70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ahanda gelmişşşşhosgeldın canım tabıkı özledik aradık seni burda tatılın güzel gecemsıne sevındım dedıgın gıbı beden dınelnmıyor yol yorgunlugu felan ama kafa dınlenıyor bende oyle olcam ınsallah eşine de gecmıs olsun canım

evet şekerim biraz öyle duruyor hani rüyasında kocası tarafından aldatılmış bir kadın olarak falan demek istemişsin meğer :26: ben ilk okuduğumda sen aldattın sandım

aynen bend eoyel sandım ama msjda kendı kaybeder napuım yazınca durumu caktım dedım bu yanlıs yazmıs

İncelmişsin tabi ki özellikle seninde belin gitmiş karnın falan da
Elbiseli resmine bayıldım. Hiç sırıtmıyor kilon boyunda olduğu için..

öyleyse çok sevindim çok teşekkür ederim geçenki hiç değişmemişsin olayından sonra moralim bir daha düzelmeyecek sanıyordum spor hocasına karşı ben kazandım ben kazandım son 3 gündeki gollerim;
- 6 aydır görmediğim kız arkadaşım geçen gün çok kilovermişsin çok incelmiş çok güzel gözüktün gözüme dediii
- aşkım neredeyse her pazar görüşmemize rağmen, dün bana zayıflamışsın incelmişsin dediii
- straplez daracık bir elbisenin kalan en büyük bedenini(40) korka korka denedim ve oldu ve üstten yağlarım fışkırır sanarken hiç öle bişi olmadı ve siz beğendinizz
- şifon da olsa 36 beden giyebildim ve dökümlü durduuuu
- son halime hep olumlu yorumlar yaptınııııııızz

kim takar hoccayı şimdi kim takaaar

hatta ;
kim takar söyle kim takaaaaar vefasız hocayı kim takaaaarr

Selamlaaarr...

Canım çok saol...

ne yedım ne içtim anlatmıyım bence, hersey dahıl acık büfe bı oteldeydık ayıptır solemesiiiiii

Hoşgeldin tatlım, umarım tatilin çook güzel geçmiştir...

Son düzenleme:

saol canım, cok hasta kocişimmmmmmm :26: gezdık valla iyi geldı bayaaa

nie yazmadın nie nieee, hanı mehter takımı ıle karsılamammmm

valla bu tatıl kendımı tebrık ettım cunku yanımda ne goturduysem gıydım hepsını, her defasında valızın yarısından coguna dokunmadan gerı getırırdım, bu defa amaaaan dedim dunyaya bı daha mı gelcez, giydim cıkardım bı yandan yedım ıctım, bı yandan gezdım dolastım gecıverdı hemencıkkkk :26:

geldım geldımmmm 3 hafta tatıle mı gıdıyorum dedı bırıııııı ama bız 365 gunun 1 haftacıgı tatıl yaptık yaaaa ama olmaz ki booole :26: şimdi de sırada bayram var, bı hafta calısıp bu defada bayram ıcın yollara düşcezzzz :26:

Gene şarkıyla kapattı mesajı

Bence de spor hocasında bi acaiplik var kör olması lazım resimler acaip bi fark var.
Ayrıca elbiseler yalan söylemeeezzz
Değişmesen deriz biz zatenn

qivi hnm dün gece ki mesajımı görmediniz heralde hiç oralı olmadınız.

Selamlaaarr...

Hoşgeldin tatlım, umarım tatilin çook güzel geçmiştir...

cok tesekkurler kızlar, hoşbuldummmmmm fotoları atıyorum şimdi bılgısayara da onla ugrasıyorummm

eşimin arkadasının abısı ayarlamıstı bu tatılı bız, bı tur şirketlerı vardı da onun aracılıgıyla yaptırmıstık rezerzasyonu, otele gıttık gırısler normalde saat 2de oluyo ama bız otobusten erken ındıgımızden valızlerle gectık hemen otele, gorevlıler dıyo sızın ozel durumunuz var sıze hemen oda ayarlayım fıan dıye kosustuyolar, anlayamadık noldugunu, eşimle birbirimize bakıp duruyoruz noluooo dıyee

meger arkadasın abısı bızse guzellık olsun dıye balyı cıftı olarak yaptırmıs rezervasyonu, adamlarda bız balyına geldık dıye acıl oda hazırlıyolarmışş adam en sonunda darısı basımıza fılan dedı bızde inş fılan dedık gıttık odaya attık heme kendımızı, gullerı serpmışler her yere, yatagı suslemısler, meyve tabakları fılannn 2. balayı oldu yanııııı

selam güzeller günaaayyyydııınnn,yaw arkadaş ne çok konuşuyorsunuz yaw.valla konuyu bir okuyayım dedim.yok oku oku bitmiycek.bu gidişle konu okuyayım derken işten atılıcambende hemen bir merhaba diyim dedim.bugün ve yarın yoğun olucam beyanname zamanı olduğu için çok giremeyebilirim topiğe.:92:hepinizi çok öpüyorum
he bu arada kaptancım ekliyorum seni msn den.

canım 1 haftası bayram zaten ondan sonrada 2 hafta ıste ıns gzuel gecer bızımde

waaoow ne güzel süpriz olmus abısı ıyı akıl etmiş aferin.. ooh güller müller.. demek acil oda hazırladılar nolur nolmaz diyemi..

ohh süper olmus yaa ne gzüel filmlerdeki gibi valla

oh ne güzel işte hepsini giydiğine göre oturduğun yede oturmadın demek :) yoksa valizi mi küçük hazırladın oralardan aldın mı bişiler? ben tatilde gezide alınan ufak tefek de olsa şeylere bayılıyorum ya çok mutlu oluyorum :81: mayo mu giydin bikini mi? yandın mı istediğin gibi bronz olabildin mi? ya ben terasta bacaklarımı yakayım dedim sorma olmadı ya bi oku mu o maceramı rezilliğimi senin gibi tatilmiz olmadı ki ayyyş heyecalandım heveslendim yaa hemen evleneyim ben de sırf balayı için bi de yazmışsın ya balayı çifti gibi davrandılar diye ne güzel yaa zaten demiştin balayından bişi anlayamadık demiştin bak ne güzel olmuş ne mutlu sana

qivi hnm dün gece ki mesajımı görmediniz heralde hiç oralı olmadınız.

geceki mi? görmedim charm :26: bacaklarım için yazdığın mı? oysa, yzdım cevap hani burda dedim ya netim yavaşladı cevapları geç yazıyorum kusurabakmayın diye :26: başka mesajın varsa merak ettim geçmişi geleceği alt üst edip bakiim hemen

süpper yaa o abiye baba diyebilir miyiiiim

selam kızlar ben geldimm....iş görüşmesine gittim bu sefer şartları ben beqenmedim hep onlarmı beni beqenmicekler bu arada oqlum hasta kızlar ateşi var üşüyor..geçen gün gittiqimiz iftarda buzlu su içmiş şimdi ateşi var boqazları şi ve burnu tıkalı...akşamada yine iftara gidicez..inşallah oazaman iyileşir..bide oruçlu ilaçta veremiyrom :26:

hoşgeldin cnm...tatiller yapılmış enerji depolanmış ohh sefanız olsun...iyi gelmiştir sizin içinde deqişiklik olmuştur..bu arada eşin içinde geçmiş olsun..hava deqişiminden bunlar olabiliyor...biz iyiyiz bıraktıqın gibi işte..tek deqişen bu aralar deli-dana gibi iş arıyorum...bulamayıncada gelip buraya terör estiriyorummm

ekledinmi cnm..e bana gelmedi...ALLAH Allahhh :44:

:
ayyy ne güzellllllllllllllllllllll :97::97:

uffff ya msn i engellemişler şirketten o yüzden açamıyorum bende parolamı yanlış hatırlıyorum falan diye uğraşıyorum.:44::44:meğer engelliymiş.bilgi işlemde ki arkadaşla bir konuşayım bakalım gelince, nasıl girebilirim.
eklediğimde buradan yazarım.yada çok acil sorman gereken birşey olursa buradan yazışırız öptüm çok

chaaarm aradım buldum mesajı :114: ama onun iletisi gelmedi bana :44: neyse kusura bakma cevap yazdım tabii kiiii

ya offff:84::84::84::84::84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…