fıstıkım özledinmi beni ...aç koynunu ben geldim deeeeeerrrrrrmişimgünaydın fıstıklarımmherkese hayırlı pazarlarr
iftarda tiralarda çook kaçırdım sahurdada milföy ve tatlı yedim şuanda midem öyle bi kazınıyorki günlerdir bişey yememişim gibi...akşam veya gece çok yediqimiz zaman midemiz kuvvetli asit salqılayarak ertesi sabah midemizin kazınmasına yol açıyor..nekadar az yersek okadar tok hissediyoruz kendimizi...son derece kötü midem...oruçlu olmasam kesin bişeyler yerdim o derece...
yine görev zamanı...
listeyi hazırlamam lazım...
tuqbacım müsait bi zamanda listeyi nasıl yapacaqını göstereyim arada sen yap..eqer bir mucize olur işe başlarsam liste ellerinden öpecek cnm...
hoşgördük canım...azmedersen ve kafaya korsan olur merak etme...bana buranın ve kızların çok büyük katkısı oldu,belkide burayı bulmamış olsaydım genede istediğim kiloma dönerdim ama daha uzun sürerdi ve zor olurdu ...oyüzden buraya günlük ve düzenli gir,bildirimlerini ve menülerini günlük yaz eleştirilere açık ol ucundanda olsa spor yap başarı zaten gelir canımcımhoş bulduk canım bana azim çook lazım bu arada sende hoş geldin
Catapot Tebriklerrr1 haftada 3 kg büyük başarıı
Kısçelerr 77 kiloluk tosun halimi albümüme koydum.
Yarın tipim müsait olursa 74 lük halimi de çekeceğim..
ya o kadar mutluyum ki anlatamam .
çok teşekkür ederim.ama gerçekten burası beni acayip motive etti.
ama ben altta çıkan grafikten yapamıyorum .
beni de tabloya alın .
anam senin gibi ince olsam ne kaçamak lar yaparım ben:87::87::87::87:
ayy sorma zor tuttum kendimi herkes gidince kocişte yoktu al dedim dondurma kabını otur pc karşısına nerdeyse şeytana uyacaktım
neyse tatlı kaşığınıda tam ağzımakötürüyordum ki silkindim at yıka fırlattım lavabonun içine
trendy21 yaprak olarak nasıl aldın canım markası ne
Bu akşam da görümcemlerde iftar davetindeydik...
çok kaçırmadım ama yinede normalde yediğimden fazla yemiş bulundum.
şöyle belirteyim..
mercimek çorba.
2 tane kürdan kebabı, 1 kaşık tavuk göğüs (yağsız).
ufacık pide. salata. sarma. (sayısını hesaplamadım ama yedim biraz)
türk kahvesi
kendinizi nasıl tutuyorsunuz siz ya :)ben yemeğe hiç dayanamıyorum of of
Bu akşam da görümcemlerde iftar davetindeydik...
çok kaçırmadım ama yinede normalde yediğimden fazla yemiş bulundum.
şöyle belirteyim..
mercimek çorba.
2 tane kürdan kebabı, 1 kaşık tavuk göğüs (yağsız).
ufacık pide. salata. sarma. (sayısını hesaplamadım ama yedim biraz)
türk kahvesi
Canım bu hafta yediklerimi bilsen asıl kendini nasıl tutamıyorsun diye sorardın..
bu hafta çok boşlamıştım.. ama normal zamanda sorsan anlarım..burda yemeye dayanamayan arkadaşlar topluluğu var..
zaten o yüzden dobişledikte yolumuz buraya düştü.. ama ara ara yapılan kaçamaklar hariç herkes kendini nasıl tutması gerektiğini öğreniyor..
işin özü şu '' şişko bir insan olarak yaşamak istemiyorsak boğazımızı tutucaz, tutmazsak yediklerimiz ağzımızdan girip boşaltımdan çıkıcak ve geriye sadece öbek öbek yağlar kalıcak''
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?