- 20 Ekim 2009
- 7.083
- 385
- 688
kızlar o cici siyah elbise 40 beden.. ama başka bir mağazada şifon bir elbise denedim ilk 40 beden denedim ya acaba iyice geniş mi gösterdi dedim aşkıma, emin olamadım vaz geçecektim aşkım bi küçüğünü deneyelim dedi 38 getirdi denedim gayet oldu hatta daha derli toplu oldu ama ben kararsız kaldım tabii bu sırada uzun zamndan sonra 38e girdiğim için mutluluktan pek keyiftim hala emin olamayınca aşkım dedi ki 36 deneyelim.. yok artık dedim mümkün değil.. olsun dedi bence deneyelim.. gitti getirdi denedim ve süper olduhiç bir yerim fırlamadı şifon olduğu için göğüs altından ince lastikliydi.. ben nasıl şaşkınım ama sonra aşkım demez mi ben 34ü de getireyim istersen yok dedim ona da girersem kalbim kaldırmazdı ama emin olamadım almadım elbiseyi yaa.. başka yerlere de bakalım dedik pek bakamadık da kaldı öyle.. biriciğim sen bak hafta içi beğen dedi aslında ben elbise falan almak giymek cesaretinde değilim ama annelerimizin ısrarı üzerine bir bayramlık alma görevi yüklendi birbirimize, aşkım da bana elbise almak istedi uzun zamandır istiyordu ama artık alcaz giycem kaçış yok acaba çok dolaşmadan gidip o denediğim 36 bedeni mi alsam :44: tamam kesiminden dolayı olmuştur o bana ama yine de lafa gelince 36 giyorum derim yersen
fıstıkım özledinmi beni ...aç koynunu ben geldim deeeeeerrrrrrmişim
tatili bitirdim geldim fıstıklar nörüyonuz bakalım...beni sorarsanız 24 günlük tatilde sadece ucundan accuk 1 kg.almışım ve 64 kilo olmuşum onuda son haftada aldım ,gerçi 2 güne kadar adet olucam onunda etkisi var sanki,bide ipsalaya çarşamba döndük ogünden beri ellerim ve ayaklarım davul gibi oldu....galiba bölge değişikliği ve aşırı iş yaptım ondan mütevellitte olabilir...yoksa tatil boyunca kilom hep 63 tü...neyse boşverin 64 le yeniden başlıycam kızlar...çarşambadan beri (gitmeden önce evi toptan ilaçlamıştık,lojman çok eski olduğu için kalorifer böcüğü vardı)evin ellenmedik,yıkanmadık,dürtülmedik vede temizlenmedik köşesi kalmadı...eşimle beraber turşumuzçıktı desem yeridir,bugünde keşandan gelip halılarıyıkamak için götürdülerde son görevimde bitti...yalnız haftaya pazar getirecekler,ev ozamana kadar cıbıl duracak,habire dakkabaşıyer silip duruyorum şimdiden sinir geldi...
yarından itibaren bir haftalık kargaşaya son verip eski düzenime dönüyorum ve son sürat başlıyorum...tatildeykende sporumu ve beslenmemi aksatmamıştım oyüzden ne almıştım nede vermiştim ama bu ev temizliği beni mahvetti düzensiz yeme ve uyku ...yarın mola bitiyor ve başlıyorum...bu sefer sporuma ilave platese başlıyorum...pazartesi kondüsyon salı plates,çarşamba izin,perşembe kondüsyon,cuma plates,cumartesi pazar ise hafif egzersiz planı uygulamaya başlıycam...sonucu hep beraber görücez kızlar...
sizler naaptınız bakalım nevar neyok,yeniler var hepiniz hoş geldiniz çıtır adayları bol azimler...
:92: günaydın kızlaaaaaaaaaaar :92:
bı haftacık tatılım bıttı ve ben geldımmm
ınş herkesın keyfı yerındedırben ıyıyım, son gun regl olup geldımmmm, cok terbıyelıdır boyle benımkısı bekler tatıl bıtısıne kadar, gelecegım gun gelıverır ama kociş fena hasta oldu, bogazları şişti, burnu fılan tıkalı zor nefes alıyo vallaaa :26:
genel olarak tatılımız guzeldı; bol bol gezdık, vucut olarak dınlenmeye fırsatımız olmadı ama kafalarımız dınlendı cok sukur
herkes nasıl bakalım, ne var ne yoközledınız mı benı anacımm, aklınıza geldım mı hıccc öpüyorum hepınızııııııı
ınş herkesın keyfı yerındedırben ıyıyım, son gun regl olup geldımmmm, cok terbıyelıdır boyle benımkısı bekler tatıl bıtısıne kadar, gelecegım gun gelıverır ama kociş fena hasta oldu, bogazları şişti, burnu fılan tıkalı zor nefes alıyo vallaaa :26:
genel olarak tatılımız guzeldı; bol bol gezdık, vucut olarak dınlenmeye fırsatımız olmadı ama kafalarımız dınlendı cok sukur
herkes nasıl bakalım, ne var ne yoközledınız mı benı anacımm, aklınıza geldım mı hıccc öpüyorum hepınızııııııı
hoşgeldiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnn
valla inan benim aklıma geldin hep
insan özlüyor yaw
valla sen anlatçan ne yedin ne içtinaçık mÖnü var mıydı hıı şuna bak sanki tatil hep yemekten ibaretmiş gibi
bizde nolsun sen yokken de aynıydı işte. çok şu gram fazlam var yok -100 az çıktım heeeeppp aynııııııııııı
ay ne güzel işte sevinseneee,bence hazır olmuşken üstüne kaçırma allll
Günaydın kısçeler..
Regl olduğum için oruç tutamadım.
Sabah:
1 pogaça,
1 bardak meyva suyu.
Charmm belin bayaaa bayaa incelmiş.. Acaip bir fark var..
Tebriklerr tekraarr
qivi süper gidiyorsunnn resimlerine bayıldımmm hadiii devammmm
beyaz kuğum olcenn
günaydııın bağyanlaarrr
ay inaşallah inşalllah :116::116: ama incelmiş miyim bir önceki fotolara göre? emin olamadım :44:
günaydın güzel topiğin güzel kadınları
kocasını rüyasında aldatmış olarak gören sinirli bir kadın olarak güne başlamış bulunmaktayım
neyse yaaaaaaa kendi kaybeder
ben hafta sonları nete giremediğim için ancak yazıyorum
bu cuma zayıflama zımbırtısı için 1 ay olmuş olacak o yüzden çok hırslıyım bu hafta içi elimden geleni yapıcam
şimdi bir bardak çay alıp yarım di,lim kepekli ekmeğimi biber salçasıyla yiyeyim sonrada geçmişe dalıcam
yukarki mesajımı bir okuyun
edebiyat özürlü biri olarak defalarca mesajımı okusamda anlayamadım
şimdi rüya kısmı var ya hani mesajda
ben size anlatayım siz cümle oluşturun
rüyamda kocam beni aldattı (benim mesajımda benmi aldatmış gibi duruyorrum geri dönüp dönüp okuyorum ama çözemedim kafammı durdu yaa
fıstıkım özledinmi beni ...aç koynunu ben geldim deeeeeerrrrrrmişim
tatili bitirdim geldim fıstıklar nörüyonuz bakalım...beni sorarsanız 24 günlük tatilde sadece ucundan accuk 1 kg.almışım ve 64 kilo olmuşum onuda son haftada aldım ,gerçi 2 güne kadar adet olucam onunda etkisi var sanki,bide ipsalaya çarşamba döndük ogünden beri ellerim ve ayaklarım davul gibi oldu....galiba bölge değişikliği ve aşırı iş yaptım ondan mütevellitte olabilir...yoksa tatil boyunca kilom hep 63 tü...neyse boşverin 64 le yeniden başlıycam kızlar...çarşambadan beri (gitmeden önce evi toptan ilaçlamıştık,lojman çok eski olduğu için kalorifer böcüğü vardı)evin ellenmedik,yıkanmadık,dürtülmedik vede temizlenmedik köşesi kalmadı...eşimle beraber turşumuzçıktı desem yeridir,bugünde keşandan gelip halılarıyıkamak için götürdülerde son görevimde bitti...yalnız haftaya pazar getirecekler,ev ozamana kadar cıbıl duracak,habire dakkabaşıyer silip duruyorum şimdiden sinir geldi...
yarından itibaren bir haftalık kargaşaya son verip eski düzenime dönüyorum ve son sürat başlıyorum...tatildeykende sporumu ve beslenmemi aksatmamıştım oyüzden ne almıştım nede vermiştim ama bu ev temizliği beni mahvetti düzensiz yeme ve uyku ...yarın mola bitiyor ve başlıyorum...bu sefer sporuma ilave platese başlıyorum...pazartesi kondüsyon salı plates,çarşamba izin,perşembe kondüsyon,cuma plates,cumartesi pazar ise hafif egzersiz planı uygulamaya başlıycam...sonucu hep beraber görücez kızlar...
sizler naaptınız bakalım nevar neyok,yeniler var hepiniz hoş geldiniz çıtır adayları bol azimler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?