ay sen anlatikca sinirden patladim valla tugbacimm yakin olcaz gelirim valla o kadina anyayi konyayi gösteririm sen kendini ne sanediyorsun be kadin rahat birak artik kizi yaa üff
evet canım ya...ıkısıne yıyemedım...kelebegı et balık kurumuna sordum onlar bıle bılmıyo sen düşün koca istanbulda...
öncelikle hoşgeldinn cancazım, dediğin gibi gelsende bi höyyyyt desen kadına valla sen döversin o kadınızati 55kilo falan sanırsam püf desen uçcak
ya şu kelebek bulamadım yok diyişinize ahanda böyle oluyorumyaa sudem oraya gelip bizzat tutup saçından seni ben götürüp sorcam,yok derlerse alın sudemi ayırın kelebeklerini diycem
ay sen bana sisko mu dedin valla istersem 48 olayim yine hakkindan gelirim o cadinin sen onu bana bi gönder kuzu olarak geri yerine koyarim
senin kelebek ucmus kacmis tugba bulamiyorlar
iftar menüm:
1 kepce kuru fasulye
yarim tabak et
salata
pilav yemedim arkadasim birde birsürü sey yapmis peynirli börek kadayif yemedim
1 bardak cola icdim
brownie koydu ortaya un kurabiyesi koydu cekirtek koydu hic birini yemedim :87:
kendisi masalaah zayif istedigini yiyo cok lafladigimiz icin benim yemedigim fark edilmedi cok süküryoksa kiramazdim arkadasimi
börek de gözüm kalmadi deyil yanibirde biraz eve götürmem icin verdi onuda esim götürdü bende baktim
ay sen anlatikca sinirden patladim valla tugbacimm yakin olcaz gelirim valla o kadina anyayi konyayi gösteririm sen kendini ne sanediyorsun be kadin rahat birak artik kizi yaa üff
ay sen bana sisko mu dedin valla istersem 48 olayim yine hakkindan gelirim o cadinin sen onu bana bi gönder kuzu olarak geri yerine koyarim
senin kelebek ucmus kacmis tugba bulamiyorlar
ya aşk olsun öylemi dedim ben,hiç aklıma bile gelmiyo senin kilon,sadece azcık eli sopalı birine benziyonda ondan dedim hani bide ondan 2 yaş büyüksün ondan
yoksa öyle değil yani ağlama noluuyyy,,,,bak banada gül çih çiholdumu barıştıkmııı
ayrıca sudemde uçtuu kelebek gibi kaçtı tabii korktuuu
yaw okuyorum okuyorum gülmüyorum sonunda illaki bişeyi yapıştırıyon haaafena güldüm kusura bakmiycin artık
birde biraz eve götürmem icin verdi onuda esim götürdü bende baktim
Afiyet olsun kısçeler..
Sofrayı hazırladım accık yedim geldim baya bi çay ve su içtiğim için midem çok dolu.
Sahur menüm:
1 haşlanmış yumurta,
Accık domates..
Şimdi de yeşilçayımı demledim içcemm ardından bol suu sonrada uyurum zaten
mywish89 kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
Ben 1 haşlanmş yumurta, domates, salatalık, accık peynir ve yeşilçay içmeyi düşünüyorumm..
kız yukarda yazdıkların nerde niye yemedin ne buuu,,diyetmi yapıyon yoksa hiç bişey yememişin
ya aşk olsun öylemi dedim ben,hiç aklıma bile gelmiyo senin kilon,sadece azcık eli sopalı birine benziyonda ondan dedim hani bide ondan 2 yaş büyüksün ondan
yoksa öyle değil yani ağlama noluuyyy,,,,bak banada gül çih çiholdumu barıştıkmııı
ayrıca sudemde uçtuu kelebek gibi kaçtı tabii korktuuu
desene kücük cadilardanbende sen anladikca yasli basli kari sanediyom hani kocakarilar olur baska isleri olmaz dalasmaya yer ararlar öyle birini canlandiriyorum gözümde
mesela burda cok var cocuklari evden ayrilmis cocugun c sine bile gicik oluyorlar
mywish89 kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
Ben 1 haşlanmş yumurta, domates, salatalık, accık peynir ve yeşilçay içmeyi düşünüyorumm..
kız yukarda yazdıkların nerde niye yemedin ne buuu,,diyetmi yapıyon yoksa hiç bişey yememişin
Afiyet olsun kısçeler..
Sofrayı hazırladım accık yedim geldim baya bi çay ve su içtiğim için midem çok dolu.
Sahur menüm:
1 haşlanmış yumurta,
Accık domates..
Şimdi de yeşilçayımı demledim içcemm ardından bol suu sonrada uyurum zaten
desene kücük cadilardanbende sen anladikca yasli basli kari sanediyom hani kocakarilar olur baska isleri olmaz dalasmaya yer ararlar öyle birini canlandiriyorum gözümde
mesela burda cok var cocuklari evden ayrilmis cocugun c sine bile gicik oluyorlarya öyle daha genç 28yaşında,benden 5 yaş büyük teyzem sayılır
Hiçbirseyi de kaçırmıyosunn hee
Ya hazırladım sofrayı karnım çok tok sadece yemiş olmak için yumurta haşlamıştım kendime onu yedim birazda domatesten tabi ki.
Peynir ve salatalık hiç çekici gelmedi
Hııı çizelgeme baksanaaa diyet yapmama gerek mi var benimmm hı???????
bencede yok sen bırak ozaman diyeti,sağlıklı beslenme yaşamına başla azcıkta öyle kilo verirsin
masallah ben olsam doymam
bencede yok sen bırak ozaman diyeti,sağlıklı beslenme yaşamına başla azcıkta öyle kilo verirsin
Valla canım iftardan sonra karnımı çaylarla tıkadım.
Yazmıştım zaten nerde form çayı hepsini diktim kafaya
Bide 3 litreye yakın su içtim.
Bideee haşlanmış yumurta çok tok tutar beni.
Yemicektim de kızarsınız diye yiyim dedim
Bi kere yememiştim birileri niye yemiyosun falan demişti.
Haklılar da vucutta bişi yoksa neyi dışarı atcak veya neyi çalışırcak dimiii
bilmem o değil ama ,yabancı bir aktiristti sanırım ama adı aklıma gelmiyootugba yeni avatarin daki ebru salli migözüm isiriyo sanki de:26:
Yiyorum aslında ama yaptıgım kaçamakları görmüyosunuz. Yemesem 1 ayda 4 kg nasıl veriyim.
Alıştım sanırım bu şekilde beslenmeye artık canım aşırı şeyler istemiyor.
Yoksa babama sucuklu yumurta pişirdim.
Dolapta hem pasta hemde sütlaç var.
Baktım baktım ne gerek var şimdi onca kalori alcam dedim kapattım bzdolabının kapağını :)
ben kardesimle bi diätisyene gitmisdimgerci sade gitmeylen kaldi 2 kere gittim adam kizacak kilo verecene aliyor diye bidaha gitmeye korkdum
neyse doktor dedi haslanmis yumurta ye vucut o yumurtayi eritecem diye 6 saat ugrasiyormushem tok tutuyo hem migdeyi calistiriyo:97: ama ben haslanmis yumurtayi yemeyi fazla sevmiyorum bi sevemedim gitti sevsem mi ne:44:
Üstüne pulbiber ve karabiber döküp yemeyi deneyebilirsin baharat seversen.
Tadı hoş oluyor. Hem pulbiber de metabolizmayı hızlandırır.
Diyetisyenler haftada 2 veya 3 gün öneriyor.
1 yıl önce falan bende gitmiştim kadın ilgilenmedi sonra ben o aralar depresyondaydım bi daha da gitmedim.
Neyse kısçelerrr
Ben yatar uyku gözümden akmaya başladı.
Hepinize iyi sabahlarr :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?