70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

fıstıkım özledinmi beni ...aç koynunu ben geldim deeeeeerrrrrrmişim
tatili bitirdim geldim fıstıklar nörüyonuz bakalım...beni sorarsanız 24 günlük tatilde sadece ucundan accuk 1 kg.almışım ve 64 kilo olmuşum onuda son haftada aldım ,gerçi 2 güne kadar adet olucam onunda etkisi var sanki,bide ipsalaya çarşamba döndük ogünden beri ellerim ve ayaklarım davul gibi oldu....galiba bölge değişikliği ve aşırı iş yaptım ondan mütevellitte olabilir...yoksa tatil boyunca kilom hep 63 tü...neyse boşverin 64 le yeniden başlıycam kızlar...çarşambadan beri (gitmeden önce evi toptan ilaçlamıştık,lojman çok eski olduğu için kalorifer böcüğü vardı)evin ellenmedik,yıkanmadık,dürtülmedik vede temizlenmedik köşesi kalmadı...eşimle beraber turşumuzçıktı desem yeridir,bugünde keşandan gelip halılarıyıkamak için götürdülerde son görevimde bitti...yalnız haftaya pazar getirecekler,ev ozamana kadar cıbıl duracak,habire dakkabaşıyer silip duruyorum şimdiden sinir geldi...
yarından itibaren bir haftalık kargaşaya son verip eski düzenime dönüyorum ve son sürat başlıyorum...tatildeykende sporumu ve beslenmemi aksatmamıştım oyüzden ne almıştım nede vermiştim ama bu ev temizliği beni mahvetti düzensiz yeme ve uyku ...yarın mola bitiyor ve başlıyorum...bu sefer sporuma ilave platese başlıyorum...pazartesi kondüsyon salı plates,çarşamba izin,perşembe kondüsyon,cuma plates,cumartesi pazar ise hafif egzersiz planı uygulamaya başlıycam...sonucu hep beraber görücez kızlar...
sizler naaptınız bakalım nevar neyok,yeniler var hepiniz hoş geldiniz çıtır adayları bol azimler...

hoş bulduk canım bana azim çook lazım bu arada sende hoş geldin
hoşgördük canım...azmedersen ve kafaya korsan olur merak etme...bana buranın ve kızların çok büyük katkısı oldu,belkide burayı bulmamış olsaydım genede istediğim kiloma dönerdim ama daha uzun sürerdi ve zor olurdu ...oyüzden buraya günlük ve düzenli gir,bildirimlerini ve menülerini günlük yaz eleştirilere açık ol ucundanda olsa spor yap başarı zaten gelir canımcım

ben kaçıyorum kızlar malum yarın işe başlıyorum...yarın akşama görüşürüz iyi geceler herkese..özlemişim sizi yahuuuuuuuu

kızlar ben iftarda 1 kepçe çorba 1 servis kaşığı patates püresi 1 servis kaşığı da dizme yedim vee itiraf ediyorum 1 dilim kadayıf yedim ( ama annem çok ısrar etti ne yapayım çok mu kötü duru um çokmu vahim 2 saat sonra da 2 fincan 5 i bir yerde içtim yarım saat yürüdüm şimdi yarım saat daha yürüyeceğim

İyi akşamlarr kısçeler..
Herkes dışarlarda herhalde normaldir gerçi pazar günü 23:30 dan sonra damlarsnız burayaa :90:
Bende yeni geldim bakırköye gitmiştik ablamlarla dışarda yemek yendi.
Ben salata yiyelim diye tutturdum anlamsız bakışların ardından iskender mi, döner mi, köfte mi, hamburger mi derken kendimi hambrgercide bulduk. Salata varmı diye sordum yokmuş maalesef..
Ama sorun ben naptımmm iştee menümü açıklıyorumm..

İftar menüm:
mc chiken almıştım hamburgerin içinde tavuğu yedim sadece turşu, domates falan hiçbişi yoktu sadece tavukk..
10 tane falan da patates kızartması ketçaplı mayonezli hepsini kullanmadım tabi..:76:
1 bardak ayran

Sonraaaaa dahasıı da var..

Tutturdular tatlı için waffle yiyek diye ben yok diiidim gitmeyelim diidim olmaz didiimmm kendimi waffle house da buldum..
1 waffle ın çeyreğini yemişimdir 5 ısırık falan yani yara olan ağızcagımızı çok açamadığımızı düşünürsek minik ısırıklar oluyorr tabi..
1 bardak şekersiz çay..

Vee nihayet evimde sürahimle ve form çayımla başbaşayımmmm..
Bu arada bugün 17:00 gibi regl oldum oruç yalan oldu ama gene de bozmadm.
Artık daha çabuk kilo veririmm inş...

Bu arada Derya abla hosgeldinn.. Bende geçen düşünüyodum tatili bitmedi mi daha diye 3 haftaydı tatilin sanırımm.:82:

Sevgili arkadaşlarım çok mutluyum . 1 hafta oldu diyet yapalı sizinle ve bana o kadar iyi geldiniz ki 1 hafta da tam 3 kg verdim .

sabah: 1 haşlanmış yumurta
2 dilim peynir
dömates pekmez ve reçel . biraz pide.

İftar :
1 kase mercimek çorba
1 küçük karnı yarık 2 kaşık mantı salata biraz güllaç çay .. misafirlikte olduğumuz için öyle oldu . biz memlektteyiz .
evimizde değiliz daha nete zor giriyorum . ama sizi çok sevdim ..
her şey gönlünüzce olsun ..öptüm hepinizi tek tek.
şu sakız patlatan adamdan da koyayım

başlangıç:69.8
hedef : 58
şimdi 1 hafta sonra: 66.8

Catapot Tebriklerrr 1 haftada 3 kg büyük başarıı

Kısçelerr 77 kiloluk tosun halimi albümüme koydum.
Yarın tipim müsait olursa 74 lük halimi de çekeceğim..

ya o kadar mutluyum ki anlatamam .
çok teşekkür ederim.ama gerçekten burası beni acayip motive etti.
ama ben altta çıkan grafikten yapamıyorum .
beni de tabloya alın .

Selamlarr..

kötürüyordun sonra kötürmedin mi... kötürme kötürme...
aferin bana benzeme... yok yok bende çeki düzen veriyorum bu kaçamağın anası olan haftadan sonra..

trendy21 yaprak olarak nasıl aldın canım markası ne

Canım ben yeşilçay içemeyen arkadaşlara söylediğim gibi sana da söylüyorum, yaprak olarak al yeşilçayı, güzel güzel demle.. mis gibi iç..
sallamaların eziyetini çekme acı acı.. markaların kini de alabilirsin her markette bir marka vardır yeterki yaprak olarak al..
aktardan da alabilirsin açık olarak... bardak bardak da demleyebilirsin demliktede ama demlikte demlemenin ayarı çok önemli bu normal çay gibi altını ısıtıp içilecek bir çay değil..
istersen demleme biçiminide açıklayabilirim..

Bu akşam da görümcemlerde iftar davetindeydik...
çok kaçırmadım ama yinede normalde yediğimden fazla yemiş bulundum.
şöyle belirteyim..

mercimek çorba.
2 tane kürdan kebabı, 1 kaşık tavuk göğüs (yağsız).
ufacık pide. salata. sarma. (sayısını hesaplamadım ama yedim biraz)

türk kahvesi

kendinizi nasıl tutuyorsunuz siz ya :)ben yemeğe hiç dayanamıyorum of of

evde yoktum iftarda misafirdik .4 kilo verdim ya aaaaaaaaaaaa dediler zayıflamışsın tabi bende bir gurur hemen diyorum 4 kilo verdim
neyse az yedim sanrım ya az çorba az haşlama az pilav 1 bardak kola sonrada şekersiz çay yanında bi avuç çekirdek
nefret ederim şekersiz çaydan eziyettir benim için. küçük çay bardağına bile 3 tane atardım lakin kararlıyım zayıflayacam helede trendy21 gördükten sonra (laf aramızda çok kıskandım)

kendinizi nasıl tutuyorsunuz siz ya :)ben yemeğe hiç dayanamıyorum of of

Canım bu hafta yediklerimi bilsen asıl kendini nasıl tutamıyorsun diye sorardın..
bu hafta çok boşlamıştım.. ama normal zamanda sorsan anlarım.. burda yemeye dayanamayan arkadaşlar topluluğu var..

zaten o yüzden dobişledikte yolumuz buraya düştü.. ama ara ara yapılan kaçamaklar hariç herkes kendini nasıl tutması gerektiğini öğreniyor..
işin özü şu '' şişko bir insan olarak yaşamak istemiyorsak boğazımızı tutucaz, tutmazsak yediklerimiz ağzımızdan girip boşaltımdan çıkıcak ve geriye sadece öbek öbek yağlar kalıcak''

sen buna çok diyosan biz ölelim

süper motive oldum insan gerçekleri duymayı hiç sevmiyor :) ama bura konusunda haklısın dün geceden beri o kadar çok şey öğrendim ki bu başlangıç yapanları görünce hele acayip gaza geliyor insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…