70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sen buna çok diyosan biz ölelim

Siz ölmeyin ben sizin yerinize ölürüm..
bu hafta yediklerimi duysan kendini rahatlamış hissederdin..

süper motive oldum insan gerçekleri duymayı hiç sevmiyor :) ama bura konusunda haklısın dün geceden beri o kadar çok şey öğrendim ki bu başlangıç yapanları görünce hele acayip gaza geliyor insan

evet ama gerçekler malesef... birde biraz kilo vermeye başla çevrenden gelen tepkiler seni daha da gazlandırıcak..
ben dün kü akraba günümüzde yine övgüleri topladım, o yüzden kendime geldim biraz... devam devamm dedim iiçimden... bi 10 kilo daha versem beni yere göre sığdıramayacaklar dedim bi yerlerim kalktı..

Kız qiviii senin suyunu sıkıp içicem baak... bana üçkağıtcı muamelesi yaptın, sana bir sürü resim koydum profile bak bakim g.tm başım bellimiiii....
sonunda bozdun ağzımı... 81 kg luk resimde giydiğim mavi elbiseyide giydim daha belli olsun diye, birde siyah triko olan vucuda oturuyo anlarsın artık heralde ne var ne yok...

kızlar yediklerinizin kalorisini hesaplayın böylece ne kadar yediğinizi anlarsınız bu işin püf noktası bu hadi kolay gelsin sizlere...

maşallah gönlünde hangi sayı varsa o olsun inşallah canım

bende mi koysam resimlerimi seni merak ettim ama arkadaşlığımı kabül et bende bakimm

sagol canim

kiz sen bana hava mi atiyon citir fotolarini koyalak dur sen ben bi citir olayim bende boy boy resimlerimi koymasam ahada bana suzan demesinler

iyi mi geliyom kötü mü geliyom aklina nasil geliyom anlat bakim

ii geliyosun canım,hani 1saate geliyorum diyorumda,beni gözetleyip bekleyip duruyosunda,gelmedimmi dalga geçiyosunyaa heheh diye,onlar geliyo aklıma,çok tatlısınyaa,,
ben kaçıyorum kızlar malum yarın işe başlıyorum...yarın akşama görüşürüz iyi geceler herkese..özlemişim sizi yahuuuuuuuu
anaaam kim gelmişş tatilden vay anam vayy hoşgeldin anam naporsun bakayim
yok canım çok değil,hatta yürümüşsünde artıı,zaten bugün daha pazar kaçamak hakkını kullanmış olursun,haftaiçiyle birlikte daha dikkatli olursan dengelersin
bravoo canım tebrikler
anlat anlat ben çakamadım mevzuyu yaw,nasıl bardağa 1çay kaşığı atcaz üstünde bardağa 1çay kaşığı atıp 3-4dk demlendirin diyooooooo,nasıl bardak buuuuu

aaa utandırıyosun beniii:78::78::78:

yavruum bee o ilk foto var ya onu görünce vaaşşşş dedim üstündeki şort tulum sandım

merhaba
bende katılmak isterim aranıza. evliyim 2 çocuğum var 22 yaşındayım.

hoşgeldiiiin

aaa bütün dolapi indirdim ne giysem heryerden yaglarim gözüküyo sütüyenin altindan üzdünden heryerden fiskiriyo

ben de öyleyim ama artık öncekine göre dağa rahatım.. sırtımdaki yağlar kat kat hala var ne yazık ki ama yok denecek kadar da azaldı :124: senin de azalır üzülme olur mu.. atlatacağız bu tatsızlıkları inş.

tebrik ederiiim kendim vermiş gibi sevindim ne güzel değil mi ya ilk seferde böyle 3 kilo falan vermek :116: azmini bu tempoda tutmaya çalış olur mu? ve her hafta bu kadar veremeyeceksin buna hazırlıklı ol, daha sonra motivasyon eksikliğin olmasın sonra.. bu hepimizin başına geldi, geliyor için şimdiden rahat ve hazırlıklı olsun istedim

anlat anlat ben çakamadım mevzuyu yaw,nasıl bardağa 1çay kaşığı atcaz üstünde bardağa 1çay kaşığı atıp 3-4dk demlendirin diyooooooo,nasıl bardak buuuuu

Ben kupada içiyorum, siz hangi bardakta içerseniz...
mesela orta boy bir kupaya bir tutam atıyorum 5-6 yaprak tomurcugu gelcek kadar.. üstüne kaynamış su döküp, çay tabağıyla üstünü kapatıyorum..
3-4 dk beklıyor.. sonra çay süzgeçleri vardır tel onu içine daldırıp yaprakları topluyorum. limon sıkıyorum kararınca.. içiyorumm bu kadar....

neyi nasıl yaptın bilemem ama süper olmuşsun hemde hiç 71 gibi durmuyorsun bayıldım sana valla maşallah 41 kere

ii geliyosun canım,hani 1saate geliyorum diyorumda,beni gözetleyip bekleyip duruyosunda,gelmedimmi dalga geçiyosunyaa heheh diye,onlar geliyo aklıma,çok tatlısınyaa,,

bugün takip edemedim seni öldüm bittim ben belim agriyo yemek verdik bulasiklari kendiniz yikiyacaksiniz dediler en az 100 tepsi koca koca kazanlar kepceler desen kafam kadar büyük birde yardim eden olsa hemen bitecek yazik benim iki arkadas yardim etti öbürleri hep kacti onlarinda kücük cocuklari var ama sagolsunlar cok yardimci oldular anca bitirebildim neyse sizlanmayayim allah riza si icindin kabul olsun isallah
hayatim sen hem tatlisin hem citirsin

isallah canim ya bugün sinir oldum resmen ay dedim acaba sütiyen sIkIyo da ondan mi böyle:26: 4-5 tane deyistirdim yok hala gözüküyo en cok da onlar deli ediyor beni yumusak ettim mi var acaba :26: ay sanki kasab a sorar gibi

yok canım çok değil,hatta yürümüşsünde artıı,zaten bugün daha pazar kaçamak hakkını kullanmış olursun,haftaiçiyle birlikte daha dikkatli olursan dengelersin

çok sağol kuzum ya valla rahatladım

iftarda:
corba
3 kasik nohut yemegi
3 kasik pilav
az salata
1 tane baklava

aslinda gözükdüyü kadar cok deyildin bence dok kalkmadim yani pide de yemedim ay bugün tartildim tarti 74.60 gösterdi arti cikip üzülmüsdüm geri morelim düzeldi

benim sıkıntım da karnımın şişmesi öyle hiç bişi yokken 1 den 7 aylık oluyor
sabah bişi yok kahvaltı yapınca hop
bunun bi çaresi varmı yürüyünce filan da şişiyo

benim sıkıntım da karnımın şişmesi öyle hiç bişi yokken 1 den 7 aylık oluyor
sabah bişi yok kahvaltı yapınca hop
bunun bi çaresi varmı yürüyünce filan da şişiyo

canım karnın mı, miden mi ?
ikisinin ayrımı önemli.. miden şişiyorsa bir mide rahatsızlığın olabilir...
karnın ise yemekle alakalı değilde ayaktan yada aşağıdan olan üşütmeyle ilgili olabilir..
yada bağırsaklarla ilgili bir sorun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…