- 20 Ekim 2009
- 7.083
- 385
- 688
anladığım özelden yazıcam galiba ya da senanın dikkatine diye hangisi etkli olur sena erginsena dimi
evet canım eğer özel mj atabiliyorsan(yeni üye olanlar 100 cvb yazmadan forumlara özelden atamıyorlarda)erginsenaya direk bildirim olarak atıyorsun onu dikkate alıyo,buraya yapılan bildirimlerim sebebi olması lazım hani özele mj atamıyorum,yada kaptan mj kutun doluuu dikkatinee yazıp burdan yapaıyoruz,inşallah anlatabilmişimdir:97:
yeşilçayı kaynar içmek zorundamıyız ılık olsa bi dikişte içsek olmaz mı
çok güzel canım,devam hoşgeldinslm ben 90 kiloya kadar cıkmzyı azmedip başaran sonra 17 kilo veren diyetisyen yardımı almış çalışan bir bayanım .her türlü fitness aletini eve aldım suan plates topu ve lastikleri moda .gece 1 adet yufkadan yapılmış gözleme yedim bir de kuramiye.ramazan malum iftara dikkat edersem bakalım:84::84::84::84::84:
onlar yeşil soğan değil bikerem
o yeşil soğanlar ne kızhepsini yedin mi onların
markası çaykur canım,kadın baktıı doğuşunda vardı ama kalmamış dedi,mühim değil buda olur,yaprak olsundaatrendy21 yaprak olarak nasıl aldın canım markası ne
hanımlar bugün nişanlımla buluşup biraz alışveriş yapacaktık, mobilya da bakmaya çalışacaktık hoş yine yapacağız ama benim kara bahtım sağolsun, çocuğun bindiği otobüs yanmış yollarda kaldı.. başka bulup binmiştir biriciğim gelmek üzeredir o gelmeden ben bi gideyim avmde yağımı tartayım son defa... artık bu karışıklığa son vereyim bir daha başka baskülde tartılmayacağım yine eskisi gibi haftada bir avm baskül beni bekler
merhaba kızlar keyifler nasıl biri bana anlata bilirmi buranın kuralını şimdi haftada bir tartılıp kilomuzu mu yazacağız belli günlerde
evet canım oruçsan perşembe iftardan önce tartılıp,oruç değilsen cuma sabahtan tartılıp(aç karına wcden sonra vede çıplak yani en seksi hallerimizle çıkyoruz tartıya ama dikkat edip kocalara yakalanmıyoruz,çünkü ben her defasında yakalanıyorumgerisi +18 anlatmiyim istersen)sonrada kaptana özelden bildirim yapıyoruz,sonra istersek burayada paylaşıyoruz,o kaaa
:):):) tamam ben evli değilim sorun yok o yüzden peki kaptana nasıl özel bildirim yapacağız kaptan kim özel mesaj mı atacağız biliyorum çok sordum özür dilerim
1 saattir uyduruk çizelgeyle uğraştım format diyor bişeyler diyor.
uffffffffffffff neden olmadı bu çizelge
canım yaa ben geçen yeşilçey aldım yaprak olarak,yani poşet değil,normal siyah çay gibi,neyse işte onu sen nasıl demliyosun nasıl bardağa 1 çay kaşığı atıcam su bardağınamı,çay bardağınamı yoksaa orta bardağamı,bende çaykurun hediye ettiği bardak var ne çay bardağı gibi nede su bardağı gibi orta su alıyo yani,npcam ben söyleeeee,ketılda suu kaynamadan cvb veeeerr
e yaniiiiiiiiiiii
efferim ye ye,ben ne yicemki:44:
ee bende 1 haşlanmamış yumurtamı yesem,,yok yok ben el kadar pide kaldıydı onunlaa akşmadan kalan çorbamı 1kaç zeytin,biraz peynir,1domates,yoğurtta bittiya,ayranda gitti,kaldım peynire neyse azcık fazla yiyem bariama önce şu çayımı demliyem ben ama form çayı içcektim benya akşam yeşilçayımı içtim zati,neyse sudem acele etme gari,sahura kadar anlatabilisin puahaha
ay sen anlatikca sinirden patladim valla tugbacimm yakin olcaz gelirim valla o kadina anyayi konyayi gösteririm sen kendini ne sanediyorsun be kadin rahat birak artik kizi yaa üff
evet canım ya...ıkısıne yıyemedım...kelebegı et balık kurumuna sordum onlar bıle bılmıyo sen düşün koca istanbulda...
öncelikle hoşgeldinn cancazım, dediğin gibi gelsende bi höyyyyt desen kadına valla sen döversin o kadınızati 55kilo falan sanırsam püf desen uçcak
ya şu kelebek bulamadım yok diyişinize ahanda böyle oluyorumyaa sudem oraya gelip bizzat tutup saçından seni ben götürüp sorcam,yok derlerse alın sudemi ayırın kelebeklerini diycem
canım sahur yemeğini dışarda yedikte o yüzden okuyamadan çıkmıştım....daha yenı gördum ...haha..
ya aşk olsun öylemi dedim ben,hiç aklıma bile gelmiyo senin kilon,sadece azcık eli sopalı birine benziyonda ondan dedim hani bide ondan 2 yaş büyüksün ondan
yoksa öyle değil yani ağlama noluuyyy,,,,bak banada gül çih çiholdumu barıştıkmııı
ayrıca sudemde uçtuu kelebek gibi kaçtı tabii korktuuu
ben sallama içiyorum o yuzden bılemem canım...ama bıldıgm bıtkı çaylarının çok beklememsı gerektığı....
bence kapaklı süzgecler varya onloardan varsa kolay olur içine koyarsın çayı....
canım demlemelerın oranını ben ayarlıyamam dıye hiç almadım...hanı bıtkı caylarının fazlasıda zararlı ya...
sen kullan bakalım memnun kalıcan mı?
ben ce 1 bardaga 1 çay kaşığı silme yeter diye düşünüyom ...ama sen yınede kullananlara sor.....zaten tadından aromasından karar verırsın...deneme yoluyla dogruyu bulursun...
bende doğuşun çilekli yeşilçayını aldım...akşama denerım artık...
bu arada et balık kurumu ya koskoca devletın kurumu orda bıle adamlar bön bön baktı utandım....sırtı felan dedim...bana başka yerını gösterdıler....eşime sordum oda bilmiyo kelebeği...
ay sen anlatikca sinirden patladim valla tugbacimm yakin olcaz gelirim valla o kadina anyayi konyayi gösteririm sen kendini ne sanediyorsun be kadin rahat birak artik kizi yaa üff
canım sahur yemeğini dışarda yedikte o yüzden okuyamadan çıkmıştım....daha yenı gördum ...haha..
ben sallama içiyorum o yuzden bılemem canım...ama bıldıgm bıtkı çaylarının çok beklememsı gerektığı....
bence kapaklı süzgecler varya onloardan varsa kolay olur içine koyarsın çayı....
canım demlemelerın oranını ben ayarlıyamam dıye hiç almadım...hanı bıtkı caylarının fazlasıda zararlı ya...
sen kullan bakalım memnun kalıcan mı?
ben ce 1 bardaga 1 çay kaşığı silme yeter diye düşünüyom ...ama sen yınede kullananlara sor.....zaten tadından aromasından karar verırsın...deneme yoluyla dogruyu bulursun...
bende doğuşun çilekli yeşilçayını aldım...akşama denerım artık...
bu arada et balık kurumu ya koskoca devletın kurumu orda bıle adamlar bön bön baktı utandım....sırtı felan dedim...bana başka yerını gösterdıler....eşime sordum oda bilmiyo kelebeği...
pardon canım yaa tabiya yaprak yeşilçayı içen charmdı hay allah karıştırdımmmm
bana kelebek deme bidahaaaa
iftar menüm
yoğurtlu çorba(yarım kase)
türlü(kızartma-fırında tabikide)''kabak,patlıcan,biber,patates ve domates vardı''
yeşil salat
yoğurt
4dal pırasa
yarımdan biraz fazla pide(susamlıydı bide)
kavun-10tane falan üzüm
kalkınca yeşilçay
saat 12 gibi bi armut sonrada form çayı(elma kromlu)
şimdide sahur yapcam byeeeeeeaçık kalıyorum tabikide gelcem hemen
ben hiç yapamadım ya kaç tane oluşturdum bi türlü olmadı kafayı yedim kaç gündür
hala olmadı çıldıracammmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?