70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

benim bildiğim havuç fındıkve bebe bisküvisinden yapılıyo havuç rendeleniyo bisküviler kırılıyo fındık dövülüyo
işte bi hamur yapılıyo sonra top top şekil veriyosun yiyosun

e havuc tatlinin tadini bozmuyormu :26: gerci halam bana bi ispanak pastasi yapmisdin yemyesil kremsantili ispanak deyince ondan pastami olur dedim ama cok güzeldin tadi

e havuc tatlinin tadini bozmuyormu :26: gerci halam bana bi ispanak pastasi yapmisdin yemyesil kremsantili ispanak deyince ondan pastami olur dedim ama cok güzeldin tadi

yok bozmuyo bebe bisküvisi yeterince tatlı
ama yemediğin için üzülme pek bişi kaçırmış sayılmazsın

dilos canım cevap yazarken alıntı yaparak cevaplar mısın? araya başka mesajlar karıştığı için çok odaklanamadığımda anlayamıyorum kime cevap verdiğini :26:
cevap vereceğimiz mesajın,bize göre sağ alt köşesindeki 'alıntı ile cevapla' butonuna basıyoruz, sistem o mesajı otomatik atıyor, altına cevabını yazıyorsun çoklu alıntı için, '+' butonuna tıklıyorsun yine otomatik atıyor cevap pencerene ve aralara yazıyorsun anlatabildim mi ki bilmiyorum :26:

anlattın canım tamam :) mesaj sahibi sendin:))

sibele katılıyorum çok güzel görünüyorsun canım maşallah hemen nazarlığını takalım

teşekkür ederim o senin güzel bakan gözlerinin güzelliği :82:

anlattın canım tamam :) mesaj sahibi sendin:))

:) ben diğer arkadaşlara yazdığın mesajlar için bu mesajı yazarken sen de bana cevap yazmışsın yani o anlatımı yaptıktan sonra gördüm bana mesajını denk gelmiş uğraşsak olmaz

tugbacimm su bayram gelsin göreyim senide baklava yiyonmu yemiyonmu gittiyin yerlerde
yerim tabii ben oldum artık,kimse karışamaz bana bayramda nekadar baklava yiycemee
kızlar netim yavaşladı cevapları o yüzden geç yazdım kusura bakmayın :114:

çok teşekkür ederim :112: yağ çok da ben göstermedim

canım inanki eski haline dönmene az kalmış ne güzel olmuşsunn,o elbisede eskisi gibi yine poz vericeksin bizde görücez inşallah tatlı kız senii

ben bayıldım ya daha ne olacak bence kilo alma yeter

:78: canım gerçekte böyle gözükmüyorum ya anlamadım :44: bana hep fotojenik olduğum söylenir acaba ondan mıdır ama bugün nişanlım çok incelmişsin gerçekten kilo vermişsin dedi ama en az bi bu kadar daha vermem gerektiği kesin:102:

kızlaryaa benim kollarım eriyooooo ne bu çırpı gibi kalmışşş bugün fotoçekince farkettim iicene aboooowwwwwwwwyaw artık kollardan değilde direk göbekten gidiverseya bu kilolaaarr

kızlar o cici siyah elbise 40 beden.. ama başka bir mağazada şifon bir elbise denedim ilk 40 beden denedim ya acaba iyice geniş mi gösterdi dedim aşkıma, emin olamadım vaz geçecektim aşkım bi küçüğünü deneyelim dedi 38 getirdi denedim gayet oldu hatta daha derli toplu oldu ama ben kararsız kaldım tabii bu sırada uzun zamndan sonra 38e girdiğim için mutluluktan pek keyiftim hala emin olamayınca aşkım dedi ki 36 deneyelim.. yok artık dedim mümkün değil.. olsun dedi bence deneyelim.. gitti getirdi denedim ve süper oldu hiç bir yerim fırlamadı şifon olduğu için göğüs altından ince lastikliydi.. ben nasıl şaşkınım ama sonra aşkım demez mi ben 34ü de getireyim istersen yok dedim ona da girersem kalbim kaldırmazdı ama emin olamadım almadım elbiseyi yaa.. başka yerlere de bakalım dedik pek bakamadık da kaldı öyle.. biriciğim sen bak hafta içi beğen dedi aslında ben elbise falan almak giymek cesaretinde değilim ama annelerimizin ısrarı üzerine bir bayramlık alma görevi yüklendi birbirimize, aşkım da bana elbise almak istedi uzun zamandır istiyordu ama artık alcaz giycem kaçış yok acaba çok dolaşmadan gidip o denediğim 36 bedeni mi alsam :44: tamam kesiminden dolayı olmuştur o bana ama yine de lafa gelince 36 giyorum derim yersen

kısacık ama içeriği dolu menümü yazayım bari ;

sabah : 1 ceviz

öğle: küçük kumpir + limonlu gazoz

akşam: 1/2 kase mer çor+ azcık döner, pilav+ 2 kaş yoğurt+ 1 tane kemalpaşa

gece: limonlu soda

Son düzenleme:
kızlar netim yavaşladı cevapları o yüzden geç yazdım kusura bakmayın :114:

çok teşekkür ederim :112: yağ çok da ben göstermedim

sibele katılıyorum çok güzel görünüyorsun canım maşallah hemen nazarlığını takalım

keske bende göstermeye bilsem benimki ben burdayim diyo

karsimiyom ozaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…