70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

KIzcalarımm ben geldiiimmmm nasılsınız çıtırlarr nasıl gidiyooo bakalımm

ben bugun menumu yazamayacağımm çünküüü çokk fenaaa

yarın yazarım olmaz mıı

Canlarım kaptan kim oluyor burda ben kilo bildirimini buraya yazmıstım ama yeterli olmuyor sanırım :26:

ona nasıl bildirim yapılıyor kii:44:

merhaba çıtırlar nasılsınız mönüyü yazim geçmişi okumaya dalacağım

iftar:bir kase ezogelin çorbası,bir lokmacık pide,3 kaşık bamya yemeği,3bardak cacık,2litre su

sahur:az pide,domates ,salatalık,biber,maydanoz,nane,dereotu,yumurta,peynir,bir tane zeytin kahvaltım zengin olmuş maşallah

ger-düüüş resimleri gördüm süper ya çok özendim benim yerime bi daha gidin hadii

arka da ön de sen de içimi açtınız valla hep çiçekli çiçekli giymişsin bi de.. o büyük çiçek desenliyi giymişsin daha nolsun ben giysem balina gibi dururdum herhalde

bı daha gıdelım dımı valla topıktekı herkesın yerıne teker teker yenıden gıdebılırımmmmmm Ama önce bı sponsor bulmam lazım

yaz diye cıceklı elbıseler giydim daha cok foto var yaa, japon turıstler gıbıydık kocişin telefonunda da kaldılar :26: hangı buyuk cıceklı elbıseyı dedıgını anlamadım ama sen benden ıncesın oyuzden hangısını gıyersen gıy daha guzel gozukecegıne emınım canımmm

kızlaryaa benim kollarım eriyooooo ne bu çırpı gibi kalmışşş bugün fotoçekince farkettim iicene aboooowwwwwwwwyaw artık kollardan değilde direk göbekten gidiverseya bu kilolaaarr
napıyonda eriyo o kollar banada söylee çabukk benimde ersinn benimdeee

merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni geldim...kilom 76 boyum 1.68 yaşım 21 desteğinizi bekliyorum 60 kilo olmak istiyorum ......olucam...

merhaba canım hoşgeldin.. kilolarımız aynı sayılır bende 75lerde dolaşıyorum ama ben 65 olsam yeter bana

geçmişi okuyamadım şölee bi göz attım
senacım ellerine sağlık liste için herşey gönlünce olsun inşallah en kısa zamanda iş bulursun yoksam seni durduramayacağız
triendy sanada geçmiş olsun diyeyim aman uyma sen terbiyesizle terbiyesiz olma maalesef her yerde var bu tiplerden uzak durmak en güzeli
gereği düşünüldü hoşgeldin canım nasıl geçti tatil resimlerin süper görünüyor kocaman bir maşallah sana
kdr nerdesin kız küsmüyüz hala küsme küsme ben seni seviyorum
givi döktürmüşsün yine kız çenen düşmüşbu arada resimlerine baktımda tam bir genç kız edasıyla vermişsin pozlarını görüntü süper sen en iyisi spor hocana bi gözlük al hem sen üzülmezsin hemde adamın sağlığı için en iyisi bu yoksa birkaç kere daha bunları söylerse yersin sen o adamı çiğ çiğ
mywish sen nasılsın canım topiğin genç çıtırları olarak devam zayıflamaya
güllaç charm sen nasılsın mönü idolümsün
leguim görünmüyor nerelerde işler yoğun sanırsam
kılavuzcumda tatilde kız inşllah gittiğin kiloda hatta daha düşük kiloda gelirsin son halin süperdi çıtır hemşire
anaaam bizim bide hamişimiz var dimi kız koca göbekli ayşe bahar dicem ama bu kiloyla pekte koca göbekli sayılamazsın ama yakında görcen sen koca göbekli diye çağıracağım seni ayy dua ette bende koca göbekli olayım tbi içi yağ değil bebeiş olsunisteyen herkese nasip etsin rabbim kdr Allah bebişini versin seninde emiiiii
sudem sen nasılsın bakalım devam diyete devam
arcak canım benim veremiyom yapmıcam derken derken çıtır oldun gittin
shryvz sen nasılsın

ay daha kimler vardı unuttum bak kızlar kusura bakmyın emi aklımda kalanları yazdım en çıtır günler sizlerin olsun minicik minicik kalın emi bööööle dal gbi olun

beni uzun zamandır görmeyenler şoktalar çok zayıfladığımı söylüyorlar ehh kıyafetlerde belli ediyor ben galiba zayıfladımama daha çoook yolum var olsun sizler varken zaman nasıl geçiyor anlamıyorum valla 3,5 ay doldu bile ve ben artık 82 kilo değilim iyiki bu topikle tanışmışım iyiki varsınız kızlar

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrr

şu serdem coşkunun yeni şarkısı beni çok fenaaa çarptııııııııııııııııııııııııı

anaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmmmmmm

dün iftara davetliydik arkadaşa başka arkadaşlarda vardı yaklaşık2 aydır görüşmediğimiz hemen farkettiler zayıflamışsın dediler

umreden geldiğin gibi olmuşsun dediler(geçen ramazan umredeydik ve ben çok kilo vermiştim orada herkes şaşırmıştı döndüğümde)
dar gelen kıyafetlerimden gişydim çok güzel oldu çooooook mutlu hissettim kendimi

canım benım hıc unutmuyorsun tek tek halımızı hatırımızı soruyorsun saolasın valla canım kılom 65 e düştü ama görüntümü hala begenmıyom valla hıc 65 gıbı deılım dün nişanda gıydıgım elbısemı gıydıgım cok cok rahat oldu eşime dedım bı foto cek o kadar kalın duruyo kı koyamam buraya yanı ama aynada bakınca ıne anlamadım gıttı bırde sütyensız gıydım tabı heryerıms arkmıs gıbı gördüm askı gorunmesın dıye oyle yaptıydım hos olmadı anlıycagınız elbısem 40 bedendı bu arada böyle ıste benım durumlar

ay ne güzel canıımmm..ben daha kendi kendime hissediyorum gerçi annemde vermişşsin belli oluyor dedi ama verilcek daha çoook kilom var

kızlar nasılsınız..kılavuz gereği düşünüldü hoşgeldinizzz..kaptanım ellerine sağlık liste harika olmuşşş.ama şu anda çoooooooooooooooooook üzgünüm çünki bennnn kpatanın özeline bildirim yapmayı unuttuğum için 2 kilo verdiğim halde listede olamadım çok üzgünüm çoooooooooooook

allalaaah bız buraya kac kılolık hallerımızı koyuyoruz, popo bı tarafta gobiş bı tarafta, hanım 65 kıloda begenıp koymuyo fotosunu

koy kız cabuk fotonu, yorumu bız yapalım sen değilll aynı elbıseye rahat rahat gırebıldıysen, aqcaba kılo vercem derken gozlerın mı bozuldu da kendını daha kalın goruyosun acabaa

Canlarım kaptan kim oluyor burda ben kilo bildirimini buraya yazmıstım ama yeterli olmuyor sanırım :26:

ona nasıl bildirim yapılıyor kii:44:

bennnn özele bildirim yapman gerekiyor cnm...
merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni geldim...kilom 76 boyum 1.68 yaşım 21 desteğinizi bekliyorum 60 kilo olmak istiyorum ......olucam...

pişşttttt hoşgeldinnn

amin canım inşallahh...

asiyemmmmmmmmmm kıss ben seni bilerek bildirim yapmadın sandım...üzüldüm şimdi bak...tühhh.....

Ben geldim
Öğlen dışarı çıktık mantı yedim bi tabak mantı yedim sadece
Boşanıyım da semerimi yiyim ben

Ger-düş resimlerine bayıldımm.. Çok güzel çıkmışsın.. Manzaralar harika..
Keşke kilom ve boyum seninki kaa olsaaa

Belenaycım ben tosun olcem bu gidişle çıtır mıtır olmak benim neyimeee

Moralim çok bozuk kızlar yaa

tovbe tovbeee şu mubarek gunlerde Allah bu duanı kabul etmez inşşşş, topıkten cıtır bırını bulsana kızım sen benımkı kadar kıloyu napcannn

inş çıpçıtır olcaz hepımız, moral bozmak yokkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…