demekki fazla kaçıran ben değilmişim dünden beri çok vicdan azabı çekiyorum ama bugün dengeleyeceğim onu inş
tek ben değilim diyecektim :)
elma kromlu form çayını nerden buldun acaba??
bende kiraz saplı form çayı içiyorum birde yeşilçay ama hangisini ne zaman içsem blemiyorumbir tavsiyeniz var mı??
sahur menüm çok fazla kaçırdım doymadım yedikçe yedim
2 dilim ekmek
domtesli biberli kavurma
peynir
zeytin
2köfte
1 baklava
üstüne yeşilçay
yürüyüş yerine temizlik yapsam olmaz mı
ama yürüyüşün yerini tutmuyooo bunuda bilin
ütü de ekledim yinede tutmaz mı :)
al bi baklavacı daha,dilimde tüy bitti,yemeyin şu baklavayı demekten,kilo düşmanı ooo,bitane yiycenize hiç yemeyin ne faydası var sizeeee cısss
canım elma kromlu form çayını marketten aldım yeni yazıyo üstündee,çok tatlı bi tadı var,,bide bu içim sırasını ben iftardan 15dk sonra yeşilçay,,arada 2saat sonra falan form çayımı,sahurdan sonra da 1tanedaha yeil çay içiyorum,sakın yemekten hemen sonra içmeyin çaylarınızı yada meyvelerinizihazmı zorlaştırıyomuş,sağlıksız yaniiii en az 20dk geçsin,uzmanlar 2saat sonra yiyin meyvenizi 1saat geçsin çay öyle için diyolarda bana birza uzun geliyooo,eşte olunca sofrada meyve hemen gidiyo arada bi
kızlaarrr flash flash flash albümdeki fotolar haricinde bikaç fotoğrafım çıktı ortaya ŞOKK ordan sonra çekildiklerim bide burda paylaşmamışım telde yeni gördüm attım pcye,napiyim burayamı koyayım yoksa albümemi ekliyim ne dersiniz elleri göreyim
allah kolaylik versin arzu valla benimkide bugun sabahin yedi sinde dikildi basima anne anne anne saten kizim baska kelime bilmiyo bi anneylede delirtiyo insani neyse benim de bugun abimler geliyo ama neyemek yapsam bilmiyorum sen neyapiyosun söylede biraz kopya cekeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?