ya ben listeyi bulamadım göremedim bir ibana lınk atsın bı zahmet
canım benım hıc unutmuyorsun tek tek halımızı hatırımızı soruyorsun saolasın valla canım kılom 65 e düştü ama görüntümü hala begenmıyom valla hıc 65 gıbı deılım dün nişanda gıydıgım elbısemı gıydıgım cok cok rahat oldu eşime dedım bı foto cek o kadar kalın duruyo kı koyamam buraya yanı ama aynada bakınca ıne anlamadım gıttı bırde sütyensız gıydım tabı heryerıms arkmıs gıbı gördüm askı gorunmesın dıye oyle yaptıydım hos olmadı anlıycagınız elbısem 40 bedendı bu arada böyle ıste benım durumlar
albüme yazdım ama burayada yazıyım
ya arcak neren kilolu sen kalçalıyım falan dedin kalçan nerdesen bendekini görsen basenlerimin üzerine karpuz oturtmış gibi
vücudun gayet orantılı bence biraz göbek var o da yeni doğun yaptığından kaynaklı
hele bacakların sütun gibi benimkilerti görsen soba borusu gibi
evet tip olarak iri yapılısın am çam yarması gibi değil kemiklisin hani at gibi avrat derler ya öyle çok severim ben öyle tiplileri
albüme yazdım ama burayada yazıyım
ya arcak neren kilolu sen kalçalıyım falan dedin kalçan nerdesen bendekini görsen basenlerimin üzerine karpuz oturtmış gibi
vücudun gayet orantılı bence biraz göbek var o da yeni doğun yaptığından kaynaklı
hele bacakların sütun gibi benimkilerti görsen soba borusu gibi
evet tip olarak iri yapılısın am çam yarması gibi değil kemiklisin hani at gibi avrat derler ya öyle çok severim ben öyle tiplileri
hah canım ıltıfat mı ettın yerın dıbıne mı soktun anlayamadım dermısımsaol kalca derken kalca kemıgım genıs yoksa basenım yok yanı sımıt bolgem var ve dedıgın gıbı ırıyım yanı kalıplıyım ve ben sevmıyorum kılomdan fazla duruyorum cunku esım de dıyo osmanlı kadını dıye ben daha zarıf olmak ısterdım ve su an o resımden 2 kg daha azım ama ıste ve dogum yapalı 15 ay oldu yanı o dogum göbegı deıl seklı oyle benımkının ayrıca sol lıste ıcın
merhaba çıtırlar nasılsınız mönüyü yazim geçmişi okumaya dalacağım
iftar:bir kase ezogelin çorbası,bir lokmacık pide,3 kaşık bamya yemeği,3bardak cacık,2litre su
sahur:az pide,domates ,salatalık,biber,maydanoz,nane,dereotu,yumurta,peynir,bir tane zeytin kahvaltım zengin olmuş maşallah
bı daha gıdelım dımıvalla topıktekı herkesın yerıne teker teker yenıden gıdebılırımmmmmm Ama önce bı sponsor bulmam lazım
yaz diye cıceklı elbıseler giydimdaha cok foto var yaa, japon turıstler gıbıydık kocişin telefonunda da kaldılar :26: hangı buyuk cıceklı elbıseyı dedıgını anlamadım ama sen benden ıncesın oyuzden hangısını gıyersen gıy daha guzel gozukecegıne emınım canımmm
merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni geldim...kilom 76 boyum 1.68 yaşım 21 desteğinizi bekliyorum 60 kilo olmak istiyorum ......olucam...
geçmişi okuyamadım şölee bi göz attım
givi döktürmüşsün yine kız çenen düşmüşbu arada resimlerine baktımda tam bir genç kız edasıyla vermişsin pozlarını görüntü süper sen en iyisi spor hocana bi gözlük al hem sen üzülmezsin hemde adamın sağlığı için en iyisi bu yoksa birkaç kere daha bunları söylerse yersin sen o adamı çiğ çiğ
canım benım hıc unutmuyorsun tek tek halımızı hatırımızı soruyorsun saolasın valla canım kılom 65 e düştü ama görüntümü hala begenmıyom valla hıc 65 gıbı deılım dün nişanda gıydıgım elbısemı gıydıgım cok cok rahat oldu eşime dedım bı foto cek o kadar kalın duruyo kı koyamam buraya yanı ama aynada bakınca ıne anlamadım gıttı bırde sütyensız gıydım tabı heryerıms arkmıs gıbı gördüm askı gorunmesın dıye oyle yaptıydım hos olmadı anlıycagınız elbısem 40 bedendı bu arada böyle ıste benım durumlar
Ben geldim
Öğlen dışarı çıktık mantı yedim bi tabak mantı yedim sadece
Boşanıyım da semerimi yiyim ben
Ger-düş resimlerine bayıldımm.. Çok güzel çıkmışsın.. Manzaralar harika..
Keşke kilom ve boyum seninki kaa olsaaa
Belenaycım ben tosun olcem bu gidişle çıtır mıtır olmak benim neyimeee
Moralim çok bozuk kızlar yaa
resimler gerçekleri söylüyor canım verdin sen boşver onu bunu maşallah diyelim nazar değmesincanım benım hıc unutmuyorsun tek tek halımızı hatırımızı soruyorsun saolasın valla canım kılom 65 e düştü ama görüntümü hala begenmıyom valla hıc 65 gıbı deılım dün nişanda gıydıgım elbısemı gıydıgım cok cok rahat oldu eşime dedım bı foto cek o kadar kalın duruyo kı koyamam buraya yanı ama aynada bakınca ıne anlamadım gıttı bırde sütyensız gıydım tabı heryerıms arkmıs gıbı gördüm askı gorunmesın dıye oyle yaptıydım hos olmadı anlıycagınız elbısem 40 bedendı bu arada böyle ıste benım durumlar
sen bizim gönlümüzün birincisisisn üzülme canım benim sende bu azim oluktan sonra daha ne liste başı görürüz seni şahsım adına liste birincisi kabul ediyorum senikızlar nasılsınız..kılavuz gereği düşünüldü hoşgeldinizzz..kaptanım ellerine sağlık liste harika olmuşşş.ama şu anda çoooooooooooooooooook üzgünüm çünki bennnn kpatanın özeline bildirim yapmayı unuttuğum için 2 kilo verdiğim halde listede olamadım çok üzgünüm çoooooooooooook
şimdi geliyor şaplakBen geldim
Öğlen dışarı çıktık mantı yedim bi tabak mantı yedim sadece
Boşanıyım da semerimi yiyim ben
Ger-düş resimlerine bayıldımm.. Çok güzel çıkmışsın.. Manzaralar harika..
Keşke kilom ve boyum seninki kaa olsaaa
Belenaycım ben tosun olcem bu gidişle çıtır mıtır olmak benim neyimeee
Moralim çok bozuk kızlar yaa
ağlıyordu tavuk salata nerde pelin diye sen geldin de bayram etti hayvancıktavuklu salatam özlemiş mi beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
bı haftadan sonra mideye ındırdım yıneeee
resimler gerçekleri söylüyor canım verdin sen boşver onu bunu maşallah diyelim nazar değmesin
sen bizim gönlümüzün birincisisisn üzülme canım benim sende bu azim oluktan sonra daha ne liste başı görürüz seni şahsım adına liste birincisi kabul ediyorum seni
şimdi geliyor şaplakahanda geldi öl pes etmek varmı ya buraya gelen pes etmeyi şişko olmayı unutacak bu kilolar ya gidecek ya gidecek hemen öle iki kaçamak yaptın diye noliii bakim vereceğim diyeceksin veeee
ağlıyordu tavuk salata nerde pelin diye sen geldin de bayram etti hayvancıkafiyet olsun canım bigün bende yicem tavuklusalata benim hiç tavuklu salatam olmadı seninkinden otlanabilirmiyim abla
ahh canımm googlednmi bkatın..yok ya lokum kadar tatlı değil allahtan..çok güzel ben seviyorum..hayatim cezerye ne simdi baktim google den lokum gösteriyo :26:
tamam anıcam ..pazarda buldum şükür,bu yaz köylülerin pazarı az..hem pahalı hemde az satıyolar bende az aldım napıyım eşim çok bayılımıyor kendime yaparım kışın... 2kiloya yakın bamya temizlencek ve seni anıcam patladıkçaafiyet olsun kdr ım yerkende benı an oldu mu bamayaları.....
suzanım sen cezerye mı dedın....ayy onu da pek severim.....kız bna kılo mu alıdrcanız canımı ıstetıyonuz....
sayılır,sayılır...yok bozmuyo bebe bisküvisi yeterince tatlı
ama yemediğin için üzülme pek bişi kaçırmış sayılmazsın
valla çok güzel beslenmişin..bende iyice rayına oturtuyom yeniden düzenimi..günaydın herkese
iftar:1 kase mercimek çorb
3 kaşık nohutlu bulgur p.
köfteli patatesli patlıcanlı kebap
yarım kase cacık
ara:1 dilim karpu 1 armut
çay
1 lokma kerebiç tatlı
sahur:1 yumurta harşalama
beyaz peynir
2 dilim kepek ekmek
çay
domates salatalık
spor yapamadım bugün geç geldik davetteydik komşular rahatsız olur diye yapamadım
bu arada cezerye havuçla yapılır mersine özgüdür
ellerine sağlık...misss..benimkiler böyle kare kare
mantıyı hüpletince mi moral bozuldu şeker
Şimdi geliyor şaplakahanda geldi öl pes etmek varmı ya buraya gelen pes etmeyi şişko olmayı unutacak bu kilolar ya gidecek ya gidecek hemen öle iki kaçamak yaptın diye noliii bakim vereceğim diyeceksin veeee
tovbe tovbeee şu mubarek gunlerde Allah bu duanı kabul etmez inşşşş, topıkten cıtır bırını bulsana kızım sen benımkı kadar kıloyu napcannn
inş çıpçıtır olcaz hepımız, moral bozmak yokkkkk
hee he aferin sana..bir lokmacık pide yediğin için
[
ahh canımm googlednmi bkatın..yok ya lokum kadar tatlı değil allahtan..çok güzel ben seviyorum..
tamam anıcam ..pazarda buldum şükür,bu yaz köylülerin pazarı az..hem pahalı hemde az satıyolar bende az aldım napıyım eşim çok bayılımıyor kendime yaparım kışın... 2kiloya yakın bamya temizlencek ve seni anıcam patladıkça
sayılır,sayılır...
valla çok güzel beslenmişin..bende iyice rayına oturtuyom yeniden düzenimi..
zaten sevindim azçıktım akşam başka tartıda....
ellerine sağlık...misss..benimkiler böyle kare kare
Aynen keşke yemeseydim. Beni ben değil çevrem mahvetcek.
Tavuklu salata yiyek dedim rumeli evinde soluğu aldık. Hepsi hamurlu hamurlu şeylerdi.
En masumu mantı geldi.
Geldim hemen yeşilçayımı içtim..
resimler gerçekleri söylüyor canım verdin sen boşver onu bunu maşallah diyelim nazar değmesin
sen bizim gönlümüzün birincisisisn üzülme canım benim sende bu azim oluktan sonra daha ne liste başı görürüz seni şahsım adına liste birincisi kabul ediyorum seni
şimdi geliyor şaplakahanda geldi öl pes etmek varmı ya buraya gelen pes etmeyi şişko olmayı unutacak bu kilolar ya gidecek ya gidecek hemen öle iki kaçamak yaptın diye noliii bakim vereceğim diyeceksin veeee
ağlıyordu tavuk salata nerde pelin diye sen geldin de bayram etti hayvancıkafiyet olsun canım bigün bende yicem tavuklusalata benim hiç tavuklu salatam olmadı seninkinden otlanabilirmiyim abla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?