70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

albüme yazdım ama burayada yazıyım
ya arcak neren kilolu sen kalçalıyım falan dedin kalçan nerde sen bendekini görsen basenlerimin üzerine karpuz oturtmış gibi
vücudun gayet orantılı bence biraz göbek var o da yeni doğun yaptığından kaynaklı
hele bacakların sütun gibi benimkilerti görsen soba borusu gibi
evet tip olarak iri yapılısın am çam yarması gibi değil kemiklisin hani at gibi avrat derler ya öyle çok severim ben öyle tiplileri

hah canım ıltıfat mı ettın yerın dıbıne mı soktun anlayamadım dermısımsaol kalca derken kalca kemıgım genıs yoksa basenım yok yanı sımıt bolgem var ve dedıgın gıbı ırıyım yanı kalıplıyım ve ben sevmıyorum kılomdan fazla duruyorum cunku esım de dıyo osmanlı kadını dıyeben daha zarıf olmak ısterdım ve su an o resımden 2 kg daha azım ama ıste ve dogum yapalı 15 ay oldu yanı o dogum göbegı deıl seklı oyle benımkının ayrıca sol lıste ıcın

listede hedefım 70 görünüyor sankı kılo almaya calısıyomusum gıbı bı görüntü olmusama normal bu hafta ben yapamadım bıdırım ablama yaptırıdm oda ayrıntılı gıremem dedı bu kadar gırdıgıme şükür eline saglık kaptan

canım baktım albumde yorumun yok neyse buradn okumus oldum fıkrını saol canım tekrar ıns sen de ıstedıgın vucuda kısa sürede kavusursun

ay evet biraz kaba oldu kusura bakma eşinin dediği gibi osmanlı hanımefendisi çok utandım çok kabayım ya ama bizim buralarda öyle derler

hayır tatlım kendine eziyet etme ye ye can boğazdan gelir gücün kuvvetin kalmaz valla benim alt taraf seninki gibi olsa ağzım hiç durmaz

hee he aferin sana..bir lokmacık pide yediğin için

ne güzel işte.. ben koyu renklere saklanıyorum hala hani şu siyah var ya, onu dediydim büyük desenli..

merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni geldim...kilom 76 boyum 1.68 yaşım 21 desteğinizi bekliyorum 60 kilo olmak istiyorum ......olucam...

hoşgeldiiin

yerim valla ne güzel yine herkesi tek tek sormuşsun gönül almışsın

ne kadar uğraşsak da tam aynı görüntüye ulaşamayız ki arcak ya yakın oluruz ya daha iyi oluruz sen niye üzüyorsun kendini? bi daha niaşnlanıp giyecek deilsin ya.. daha güzellerini yakıştırırsın kendine ah ben bir daha nişan elbisemin içini asla doldurmak istemem beterin beteri var

mantıyı hüpletince mi moral bozuldu şeker

resimler gerçekleri söylüyor canım verdin sen boşver onu bunu maşallah diyelim nazar değmesin

sen bizim gönlümüzün birincisisisn üzülme canım benim sende bu azim oluktan sonra daha ne liste başı görürüz seni şahsım adına liste birincisi kabul ediyorum seni

şimdi geliyor şaplakahanda geldi öl pes etmek varmı ya buraya gelen pes etmeyi şişko olmayı unutacak bu kilolar ya gidecek ya gidecek hemen öle iki kaçamak yaptın diye noliii bakim vereceğim diyeceksin veeee

tavuklu salatam özlemiş mi beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

bı haftadan sonra mideye ındırdım yıneeee
ağlıyordu tavuk salata nerde pelin diye sen geldin de bayram etti hayvancıkafiyet olsun canım bigün bende yicem tavuklusalata benim hiç tavuklu salatam olmadı seninkinden otlanabilirmiyim abla

otlanmak ne demek canım, bı kase sana da ısmarlarım ben kac gundur yıyemedım valla, katıbımız dıyo pelin abla gittin geldin hala mı salata dıyee

[

hayatim cezerye ne simdi baktim google den lokum gösteriyo :26:
ahh canımm googlednmi bkatın..yok ya lokum kadar tatlı değil allahtan..çok güzel ben seviyorum..

afiyet olsun kdr ım yerkende benı an oldu mu bamayaları.....

suzanım sen cezerye mı dedın....ayy onu da pek severim.....kız bna kılo mu alıdrcanız canımı ıstetıyonuz....
tamam anıcam ..pazarda buldum şükür,bu yaz köylülerin pazarı az..hem pahalı hemde az satıyolar bende az aldım napıyım eşim çok bayılımıyor kendime yaparım kışın... 2kiloya yakın bamya temizlencek ve seni anıcam patladıkça
yok bozmuyo bebe bisküvisi yeterince tatlı
ama yemediğin için üzülme pek bişi kaçırmış sayılmazsın
sayılır,sayılır...

valla çok güzel beslenmişin..bende iyice rayına oturtuyom yeniden düzenimi..
zaten sevindim azçıktım akşam başka tartıda....
ellerine sağlık...misss..benimkiler böyle kare kare

mantıyı hüpletince mi moral bozuldu şeker

Aynen keşke yemeseydim. Beni ben değil çevrem mahvetcek.
Tavuklu salata yiyek dedim rumeli evinde soluğu aldık. Hepsi hamurlu hamurlu şeylerdi.
En masumu mantı geldi.
Geldim hemen yeşilçayımı içtim..

Şimdi geliyor şaplakahanda geldi öl pes etmek varmı ya buraya gelen pes etmeyi şişko olmayı unutacak bu kilolar ya gidecek ya gidecek hemen öle iki kaçamak yaptın diye noliii bakim vereceğim diyeceksin veeee

Kendimi hiç iyi hissetmiyorum bu kaa yememeliydim..:2:

Yaa beni bi gör tosunum resmen mantıyı da yedim neyimeyse
Ben bu gidişle kutup ayısı ya da fok olcam..

hee he aferin sana..bir lokmacık pide yediğin için
kız akşamki gerçekten bi lokmacıktı susam ve çörek otu beni çağırdı dayanamadım pidenin tam göbeğinden bir lokmacık yiyivermişim ama düm çok yoruldum temizlik yaptım dilim damağım kurudu bideee akşam iftrdan önce tartıldım ne göreyim tartı 71 i gösterdieşimde diyor sen hergün tmizlik yapoldu canım ama tabi cuma günü ne olur bilemem kaçamak sayıma bağlı cumartesi tavuk yeim misafirlikte eşimle bakıştık ve güldük dedim kdr yinemi tvuk diyecek

bizde iftardaydık bizde tavuk yoktu allahtan..zaten eşimde çok sevimiyor...yazmamışın yorum akşam mönüme((
yav yemek yerken bile siz geliyonuz gözümün önüne ..
valla buranın zayıflatma olayı bu yüzden..
eskiden lokmamı sayardık bu nee yaa..
ölçümü yapardık veee şişkoyduk ama:))99

Son düzenleme:
gerdüş biliyor musun spor hocam kilomuu tarttı bana 1.5 ayda hiç değişmediğimi, hatta kilo aldığımı söyledi bütün hevesim kaçmıştı gerdüşüm ama moral verdi topik ben geçen hafta -4.7 yağ kaybettim biliyor musun? çok şaşırınca sporcuya sordum doğrudur dedi ama tartıp hesap bişiler yaptı yok değişmemişsin almışsın dedi 1.5 ay öncekine göre ama diğer herkeş incelmişsin kilo verdin diyordu kafam çok karıştı emin olamadım objektif olamadım foto ekledim bi baksana.. arkadaşlar da incelmişsin dedi sanırım rica etsem topikçene hocayı dövmeye gidebiliriz :26:

teşekkürler canım beslenmiyorum aslında AÇIM AÇ
hadi bakalım bozmak yok ama düzeni
kilocuklar gitmeye başladı ozaman

afiyet olsun tatlişko.....o karelerden az ye canım düşman kareler

Aynen keşke yemeseydim. Beni ben değil çevrem mahvetcek.
Tavuklu salata yiyek dedim rumeli evinde soluğu aldık. Hepsi hamurlu hamurlu şeylerdi.
En masumu mantı geldi.
Geldim hemen yeşilçayımı içtim..

demek annem boş yere demiyormuş insanın başına ne gelirse arkadaş çevresinden gelir diye

ahh cnaım benım ya cok sevıyıom senımutlu ettın benı boyle soyleyenler benı daha cok motıve edıyor gercekelrı bılsemde tamam cok kılolu deılım ama cıtır dadeılım bılıyom yanı olamam da zaten ne kadar versemde neys eonce saglık dıyelım

kızlar yardımaa gelin daaa...2 güne kalmaz giderik kayınvalidemlere bayram için..
eşimin işi yok daha durmaz...oyüzden bu işleri sıkıştırdım gelene kadar 10 gün geçer ve bu ne demek sizden ayrılcağım orda net yok olsada evim gibi olamazzzz
2.5 kilo barbunya ayıklancak...
2kilo bamya temizlencek...
2.5 kilo vardır topladığım fasulye o kırılacak....
domatesleri hiçç demeyim kova dolu...o uzun iş.
onu yine akşam teravih sonrası kocişle yaparız inş..sanırsam
yemek yok evde..işlerimi halletsem eşimle dışaırda iftar açmadık hiç belkim götürürü beni...
bu arada bahçede eğil kalk baya egzersiz yaptım iftara 1saat kalaoleyyyyyy
hem bahçeye gitmeden azda çıktım yani 75 değil hatta 74 bile değildi yaa...insan nasıl seviniyor...
inş.doğrudur benimkiyle aynı dijital değil ama yenge doğru dedi..zaten sık sık tartılmamak için kaldırdım ben..
dua edin imiş olayımmmmneyse mekik cezamda var ama olsun önemli deği bırak 150yi 300 çekerim...akşamları bi solukta karma mekiklerimi 100 tane çekiyorumm hatta yanlarla 150

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…