70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam gece kuşları...

kılavuz gelmiş sanırım hoşgeldin canım....mesajını aldım saol...

isallah canim ya bugün sinir oldum resmen ay dedim acaba sütiyen sIkIyo da ondan mi böyle:26: 4-5 tane deyistirdim yok hala gözüküyo en cok da onlar deli ediyor beni yumusak ettim mi var acaba :26: ay sanki kasab a sorar gibi

hani şu ek kopçalar var ya, ben önceden anlayamazdım onları ama artık kullanıyorum onlar kurtardı beni sütyen daha az sıkıyor ve dolayısıyla yağlar daha az fışkırtıyor tavsiye ederim şekerim

soda içiyormusunuz kızlar yemeklerden sonra

eveeeeeeeeet beraber ya da sonra içiyorum:114:

heyy selam kızlar ben yeni giriyorum aranıza 4 ay önce anne oldum 60 kiloydum 30 kilo aldım ve şu an 78 im emziriyorum kocaman göbeğimle barışamadım lütfen yardım

hoş geldin

aminnnnnnnnnn umudumu yitirmeyecemm ve sizlerle kilolara sonn..

[QUOTE=dilos21;20618144]kızlar sahurda ne yiyecxeksiniz ben ne yesem yardımcı olun ltfn[/QUOTE]
genelde kahvaltı tarzı yiyorum..
yumurta haşla tok tutar..
yada geçen gece 2 yumurta,2biber,1domatesden omlet yaptım süperdi tabi çokaz yağ olucak...peynirde at istersen..
kızlaaar albümüme geliiin
nolduu nee var bi,ara bakıcamm..

afiyet olsuncanım..bende eşimin amcasında davetteydim..evet menün abartı değil bence...
benim sıkıntım da karnımın şişmesi öyle hiç bişi yokken 1 den 7 aylık oluyor
sabah bişi yok kahvaltı yapınca hop
bunun bi çaresi varmı yürüyünce filan da şişiyo
arada oluyordu bana üşütünce yada bağırsaklar la ilgili sorunlarda oluyor..çoktandır iyiyim kabızda olmuyorum çok dikkat ediyoruj meyve yiyorum...

valla fistik gibi cikmissin fotolarda :87: bakindim bakindim yag mag göremedim yani

ask olsun bitane baklava zaten birtane den fazla koymamislar tepsiye

[

afiyet olsuncanım..bende eşimin amcasında davetteydim..evet menün abartı değil bence...

sen onu tugba ya söyle hayatim takmis baklavama

fıstıklar iftar menümüde yazayımda...
1kepçe yayla çorba
4yemek kaşığı nohut
2yemek kaşığı pilav
bir parça pide(elimin içi kadar yani hepsi değilvallahi...
et haşlama tabi suyunu almadım ...triglesid düşmüş bidaha yermiyim et suyu
1kase semizotluyoğurt..(bahçeden aldım yaptım)
bol salata...hemde doğal bahçeden...
eşimin amcasının bahçeye bir girdim kendimi kaybettim iftara var 2saat..domatesler al al olmuş,şöyle oruç olmasamda yesem toprağın üstünde dedim çok severim kendisini yani domatesi...
bolca topladım,konservem az olmuştu bikaç kavanoz menemen yapıcam..
dolmabiber topladım küçük küçük....
fasulyelere gözüm ilişti önce dedim az b,r yemeklik anca toplarım oda nee..aralardan olanlardan beni al diye bana gülümsüyorlar hemen aldım büyüyenleri çıtır taze...aynı bizim topik
nerdeyse 3kilo topladım galiba onlaırda dolaba atıcam sabah kalkarsam çoook işimm var...
sudem az da bamya getirdim o hersabah az az toplanıyor fasulye gibi değil...ve seni andım arkdaşım
eve 12de geldik kremleimi sürdüm kokuları birbirine karıştı.
.5i biyerde çayımı ve cezerye yedim..
....BU ARADA ORDA DİJİTAL DEĞİL AMA TARTILDIM İFTARA YAKIN BUGÜN BAĞIRSKLARIM SÜPE RBOŞLADI ONDANMI BİLMİYOM KIZLAR....73E DOĞRU ÇIKTIM NERDEYSE NASIL SEVİNDİM YAA..
BENİM TARTIMI BOZUK ANLAMADIM..İNŞ.BOZUKTUR...belkdie adet ödemi anca attım..inşaallah..
duş alıcam kremlerden tiksindim.sonrada sahur

genelde kahvaltı tarzı yiyorum..
yumurta haşla tok tutar..
yada geçen gece 2 yumurta,2biber,1domatesden omlet yaptım süperdi tabi çokaz yağ olucak...peynirde at istersen..

omlet fikri güzel tşk canım sucuk ta koysam zararı olur mu ki

hayatim cezerye ne simdi baktim google den lokum gösteriyo :26:

ah diloşum olur tabi zaten protein alıyosun sucuk cısss

afiyet olsun kdr ım yerkende benı an oldu mu bamayaları.....

suzanım sen cezerye mı dedın....ayy onu da pek severim.....kız bna kılo mu alıdrcanız canımı ıstetıyonuz....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…