- 13 Ağustos 2011
- 418
- 19
- 48
- 40
ben yatiyorum kizlar yarin yine is var bir iki saat uyuyayim sahur da menümü yazarimiyi geceler :92:
benim bildiğim havuç fındıkve bebe bisküvisinden yapılıyo havuç rendeleniyo bisküviler kırılıyo fındık dövülüyo
işte bi hamur yapılıyo sonra top top şekil veriyosun yiyosun
e havuc tatlinin tadini bozmuyormu :26: gerci halam bana bi ispanak pastasi yapmisdin yemyesil kremsantiliispanak deyince ondan pastami olur dedim ama cok güzeldin tadi
iyi geceler bence ye de yat bi daha uykunu bölme bende kaçim artık uyuştum ve yine karnım şişti
valla fistik gibi cikmissin fotolarda :87: bakindim bakindim yag mag göremedim yani
dilos canım cevap yazarken alıntı yaparak cevaplar mısın? araya başka mesajlar karıştığı için çok odaklanamadığımda anlayamıyorum kime cevap verdiğini :26:
cevap vereceğimiz mesajın,bize göre sağ alt köşesindeki 'alıntı ile cevapla' butonuna basıyoruz, sistem o mesajı otomatik atıyor, altına cevabını yazıyorsunçoklu alıntı için, '+' butonuna tıklıyorsun yine otomatik atıyor cevap pencerene ve aralara yazıyorsun anlatabildim mi ki bilmiyorum :26:
kızlar netim yavaşladı cevapları o yüzden geç yazdım kusura bakmayın :114:
çok teşekkür ederim :112: yağ çok da ben göstermedim
sibele katılıyorum çok güzel görünüyorsun canım maşallah hemen nazarlığını takalım
anlattın canım tamam :) mesaj sahibi sendin:))
yerim tabii ben oldum artık,kimse karışamaz bana bayramda nekadar baklava yiycemeetugbacimm su bayram gelsin göreyim senide baklava yiyonmu yemiyonmu gittiyin yerlerde
ben bayıldım ya daha ne olacak bence kilo alma yeter
canım inanki eski haline dönmene az kalmış ne güzel olmuşsunn,o elbisede eskisi gibi yine poz vericeksin bizde görücez inşallah tatlı kız senii
kızlaryaa benim kollarım eriyooooo ne bu çırpı gibi kalmışşş bugün fotoçekince farkettim iicene aboooowwwwwwwwyaw artık kollardan değilde direk göbekten gidiverseya bu kilolaaarr
sibele katılıyorum çok güzel görünüyorsun canım maşallah hemen nazarlığını takalım
yerim tabii ben oldum artık,kimse karışamaz bana bayramda nekadar baklava yiycemee
canım inanki eski haline dönmene az kalmış ne güzel olmuşsunn,o elbisede eskisi gibi yine poz vericeksin bizde görücez inşallah tatlı kız senii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?