- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
ahhh canım yemeden önce bı bıze sorsana en azından bır ikini iptal ettırırdık sana ama benden oklava gelmeyecek kafan sısmıstır sımdı :mymeka: kızlar bu böyle olmuyor buna bı çözüm bulalım kacamaklara haftada 1 kere yapalım şimdi tartısıp bır gun bulalım kendımıze ogun tek ögün olmak üzere yapalım bunacızhane fıkrım TARTISILMAYA ACILMIŞTIR BUYRUN kötükedihüso
normal su yerine hep sıcak suymuş canım
ne kadar çok içersen o kadar faydası oluyomuş
arkadaşım 68 kilodan 46 kiloya düşmüş
valla denemek lazım cayım bıtsın bende sıcak su içmeye baslıcam bakalım faydasını görecekmıyız tesekkur edrım canım a.s.:içelim:
evet arkadaşlar oklavalar hazırsa başlıyorum ama kafama vurmak yok ona göre
1 küçük pizza bir tabakta patates kızartması yedim
şimdide 2 küçük çikolata ile kahvemi içiyorum....
bende senin gibiyim canım
wc alt katta iyi oluyor inip çıkıyorum sürekli
hemen kocaman bir bardak sıcak su içtim
bende aynısı utanıyorum her dakka gitmekten ama ne yapalım idare etsinler bizi ben 2 haftadır hep sıcak su içiyorum sıcak içince mideyi daha geç terk ediyor açlık hissetmiyorsun böbrekler bayram ediyor çayımıda çok açık ötesi içiyorum şekersiz oda sıcak su yerine geçiyor nerdeyse kaydirigubbakcemile2
kızlar bana anca pazar uyar çünkü eşiminde benimde tek boş günümüz pazar ve kendimizi iyice tembelleştiriyoruz ama tek 2 saatlik yürüyüşümüzde ogünler olacak yani ben yediklerimi eritebilirim havalar ısınsın başlıcaz kocişkomu kandırdım
birde bence serbest gün ilan edersek bu sefer tamamen sapar diyetimiz en iisi 2 güne bir ufak ufak kendimizi ödüllendirmek olesi daha faydalı olur:))))
ben bi teklifte bulunmuştum ama kimse istemedi galiba
bence herkes kendi için bigün ve öğün belirlesin
pazar kahvaltısı ,cumartesi ara öğünü gibi mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?