canım karnın mı, miden mi ?
ikisinin ayrımı önemli.. miden şişiyorsa bir mide rahatsızlığın olabilir...
karnın ise yemekle alakalı değilde ayaktan yada aşağıdan olan üşütmeyle ilgili olabilir..
yada bağırsaklarla ilgili bir sorun...
ben soda icmiyorum ama hergün birtane energy iceceyi mecbur iciyorum aliskanlik oldu benim arkadas da dedi gazli icecek sisiriyo diye ama ondan vazgemek istemiyorum acaba ondanmi :26:
sanırım ikiside birden özellikle midem bi dr görünsem mi ewt yaaa ben hiç sıfır göbek olmadımtaaa bebekliğimden beri öyle olmak çok isterdim zaten boyum da kısa bide göbek hep böyle minikte olsa vardı kızken yani çıtırken 28 benden kot giyodum ve göbeiğim vardı ne kara bahtlıymışım :84::84::84:
Canım napıyosun ya hergun bır enerjı içeceği mi ?
adı üstünde enerji içeceği,, onda ne kadar kalori var biliyormusun ? hiç baktınmı üstüne..
gunluk kalori ihityacının yarısından fazlasını kapsıyor sadece o içecek.. hergun onu içersen kolay kolay kilo veremezsin söyleyim...
yüksek dozda kafein içeriyor.. kafein ihtiyacını türk kahvesiyle ve yeşilçayla karşılamanı tavsiye ederim..
bence bu alışkanlık yerlesmeden hemen bırakmalısın...
biliyorum hayatim da ayni kahve gibi o da aliskanlik yapti bendeama ben sekersiz olanindan iciyorum :26:
AYYY nekaa hoş bişey görmüşsün valla kendime hayran oldum
yavruum bee o ilk foto var ya onu görünce vaaşşşş dedim üstündeki şort tulum sandım
ben bardakta içiyorum,, genelde bunda içeriiimm,ama çaykurun hediye ettiği bardak var onla kıyasladım ,anam bu bardak onun 2katı nerdeyse,bende önce o bardağa azcık işte kaynar suyu koyup ahanda bu çay kaşığı kadar atıyorum 4dk hatta dahada geçiyo bazen,demlenip o gördüğün süzgeç varyaaaBen kupada içiyorum, siz hangi bardakta içerseniz...
mesela orta boy bir kupaya bir tutam atıyorum 5-6 yaprak tomurcugu gelcek kadar.. üstüne kaynamış su döküp, çay tabağıyla üstünü kapatıyorum..
3-4 dk beklıyor.. sonra çay süzgeçleri vardır tel onu içine daldırıp yaprakları topluyorum. limon sıkıyorum kararınca.. içiyorumm bu kadar....
tişkür ederimbugün takip edemedim seni öldüm bittim ben belim agriyo yemek verdik bulasiklari kendiniz yikiyacaksiniz dedileren az 100 tepsi koca koca kazanlar kepceler desen kafam kadar büyük birde yardim eden olsa hemen bitecek yazik benim iki arkadas yardim etti öbürleri hep kacti onlarinda kücük cocuklari var ama sagolsunlar cok yardimci oldular anca bitirebildim neyse sizlanmayayim allah riza si icindin kabul olsun isallah
hayatim sen hem tatlisin hem citirsin
:[/B]
iftarda:
corba
3 kasik nohut yemegi
3 kasik pilav
az salata
1 tane baklava
aslinda gözükdüyü kadar cok deyildin bencedok kalkmadim yani pide de yemedim ay bugün tartildim tarti 74.60 gösterdi arti cikip üzülmüsdüm geri morelim düzeldi
benim sıkıntım da karnımın şişmesi öyle hiç bişi yokken 1 den 7 aylık oluyor
sabah bişi yok kahvaltı yapınca hop
bunun bi çaresi varmı yürüyünce filan da şişiyo
sen kendine orta boy bir kupa yarı süt yarı sulu tek sekerli bır kahve yap ondan daha lezzetli oluyor ınan bana...
bende turk kahvesını boyle ıcerım fıncanda değil... bırak sen enerji içeceğini.. boşver..
AYYY nekaa hoş bişey görmüşsün valla kendime hayran oldumşort tulum vayyy mükemmel görünüyo,alsammıyaa baya yakışcak yalım bana,,bacaklarda maşşallah pekte seksi çıkmış ordaa ince çorap giymiş gibiyim ne o öyle perfektt:92:ay pekbi havalandım şimdi haaa
ben bardakta içiyorum,, genelde bunda içeriiimm,ama çaykurun hediye ettiği bardak var onla kıyasladım ,anam bu bardak onun 2katı nerdeyse,bende önce o bardağa azcık işte kaynar suyu koyup ahanda bu çay kaşığı kadar atıyorum 4dk hatta dahada geçiyo bazen,demlenip o gördüğün süzgeç varyaaaişte onunla gördüğün bardağıma süzüyorum ve içiyoruuuummm ee iimiii:78:
Eki Görüntüle 244863 Eki Görüntüle 244865
tişkür ederimsende olucağın günü hayal ettt:98:
yaa yinemi baklavaaaaaaaa yeteeeerrrrrrrrrrr
benimde öyle oluyo arada canım hemde bildiğin 7aylıkve çözümü varmı bilmiyorum ama ben dra dahi çıktım ama bana bi hap verdi yemeklerden önce yut diye şişkinlik olmaz ozaman dedi,ama biraz kullandım unuttum bıraktım offf
ay deli oldum yarim saatdir telefonumu bulamiyorumcantama bakiyorumda masallah bende baska hersey var
numaranı ver çaldırayım niye üzüyorsun kendini
anam onlar ne öyle ne kaa gözelmiş öyle yaw,bende istiyorum ,bende diyorum bu kız süzgeçle nasıl alıyo içinden çayları diyee,,ben almaya kalksam 350tanesi falan bardakta kalır o derece yaniCanım bu benim kullandığım yapraktan farklı.. kırık kırık sanırım yapraklar..
ama kırıkta olsa bır bardağa o kadar dolu çay kaşığı bana çok geldi.. öylemi yazıyor üstünde kutunun ?
benim kullandığım altta verdiğim linteki gibi bır tutam yanı 5-6 tomurcuk atınca yetiyor.. o yapraklar acılıp buyuyor ıcınde demlenırken..
ama farketmez herturlusu olur.. demleme seklın aynı bahsettıgım gıbı bende boyle yapıyorum..
http://www.greenlife.com.tr/images/bitki/bitkigorseli/yesil_cay.jpg
heyy selam kızlar ben yeni giriyorum aranıza 4 ay önce anne oldum 60 kiloydum 30 kilo aldım ve şu an 78 im emziriyorum kocaman göbeğimle barışamadım lütfen yardım
heyy selam kızlar ben yeni giriyorum aranıza 4 ay önce anne oldum 60 kiloydum 30 kilo aldım ve şu an 78 im emziriyorum kocaman göbeğimle barışamadım lütfen yardım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?