bitane kiz kayip din 2-3 gün önce haberlerde demislerdin ankaradafotografini gördüm ne tatli ne mahsum bakiyo resimde 9 yasinda dediler herhalde sizlen paylasip isallah bulurlar diye bekliyordum ümit ediyordum
simdi anem söyledi amcasi öldürmüs bu nebicim vicdan ya insan amcasina bile güvenemiycekmi cok üzüldüm
of of sabah uyandım tabi saat 13.30 neyse ev işi yaparken saat olmuş 5 balkondan baktım aşağıya bide ne göreyim temizlenmiş,acaba dedim aşağıdakimi yoksa en alttakimi yaptı,hani ev sahibi gelicektiya bize gelen olmadı neyse,eşimle beraber indik aşağıya çocuklar falan,baktım sadece büyük pislikler toplanmış süpürge dahi değmemiş,dedim zaten yapıcağı anca o,bi baktık alttakinin bodrumuna bizimki küçük diye bikaç eşya koymuştuk sıpıtmış atmış,ya sabır diyip kendi bodrumumuza koydu eşim,neyse ben aldım süpürgeyi garajı bahçeyi vede bodrumun önününü süpürdüm hatta süpürürken en alttaki kız kolay gelsin dedi sohbet ediyoz,sabah ev sahibi geldi,üsttekiyle konuşuyodu bilmemki ne dedi falan,tabi ben anladım demekki ona korkusuna temizlemiş ama sadece pislikleri büyük çöpleri atmış neyse dedim artık onunla muhattab değilim canım ikimiz yapalım ne zaman istersen süpür emi dedim anlaştık,bunlar yetmezmi,ş gibi yantarafın bahçesinide temizleyip süpürdüm,ordakilerde biz pisletmiyozki bişey atmıyoz demesinlemi, ben atıyorum sanki ii ya valla bişey demiyorum dedim..
batuya dedim hadi oğlum çıkam artık bitti iş,diyip gözdeyide kucakladım çıkyodumki,okadın tuğbaa dedi o merdivenden bebek arabasını kim çekti dedi,tınlamadım(benim merdivenime koyuyodu arabayı bende alıp kendi kapısına koydum ayakkabılığın önüne)neyse demesinmi bidaha onu ordan çekmiceksin tamammı,ben bu evi satın alınca hemen sizi çıkartıcam evden görürsün dediaha yarın birgün ev satışı imzalıcam olcak 1 ay sonra hemen çıkartcam sizi evden dedi yine tınlamadım ama ii alınca çıkartırsın dedim,kendi merdivenimden çıkarken aldı bebek arabasını koydu yine ,bende aldım hayır burası benim merdivenimburası nasıl sen eşyalarımı attıysan dışarı istemiyosan burasıda benim,koyma dedim ya kızlar bana ne dedi ondan sonra biliyomusunuz,''hayır koyucam eğer çekersen seni eşine şikayet edicem gece eve geç geliyo çıkıp çıkıp gidiyo sen işteyken diycem kafamı bozma benim''dedi
bende hiç bişey demeyip eşim birazdan gelcek zaten çek şunu koyma derken eşi çıktı kadının ve arabayıda alıp kadının kolundan tuttuğu gibi içeri soktu ve bende yukarı çıkarken,seslerini duydum kadın kocasına bas bas bağırıyodu,''niye korkuyosun ondan neden bağırmadın falan diye
yeter ya yeter tirtir titreyerek ev sahibini aradım böye böyle diyo amcaya,evi satın alıp bizi evden çıkarcakmış falanda diyince dedim,kızım ev sizin okadar rahatsız oluyosa kendisi çıksın dedi,rahat olun fazla eşyanız falanda varsa garaja koyun ben kilit alayım bide ön tarafınıda kapattırayım içersi görünmesin dedi,o sizi çekemiyoda ondan yapıyo,o eve gelmeye utanıyorum ben 6yıldır her geldiğimde pislik götürüyo oluyo evin önünü ben toplardım elimle,dedi,en alttakilerle ii anlaşıyorsan boşverin siz onu,güzelce durun dedi,
ama nasıl bi yük kalktı omuzlarımdan öyle işteee,eşim gelincede söyledim kadının dediklerini oda ii bakalım gelsin şikayet etsin alır ağzının payını dedi,ben biliyorum zaten onun geç eve geldiğini falan herşeyden haberim var derim napıcak ozaman hıı...
ya ben allahım ya sanki çocukları alıp hovardalığa gidicem ne mantık bu alttarafı annemin evinden geliyorum hep geç,oda annem getiriyo zati ne dangalak bi kadınmış bu offf
kızlar beni de aranıza alırmısınızz bende sizinle beraber kilo vermek istiyorum
göbek nedesin anacımşaka bi yana afiyet olsun tatlım ne yapalın diyet diyet nereye kadar
evet kesinlikle misafirle ywnmiyo atarsın bu kilocukları haftaya
bu arada 1 bardak fanta ve dondurma servis ettiğim kaşığı yalamamı saymayı unuttum hıııı bide gül reçelinin tadına baktım
kuruyemiş iftariyelik tabağındanda bir iki attım ağzıma
İftardan sonramı da yazayım..
1 bardak yeşilçay
1.5 litre su,
1 bardak doğuş maydanozlu - limonlu form çayı,
1 bardak normal çay,
1 bardak doğa slim phyto çay,
Gene sürahimi önüme aldım 1,5 litre sahura kadar içerim artık
evet canım ya...ıkısıne yıyemedım...kelebegı et balık kurumuna sordum onlar bıle bılmıyo sen düşün koca istanbulda...
bende merak ettım....
canım gecmiş olsun da merak ettiğim şey site sana açıklama ve uyarı yapmadan nasıl banladı seni....
mazeret felan göstermedıler mı şu kışı şikayet etti felan diye...
yanlışlıkla nasıl banlarlar ya...
uyarı göndermeden banlamıyolar dıye bılıyorum..
forum yöneticisine sordun mu?
ben bı kere uyarı aldım aldıgım mesajıda özelıme göndedıler şu mesajda şu nedenden ötürü uyarı aldınız dıye....kenıd mesajım açıklaması felan vardı yani....
sana uyarı göndermeden mı banladılar seni?
geçmişi tam okumadığım için detayları bılmıyom...
iftar menüm:
1 kepce kuru fasulye
yarim tabak et
salata
pilav yemedim arkadasim birde birsürü sey yapmis peynirli börek kadayif yemedim
1 bardak cola icdim
brownie koydu ortaya un kurabiyesi koydu cekirtek koydu hic birini yemedim :87:
kendisi masallah zayif istedigini yiyo cok lafladigimiz icin benim yemedigim fark edilmedi cok süküryoksa kiramazdim arkadasimi
börek de gözüm kalmadi deyil yanibirde biraz eve götürmem icin verdi onuda esim götürdü bende baktim
bitane kiz kayip din 2-3 gün önce haberlerde demislerdin ankaradafotografini gördüm ne tatli ne mahsum bakiyo resimde 9 yasinda dediler herhalde sizlen paylasip isallah bulurlar diye bekliyordum ümit ediyordum
simdi anem söyledi amcasi öldürmüs bu nebicim vicdan ya insan amcasina bile güvenemiycekmi cok üzüldüm
ben niye yokummm listede
en sonunda eşimde kk klübünle tanıştı
liste müthiş bayıldım ne güzel kilo verilmiş
neyse ben gündemden kopmuyom zaten ara ara takipteyim
benim oğlan bi susmuyo ya bi izin ver dimi annen iki dedikodu yapsın
Selaaam..
Herkesee iyi pazarlaarr....
Seninkiler birşeye benzemiyo... kaçamak dediğin benimki gibi yapılır hıh...
o ne öyle kaşığı yaladım iki kuruyemiş aldım...
daha yokmuydu, rezene, sinameki, mısır püskülü..
ne çay yüklemesi yapmışsın öyle...
Saol sudem, yok ben siteye giriyordum bir baktım giremiyorum banlamışım..
açıklama mesajını 3 gün sonunda cezam bitip de siteye girince gördüm...sonra şikayetimi bildirdim..
kazen topiğe gelip yazdı hatta yanlışlığı düzeltti görmüşsündür, ceza geçmişimde silindi..
olay bundan ibaret...
aferin sanaa...tebrikleerr....iradenden dolayı kutluyorumm..
benim kızda başladı reklamlarda gördüklerini istemeye başımın etini yiyo annee banada onu ayy anneeeeeeeee ananne donduma alıymışınnnnn bide bunuuuuuu şöj vey anneeee baktı reklam hızına yetişemiyo hepşini ay hepşiniiii
alemsiniz yaaa
demek kaçamak senin yaptığın gibi olur hee betül hnım
şu oğlanada biri sus desin doğru yaniii rahat rahat dedikodu yapamıyoz şurda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?