kızlar yardımaa gelin daaa...2 güne kalmaz giderik kayınvalidemlere bayram için..
eşimin işi yok daha durmaz...oyüzden bu işleri sıkıştırdım gelene kadar 10 gün geçer ve bu ne demek sizden ayrılcağımorda net yok olsada evim gibi olamazzzz
2.5 kilo barbunya ayıklancak...
2kilo bamya temizlencek...
2.5 kilo vardır topladığım fasulye o kırılacak....
domatesleri hiçç demeyim kova dolu...o uzun iş.
onu yine akşam teravih sonrası kocişle yaparız inş..sanırsam
yemek yok evde..işlerimi halletsem eşimle dışaırda iftar açmadık hiç belkim götürürü beni...
bu arada bahçede eğil kalk baya egzersiz yaptım iftara 1saat kalaoleyyyyyy
hem bahçeye gitmeden azda çıktım yani 75 değil hatta 74 bile değildi yaa...insan nasıl seviniyor...
inş.doğrudur benimkiyle aynı dijital değil ama yenge doğru dedi..zaten sık sık tartılmamak için kaldırdım ben..
dua edin imiş olayımmmmneyse mekik cezamda var ama olsun önemli deği bırak 150yi 300 çekerim...akşamları bi solukta karma mekiklerimi 100 tane çekiyorumm hatta yanlarla 150
demek annem boş yere demiyormuş insanın başına ne gelirse arkadaş çevresinden gelir diye
gerdüş biliyor musun spor hocam kilomuu tarttı bana 1.5 ayda hiç değişmediğimi, hatta kilo aldığımı söyledibütün hevesim kaçmıştı gerdüşüm ama moral verdi topik ben geçen hafta -4.7 yağ kaybettim biliyor musun? çok şaşırınca sporcuya sordum doğrudur dedi ama tartıp hesap bişiler yaptı yok değişmemişsin almışsın dedi 1.5 ay öncekine göre ama diğer herkeş incelmişsin kilo verdin diyordu kafam çok karıştı emin olamadım objektif olamadım foto ekledim bi baksana.. arkadaşlar da incelmişsin dedi sanırım rica etsem topikçene hocayı dövmeye gidebiliriz :26:
yettim gari savulun fasulyeler bamyalar domatesler belenay geliyooooooooooooooooooooooooorkızlar yardımaa gelin daaa...2 güne kalmaz giderik kayınvalidemlere bayram için..
eşimin işi yok daha durmaz...oyüzden bu işleri sıkıştırdım gelene kadar 10 gün geçer ve bu ne demek sizden ayrılcağımorda net yok olsada evim gibi olamazzzz
2.5 kilo barbunya ayıklancak...
2kilo bamya temizlencek...
2.5 kilo vardır topladığım fasulye o kırılacak....
domatesleri hiçç demeyim kova dolu...o uzun iş.
onu yine akşam teravih sonrası kocişle yaparız inş..sanırsam
yemek yok evde..işlerimi halletsem eşimle dışaırda iftar açmadık hiç belkim götürürü beni...
bu arada bahçede eğil kalk baya egzersiz yaptım iftara 1saat kalaoleyyyyyy
hem bahçeye gitmeden azda çıktım yani 75 değil hatta 74 bile değildi yaa...insan nasıl seviniyor...
inş.doğrudur benimkiyle aynı dijital değil ama yenge doğru dedi..zaten sık sık tartılmamak için kaldırdım ben..
dua edin imiş olayımmmmneyse mekik cezamda var ama olsun önemli deği bırak 150yi 300 çekerim...akşamları bi solukta karma mekiklerimi 100 tane çekiyorumm hatta yanlarla 150
ben dedim givi bu adamı çiğ çiğ yer diye Allahım sen hocaya acı ordu geliyor orduuu gidip haber vereyim yazık ya tamam belkim dayağı hak ediyor ama bu kadarıda yazık be kızlar hucümda
gerdüş biliyor musun spor hocam kilomuu tarttı bana 1.5 ayda hiç değişmediğimi, hatta kilo aldığımı söyledibütün hevesim kaçmıştı gerdüşüm ama moral verdi topik ben geçen hafta -4.7 yağ kaybettim biliyor musun? çok şaşırınca sporcuya sordum doğrudur dedi ama tartıp hesap bişiler yaptı yok değişmemişsin almışsın dedi 1.5 ay öncekine göre ama diğer herkeş incelmişsin kilo verdin diyordu kafam çok karıştı emin olamadım objektif olamadım foto ekledim bi baksana.. arkadaşlar da incelmişsin dedi sanırım rica etsem topikçene hocayı dövmeye gidebiliriz :26:
geçmişi oku oku bitmedi ne yazacağımıda unuttum
bugün tartıldım veeeeeama söylemeyicem cumaya kadar süpriz
ah kızlar ev işi yapmak hiç istemiyorum o kadar işim var ki
Allahta akşam davetliyiz yemek derdim yok
ben gece geleyim herkes uyuyunca
yoksa eşim kapını önüne koyacak
bu evin hali ne diye acayip tembelleştim çok kızıyorum kendime
zaten bayram temizliğide yapıcam toptan biter işte bu gün iki resim çektim lakin onu göremiyeceksiniz
hedefim kurban bayramında 40 beden olmak şöyle 55-60 arası olsam ya çıtırcık pıtırcık
boyum da kısa zaten bana ne diyolar biliyor musuzvaril
çok kırıcı değil mi hepsi utanacak
öpüldünüzzz gece görüşürüz
saçımı düzenbaz permacılara emanet etmeseydim üstüste tanımadığım yerlere kırptırmasaydım bu şeklin biraz kısasıydı ve koyu kumralıydı işte ya.. ucunu maşa yapıyor ya da topuz yapıp öyle yatıyordum sabah aynısı oluyordu.. bak öyle foto bulursam ekliyim o potansiyeli göreceksingüzelmiş ama cok uzun yaa yarısı olsa yeter bence
Aynen dün ablamlar bugün şefim..
Benim suçum günahım ne kiiiiiiii
Şimdi de yeşilçay içiyorum nescafe falan diyolar
Ama bu son artık düzenlii beslencemm
Ben varımmmm itinayla dövebilirim
O da yetmez cılızsa ve bayansa üstüne oturup kemiklerini kırabilirim.
Erkekse de yapcak bişi yokGözlük alırız ona da :82:
bende varımm seve seve döverim insan motive etmek için en azından çok az vermişsin filan der üstelik bu birde almışsın demiş dayağı % 100 hak etmiş
ben dedim givi bu adamı çiğ çiğ yer diye Allahım sen hocaya acı ordu geliyor orduuu gidip haber vereyim yazık ya tamam belkim dayağı hak ediyor ama bu kadarıda yazık be kızlar hucümda
ama şimdi hak etmemiş mi kuzum ya :) ayrıca bende dua istiyorum ne olurrr
ne demek canım tabiki ederim her zaman eskiden hep dua ederken Allahım evlat sahibi olmak isteyen herkese nasip et der arkadaşlarımın isimlerini okurdum şimdide yeni dua grubu ekledim diyet yapan arkadaşlarıma zayıflamayı nasip et dicem bundan sonra ek olarak
aşkolsun sana ne caydırıyorsunseni tartsın da görim bakiim işte şuna dönüp şiddet yanlısı olmuyor musun ;
yazıyoz kızıyonuz yazmıyoz kızıyonuz :44:yok canım bugün burada kimse yokta rahatım telefon trafiğide az geçen günlerin acısını çıkarıyom işte napim birazdan çıkıcam zati gidiyom işteAminnnn belenayyyy.. Normalde pek yazmazdın işlerin azaldı herhaldee..
yazıyoz kızıyonuz yazmıyoz kızıyonuz :44:yok canım bugün burada kimse yokta rahatım telefon trafiğide az geçen günlerin acısını çıkarıyom işte napim birazdan çıkıcam zati gidiyom işteşaka bir yana bazen okumaya bile fırsatım olmuyor bana yazılan mesajlara bile cevap yazamıyorum o zaman üzülüyorum tabi ama ekmek parası napcan
Yok beaa yaz tabii hep.. Ben sana yazıyorum tee sonradan görüp cevap veriyon bana.
Böyle hep yazman ne kaa güzell..
Son 50 dakikam kalmış benimde neyseki bugün çabuk geçti..
Arzu abla Allah sabır versin.. Eve gidince yemekle falan uğraşınca vakit geçer açlığına da unutursun..
Az kaldı azz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?