sen buna çok diyosan biz ölelim
süper motive oldum insan gerçekleri duymayı hiç sevmiyor :) ama bura konusunda haklısın dün geceden beri o kadar çok şey öğrendim ki bu başlangıç yapanları görünce hele acayip gaza geliyor insan
Siz ölmeyin ben sizin yerinize ölürüm..
bu hafta yediklerimi duysan kendini rahatlamış hissederdin..
evet ama gerçekler malesef... birde biraz kilo vermeye başla çevrenden gelen tepkiler seni daha da gazlandırıcak..
ben dün kü akraba günümüzde yine övgüleri topladım, o yüzden kendime geldim biraz... devam devamm dedim iiçimden... bi 10 kilo daha versem beni yere göre sığdıramayacaklar dedim bi yerlerim kalktı..
Kız qiviii senin suyunu sıkıp içicem baak...bana üçkağıtcı muamelesi yaptın, sana bir sürü resim koydum profile bak bakim g.tm başım bellimiiii....
sonunda bozdun ağzımı...81 kg luk resimde giydiğim mavi elbiseyide giydim daha belli olsun diye, birde siyah triko olan vucuda oturuyo anlarsın artık heralde ne var ne yok...
sagol canim
kiz sen bana hava mi atiyon citir fotolarini koyalakdur sen ben bi citir olayim bende boy boy resimlerimi koymasam ahada bana suzan demesinler
iyi mi geliyom kötü mü geliyom aklinanasil geliyom anlat bakim
ben kaçıyorum kızlar malum yarın işe başlıyorum...yarın akşama görüşürüz iyi geceler herkese..özlemişim sizi yahuuuuuuuu
yok canım çok değil,hatta yürümüşsünde artıı,zaten bugün daha pazar kaçamak hakkını kullanmış olursun,haftaiçiyle birlikte daha dikkatli olursan dengelersinkızlar ben iftarda 1 kepçe çorba 1 servis kaşığı patates püresi 1 servis kaşığı da dizme yedim vee itiraf ediyorum 1 dilim kadayıf yedim( ama annem çok ısrar etti ne yapayım çok mu kötü duru um çokmu vahim 2 saat sonra da 2 fincan 5 i bir yerde içtim yarım saat yürüdüm şimdi yarım saat daha yürüyeceğim
bravoo canım tebriklerSevgili arkadaşlarım çok mutluyum . 1 hafta oldu diyet yapalı sizinle ve bana o kadar iyi geldiniz ki 1 hafta da tam 3 kg verdim .
sabah: 1 haşlanmış yumurta
2 dilim peynir
dömates pekmez ve reçel . biraz pide.
İftar :
1 kase mercimek çorba
1 küçük karnı yarık 2 kaşık mantı salata biraz güllaç çay .. misafirlikte olduğumuz için öyle oldu . biz memlektteyiz .
evimizde değiliz daha nete zor giriyorum . ama sizi çok sevdim ..
her şey gönlünüzce olsun ..öptüm hepinizi tek tek.
şu sakız patlatan adamdan da koyayım
başlangıç:69.8
hedef : 58
şimdi 1 hafta sonra: 66.8
anlat anlat ben çakamadım mevzuyu yaw,nasıl bardağa 1çay kaşığı atcaz üstünde bardağa 1çay kaşığı atıp 3-4dk demlendirin diyooooooo,nasıl bardak buuuuuSelamlarr..
Canım ben yeşilçay içemeyen arkadaşlara söylediğim gibi sana da söylüyorum, yaprak olarak al yeşilçayı, güzel güzel demle.. mis gibi iç..
sallamaların eziyetini çekme acı acı.. markaların kini de alabilirsin her markette bir marka vardır yeterki yaprak olarak al..
aktardan da alabilirsin açık olarak... bardak bardak da demleyebilirsin demliktede ama demlikte demlemenin ayarı çok önemli bu normal çay gibi altını ısıtıp içilecek bir çay değil..
istersen demleme biçiminide açıklayabilirim..
evde yoktum iftarda misafirdik .4 kilo verdim ya aaaaaaaaaaaa dediler zayıflamışsıntabi bende bir gurur hemen diyorum 4 kilo verdim
neyse az yedim sanrım ya az çorba az haşlama az pilav 1 bardak kola sonrada şekersiz çayyanında bi avuç çekirdek
nefret ederim şekersiz çaydaneziyettir benim için. küçük çay bardağına bile 3 tane atardım lakin kararlıyım zayıflayacam helede trendy21 gördükten sonra (laf aramızda çok kıskandım)
bende mi koysam resimlerimi seni merak ettim ama arkadaşlığımı kabül et bende bakimm
evin kusuruna bakmayın dışardan geldiydim heryer heryeraldıklarımı giyebilseydim bariiii
Eki Görüntüle 244639 içim dışım bir allaha şükür :))))
Eki Görüntüle 244640
Eki Görüntüle 244641
Eki Görüntüle 244642
Eki Görüntüle 244643
merhaba
bende katılmak isterim aranıza. evliyim 2 çocuğum var 22 yaşındayım.
aaa bütün dolapi indirdim ne giysem heryerden yaglarim gözüküyo sütüyenin altindan üzdünden heryerden fiskiriyo
Sevgili arkadaşlarım çok mutluyum . 1 hafta oldu diyet yapalı sizinle ve bana o kadar iyi geldiniz ki 1 hafta da tam 3 kg verdim .
sabah: 1 haşlanmış yumurta
2 dilim peynir
dömates pekmez ve reçel . biraz pide.
İftar :
1 kase mercimek çorba
1 küçük karnı yarık 2 kaşık mantı salata biraz güllaç çay .. misafirlikte olduğumuz için öyle oldu . biz memlektteyiz .
evimizde değiliz daha nete zor giriyorum . ama sizi çok sevdim ..
her şey gönlünüzce olsun ..öptüm hepinizi tek tek.
şu sakız patlatan adamdan da koyayım
başlangıç:69.8
hedef : 58
şimdi 1 hafta sonra: 66.8
anlat anlat ben çakamadım mevzuyu yaw,nasıl bardağa 1çay kaşığı atcaz üstünde bardağa 1çay kaşığı atıp 3-4dk demlendirin diyooooooo,nasıl bardak buuuuu
Ben kupada içiyorum, siz hangi bardakta içerseniz...
mesela orta boy bir kupaya bir tutam atıyorum 5-6 yaprak tomurcugu gelcek kadar.. üstüne kaynamış su döküp, çay tabağıyla üstünü kapatıyorum..
3-4 dk beklıyor.. sonra çay süzgeçleri vardır tel onu içine daldırıp yaprakları topluyorum. limon sıkıyorum kararınca.. içiyorumm bu kadar....
neyi nasıl yaptın bilemem ama süper olmuşsun hemde hiç 71 gibi durmuyorsun bayıldım sana valla maşallah 41 kere
ii geliyosun canım,hani 1saate geliyorum diyorumda,beni gözetleyip bekleyip duruyosunda,gelmedimmi dalga geçiyosunyaa heheh diye,onlar geliyo aklıma,çok tatlısınyaa,,
ben de öyleyimama artık öncekine göre dağa rahatım.. sırtımdaki yağlar kat kat hala var ne yazık ki ama yok denecek kadar da azaldı :124: senin de azalır üzülme olur mu.. atlatacağız bu tatsızlıkları inş.
benim sıkıntım da karnımın şişmesi öyle hiç bişi yokken 1 den 7 aylık oluyor
sabah bişi yok kahvaltı yapınca hop
bunun bi çaresi varmı yürüyünce filan da şişiyo
ya o bende de varyemek yedikden sonra oluyor genelde bütün gün sürüyo sanki yedigim birseymi sisiriyo anlamadim:26:
benim sıkıntım da karnımın şişmesi öyle hiç bişi yokken 1 den 7 aylık oluyor
sabah bişi yok kahvaltı yapınca hop
bunun bi çaresi varmı yürüyünce filan da şişiyo
soda içiyormusunuz kızlar yemeklerden sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?