70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

anladığım özelden yazıcam galiba ya da senanın dikkatine diye hangisi etkli olur sena erginsena dimi

evet canım eğer özel mj atabiliyorsan(yeni üye olanlar 100 cvb yazmadan forumlara,,,, özelden atamıyorlarda)erginsenaya direk bildirim olarak atıyorsun onu dikkate alıyo,buraya yapılan bildirimlerim sebebi olması lazım hani özele mj atamıyorum,yada kaptan mj kutun doluuu dikkatinee yazıp burdan yapaıyoruz,inşallah anlatabilmişimdir:97:

Son düzenleme:

anladım çok teşekkür ederim

çok güzel canım,devam hoşgeldin

o yeşil soğanlar ne kız hepsini yedin mi onların

onlar yeşil soğan değil bikerempırasa ve çok acıymışşşşş:84:ama yinede hepsini yedim koymadı ,en son ekmek bitti pırasa arttı,bende 3tane pırasayı ekmeksiz hüpletem dedim,cayır cayır yandıımezanada 5dk vardı yoktu
trendy21 yaprak olarak nasıl aldın canım markası ne
markası çaykur canım,kadın baktıı doğuşunda vardı ama kalmamış dedi,mühim değil buda olur,yaprak olsundaa

işte böyle devam kim tutar seniii

merhaba kızlar keyifler nasıl biri bana anlata bilirmi buranın kuralını şimdi haftada bir tartılıp kilomuzu mu yazacağız belli günlerde

evet canım oruçsan perşembe iftardan önce tartılıp,oruç değilsen cuma sabahtan tartılıp(aç karına wcden sonra vede çıplak yani en seksi hallerimizle çıkyoruz tartıya ama dikkat edip kocalara yakalanmıyoruz,çünkü ben her defasında yakalanıyorumgerisi +18 anlatmiyim istersen)sonrada kaptana özelden bildirim yapıyoruz,sonra istersek burayada paylaşıyoruz,o kaaa

:):):) tamam ben evli değilim sorun yok o yüzden peki kaptana nasıl özel bildirim yapacağız kaptan kim özel mesaj mı atacağız biliyorum çok sordum özür dilerim

yani dediğin o +18 varya o anda tam 500 kalori yakılıyomuş benden demesi

elma kromlu form çayını nerden buldun acaba??
bende kiraz saplı form çayı içiyorum birde yeşilçay ama hangisini ne zaman içsem blemiyorumbir tavsiyeniz var mı??

sahur menüm çok fazla kaçırdım doymadım yedikçe yedim
2 dilim ekmek
domtesli biberli kavurma
peynir
zeytin
2köfte
1 baklava
üstüne yeşilçay

ben hiç yapamadım ya kaç tane oluşturdum bi türlü olmadı kafayı yedim kaç gündür
hala olmadı çıldıracammmmmm

adresin sonundaki bir kaç kelimelik yer silincekmiş kilo çizelgesi nasıl yapılır diye bir yer var onun sonunda yeni eklenti format için dişyor orayıda okumalısın sonra kopyalarken adresin sonuna dikkat et oluyo valla ama sinir etti beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…