- 20 Ekim 2009
- 7.083
- 385
- 688
öyle yaptım zati dün kudurdu cvb vermiyorum diye ondan iice kükredi işi ahlaksızlığa vvurdu,oyüzden ona en büyük cezam konuşmamak kaale almamak olucaktuqbaa tartışma onunla canım..sen karşılık verdikçe kendini bişey sanıyor..muhatab olma...söz gümüşse sükut altındır demişler...annem hep derdi babanem olur olmaz herşey çok laf söylermiş..annemler 4 eltiler...hepsi cevap verirdi ben vermezdim der..bu seferde neden cevap vermiyorum diye söylenirdi dersende öyle yap..sen cevap verdikçe onun istediqi oluyor..bırak kendi konuşsun kendi dinlesin..kaile alma cnm..
ne ne neyani benmi benmi kazandım rekabetiiigünaydın fıstıklarımmherkese hayırlı pazarlarr
iftarda tiralarda çook kaçırdım sahurdada milföy ve tatlı yedim şuanda midem öyle bi kazınıyorki günlerdir bişey yememişim gibi...akşam veya gece çok yediqimiz zaman midemiz kuvvetli asit salqılayarak ertesi sabah midemizin kazınmasına yol açıyor..nekadar az yersek okadar tok hissediyoruz kendimizi...son derece kötü midem...oruçlu olmasam kesin bişeyler yerdim o derece...
yine görev zamanı...
listeyi hazırlamam lazım...
tuqbacım müsait bi zamanda listeyi nasıl yapacaqını göstereyim arada sen yap..eqer bir mucize olur işe başlarsam liste ellerinden öpecek cnm...
ne yani bi 100grmla 1.ciliği kaptırdım öylemiiiii0 | nick | başlangıç | qeçen hafta | bu hafta | qiden | toplamda giden | hedef |
1 | yaren38 | 78.2 | 62.9 | 61.9 | 900 | 16.300 | 60 |
2 | pinktomata | 78 | 71 | 70.2 | 800 | 7.800 | 60 |
3 | triendy21 | 79.8 | 63.3 | 62.5 | 800 | 17.300 | 62 |
4 | aysebahar | 90 | 59.7 | 58.9 | 800 | 31.100 | ??? |
5 | cansuyum | 79 | 76.7 | 76 | 700 | 3000 | 68 |
6 | mywish89 | 86 | 74.5 | 74 | 500 | 12000 | 65 |
7 | suaenvar | 79 | 72 | 71.5 | 500 | 6.500 | 65 |
8 | belenay | 82 | 72.4 | 72 | 400 | 10000 | 55 |
9 | sudem34 | 77.6 | 67.6 | 67.3 | 300 | 10.300 | 65 |
10 | lequim | 75 | 61.9 | 61.6 | 300 | 13.400 | 56 |
11 | _bilge_ | 74 | 58.2 | 57.9 | 300 | 16.100 | 55 |
12 | arcak81 | 74 | 65.8 | 65.5 | 300 | 8.500 | 70 |
13 | ilkmirmur | 83 | 77 | 77 | 0 | 6000 | 70 |
14 | ezgiilknur | 92 | 85.7 | 85.7 | 0 | 6.300 | 65 |
15 | erginsena | 90 | 64.3 | 64.6 | artı300 | 25.400 | 60 |
16 | sibel29 | 76.3 | 74.7 | 75 | artı300 | 1.300 | 55 |
17 | serpi | 82.5 | 66.2 | 66.7 | artı500 | 15.800 | 60 |
18 | barkinim | 71.3 | 63.4 | 64 | artı600 | 7.300 | 59 |
19 | kdr | 79 | 74 | 75 | artı1000 | 4000 | 65 |
sanırım buraya yaptın bildirimi ve senanın dikkatine demedin oyüzden haftaya alıncaklar listesindede yoksun,tabi seni başkasıyla karıştırmıyorsam:44:ben niye yokummm listede
en sonunda eşimde kk klübünle tanıştı
liste müthiş bayıldım ne güzel kilo verilmiş
neyse ben gündemden kopmuyom zaten ara ara takipteyim
benim oğlan bi susmuyo ya bi izin ver dimi annen iki dedikodu yapsın
Selaaam..
Herkesee iyi pazarlaarr....
Seninkiler birşeye benzemiyo... kaçamak dediğin benimki gibi yapılır hıh...
o ne öyle kaşığı yaladım iki kuruyemiş aldım...
daha yokmuydu, rezene, sinameki, mısır püskülü..
ne çay yüklemesi yapmışsın öyle...
Saol sudem, yok ben siteye giriyordum bir baktım giremiyorum banlamışım..
açıklama mesajını 3 gün sonunda cezam bitip de siteye girince gördüm...sonra şikayetimi bildirdim..
kazen topiğe gelip yazdı hatta yanlışlığı düzeltti görmüşsündür, ceza geçmişimde silindi..
olay bundan ibaret...
aferin sanaa...tebrikleerr....iradenden dolayı kutluyorumm..
nasıl olcak bilmiyorum ki bi yardım lütfennnnnn:2::2::2::2::2::2:
canım bilmiyorum kabul edermi ama bildirimini yine yaz ama başlık kısmına sena kaptanın dikkatineee yaz bakalım,belki düzenleyip alabilir haftaya listeye girecekler arasına
Bu dediğini yarın yapıcamm.. Az da olsa yağ koymak güzel değil..
Babam yoktu evde bende bugün çalışmadım ablamdan geldim.
Bi güzel salata yaptım annemle ikimize..
Babam tipik Türk erkeği de yemekte mutlaka çorba, sulu yemek, makarna veya pilav, tatlı, salata olacak.
Sonra herkes şişko tabi
Neyse bugün yoktu da bizde yemek yapmadık iyi oldu
2 poğaça mııı
Makarna mııı
Sigara böreği miii
Tandır ne kiii
1 paket bisküvi miii
Bombalar geliyor ramazan pidesi miiiiiii
Triendyyy acilen icabına bakılmalı bu kızın. Gelin olcek gitcek hâlâ löpüm löpüm yiyor hamurişerinii..!!
Beyaz kuğu olcen dedim sana ama sende bu gidişle beyaz başka bişi olcen kızabilirsin diye demiyom.
Kendim için yazmıştım bi ara
Dikkat edersen ki spor da yapıyorsun acaip verirsin sen..
Bu yediklerinden bırak diyet menüsü kiloyu sabit tutmak için verilen listelerden bile olamaz..
Dikkat etcen dimi artıkkk
qiviiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii qiviiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii qiviiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
kendine geeeeeeeeeeeeelllllllllllkendineeee kendine uygun gelinlik daha doğrusu kusursuz vücuduna güzel bi gelinlikle podyuma çıkmak istiyosaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn yemeyi bıraaaakk,vede bukadar takma artık kafanaaa,kiloyu düşünmee ikidebir ölçüm yaptırmaaa ,,delimisin kızım sen değilmisin çok çok tartılmayın yazısını paylaşan
kızlar beni de aranıza alırmısınızz bende sizinle beraber kilo vermek istiyorum
sagol canim ya dün yine aglamamak icin kendimi zor tuttum sabah 4.30 gibi geldi yok arkadaslari oyun oynamis onlara bakmis birsürü bahanebende yoruldum artik fazla uzatmadim zaten uykumda vardi sabah hicbirsey yokmus gibi gönlümü almaya calisdi ya ben onu gitme demiyorum ki ama sen evli adamsin o saatlerde ne isin var dimi bari tel. ac gec gelecem takiliyoruz falan de bende seni merak etmeyeyim :97:ay bilmiyorum ki qivicimmm bende bugün cikdim aksama kadar gezdim valla cocuklan sonrada iftara davetliydim arkadasima oh :87:
dur türkcem biraz bozuk yagoogle den bakim türkce anlami neymis.. ha kas mis bizde diyorlar bu kas kilodan daha agirmis hayatim bazen kilon fazlan gösteriyorsa e sende birkacgündür baya spor yaptin kaslarin agirlasdi ondan fazla gösterir sakin morelini bozayim deme benimki bozuldumu habire götürüyorum dolapda ne varsa
bitane kiz kayip din 2-3 gün önce haberlerde demislerdin ankaradafotografini gördüm ne tatli ne mahsum bakiyo resimde 9 yasinda dediler herhalde sizlen paylasip isallah bulurlar diye bekliyordum ümit ediyordum
simdi anem söyledi amcasi öldürmüs bu nebicim vicdan ya insan amcasina bile güvenemiycekmi cok üzüldüm
evet canım yaa ben de baktım bugün,okadar tatlı bi yavruymuşki,nasıl kıyılır,amcası şizofreni hastasıymış,alıp götürmüş evine elle taciz etmeye başlamış,kızda bağırararak ağlayınca babası gibi boğarak öldürmüş,ifadesinde öyle diyodu,ve babasınında katili belli değilmişti,kendisi ifadesinde itiraf etmiş,neymiş geceleri uyandırılmaktan hoşlanmazmış,babasıda prostatmış,hergece kalkıp bağırırmış,ogünde öyle kalkıp bağırmaya başlayınca dayanamayıp boğarak öldürmüş,vicdansız babasına bunu yapan herkeze yapar,nettede münevver karabulut ve benzeri haberlerini incelemiş durmuş çocuk katliamlarını falan,aman çok dolmuşum ben yaa,yine size sıbıttım içimi,kusura bakmayın artık,uykum var ben kaçtımm,zati topic yeni açıldı saat 4.5tan beri yapım aşamasında dedi durdu kafayı yedim,bitekte burası açılmıyodu,forumda heryere girebiliyodum oysaki nedenini anlamadım:44:
sen her türlü verirsin şekerim.. yemek yerken çiğnerken yaktığın kaloriler az mı sanıyorsun?? haddi görim senibizde motivasyon böyle
hoşgeldin
gerçi dün koycaktımda,yine topic yapım aşamasında dedi durdu saat 7ye kadar, sinir oldum
Eki Görüntüle 244570
arkadaşlar paylaşmak istedim ben bundan iki yıl önce iki ayda dört beden inceldim hatta beni görüp tanımayanlar çok oldu. o dönemde platese gittim. her gün iki fincan yeşil çay içtim. ve özellikle sabah aç karnına ve yatmadan elma sirkesi içtim. iki yıl incecik kaldım. şimdi yine kilo aldım almama rağmen genişlemedim yani aldığım on kilo beş kilo gibi görünüyor.
limonluuuuuuuuuuuuuu okadarda baydırmıyo canım,ama öyle aromalı,ben artık yaprak olarak alıyorum demliyorum ve içerken limon sıkıyorum bikaç damla,güzel oluyo,bide üstünde güçlü antioksidan ve detox yazıyo,çok mutlu oldum aldığıma,harbidende poşettekilerin tadına hiç benzemiyomuşhanımlar ben yeşil çay içemiyorum tuvaletede düzenli çıkamıyorum 3. gün bugün:78::78:
bimden almış annem bi içtim iğrenç ti demini almamış çay gibi abdest suyu kıvamı
aroması güzel olan bildiğiniz varmı bergamutlu güzel diyolardı öylemi gerçekten nasıl??????????
çok çokkkkk saolama olmasada olur muhabbet de güzel
hem o listeye bakınca bana ilham geliyo
slm ben 90 kiloya kadar cıkmzyı azmedip başaran sonra 17 kilo veren diyetisyen yardımı almış çalışan bir bayanım .her türlü fitness aletini eve aldım suan plates topu ve lastikleri moda .gece 1 adet yufkadan yapılmış gözleme yedim bir de kuramiye.ramazan malum iftara dikkat edersem bakalım:84::84::84::84::84:
limonluuuuuuuuuuuuuu okadarda baydırmıyo canım,ama öyle aromalı,ben artık yaprak olarak alıyorum demliyorum ve içerken limon sıkıyorum bikaç damla,güzel oluyo,bide üstünde güçlü antioksidan ve detox yazıyo,çok mutlu oldum aldığıma,harbidende poşettekilerin tadına hiç benzemiyomuş
canım sen bildirimi özele yapamıyormusun,eğer öyleyse buraya yaptıydın sanırım ama dikkatine yazmamıştın diğimi,onuda belirt bilmiyodum de inşallah haftaya alır listeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?