70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selamm kızlar uzun zamandan sonra tekrar merhaba ben ramazanda hiç dikkat edemeiyom yaa ne olcak benim halim bide iştahım açıldıki sormayın:18::18::18:

ben albümüne bakamadım ne olur bir eski birde yeni halini buraya at ne olurrrrrrrrrrrrr
kız kontrol paneline bak ,,bide özel mesajlarınaa
canım menün güzel olmuş,merak ettik tabeee,bi uçtun pir uçtun
selamm kızlar uzun zamandan sonra tekrar merhaba ben ramazanda hiç dikkat edemeiyom yaa ne olcak benim halim bide iştahım açıldıki sormayın:18::18::18:

hoşgeldin canım ,nerelerdesin sen baya oldu harbii,bu ramazanda dikkat etmemenin cezasını ağır ödetecem sana,buraya devamlı takılma cezası veriyorum hadeee

bende ettim çook tşk ederim canım bu arada süpersin valla maşallah kendinle gurur duymalısın seni öyle görünce bende yapab,ilirm dedim kendi kendime

evin kusuruna bakmayın dışardan geldiydim heryer heryer aldıklarımı giyebilseydim bariiii

içim dışım bir allaha şükür :))))

Son düzenleme:
maşallah diyorumm başka dicek birşey bulamıyorum kızz bacaklara bak maşallah eşin çatlıyordur valla bende böyle olmak istiyorummmm

sağol canım,,eşim çatlamazmıı ,hemde nasıl,o belime bağladığım şeyle dışarı ilk çıkcam zaman,neler dedi neler,öyle çıkma dışarı ne o öyle,sen evlisin 2 çocuklu annesin,görenler hiçte 2 çocuk doğurmuş demezler çıkar onu gibi birçok şey,baya kıskanmaya başladı,ama bende ona kıskanıyosun dimi benii hadi itiraf et diyince,ne alakası var hiçte bile diyohadi leeyynn

ben yürüyüşe çıkıyorum geleceğin çıtır hatunları 1saate gelirim

suzan sen geliyon hep aklıma kız nerdesin senn,hadi ben gelene kadar kolaçan et beni

Son düzenleme:

valla öyle canım kimse seni görünce 2 çocuk annesisin falan demez kardeşlerin gibi valla çocukların kıskanıyorda çaktırmıyor yani

merhaba
bende katılmak isterim aranıza. evliyim 2 çocuğum var 22 yaşındayım.
aaa öylemi hoşgeldin bende 23 yaşındayım 2çocuğum varr,,ee neler yapıyosun bakalım adın ne benimki tuğbaaa
ben geldim ev temizliğini yaptıktan sonra yürüyüşe hiç halim kalmadı iftardan sonra yürüsem olmamı
çok daha ii olur canım harkaaa
maşallah kız ne kadar zamanda verdin bu kilocukları

yersin tabi bol bol bi deri bi kemik kalmışsın

hadi leeeyyynn bideri bi kemik değilim daha,çok yolum var daha ben 58oldummu ne derseniz kabul edicem yeterki oraya iniyimm

pardon bide ara ara kilo verimim hızlanıp ara ara duraklamaya gire gire toplamda 6ay oldu canım

Son düzenleme:
Selaaam..
Herkesee iyi pazarlaarr....

aferin sanaa... tebrikleerr....iradenden dolayı kutluyorumm..

sagol canim bende sasirdim kendime bakalim bugün ne olacak yemek veriyoruz bugün annemgilen birlikte yine disardayim ama artik 2 kere düsüncem birsey yemeden baksana listeye aldim basimi gidiyom

evet yaa akşam bende izledim haberlerde fena oldum yaa.ne hale geldi dünyaa.insan bırak yabancıdan korkmayı,artık sülaleden korkmaya başlayacak nerdeyse ALLAH korusun hepimizin evlatlarını ve bizi

amin.. canim

sudem
bu arada et balık kurumu ya koskoca devletın kurumu orda bıle adamlar bön bön baktı utandım....sırtı felan dedim...bana başka yerını gösterdıler....eşime sordum oda bilmiyo kelebeği...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…