70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bitane kiz kayip din 2-3 gün önce haberlerde demislerdin ankarada fotografini gördüm ne tatli ne mahsum bakiyo resimde 9 yasinda dediler herhalde sizlen paylasip isallah bulurlar diye bekliyordum ümit ediyordum
simdi anem söyledi amcasi öldürmüs bu nebicim vicdan ya insan amcasina bile güvenemiycekmi cok üzüldüm

Son düzenleme:

evet canım yaa ben de baktım bugün,okadar tatlı bi yavruymuşki,nasıl kıyılır,amcası şizofreni hastasıymış,alıp götürmüş evine elle taciz etmeye başlamış,kızda bağırararak ağlayınca babası gibi boğarak öldürmüş,ifadesinde öyle diyodu,ve babasınında katili belli değilmişti,kendisi ifadesinde itiraf etmiş,neymiş geceleri uyandırılmaktan hoşlanmazmış,babasıda prostatmış,hergece kalkıp bağırırmış,ogünde öyle kalkıp bağırmaya başlayınca dayanamayıp boğarak öldürmüş,vicdansız babasına bunu yapan herkeze yapar,nettede münevver karabulut ve benzeri haberlerini incelemiş durmuş çocuk katliamlarını falan,aman çok dolmuşum ben yaa,yine size sıbıttım içimi,kusura bakmayın artık,uykum var ben kaçtımm,zati topic yeni açıldı saat 4.5tan beri yapım aşamasında dedi durdu kafayı yedim,bitekte burası açılmıyodu,forumda heryere girebiliyodum oysaki nedenini anlamadım:44:

tuqbaa tartışma onunla canım..sen karşılık verdikçe kendini bişey sanıyor..muhatab olma...söz gümüşse sükut altındır demişler...annem hep derdi babanem olur olmaz herşey çok laf söylermiş..annemler 4 eltiler...hepsi cevap verirdi ben vermezdim der..bu seferde neden cevap vermiyorum diye söylenirdi der sende öyle yap..sen cevap verdikçe onun istediqi oluyor..bırak kendi konuşsun kendi dinlesin..kaile alma cnm..
kızlar beni de aranıza alırmısınızz bende sizinle beraber kilo vermek istiyorum

alırız
ama bi şartla
bana bi iş bulursan listedesin canım

günaydın fıstıklarımmherkese hayırlı pazarlarr
iftarda tiralarda çook kaçırdım sahurdada milföy ve tatlı yedim şuanda midem öyle bi kazınıyorki günlerdir bişey yememişim gibi...akşam veya gece çok yediqimiz zaman midemiz kuvvetli asit salqılayarak ertesi sabah midemizin kazınmasına yol açıyor..nekadar az yersek okadar tok hissediyoruz kendimizi...son derece kötü midem...oruçlu olmasam kesin bişeyler yerdim o derece...

yine görev zamanı...
listeyi hazırlamam lazım...
tuqbacım müsait bi zamanda listeyi nasıl yapacaqını göstereyim arada sen yap..eqer bir mucize olur işe başlarsam liste ellerinden öpecek cnm...

Son düzenleme:
0 | nick | başlangıç | qeçen hafta | bu hafta | qiden | toplamda giden | hedef |
1 | yaren38 | 78.2 | 62.9 | 61.9 | 900 | 16.300 | 60 |
2 | pinktomata | 78 | 71 | 70.2 | 800 | 7.800 | 60 |
3 | triendy21 | 79.8 | 63.3 | 62.5 | 800 | 17.300 | 62 |
4 | aysebahar | 90 | 59.7 | 58.9 | 800 | 31.100 | ??? |
5 | cansuyum | 79 | 76.7 | 76 | 700 | 3000 | 68 |
6 | mywish89 | 86 | 74.5 | 74 | 500 | 12000 | 65 |
7 | suaenvar | 79 | 72 | 71.5 | 500 | 6.500 | 65 |
8 | belenay | 82 | 72.4 | 72 | 400 | 10000 | 55 |
9 | sudem34 | 77.6 | 67.6 | 67.3 | 300 | 10.300 | 65 |
10 | lequim | 75 | 61.9 | 61.6 | 300 | 13.400 | 56 |
11 | _bilge_ | 74 | 58.2 | 57.9 | 300 | 16.100 | 55 |
12 | arcak81 | 74 | 65.8 | 65.5 | 300 | 8.500 | 70 |
13 | ilkmirmur | 83 | 77 | 77 | 0 | 6000 | 70 |
14 | ezgiilknur | 92 | 85.7 | 85.7 | 0 | 6.300 | 65 |
15 | erginsena | 90 | 64.3 | 64.6 | artı300 | 25.400 | 60 |
16 | sibel29 | 76.3 | 74.7 | 75 | artı300 | 1.300 | 55 |
17 | serpi | 82.5 | 66.2 | 66.7 | artı500 | 15.800 | 60 |
18 | barkinim | 71.3 | 63.4 | 64 | artı600 | 7.300 | 59 |
19 | kdr | 79 | 74 | 75 | artı1000 | 4000 | 65 |
Birincimiz yaren38 arkadaşımızı kutlar başarılarının devamını dilerim
Kilo eren bütün arkadaşlarımı kutlar başarılarının devamını dilerim
kilo veremeyen arkadaşlarımdan önümüzdeki hafta yüksek performans bekliyorum...
yarimm1 arkadaşımız bildirim yaparak haftaya listeye girmeye hak kazanmıştır...
İsmi kırmızı ile yazılan arkadaşlarımız 20 kilonun üstünde kilo verenlerdir tekrar tekrar kutlarım
İsmi mavi ile yazılan arkadaşlarımız 10 kilonun üstünde kilo verenlerdir tekrar tekrar kutlarım
ilkmirmur ve ezgiilknur arakdaşlarımız kilo veremedikleri için 100 mekik cezalılardır
erginsena sibel29 serpi barkinim ve kdr arkadaşlarımzı kilo veremedikleri gibi üstüne birde kilo aldıkları için 150 mekik cezalılardır
İzinli olan arkadaşlzrımız var ama not alamyı unutmuşum...:26::26::26:
Haftaya daha güzel bir listede buluşmak dileqiyle
kaptan SENAAAAAAAA

Son düzenleme:
ben niye yokummm listede
en sonunda eşimde kk klübünle tanıştı
liste müthiş bayıldım ne güzel kilo verilmiş
neyse ben gündemden kopmuyom zaten ara ara takipteyim
benim oğlan bi susmuyo ya bi izin ver dimi annen iki dedikodu yapsın

Selaaam..
Herkesee iyi pazarlaarr....

Seninkiler birşeye benzemiyo... kaçamak dediğin benimki gibi yapılır hıh...
o ne öyle kaşığı yaladım iki kuruyemiş aldım...

daha yokmuydu, rezene, sinameki, mısır püskülü..
ne çay yüklemesi yapmışsın öyle...

Saol sudem, yok ben siteye giriyordum bir baktım giremiyorum banlamışım..
açıklama mesajını 3 gün sonunda cezam bitip de siteye girince gördüm...sonra şikayetimi bildirdim..
kazen topiğe gelip yazdı hatta yanlışlığı düzeltti görmüşsündür, ceza geçmişimde silindi..
olay bundan ibaret...

aferin sanaa... tebrikleerr....iradenden dolayı kutluyorumm..

evet yaa akşam bende izledim haberlerde fena oldum yaa.ne hale geldi dünyaa.insan bırak yabancıdan korkmayı,artık sülaleden korkmaya başlayacak nerdeyse ALLAH korusun hepimizin evlatlarını ve bizi

dün iftara misafirim vardı

iftar meze tabağı
yayla çorbası
haşlama
tavuk pirzola (ızgara )
pilav
salata
şekerpare (kendi elceğizlerimle yaptım :) )

yarım kase yayla çorbası içtim 1 dilim pide

şekerpareden 1 adedini kızımla paylaştım artık o kadarı olsun değilmii.zaten istesemde yiyemezdim

alemsiniz yaaa

demek kaçamak senin yaptığın gibi olur hee betül hnım

şu oğlanada biri sus desin doğru yaniii rahat rahat dedikodu yapamıyoz şurda

benim kızda başladı reklamlarda gördüklerini istemeye başımın etini yiyo annee banada onu ayy anneeeeeeeee ananne donduma alıymışınnnnn bide bunuuuuuu şöj vey anneeee baktı reklam hızına yetişemiyo hepşini ay hepşiniiii

Son düzenleme:
ben kaçtım accık evi toparlayayımda dışarı çıkıcam alışveriş işimiz var mutfak ve kıza da mobilya bakıcaz bakalım ceylin hn artık oda istiyooo oturma odası olarak kullandığım yeri odama giymeeeee diye kovuyo bizi

akşama iftara davetliyiz.ben mecburi dietteyim salça yok baharat yokk yok yok herşey yokk ulen ağız tadı ile diet bile yapamıyoz yawww kaçamakları özledimm

aynı aslan da öyle, anne bana bundan al tamam mı, anne bana şundan al tamam mı..
çocuğun hazır çorba reklamına bile canı kalıyor ya evde mis gibi ev yapımı çorba varken anne bana bu çorbadan al diyo.. içime dokunuyo..

alemsiniz yaaa

demek kaçamak senin yaptığın gibi olur hee betül hnım

şu oğlanada biri sus desin doğru yaniii rahat rahat dedikodu yapamıyoz şurda

evet vurunca dibine vurcan çıkınca da tamamen çıkıcan aynı benim yaptığım gibi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…