canım oncelıkle bısı sorcam, senın kaldıgın yerde sahsına aıt bı tartı yok mu, hanı gıdıyosun bı yerlerde tartılıyosun fılan yaa :26: oncekı halıne gore tabıkı de ıncelme var, ama bana bı haftada 4,7 yag kaybı pek normal gelmedı acıkcasıı, kamuya acık yerlerdekı tartılara pek guvenmem ben, sınbonun felıxın vs vs tartıları 20 tl cıvarı, oncelıklı tavsıyem sana kendıne bı tartı alman, ve topıktekı herkes gıbı sabahları mumkunse tuvalete cıktıktan sonra ve uzeırnde bısı olmadan cıkıp tartılman
şimdi hocan neye dayanarak bunu dedı anlamadım, ınceldıgını gormuyo mu acabaaa, bı de bazen ıncelsen de kılonda oynama olmuyo ve hatta pofidik halin gidip kas yapmıssan tatıda daha da fazla cıkıyosunnn :26: aynaya baktıgında sıkı bı vucut goruyosun ama tartıya cıktıgında kılon fazla cıkıyooo :26: daha once spor salonunun tartısında mı tartılmıstın, onun verılerı mı vardı elınde yoksa hoca havaya mı atıp tutuyoo, kaldı ki spor salonunda kadınlar tartılıp duruyolardı bı gunu bı gununu tutmuyodu, o yuzden ben kamuya acık ister dıjıtal ısterse normal olsun tartılara guvenmekten yana değılım.. bu işe baş koyduk madem şahsa aıt bı tartı ılk alman gereken, benım ılk işim karar verdıkten sorna gıdıp eve bı tartı almak olmustu
moralını bozmak ıstemıyorum ınceldıgın gercek, bunu bı kenara bırakıyorum, o zaten cepte ama 4.7 de kafamı kurcalıyoo :26: yanı sen de kılı kırk yararak sıkı bı dıyet yapmıyosun, gercı gecen haftanı bılmıyorum, acayıp bı spor & sıkı bı rejım vs ile bıle bı haftada o kdr yag kaybı zor olur gıbıme gelıyo:26:
moral bozmak yok, gıderek ıncelıyosun o nısandakı fotolarıdnan eser var mı allahaskına, gormemek ıcın kor olmak gerekırama boyle olayı hocaya bırakmayıp saglıklı sonuclar ıcın, duzenlı tartılacagın sana aıt tartı tekrar soyluyorum şart, sokaktakı tartıların her gun ayarı oynuyo, spor salonundakılerden de yakınen bılıyorummmm ıncecık gelın olunca bı dugun fotosunu ımzalayıp hocana postalarsın, gerısını boswer
fıstık tartım olmaz olur mu hiç.. ailem obez olduğu için benim kendimi bildim bileli tartılarım vardıren son 10 ay falan önce yeni almıştım rengi oda rengime uygundu ama artık küstüm ben ona.. beni hala neredeyse nişandaki kilomda gösteriyor diyetisyene giderken işte bir tek orada tartılıyordum iyiydi netti, o zaman benimkine küstüm git gide de inat ediyor.. diyetisyeninki sözde her 2 haftada bir bakım görüyordu.. bu avmdekiler de ayda bir görüyor sözde.. spor salonundakine ben de, diğer bayanlar da güvenmiyor zaten.. ben saedec eski yağ kütleme göre çok mu az mı değişim var diye tartılayım demiştim demez olaydım.. bi de toplam kilom değil yağdan veriyor muyum eritiyor muyum ona dikkat ediyorum ben.. bence hepimiz yağımızı ölçmeliyiz.. bende bi de ödem sorunu çok sık.. şimdi ağırlık falan çalışıyorum ee spor da yapınca kas bayaa ağır basıyor.. normal bir basküle çıkarsam sanıcam ki ben kilo alıyorum.. yoksaki diyetten önce de baskülümde kontrol ederdim kilomu ama şimdi yağlarımdan kurtulmak ve incelmek istediğim için bi de az da olsa kasım, ağır bastığı için ev baskülü paklamıyor beni :106:öyle işte..
sahura kalkamamıs ve ıftarda yedıgıyl eduran bırı olarak açıııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmm:84::84::84::84::84::84::84::84:
çook zor yaa bi de iştesinallah kolaylık versin akşam çok ağır yeme ama olur mu hafif şeylerle doyur karnını yoksa rahatsız eder yediklerin ve vücut bi daha aç kalacağından tırstığı için kalıcı depolar onları :106:
fıstık tartım olmaz olur mu hiç.. ailem obez olduğu için benim kendimi bildim bileli tartılarım vardıren son 10 ay falan önce yeni almıştım rengi oda rengime uygundu ama artık küstüm ben ona.. beni hala neredeyse nişandaki kilomda gösteriyor diyetisyene giderken işte bir tek orada tartılıyordum iyiydi netti, o zaman benimkine küstüm git gide de inat ediyor.. diyetisyeninki sözde her 2 haftada bir bakım görüyordu.. bu avmdekiler de ayda bir görüyor sözde.. spor salonundakine ben de, diğer bayanlar da güvenmiyor zaten.. ben saedec eski yağ kütleme göre çok mu az mı değişim var diye tartılayım demiştim demez olaydım.. bi de toplam kilom değil yağdan veriyor muyum eritiyor muyum ona dikkat ediyorum ben.. bence hepimiz yağımızı ölçmeliyiz.. bende bi de ödem sorunu çok sık.. şimdi ağırlık falan çalışıyorum ee spor da yapınca kas bayaa ağır basıyor.. normal bir basküle çıkarsam sanıcam ki ben kilo alıyorum.. yoksaki diyetten önce de baskülümde kontrol ederdim kilomu ama şimdi yağlarımdan kurtulmak ve incelmek istediğim için bi de az da olsa kasım, ağır bastığı için ev baskülü paklamıyor beni :106:öyle işte..
sahura kalkamamıs ve ıftarda yedıgıyl eduran bırı olarak açıııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmm:84::84::84::84::84::84::84::84:
kuzum kıyamam..
allah yardım etsin neyse az kaldı...
çok zor 9oluyo sahursuz bilirim..
pelin hoşgeldin............
hanımlar çeyiz vakti geldiii :123:
birazdan çıkacağım ama şimdi tesadüfen bunlara rastladım eledim dokudum ikisini bıraktım yemek takımı da para biriktirip evin dekor rengini dikkate alıp karar vermeyi düşündüğüm için takımım da belli değil ama istinai durum olmazsa dişimi sıkıp kemik tozu almaya çalışacağım ya da allah ne verdiyse.. ama bu ikisine kemik tozu da uyar her türlüsü de sanırım :26: çok lazım mı bu? buna verecğim parayla başka önemli bişey i alayım bir model renk dışarıya göre fiyat değerlendirmesi yapar mısınız? çok uygunsa normale göre, o zaman kaçırmayım yok her yerden bulursam şu an almayayım.. durun ekleyim :26:
krem olan 44.90, dantel olan 119,90 tl..
sanki herşeyim var da bi bu eksik kaldı
ama önemli uygun bişiyse söyleyin hadi fikiir..lütfen
birazdan çıkacağım ama şimdi tesadüfen bunlara rastladım eledim dokudum ikisini bıraktım yemek takımı da para biriktirip evin dekor rengini dikkate alıp karar vermeyi düşündüğüm için takımım da belli değil ama istinai durum olmazsa dişimi sıkıp kemik tozu almaya çalışacağım ya da allah ne verdiyse.. ama bu ikisine kemik tozu da uyar her türlüsü de sanırım :26: çok lazım mı bu? buna verecğim parayla başka önemli bişey i alayım bir model renk dışarıya göre fiyat değerlendirmesi yapar mısınız? çok uygunsa normale göre, o zaman kaçırmayım yok her yerden bulursam şu an almayayım.. durun ekleyim :26:
ne demek canım tabiki ederim her zaman eskiden hep dua ederken Allahım evlat sahibi olmak isteyen herkese nasip et der arkadaşlarımın isimlerini okurdum şimdide yeni dua grubu ekledim diyet yapan arkadaşlarıma zayıflamayı nasip et dicem bundan sonra ek olarak
bende bu konuda arzuyla aynı fıırdeyım, duzenlı oalrak bı tartıda tartılmazsan saglıklı oalcagını dusunmuyorum, eger evdekı tartının yanlıs olduguna bozuk olduguna fılan ınanıyosan yenı bı tartı al kendıne
o zmn hepımıze evdekı tartılarımıza küselim, baska yerlerde tatılalım, hepsınde farklı sonuclar cıkıyo valla, en az tartanı favorı tartım olur vallaa
yagdan varıp varmedıgını anlarsın ki, o bıngıldaklıgın etlerının pofidik halı gıdıyo zamanla ama işte vucudun o yaga da ıhtıyacı var nereye kadar yagdan verıcem dıye ugrasabılır ki insan :26: kılodan vermeyıp sureklı kas yapmak ıyı değil, sonra onu erıtmek yagı erıtmekten daha da zor oluyomuş:26: sürekli yagdan verıp bı taraftan da kas yaparsak kılo vermemız soz konusu olmaz sonucta burda hıc bırımız vucut gelısımı ıcın ugrasmıyoruz, olımpıyatlara filan katılmıycaz
yıne soyluyorum nısandakı fotonla sımdıkı halını karsılastırmak ılerlemeyı gormek ıcın yeterlıolumszlukları dıle getırmeyı seven bı ınsan hıc degılımdır ama kısa zamanda dogruyu ulman ıcın arzuyla aynı seyı soyluyorum, evdekı tartında ya da yenısını alıp duzenlı tartılırsan daha saglıklı sonuçlar elde edeceksın bence:
teşekkür ederim bak hemen cevap yazdım gelince valla yoğun olunca kafamı kaşıcak zamanım olmuyor bazen beğeni yaparak cevap hakkımı kullanıyorumYok beaa yaz tabii hep.. Ben sana yazıyorum tee sonradan görüp cevap veriyon bana.
Böyle hep yazman ne kaa güzell..
Son 50 dakikam kalmış benimde neyseki bugün çabuk geçti..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?