ye ye,ben ne yicemki:44:

sahurada ne yesemkii

ee bende 1 haşlanmamış yumurtamı yesem,,yok yok ben el kadar pide kaldıydı onunlaa akşmadan kalan çorbamı 1kaç zeytin,biraz peynir,1domates,yoğurtta bittiya,ayranda gitti,kaldım peynire neyse azcık fazla yiyem bariama önce şu çayımı demliyem ben ama form çayı içcektim benya akşam yeşilçayımı içtim zati,neyse sudem acele etme gari,sahura kadar anlatabilisin puahaha

Bizim davulcu geldi

HErkeseee iyi sahurlarrr

Sizi seviiyorumm İnşallah cabucak sağlıklı şekildee eritirizz yağlarıı

İyi gecelerrr Allaha emanet olunn canlarım

Bizim davulcu geldi

HErkeseee iyi sahurlarrr

Sizi seviiyorumm İnşallah cabucak sağlıklı şekildee eritirizz yağlarıı

İyi gecelerrr Allaha emanet olunn canlarım

ne kız bu davulcu alıp kaçtımı yoksa seni,hemencik uçmuşun,kaçan mı var yoksahadi iigecelr gelmezsin artık sen

sagol canim ya dün yine aglamamak icin kendimi zor tuttum sabah 4.30 gibi geldi yok arkadaslari oyun oynamis onlara bakmis birsürü bahane bende yoruldum artik fazla uzatmadim zaten uykumda vardi sabah hicbirsey yokmus gibi gönlümü almaya calisdi ya ben onu gitme demiyorum ki ama sen evli adamsin o saatlerde ne isin var dimi bari tel. ac gec gelecem takiliyoruz falan de bende seni merak etmeyeyim :97:ay bilmiyorum ki qivicimmm bende bugün cikdim aksama kadar gezdim valla cocuklan sonrada iftara davetliydim arkadasima oh :87:

dur türkcem biraz bozuk ya google den bakim türkce anlami neymis.. ha kas mis bizde diyorlar bu kas kilodan daha agirmis hayatim bazen kilon fazlan gösteriyorsa e sende birkacgündür baya spor yaptin kaslarin agirlasdi ondan fazla gösterir sakin morelini bozayim deme benimki bozuldumu habire götürüyorum dolapda ne varsa

ben konusmaya calisiyorum caniminici ama bazen beni deli ediyor bu erkeklerin hepsini aynimi konusmuyo fazla biz kadinlar herseyi konusalak cözmeye calisiyoruz e baska nasil olcak dimi yok kerpetenle cekiyorum laflari agzindan evlilik danismasina gitmez söyledim orali bile olmuyo artik ben kendim gidecem bi pyskologa bayadir düsünüyorum

ay sen anlatikca sinirden patladim valla tugbacimm yakin olcaz gelirim valla o kadina anyayi konyayi gösteririm sen kendini ne sanediyorsun be kadin rahat birak artik kizi yaa üff

off hic zorma dün delirdim sinirden sonra pisman olurlarda is isden gecmis olur

iftar menüm:
1 kepce kuru fasulye
yarim tabak et
salata
pilav yemedim arkadasim birde birsürü sey yapmis peynirli börek kadayif yemedim
1 bardak cola icdim
brownie koydu ortaya un kurabiyesi koydu cekirtek koydu hic birini yemedim :87:
kendisi masallah zayif istedigini yiyo cok lafladigimiz icin benim yemedigim fark edilmedi cok sükür yoksa kiramazdim arkadasimi

börek de gözüm kalmadi deyil yani birde biraz eve götürmem icin verdi onuda esim götürdü bende baktim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…