- 13 Ağustos 2011
- 418
- 19
- 48
- 40
Kızlar ben sahurumu yaptım şimdiden..
10 tane minik yaprak sarma ve küç. salkım üzüm yedim..
aslında yiyip yatmak en sevmediğim şey ama ramazan münasebetiyle böyle..
hadi ben kaçar.. herkese iyi geceler..
gel şekerim gel aynı detten müdayimiz mende 58 dim 35 kilo aldım şuan 78'im Allah kolaylık versin
bide tavsiye süt için gereken tek şey bol bol su
1 ekmek yok
2 bolca hareket
3 bolca su hemde 4-5 litre kadar çünkü süt oluyo onlar
Rabbim yardımcımız olsunnnn
isallah canim ya bugün sinir oldum resmen ay dedim acaba sütiyen sIkIyo da ondan mi böyle:26: 4-5 tane deyistirdim yok hala gözüküyo en cok da onlar deli ediyor beniyumusak ettim mi var acaba :26: ay sanki kasab a sorar gibi
soda içiyormusunuz kızlar yemeklerden sonra
heyy selam kızlar ben yeni giriyorum aranıza 4 ay önce anne oldum 60 kiloydum 30 kilo aldım ve şu an 78 im emziriyorum kocaman göbeğimle barışamadım lütfen yardım
gel şekerim gel aynı detten müdayimiz mende 58 dim 35 kilo aldım şuan 78'im Allah kolaylık versin
bide tavsiye süt için gereken tek şey bol bol su
1 ekmek yok
2 bolca hareket
3 bolca su hemde 4-5 litre kadar çünkü süt oluyo onlar
Rabbim yardımcımız olsunnnn
selam gece kuşları...
kılavuz gelmiş sanırım hoşgeldin canım....mesajını aldım saol...
nolduu nee var bi,ara bakıcamm..kızlaaaralbümüme geliiin
afiyet olsuncanım..bende eşimin amcasında davetteydim..evet menün abartı değil bence...iftarda:
corba
3 kasik nohut yemegi
3 kasik pilav
az salata
1 tane baklava
aslinda gözükdüyü kadar cok deyildin bencedok kalkmadim yani pide de yemedim ay bugün tartildim tarti 74.60 gösterdi arti cikip üzülmüsdüm geri morelim düzeldi
arada oluyordu bana üşütünce yada bağırsaklar la ilgili sorunlarda oluyor..çoktandır iyiyim kabızda olmuyorum çok dikkat ediyoruj meyve yiyorum...benim sıkıntım da karnımın şişmesi öyle hiç bişi yokken 1 den 7 aylık oluyor
sabah bişi yok kahvaltı yapınca hop
bunun bi çaresi varmı yürüyünce filan da şişiyo
aminnnnnnnnnnnnn
hani şu ek kopçalar var ya, ben önceden anlayamazdım onları ama artık kullanıyorumonlar kurtardı beni sütyen daha az sıkıyor ve dolayısıyla yağlar daha az fışkırtıyor tavsiye ederim şekerim
eveeeeeeeeet beraber ya da sonra içiyorum:114:
hoş geldin
AYYY nekaa hoş bişey görmüşsün valla kendime hayran oldumşort tulum vayyy mükemmel görünüyo,alsammıyaa baya yakışcak yalım bana,,bacaklarda maşşallah pekte seksi çıkmış ordaa ince çorap giymiş gibiyim ne o öyle perfektt:92:ay pekbi havalandım şimdi haaa
yaa yinemi baklavaaaaaaaa yeteeeerrrrrrrrrrr
[
afiyet olsuncanım..bende eşimin amcasında davetteydim..evet menün abartı değil bence...
fıstıklar iftar menümüde yazayımda...
1kepçe yayla çorba
4yemek kaşığı nohut
2yemek kaşığı pilav
bir parça pide(elimin içi kadar yani hepsi değilvallahi...
et haşlama tabi suyunu almadım ...triglesid düşmüş bidaha yermiyim et suyu
1kase semizotluyoğurt..(bahçeden aldım yaptım)
bol salata...hemde doğal bahçeden...
eşimin amcasının bahçeye bir girdim kendimi kaybettim iftara var 2saat..domatesler al al olmuş,şöyle oruç olmasamda yesem toprağın üstünde dedim çok severim kendisini yani domatesi...
bolca topladım,konservem az olmuştu bikaç kavanoz menemen yapıcam..
dolmabiber topladım küçük küçük....
fasulyelere gözüm ilişti önce dedim az b,r yemeklik anca toplarım oda nee..aralardan olanlardan beni al diye bana gülümsüyorlar hemen aldım büyüyenleri çıtır taze...aynı bizim topik
nerdeyse 3kilo topladım galiba onlaırda dolaba atıcam sabah kalkarsam çoook işimm var...
sudem az da bamya getirdim o hersabah az az toplanıyor fasulye gibi değil...ve seni andım arkdaşım
eve 12de geldik kremleimi sürdüm kokuları birbirine karıştı.
.5i biyerde çayımı ve cezerye yedim..
....BU ARADA ORDA DİJİTAL DEĞİL AMA TARTILDIM İFTARA YAKIN BUGÜN BAĞIRSKLARIM SÜPE RBOŞLADI ONDANMI BİLMİYOM KIZLAR....73E DOĞRU ÇIKTIM NERDEYSE NASIL SEVİNDİM YAA..
BENİM TARTIMI BOZUK ANLAMADIM..İNŞ.BOZUKTUR...belkdie adet ödemi anca attım..inşaallah..
duş alıcam kremlerden tiksindim.sonrada sahur
genelde kahvaltı tarzı yiyorum..
yumurta haşla tok tutar..
yada geçen gece 2 yumurta,2biber,1domatesden omlet yaptım süperdi tabi çokaz yağ olucak...peynirde at istersen..
omlet fikri güzel tşk canım sucuk ta koysam zararı olur mu ki
ah diloşum olur tabi zaten protein alıyosun sucuk cısss
afiyet olsun kdr ım yerkende benı an oldu mu bamayaları.....
suzanım sen cezerye mı dedın....ayy onu da pek severim.....kız bna kılo mu alıdrcanız canımı ıstetıyonuz....
hayatim cezerye ne simdi baktim google den lokum gösteriyo :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?