:92: günaydın kızlaaaaaaaaaaar :92:
bı haftacık tatılım bıttı ve ben geldımmm
ınş herkesın keyfı yerındedırben ıyıyım, son gun regl olup geldımmmm, cok terbıyelıdır boyle benımkısı bekler tatıl bıtısıne kadar, gelecegım gun gelıverır ama kociş fena hasta oldu, bogazları şişti, burnu fılan tıkalı zor nefes alıyo vallaaa :26:
genel olarak tatılımız guzeldı; bol bol gezdık, vucut olarak dınlenmeye fırsatımız olmadı ama kafalarımız dınlendı cok sukur
herkes nasıl bakalım, ne var ne yoközledınız mı benı anacımm, aklınıza geldım mı hıccc öpüyorum hepınızııııııı
evet şekerim biraz öyle duruyorhani rüyasında kocası tarafından aldatılmış bir kadın olarak falan demek istemişsin meğer :26: ben ilk okuduğumda sen aldattın sandım
İncelmişsin tabi ki özellikle seninde belin gitmiş karnın falan da
Elbiseli resmine bayıldım. Hiç sırıtmıyor kilon boyunda olduğu için..
off ya eğer öyleyse düzeltemiyorumda şimdi yanlış anlaşilceeeeeeeeekkkkkkkk:26:
Günaydın kısçeler..
Regl olduğum için oruç tutamadım.
Sabah:
1 pogaça,
1 bardak meyva suyu.
Charmm belin bayaaa bayaa incelmiş.. Acaip bir fark var..
Tebriklerr tekraarr
qivi süper gidiyorsunnn resimlerine bayıldımmm hadiii devammmm
beyaz kuğum olcenn
ne yedım ne içtim anlatmıyım bence, hersey dahıl acık büfe bı oteldeydık ayıptır solemesiiiiii
Hoşgeldinnnn ger-düşşş =)))
Aklımızdaydın hep arada da yazdık zati.. Geziyorduk şimdi diyee..
Tatilin nasıl geçti dicem ama tatilin kötüsü olmaz ki...
Kocana geçmiş olsun..
Son sürat çalışmaya devam artık..
Biz hala aynıyız gelsin kilo gitsin kilo
pelin gelmiş pelin gelmiş ne güzel
hoş geldiiin
özlemez olur muyuk yaav sen bilmiyorsun dün geceden karşılama mesajını yazacaktım sabah okursun diye, hani öyle bir romantiklik kıpırdaştı içimde ama didim olur da şimdi gelmezse rezil olurum mesajımla ortada kalakalırım
eeee anlat anlat neler yaptın neler içtin yedin neler giydin çıkarttın neler neler yaptın nasıl geçti????? hani foto hani fotoo
hosgeldın canım ohh güzelce tatıl yaptın ve kg almadın masallah sana darsıı bana olsun ınsallah bu hafta sonu 3 haftalık tatıl benı beklıyooorrr
günaydın kızlar bugun sahura kalkamadımeşim gececiydi oglumda bı uyumus masallah 5 te uyandı hersey ıcın cok gectı yaninıyetlendım ama geceden berı acayip belim ve karnım agrıyodu ve kokrum regl olabılırım 1 senedır ıgneden dolayı olmadıgım ıcın olma ıhtımalım var ama doktor bırakınca hemen olmazsın demıstı 1 hafta oldu bırakalı bakalım görcez ıns olmaz yaa bastan da 3 gün tutamamıstım zaten leke geldı dıye off su an da agrıalrım bıttı bakalım nolcek:26:
bu arada PEliiinnnnn geldin mi kızz
öyleyse çok sevindim çok teşekkür ederimgeçenki hiç değişmemişsin olayından sonra moralim bir daha düzelmeyecek sanıyordum spor hocasına karşı ben kazandım ben kazandım son 3 gündeki gollerim;
- 6 aydır görmediğim kız arkadaşım geçen gün çok kilovermişsin çok incelmiş çok güzel gözüktün gözüme dediii
- aşkım neredeyse her pazar görüşmemize rağmen, dün bana zayıflamışsın incelmişsin dediii
- straplez daracık bir elbisenin kalan en büyük bedenini(40) korka korka denedim ve olduve üstten yağlarım fışkırır sanarken hiç öle bişi olmadı ve siz beğendinizz
- şifon da olsa 36 beden giyebildim ve dökümlü durduuuu
- son halime hep olumlu yorumlar yaptınııııııızz
kim takar hoccayı şimdi kim takaaar
hatta ;
kim takar söyle kim takaaaaar vefasız hocayı kim takaaaarr
öyleyse çok sevindim çok teşekkür ederimgeçenki hiç değişmemişsin olayından sonra moralim bir daha düzelmeyecek sanıyordum spor hocasına karşı ben kazandım ben kazandım son 3 gündeki gollerim;
- 6 aydır görmediğim kız arkadaşım geçen gün çok kilovermişsin çok incelmiş çok güzel gözüktün gözüme dediii
- aşkım neredeyse her pazar görüşmemize rağmen, dün bana zayıflamışsın incelmişsin dediii
- straplez daracık bir elbisenin kalan en büyük bedenini(40) korka korka denedim ve olduve üstten yağlarım fışkırır sanarken hiç öle bişi olmadı ve siz beğendinizz
- şifon da olsa 36 beden giyebildim ve dökümlü durduuuu
- son halime hep olumlu yorumlar yaptınııııııızz
kim takar hoccayı şimdi kim takaaar
hatta ;
kim takar söyle kim takaaaaar vefasız hocayı kim takaaaarr
ahanda gelmişşşşhosgeldın canım tabıkı özledik aradık seni burda tatılın güzel gecemsıne sevındım dedıgın gıbı beden dınelnmıyor yol yorgunlugu felan ama kafa dınlenıyor bende oyle olcam ınsallah eşine de gecmıs olsun canım
Selamlaaarr...
Hoşgeldin tatlım, umarım tatilin çook güzel geçmiştir...
saol canım, cok hasta kocişimmmmmmm :26: gezdık valla iyi geldı bayaaa
nie yazmadın nie nieee, hanı mehter takımı ıle karsılamammmm
valla bu tatıl kendımı tebrık ettım cunku yanımda ne goturduysem gıydım hepsını, her defasında valızın yarısından coguna dokunmadan gerı getırırdım, bu defa amaaaan dedim dunyaya bı daha mı gelcez, giydim cıkardımbı yandan yedım ıctım, bı yandan gezdım dolastım gecıverdı hemencıkkkk :26:
geldım geldımmmm3 hafta tatıle mı gıdıyorum dedı bırıııııı ama bız 365 gunun 1 haftacıgı tatıl yaptık yaaaa ama olmaz ki booole :26: şimdi de sırada bayram var, bı hafta calısıp bu defada bayram ıcın yollara düşcezzzz :26:
cok tesekkurler kızlar, hoşbuldummmmmmfotoları atıyorum şimdi bılgısayara da onla ugrasıyorummm
eşimin arkadasının abısı ayarlamıstı bu tatılı bız, bı tur şirketlerı vardı da onun aracılıgıyla yaptırmıstık rezerzasyonu, otele gıttık gırısler normalde saat 2de oluyo ama bız otobusten erken ındıgımızden valızlerle gectık hemen otele, gorevlıler dıyo sızın ozel durumunuz var sıze hemen oda ayarlayım fıan dıye kosustuyolar, anlayamadık noldugunu, eşimle birbirimize bakıp duruyoruz noluooo dıyee
meger arkadasın abısı bızse guzellık olsun dıye balyı cıftı olarak yaptırmıs rezervasyonu, adamlarda bız balyına geldık dıye acıl oda hazırlıyolarmışşadam en sonunda darısı basımıza fılan dedı bızde inş fılan dedık gıttık odaya attık heme kendımızı, gullerı serpmışler her yere, yatagı suslemısler, meyve tabakları fılannn 2. balayı oldu yanııııı
cok tesekkurler kızlar, hoşbuldummmmmmfotoları atıyorum şimdi bılgısayara da onla ugrasıyorummm
eşimin arkadasının abısı ayarlamıstı bu tatılı bız, bı tur şirketlerı vardı da onun aracılıgıyla yaptırmıstık rezerzasyonu, otele gıttık gırısler normalde saat 2de oluyo ama bız otobusten erken ındıgımızden valızlerle gectık hemen otele, gorevlıler dıyo sızın ozel durumunuz var sıze hemen oda ayarlayım fıan dıye kosustuyolar, anlayamadık noldugunu, eşimle birbirimize bakıp duruyoruz noluooo dıyee
meger arkadasın abısı bızse guzellık olsun dıye balyı cıftı olarak yaptırmıs rezervasyonu, adamlarda bız balyına geldık dıye acıl oda hazırlıyolarmışşadam en sonunda darısı basımıza fılan dedı bızde inş fılan dedık gıttık odaya attık heme kendımızı, gullerı serpmışler her yere, yatagı suslemısler, meyve tabakları fılannn 2. balayı oldu yanııııı
saol canım, cok hasta kocişimmmmmmm :26: gezdık valla iyi geldı bayaaa
nie yazmadın nie nieee, hanı mehter takımı ıle karsılamammmm
valla bu tatıl kendımı tebrık ettım cunku yanımda ne goturduysem gıydım hepsını, her defasında valızın yarısından coguna dokunmadan gerı getırırdım, bu defa amaaaan dedim dunyaya bı daha mı gelcez, giydim cıkardımbı yandan yedım ıctım, bı yandan gezdım dolastım gecıverdı hemencıkkkk :26:
geldım geldımmmm3 hafta tatıle mı gıdıyorum dedı bırıııııı ama bız 365 gunun 1 haftacıgı tatıl yaptık yaaaa ama olmaz ki booole :26: şimdi de sırada bayram var, bı hafta calısıp bu defada bayram ıcın yollara düşcezzzz :26:
qivi hnm dün gece ki mesajımı görmediniz heralde hiç oralı olmadınız.
ınş herkesın keyfı yerındedırben ıyıyım, son gun regl olup geldımmmm, cok terbıyelıdır boyle benımkısı bekler tatıl bıtısıne kadar, gelecegım gun gelıverır ama kociş fena hasta oldu, bogazları şişti, burnu fılan tıkalı zor nefes alıyo vallaaa :26:
genel olarak tatılımız guzeldı; bol bol gezdık, vucut olarak dınlenmeye fırsatımız olmadı ama kafalarımız dınlendı cok sukur
herkes nasıl bakalım, ne var ne yoközledınız mı benı anacımm, aklınıza geldım mı hıccc öpüyorum hepınızııııııı
selam güzeller günaaayyyydııınnn,yaw arkadaş ne çok konuşuyorsunuz yaw.valla konuyu bir okuyayım dedim.yok oku oku bitmiycek.bu gidişle konu okuyayım derken işten atılıcambende hemen bir merhaba diyim dedim. bugün ve yarın yoğun olucam beyanname zamanı olduğu için çok giremeyebilirim topiğe.:92:hepinizi çok öpüyorum
he bu arada kaptancım ekliyorum seni msn den.
:cok tesekkurler kızlar, hoşbuldummmmmmfotoları atıyorum şimdi bılgısayara da onla ugrasıyorummm
selam kızlar ben geldimm....iş görüşmesine gittim bu sefer şartları ben beqenmedim hep onlarmı beni beqenmiceklerbu arada oqlum hasta kızlar ateşi var üşüyor..geçen gün gittiqimiz iftarda buzlu su içmiş şimdi ateşi var boqazları şi ve burnu tıkalı...akşamada yine iftara gidicez..inşallah oazaman iyileşir..bide oruçlu ilaçta veremiyrom :26:
hoşgeldin cnm...tatiller yapılmış enerji depolanmış ohh sefanız olsun...iyi gelmiştir sizin içinde deqişiklik olmuştur..bu arada eşin içinde geçmiş olsun..hava deqişiminden bunlar olabiliyor...biz iyiyiz bıraktıqın gibi işte..tek deqişen bu aralar deli-dana gibi iş arıyorum...bulamayıncada gelip buraya terör estiriyorummm
ekledinmi cnm..e bana gelmedi...ALLAH Allahhh :44:
uffff ya msn i engellemişler şirketten o yüzden açamıyorum bende parolamı yanlış hatırlıyorum falan diye uğraşıyorum.:44::44:meğer engelliymiş.bilgi işlemde ki arkadaşla bir konuşayım bakalım gelince, nasıl girebilirim.
eklediğimde buradan yazarım.yada çok acil sorman gereken birşey olursa buradan yazışırız öptüm çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?