- 29 Nisan 2011
- 169
- 5
- 96
canım eski hallerim var albümümde bakabilirsin
kız kontrol paneline bak ,,bide özel mesajlarınaaben albümüne bakamadım ne olur bir eski birde yeni halini buraya at ne olurrrrrrrrrrrrr
selam kızlar...yien 5te uyuyup 11.30da kalktım..ütü çoktu biriktirdim daha zahmetli olsun diye
çamaşır katlaıdm ütü yaptım bitmedi mukabeleye indim geldim..ütüye devam edicem,akşama eşimin amcasına davetliyiz iftara..erken gideceğiz ki bahçeleri var bakayım ne va rne yok bişeyler toplaırm belki...
ev caminin dibinde yani amcamız imam..bu akşam teravih garanti yani...çok sevindim..
iiyi oluyor ya hem cemaat sevabı hemde vaktinde hemde kalori atıyosunnn
gece giremedim keyfimde yoktu..
beni merak ettinizmi
sahur menüm...
kayseriden gelen sucukla yumurta..
2.5 dilim kepek ekmek..
domates,salatalık
bulgur pilavı akşamdan kalmıştı
3 taze kayısı
2bardak çay...
toplam 1litre su.....halimde kalmadı ama kalan ütüleir azcık yapayım yine kalırsa sonra yaparım
selamm kızlar uzun zamandan sonra tekrar merhaba ben ramazanda hiç dikkat edemeiyom yaa ne olcak benim halim bide iştahım açıldıki sormayın:18::18::18:
canım göremiyorum arkadaş olarak ekledim ama kabul etmedin heralde:44:
ettim canım şuanda dünya ahiret arkadaşızbenim profilime gir orda oluşturduğu albüme bak yazıyo oraya tıklaa hemen görürsün profil sayfamı incele:86:
evin kusuruna bakmayın dışardan geldiydim heryer heryeraldıklarımı giyebilseydim bariiii
Eki Görüntüle 244639 Eki Görüntüle 244640 Eki Görüntüle 244641 Eki Görüntüle 244642 Eki Görüntüle 244643
maşallahdiyorumm başka dicek birşey bulamıyorum kızz bacaklara bak maşallah eşin çatlıyordur valla bende böyle olmak istiyorummmm
sağol canım,,eşim çatlamazmıı ,hemde nasıl,o belime bağladığım şeyle dışarı ilk çıkcam zaman,neler dedi neler,öyle çıkma dışarı ne o öyle,sen evlisin 2 çocuklu annesin,görenler hiçte 2 çocuk doğurmuş demezler çıkar onu gibi birçok şey,baya kıskanmaya başladı,ama bende ona kıskanıyosun dimi benii hadi itiraf et diyince,ne alakası var hiçte bile diyohadi leeyynn
valla öyle canım kimse seni görünce 2 çocuk annesisin falan demez kardeşlerin gibi valla çocuklarınkıskanıyorda çaktırmıyor yani
ilk resime bas sonrada next de yönlendirmelere bi bak sonunu bende böyle yapmıştım olduu
Eki Görüntüle 244583 Eki Görüntüle 244584 Eki Görüntüle 244585 Eki Görüntüle 244586 Eki Görüntüle 244587 Eki Görüntüle 244588
aaa öylemi hoşgeldin bende 23 yaşındayım 2çocuğum varr,,ee neler yapıyosun bakalım adın ne benimki tuğbaaamerhaba
bende katılmak isterim aranıza. evliyim 2 çocuğum var 22 yaşındayım.
çok daha ii olur canım harkaaaben geldim ev temizliğini yaptıktan sonra yürüyüşe hiç halim kalmadıiftardan sonra yürüsem olmamı
maşallah kız ne kadar zamanda verdin bu kilocukları
yersin tabi bol bol bi deri bi kemik kalmışsın
çoooooooooooook teşekkkkkkkkkkkkkkkkkkür ederim oldu sonun da çok mutluyum
Selaaam..
Herkesee iyi pazarlaarr....
aferin sanaa...tebrikleerr....iradenden dolayı kutluyorumm..
evet yaa akşam bende izledim haberlerde fena oldum yaa.ne hale geldi dünyaa.insan bırak yabancıdan korkmayı,artık sülaleden korkmaya başlayacak nerdeyse ALLAH korusun hepimizin evlatlarını ve bizi
sudem
bu arada et balık kurumu ya koskoca devletın kurumu orda bıle adamlar bön bön baktı utandım....sırtı felan dedim...bana başka yerını gösterdıler....eşime sordum oda bilmiyo kelebeği...
bana kelebek deme bidahaaaa
ben yürüyüşe çıkıyorum geleceğin çıtır hatunları 1saate gelirim
suzan sen geliyon hep aklıma kıznerdesin senn,hadi ben gelene kadar kolaçan et beni
kiz sen bana hava mi atiyon citir fotolarini koyalakdur sen ben bi citir olayim bende boy boy resimlerimi koymasam ahada bana suzan demesinler
iyi mi geliyom kötü mü geliyom aklinanasil geliyom anlat bakim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?