70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

al bi baklavacı daha,dilimde tüy bitti,yemeyin şu baklavayı demekten,kilo düşmanı ooo,bitane yiycenize hiç yemeyin ne faydası var sizeeee cısss

canım elma kromlu form çayını marketten aldım yeni yazıyo üstündee,çok tatlı bi tadı var,,bide bu içim sırasını ben iftardan 15dk sonra yeşilçay,,arada 2saat sonra falan form çayımı,sahurdan sonra da 1tanedaha yeil çay içiyorum,sakın yemekten hemen sonra içmeyin çaylarınızı yada meyvelerinizihazmı zorlaştırıyomuş,sağlıksız yaniiii en az 20dk geçsin,uzmanlar 2saat sonra yiyin meyvenizi 1saat geçsin çay öyle için diyolarda bana birza uzun geliyooo,eşte olunca sofrada meyve hemen gidiyo arada bi

Son düzenleme:
ütü de ekledim yinede tutmaz mı :)

hadi hadi bugünlük olsun yeter,ama devama bağlama,kilo verirken sıkılaşmak istiyorsundur diğimi,hadi ozaman kaldır totonu yürüüüüen azından ilk günlerde 15 20dk yürüyerek başlasan devamı gelir inan çok faydası var

valla haklısın canım dayanamadım ama hep tutardım kendimi akşam noldu neden yedim anlamadım şimdi önüme bir kutu koy bakmam bile

bende marketlerde bakayım ozaman canım merak ettim.. iyi oldu söylediğin canım hazmı zorlaştırdığını bilyordum öyle hemen yemekten sonra içilince..

kızlaarrr flash flash flash albümdeki fotolar haricinde bikaç fotoğrafım çıktı ortaya ŞOKK ordan sonra çekildiklerim bide burda paylaşmamışım telde yeni gördüm attım pcye,napiyim burayamı koyayım yoksa albümemi ekliyim ne dersiniz elleri göreyim

Son düzenleme:

buraya buraya çok merak ettim eski halinizi görmedim galiba ama kilo çizelgesinden gözüktüğü üzere maşallahınız var

saol canım yoruldum baya oglen yattım gec kalkınca bıraz sıkıstı ama yetıstı genede
mercımek corba
karnıyarık
pilav
tavuk
cacık
salata
kasarlı mantar yaptım bu kadar sen ne yaptın kız

ay kızlargecmısı okuyamıyom valla ben haftasonu evdeyken daha cok yoruluyom valla hıcte fırsat olmuyo nete gırmek gec gec yatınca uykuyu alamadım oglanda ıftar üzerı yatmıstı eee bız yatan akadar uykuyu aldı tabı kalktı oturdu esım baktı 2 de n 4 e kadar ben kalktım sahur yapalım dıye esım bu sefer uykusu geldı emzır ıstersen dedı sınırım bozuldu 20 dk kalmıs ımsaga mecbur uyuttum sınırden bıseyde yemedım sadece su ıcıp yattım acım şimdiiiiiii:84::84::84::84::84::84::84::84::84:

selam kızlar...yien 5te uyuyup 11.30da kalktım..ütü çoktu biriktirdim daha zahmetli olsun diye
çamaşır katlaıdm ütü yaptım bitmedi mukabeleye indim geldim..ütüye devam edicem,akşama eşimin amcasına davetliyiz iftara..erken gideceğiz ki bahçeleri var bakayım ne va rne yok bişeyler toplaırm belki...
ev caminin dibinde yani amcamız imam..bu akşam teravih garanti yani...çok sevindim..
iiyi oluyor ya hem cemaat sevabı hemde vaktinde hemde kalori atıyosunnn
gece giremedim keyfimde yoktu..
beni merak ettinizmi
sahur menüm...
kayseriden gelen sucukla yumurta..
2.5 dilim kepek ekmek..
domates,salatalık
bulgur pilavı akşamdan kalmıştı
3 taze kayısı
2bardak çay...
toplam 1litre su.....halimde kalmadı ama kalan ütüleir azcık yapayım yine kalırsa sonra yaparım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…