70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

öyle yaptım zati dün kudurdu cvb vermiyorum diye ondan iice kükredi işi ahlaksızlığa vvurdu,oyüzden ona en büyük cezam konuşmamak kaale almamak olucakneyse daha fazla düşünüp canımı sıkmıycam,zaten kuş gibi hafifim rahatladım,çok sağol,,,,

ne ne neyani benmi benmi kazandım rekabetiiibarkiniiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmgerçi gelmiyon ne zamandır görmezsin ya neyse içimde kalmasın dedim,,
neyse sena abla ben hep müsaitim,sen müsait olduğun zaman bi titret gelirim anlatırsın

ne yani bi 100grmla 1.ciliği kaptırdım öylemiiiii
sanırım buraya yaptın bildirimi ve senanın dikkatine demedin oyüzden haftaya alıncaklar listesindede yoksun,tabi seni başkasıyla karıştırmıyorsam:44:

Son düzenleme:
Bende biraz bakındım kaçayım..
Birazdan çıkcaz... bayrama bir iki kıyafet bakıcam... alışveriş yaparız..
akşamada iftara davetliyiz yine görümceme... bakalım neler var neler yok..
kesın kızartmalı patlıcanlı fırın yemeği vardır... yemede yanında yat... bende yatarmıyım yermiyim bakalım..

sizlerede günaydıınn,gelenler gelsin gidenler gitsin haden bakiim,charm güle güle,çok cici şeyler al emi azcıkta küçük beden al zayıfladığında değsin biraz giy

dün iftar

1 kase yeşil mercimek çorbası
1 servis kaşığı tavuk sote
1,5 sevis kaşığı nohutlu bulgur pilavı
3 kaşık domates salatası
yarım kase vişne komposto
biraz kavun

sonrası çay . 1,5 baklava

anam senin gibi ince olsam ne kaçamak lar yaparım ben:87::87::87::87:

ayy sorma zor tuttum kendimi herkes gidince kocişte yoktu al dedim dondurma kabını otur pc karşısına nerdeyse şeytana uyacaktım

neyse tatlı kaşığınıda tam ağzıma kötürüyordum ki silkindim at yıka fırlattım lavabonun içine

hanımlar ben yeşil çay içemiyorum tuvaletede düzenli çıkamıyorum 3. gün bugün:78::78:
bimden almış annem bi içtim iğrenç ti demini almamış çay gibi abdest suyu kıvamı
aroması güzel olan bildiğiniz varmı bergamutlu güzel diyolardı öylemi gerçekten nasıl??????????

canım bilmiyorum kabul edermi ama bildirimini yine yaz ama başlık kısmına sena kaptanın dikkatineee yaz bakalım,belki düzenleyip alabilir haftaya listeye girecekler arasına

çok çokkkkk saol ama olmasada olur muhabbet de güzel
hem o listeye bakınca bana ilham geliyo

arkadaşlar paylaşmak istedim ben bundan iki yıl önce iki ayda dört beden inceldim hatta beni görüp tanımayanlar çok oldu. o dönemde platese gittim. her gün iki fincan yeşil çay içtim. ve özellikle sabah aç karnına ve yatmadan elma sirkesi içtim. iki yıl incecik kaldım. şimdi yine kilo aldım almama rağmen genişlemedim yani aldığım on kilo beş kilo gibi görünüyor.

günaydın pazar şekerlerii

beyaz balina falan mı demek istedin off yaa dikkat edicem tabii ama öyle pat diye değil nasıl yavaş yavaş bozduysam düzenimi, öyle yavaş yavaş düzelticem

ee doğru söylüyorsun ben de diyorum ya yazıyorum ama kendim yapmıyorum diye ya ben tartılmıyordum sadece iki haftada bir tartılıyordum hatta bildirim yapmak için mecbur haftada bir tartılır olmuştum ama diyetisyenin tartısını dikkate alıyordum, artık gitmiyorum avmdekinde tartılıyorum.. onu da geçen gün -4.7 yağ kaybı çıkınca afalladım dur dedim güvenmediğim halde bi de spor yerindekinde tartılayım dedim sonra da böyle oldu neyse ben yine düzene girmeye çalışacağım.. şu bahsettiğimiz faydalı besinlerden tüketeceğim hep, kaçamağı mümkün olduğunca aza indreceğim sözz :114:

kızlar beni de aranıza alırmısınızz bende sizinle beraber kilo vermek istiyorum

eee hoş geldin o zaman

evet kas aynı hacimdeki yağdan çok daha ağır basıyor :114: teşekkür ederim ben de moralimi düzelttim az az..

Eki Görüntüle 244489

resmin üstüne tıklatıp büyütün yoksa okunmuyo:)))

süper ya çok doğru bayıldım

ulan ne insanlar var küçücük çocuktan ne istiyor pislik allah onun bin türlü belasını versin

böyle hastaları gözetim altında tutmaları lazım şizofreniler ilaç alınca gayet normal davranıyorlar ama ilaç almadılar mı çok tehlikeli oluyorlar faturası masum insanlara çıkıyor.. teyzemin de seneler önce bir köyde görevliyken bir arkadaşı gelmiş falan o zaman ananem de yanındaymış neyseki.. pek eşyalerı yokmuş arkadaşıyla aynı yatakta uyumuşlar.. gece teyzem bir uyanmışki arkadaşı üstüne otrmuş gırtlaklıyo teyzemi odanın camlarını açmış bi de perdeler falan uçuşuyo.. korku filmi gibi.. neyseki kurtulmuş sağlıkçıdır kendisi.. icabına bakmış sanırım..
ben de okurken yurtta bi kız vardı benimle muhabbet etmeyi pek severdi yakaladım mı hep sorular sorar güzel tatlı muhabbet ederdi iyi kızdı.. saçlarımı çok beğenirdi bi de ben çubuklarla tuttururdum saçımı, bana öğret bunları nasıl takıyorsun derdi hep.. meğer şizofreniymiş kız bi akşam yurtta kıyamet kopuyo kızlar bir koridora toplanmış çığlık çığlığa, bayan müdür gelmiş güvenliğin kabininde imzaları alıyor, bu kızcağızıda yanında tutuyor çünkü kız ilaçlarını almamış ve millete saldırmış.. ben de imza atmak için girdim, kız beni bırakmadı bi türlü saçlarıma dokunuyor falan, ben soğuk kanlılığımı korudum ama müdüriye hanımın yüzü gözü değişiyor bişi yapacak diye ben imza atıcam oda numaram yazıyor orada, ona atmam lazım, kız tutturmuş senin odan o değil senin odan şu diye.. yok diyorum benim odan bu attım imzamı, sinirlendi falan, tamam dedim yanlış hatırlamışım oraya da atayım.. müdüreye göz kırptım oraya atar gibi yaptım.. neyse çağırmışlar kızın ailesi geldi aldı kızı.. okulu falan yarım kaldı.. çok üzülmüştüm.. allah kimsenin başına vermesin aklımıza mukayet olsun..

sen her türlü verirsin şekerim.. yemek yerken çiğnerken yaktığın kaloriler az mı sanıyorsun?? haddi görim seni bizde motivasyon böyle
hoşgeldin

slm ben 90 kiloya kadar cıkmzyı azmedip başaran sonra 17 kilo veren diyetisyen yardımı almış çalışan bir bayanım .her türlü fitness aletini eve aldım suan plates topu ve lastikleri moda .gece 1 adet yufkadan yapılmış gözleme yedim bir de kuramiye.ramazan malum iftara dikkat edersem bakalım:84::84::84::84::84:

gerçi dün koycaktımda,yine topic yapım aşamasında dedi durdu saat 7ye kadar, sinir oldum

Eki Görüntüle 244570

o yeşil soğanlar ne kız hepsini yedin mi onların

harika tebrik ederim.. paylaştığın için teşekkürler.. tarafımca dikkate alınacaktır :114:

limonluuuuuuuuuuuuuu okadarda baydırmıyo canım,ama öyle aromalı,ben artık yaprak olarak alıyorum demliyorum ve içerken limon sıkıyorum bikaç damla,güzel oluyo,bide üstünde güçlü antioksidan ve detox yazıyo,çok mutlu oldum aldığıma,harbidende poşettekilerin tadına hiç benzemiyomuş
çok çokkkkk saol ama olmasada olur muhabbet de güzel
hem o listeye bakınca bana ilham geliyo

canım sen bildirimi özele yapamıyormusun,eğer öyleyse buraya yaptıydın sanırım ama dikkatine yazmamıştın diğimi,onuda belirt bilmiyodum de inşallah haftaya alır listeye

bu kadarını yaptıysan gerisi de gelir merak etme bak alet falan da almışsın hadi bakalım görelim seni

anladığım özelden yazıcam galiba ya da senanın dikkatine diye hangisi etkli olur sena erginsena dimi

hanımlar bugün nişanlımla buluşup biraz alışveriş yapacaktık, mobilya da bakmaya çalışacaktık hoş yine yapacağız ama benim kara bahtım sağolsun, çocuğun bindiği otobüs yanmış yollarda kaldı.. başka bulup binmiştir biriciğim gelmek üzeredir o gelmeden ben bi gideyim avmde yağımı tartayım son defa... artık bu karışıklığa son vereyim bir daha başka baskülde tartılmayacağım yine eskisi gibi haftada bir avm baskül beni bekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…