70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ay ne güzel işte sevinseneee,bence hazır olmuşken üstüne kaçırma allll

sahur:

1 dilim kebek ekmegi 1 dilim kasar peyniri kücük salatalik 2-3 domates bol ot

bende tugba gibi birgün cekecem otlarin fotolarini ne otu oldugunu bilmiyom anem diycek kiz kafayi yemis artik yedigi seylerin fotograflarini bile cekiyo

uykum kacmadan gideyim ben geri uyku tatli geldi
iyi geceler :92:

günaydın herkese

iftar:1 kase mercimek çorb
3 kaşık nohutlu bulgur p.
köfteli patatesli patlıcanlı kebap
yarım kase cacık

ara:1 dilim karpu 1 armut
çay
1 lokma kerebiç tatlı

sahur:1 yumurta harşalama
beyaz peynir

2 dilim kepek ekmek
çay
domates salatalık

spor yapamadım bugün geç geldik davetteydik komşular rahatsız olur diye yapamadım

bu arada cezerye havuçla yapılır mersine özgüdür

günaydın güzel topiğin güzel kadınları

kocasını rüyasında aldatmış olarak gören sinirli bir kadın olarak güne başlamış bulunmaktayım

neyse yaaaaaaa kendi kaybeder

ben hafta sonları nete giremediğim için ancak yazıyorum

bu cuma zayıflama zımbırtısı için 1 ay olmuş olacak o yüzden çok hırslıyım bu hafta içi elimden geleni yapıcam

şimdi bir bardak çay alıp yarım di,lim kepekli ekmeğimi biber salçasıyla yiyeyim sonrada geçmişe dalıcam

Günaydın kısçeler..
Regl olduğum için oruç tutamadım.
Sabah:
1 pogaça,
1 bardak meyva suyu.

Charmm belin bayaaa bayaa incelmiş.. Acaip bir fark var..
Tebriklerr tekraarr

qivi süper gidiyorsunnn resimlerine bayıldımmm hadiii devammmm
beyaz kuğum olcenn

günaydın kızlarrr 2 gündür iftardayız bnm kilolar aldı başını gitti..bu sefer tatile çıkmadan 70i görücem heralde birazdan bi iş görüşmesine gidicem..çok dua edin sonra çok üzülüyorum sizde bnm nazımı çekmek zorunda kalıyosunuz iş görüşmesine gidicem deyince topik korkmaya başlıcak şimdi yine işe giremezse ortalıqı ayaqa kaldıracak diye iyisimi dua edin işim olsun sizde rahat rahat muhabbetinizi edin çıtırlarım

deryammmmmmmmmmmm aşkitommmmmmmmmmmmm canımıniçiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii yeminle çok özledim hoşgeldin bitanem......tatilin süper geçmiş hele +1 kilo dahada süper..bnm hiç başaramayacaqım bişey....evide temizlemişsin...halılarda hafta sonuna geliyor...bayrama miss gibisin maşallah....canımmmmmmmm valla çok özlemişim...gelince laflarız canım iş görüşmesine gidicem şimdi..gerçi kimse beni işe almıyo ama neyyyyyyyyyyse

:92: günaydın kızlaaaaaaaaaaar :92:

bı haftacık tatılım bıttı ve ben geldımmm

ınş herkesın keyfı yerındedır ben ıyıyım, son gun regl olup geldımmmm, cok terbıyelıdır boyle benımkısı bekler tatıl bıtısıne kadar, gelecegım gun gelıverır ama kociş fena hasta oldu, bogazları şişti, burnu fılan tıkalı zor nefes alıyo vallaaa :26:

genel olarak tatılımız guzeldı; bol bol gezdık, vucut olarak dınlenmeye fırsatımız olmadı ama kafalarımız dınlendı cok sukur

herkes nasıl bakalım, ne var ne yok özledınız mı benı anacımm, aklınıza geldım mı hıccc öpüyorum hepınızııııııı

hoşgeldiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnn

valla inan benim aklıma geldin hep

insan özlüyor yaw

valla sen anlatçan ne yedin ne içtin açık mÖnü var mıydı hıı şuna bak sanki tatil hep yemekten ibaretmiş gibi

bizde nolsun sen yokken de aynıydı işte. çok şu gram fazlam var yok -100 az çıktım heeeeppp aynııııııııııı

Hoşgeldinnnn ger-düşşş =)))
Aklımızdaydın hep arada da yazdık zati.. Geziyorduk şimdi diyee..
Tatilin nasıl geçti dicem ama tatilin kötüsü olmaz ki...
Kocana geçmiş olsun..

Son sürat çalışmaya devam artık..
Biz hala aynıyız gelsin kilo gitsin kilo

yukarki mesajımı bir okuyun

edebiyat özürlü biri olarak defalarca mesajımı okusamda anlayamadım

şimdi rüya kısmı var ya hani mesajda

ben size anlatayım siz cümle oluşturun

rüyamda kocam beni aldattı (benim mesajımda benmi aldatmış gibi duruyorrum geri dönüp dönüp okuyorum ama çözemedim kafammı durdu yaa

ne yedım ne içtim anlatmıyım bence, hersey dahıl acık büfe bı oteldeydık ayıptır solemesiiiiii

günaydııın bağyanlaarrr
ay ne güzel işte sevinseneee,bence hazır olmuşken üstüne kaçırma allll

di mi ya yapayım öyle bişi öyle aklımda kaldı elbise :97:

off yaaa bu yapılır mı bize yaaaa ah onu çayla yiyeceksin oy oy oyyyyyyyy

ay inaşallah inşalllah :116::116: ama incelmiş miyim bir önceki fotolara göre? emin olamadım :44:

pelin gelmiş pelin gelmiş ne güzel
hoş geldiiin
özlemez olur muyuk yaav sen bilmiyorsun dün geceden karşılama mesajını yazacaktım sabah okursun diye, hani öyle bir romantiklik kıpırdaştı içimde ama didim olur da şimdi gelmezse rezil olurum mesajımla ortada kalakalırım
eeee anlat anlat neler yaptın neler içtin yedin neler giydin çıkarttın neler neler yaptın nasıl geçti????? hani foto hani fotoo

evet şekerim biraz öyle duruyor hani rüyasında kocası tarafından aldatılmış bir kadın olarak falan demek istemişsin meğer :26: ben ilk okuduğumda sen aldattın sandım

hosgeldın canım ohh güzelce tatıl yaptın ve kg almadın masallah sana darsıı bana olsun ınsallah bu hafta sonu 3 haftalık tatıl benı beklıyooorrr

günaydın kızlar bugun sahura kalkamadımeşim gececiydi oglumda bı uyumus masallah 5 te uyandı hersey ıcın cok gectı yaninıyetlendım ama geceden berı acayip belim ve karnım agrıyodu ve kokrum regl olabılırım 1 senedır ıgneden dolayı olmadıgım ıcın olma ıhtımalım var ama doktor bırakınca hemen olmazsın demıstı 1 hafta oldu bırakalı bakalım görcez ıns olmaz yaa bastan da 3 gün tutamamıstım zaten leke geldı dıye off su an da agrıalrım bıttı bakalım nolcek:26:

bu arada PEliiinnnnn geldin mi kızz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…