70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben cumartesi derim çünkü benim kocişimle tek yemek yiyebildiğim gün
dışarı da çıkıyoruz o gün mutlaka kahve tatlı falan da oluyor

normal su yerine hep sıcak suymuş canım
ne kadar çok içersen o kadar faydası oluyomuş
arkadaşım 68 kilodan 46 kiloya düşmüş

valla denemek lazım cayım bıtsın bende sıcak su içmeye baslıcam bakalım faydasını görecekmıyız tesekkur edrım canım a.s.:içelim:

valla cumartesı banada uyar çünkü kocam yemelerı götürürken cok zor oluyor seyretmek cokacimcoookhadın fıkırlerınızı beklıyoruz arkadaslar

:mymeka:Kızlar neler duyuyorum öyle tatlılar çikolatalar pizzalar:mymeka:

BENCE DE KAÇAMAGI SADECE HAFTA DA 1 DEFA YAPALIM ABARTMADAN
AZ KALDI FISTIKLAR YAZA BİRAZ DAHA SABREDELİM

merhaba kızlar.iki gündür tam oklavalık oldum. iştahım açıldı ya şu sirkeli suyu bırakınca. bahane tabi aslında. moral bozuldummu hemen yemeğe sarılıyorum. biraz da mutfak konusunda üşenmeyi sevmem canım ne çekerse yaparım ya da evdekiler bir şey isterse hemen hazırlarım. eee 6 kişilik bi evde yaşayınca üşengeç olmak gibi bi lüksüm olmuyo malesef.kayınvaldemlerin gideceği zamanı bekliyorum dört gözle diyetime devam edeyim istediğim gibi diye.yemekte çok çeşit gerekiyo. azar azar biraz ondan biraz bundan derken kaçırdım ayarı. :mymeka: şu bünyeme dur demenin vakti gelmiş

Son düzenleme:
evet arkadaşlar oklavalar hazırsa başlıyorum ama kafama vurmak yok ona göre
1 küçük pizza bir tabakta patates kızartması yedim
şimdide 2 küçük çikolata ile kahvemi içiyorum....

bir araba dolusu oklavayı haketmişsin vlla kusura bakma ama klava: klava: klava: klava: klava: klava: klava: klava: delikafadulden bir daha olmasın akşama sana yemek yasak sadece su ve meyve ceza olarak en az45 dk spor

selam bayanlar ben dün akşama kadar iyiydim.dün akşam yine yedim yaa.eve geldim spor yapmaya başladım eşim ne bukadar ye ne de bu kadar spor yapma çabasını düş dedi ya

kızlar bana anca pazar uyar çünkü eşiminde benimde tek boş günümüz pazar ve kendimizi iyice tembelleştiriyoruz ama tek 2 saatlik yürüyüşümüzde ogünler olacak yani ben yediklerimi eritebilirim havalar ısınsın başlıcaz kocişkomu kandırdım
birde bence serbest gün ilan edersek bu sefer tamamen sapar diyetimiz en iisi 2 güne bir ufak ufak kendimizi ödüllendirmek olesi daha faydalı olur:))))

valla hangi gün kilo bildirimi yapılacağı çok farketmez benim için. siz belirleyin ben size uyarım.şu iki gün bari dikkat edeyim kendime. şimdi bol bol sıcak su içeceğim valla.

bende dıyorumkı canım tek ögün olmak üzere yapalım yanı arkasını getırırsek tabıkı dıyet gume gıder ama belırlı bır gunumuz olursa ogun zaten yıyoruz dıye dusunup kacamak hiç yapmayız karar yıne bızım neye karar verırsek onu uygularız

bence herkes kendi için bigün ve öğün belirlesin
pazar kahvaltısı ,cumartesi ara öğünü gibi mesela

bence sevılcn haklı sadece bı ogun ama butun gun degıl sengözlerimebaksanab bencede banada pazar uyar cunku kocişimle o gun dısarı cıkabılıyrouz.elsecım sıcak suya baslıyorum hemen gercı bn normal su bıle ıcemıyorum sevmıyorum hıc ıcmesem aklıma gelmez sıcak suda bıarz mıdemı bulandırr ama napalım katlanıcz artık

ögün der başlarız bence arkası gelir kaçamağın büyüğü küçüğü olmaz yinede siz bilirsiniz ama....

tamam herkes ögününü hafta da bi defaya mahsusu abartmadan yesin ama benim teklifim diger günlerle ilgili kilo bildirimleri sonrası o hafta fazla kilo veren arkadaşımız az kilo veren arkadaşlarımıza ceza versin ve nasıl kilo verdiğini ne kadar spor yaptıgını anlatsın bizde her yediğimiz ögünü buraya yazalım belki yanlış besleniyor olabiliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…