70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sanırım ikiside birden özellikle midem bi dr görünsem mi ewt yaaa ben hiç sıfır göbek olmadım taaa bebekliğimden beri öyle olmak çok isterdim zaten boyum da kısa bide göbek hep böyle minikte olsa vardı kızken yani çıtırken 28 benden kot giyodum ve göbeiğim vardı ne kara bahtlıymışım :84::84::84:

ben soda icmiyorum ama hergün birtane energy iceceyi mecbur iciyorum aliskanlik oldu benim arkadas da dedi gazli icecek sisiriyo diye ama ondan vazgemek istemiyorum acaba ondanmi :26:

Canım napıyosun ya hergun bır enerjı içeceği mi ?
adı üstünde enerji içeceği,, onda ne kadar kalori var biliyormusun ? hiç baktınmı üstüne..
gunluk kalori ihityacının yarısından fazlasını kapsıyor sadece o içecek.. hergun onu içersen kolay kolay kilo veremezsin söyleyim...
yüksek dozda kafein içeriyor.. kafein ihtiyacını türk kahvesiyle ve yeşilçayla karşılamanı tavsiye ederim..
bence bu alışkanlık yerlesmeden hemen bırakmalısın...

Canım o zaman senin hem biraz yapısal, hemde yemek yedikçe mide şişiyor galiba, mide gazı da oluyor olabilir..

biliyorum hayatim da ayni kahve gibi o da aliskanlik yapti bende ama ben sekersiz olanindan iciyorum :26:

biliyorum hayatim da ayni kahve gibi o da aliskanlik yapti bende ama ben sekersiz olanindan iciyorum :26:

sen kendine orta boy bir kupa yarı süt yarı sulu tek sekerli bır kahve yap ondan daha lezzetli oluyor ınan bana...
bende turk kahvesını boyle ıcerım fıncanda değil... bırak sen enerji içeceğini.. boşver..

yavruum bee o ilk foto var ya onu görünce vaaşşşş dedim üstündeki şort tulum sandım

AYYY nekaa hoş bişey görmüşsün valla kendime hayran oldum şort tulum vayyy mükemmel görünüyo,alsammıyaa baya yakışcak yalım bana,,bacaklarda maşşallah pekte seksi çıkmış ordaa ince çorap giymiş gibiyim ne o öyle perfektt:92:ay pekbi havalandım şimdi haaa
ben bardakta içiyorum,, genelde bunda içeriiimm,ama çaykurun hediye ettiği bardak var onla kıyasladım ,anam bu bardak onun 2katı nerdeyse,bende önce o bardağa azcık işte kaynar suyu koyup ahanda bu çay kaşığı kadar atıyorum 4dk hatta dahada geçiyo bazen,demlenip o gördüğün süzgeç varyaaaişte onunla gördüğün bardağıma süzüyorum ve içiyoruuuummmee iimiii:78:

tişkür ederimsende olucağın günü hayal ettt:98:
yaa yinemi baklavaaaaaaaayeteeeerrrrrrrrrrr
benim sıkıntım da karnımın şişmesi öyle hiç bişi yokken 1 den 7 aylık oluyor
sabah bişi yok kahvaltı yapınca hop
bunun bi çaresi varmı yürüyünce filan da şişiyo

benimde öyle oluyo arada canım hemde bildiğin 7aylıkve çözümü varmı bilmiyorum ama ben dra dahi çıktım ama bana bi hap verdi yemeklerden önce yut diye şişkinlik olmaz ozaman dedi,ama biraz kullandım unuttum bıraktım offf

Canım bu benim kullandığım yapraktan farklı.. kırık kırık sanırım yapraklar..
ama kırıkta olsa bır bardağa o kadar dolu çay kaşığı bana çok geldi.. öylemi yazıyor üstünde kutunun ?
benim kullandığım altta verdiğim linteki gibi bır tutam yanı 5-6 tomurcuk atınca yetiyor.. o yapraklar acılıp buyuyor ıcınde demlenırken..
ama farketmez herturlusu olur.. demleme seklın aynı bahsettıgım gıbı bende boyle yapıyorum..

http://www.greenlife.com.tr/images/bitki/bitkigorseli/yesil_cay.jpg

heyy selam kızlar ben yeni giriyorum aranıza 4 ay önce anne oldum 60 kiloydum 30 kilo aldım ve şu an 78 im emziriyorum kocaman göbeğimle barışamadım lütfen yardım

anam onlar ne öyle ne kaa gözelmiş öyle yaw,bende istiyorum ,bende diyorum bu kız süzgeçle nasıl alıyo içinden çayları diyee,,ben almaya kalksam 350tanesi falan bardakta kalır o derece yaniama seninkiler büyükmüş,ve kolay işmiş oohhhneysee bu benimki aynı normal siyah çay oluyoya onun gibi,,ve üzerinde öyle yazıyooo
heyy selam kızlar ben yeni giriyorum aranıza 4 ay önce anne oldum 60 kiloydum 30 kilo aldım ve şu an 78 im emziriyorum kocaman göbeğimle barışamadım lütfen yardım

hoşgeldin yeni anneeeeeeeebendee 13ay oldum 2.doğumumu yapalı vee mükemmeliimmsütun gibi bacaklarr çıtır kollarr göbeğin yüzde 80in gitmiş daha sayıyımmıne yüzsüzüm haaabu arada 23 yaşındayım ve adım tuğbaa şimdiden memnun oldum tatlım,,,

gel şekerim gel aynı detten müdayimiz mende 58 dim 35 kilo aldım şuan 78'im Allah kolaylık versin
bide tavsiye süt için gereken tek şey bol bol su
1 ekmek yok
2 bolca hareket
3 bolca su hemde 4-5 litre kadar çünkü süt oluyo onlar
Rabbim yardımcımız olsunnnn

Kızlar ben sahurumu yaptım şimdiden..

10 tane minik yaprak sarma ve küç. salkım üzüm yedim..

aslında yiyip yatmak en sevmediğim şey ama ramazan münasebetiyle böyle..
hadi ben kaçar.. herkese iyi geceler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…