70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

fıstık tartım olmaz olur mu hiç.. ailem obez olduğu için benim kendimi bildim bileli tartılarım vardır en son 10 ay falan önce yeni almıştım rengi oda rengime uygundu ama artık küstüm ben ona.. beni hala neredeyse nişandaki kilomda gösteriyor diyetisyene giderken işte bir tek orada tartılıyordum iyiydi netti, o zaman benimkine küstüm git gide de inat ediyor.. diyetisyeninki sözde her 2 haftada bir bakım görüyordu.. bu avmdekiler de ayda bir görüyor sözde.. spor salonundakine ben de, diğer bayanlar da güvenmiyor zaten.. ben saedec eski yağ kütleme göre çok mu az mı değişim var diye tartılayım demiştim demez olaydım.. bi de toplam kilom değil yağdan veriyor muyum eritiyor muyum ona dikkat ediyorum ben.. bence hepimiz yağımızı ölçmeliyiz.. bende bi de ödem sorunu çok sık.. şimdi ağırlık falan çalışıyorum ee spor da yapınca kas bayaa ağır basıyor.. normal bir basküle çıkarsam sanıcam ki ben kilo alıyorum.. yoksaki diyetten önce de baskülümde kontrol ederdim kilomu ama şimdi yağlarımdan kurtulmak ve incelmek istediğim için bi de az da olsa kasım, ağır bastığı için ev baskülü paklamıyor beni :106:öyle işte..

ama canım o zaman bı düzenın olmazkı bılemezsın verıyon mualıyon mu bence sen gerceklerle yüzleş kenı tartınla tartıl az veya cok on a gore devam et her hafta tartıl benım tavsıyem bu sekılde yanı tabı tartın bozuk deılse ıyı bı marka mı:26:

sahura kalkamamıs ve ıftarda yedıgıyl eduran bırı olarak açıııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmm:84::84::84::84::84::84::84::84:

çook zor yaa bi de iştesin allah kolaylık versin akşam çok ağır yeme ama olur mu hafif şeylerle doyur karnını yoksa rahatsız eder yediklerin ve vücut bi daha aç kalacağından tırstığı için kalıcı depolar onları :106:

ınsallah oyle yaparım canım zaten cok bı yemek yok evde pıdeden pızza yapmayı düşünüyorum bı dılım ondan yerım yapabılırsem tabı corba ıcerım ıste zaten yavas yerım ben tadını cıkara cıkara

bende bu konuda arzuyla aynı fıırdeyım, duzenlı oalrak bı tartıda tartılmazsan saglıklı oalcagını dusunmuyorum, eger evdekı tartının yanlıs olduguna bozuk olduguna fılan ınanıyosan yenı bı tartı al kendıne

o zmn hepımıze evdekı tartılarımıza küselim, baska yerlerde tatılalım, hepsınde farklı sonuclar cıkıyo valla, en az tartanı favorı tartım olur vallaa

yagdan varıp varmedıgını anlarsın ki, o bıngıldaklıgın etlerının pofidik halı gıdıyo zamanla ama işte vucudun o yaga da ıhtıyacı var nereye kadar yagdan verıcem dıye ugrasabılır ki insan :26: kılodan vermeyıp sureklı kas yapmak ıyı değil, sonra onu erıtmek yagı erıtmekten daha da zor oluyomuş:26: sürekli yagdan verıp bı taraftan da kas yaparsak kılo vermemız soz konusu olmaz sonucta burda hıc bırımız vucut gelısımı ıcın ugrasmıyoruz, olımpıyatlara filan katılmıycaz

yıne soyluyorum nısandakı fotonla sımdıkı halını karsılastırmak ılerlemeyı gormek ıcın yeterlı olumszlukları dıle getırmeyı seven bı ınsan hıc degılımdır ama kısa zamanda dogruyu ulman ıcın arzuyla aynı seyı soyluyorum, evdekı tartında ya da yenısını alıp duzenlı tartılırsan daha saglıklı sonuçlar elde edeceksın bence:

sahura kalkamamıs ve ıftarda yedıgıyl eduran bırı olarak açıııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmm:84::84::84::84::84::84::84::84:

kuzum kıyamam..
allah yardım etsin neyse az kaldı...
çok zor 9oluyo sahursuz bilirim..

pelin hoşgeldin............

kuzum kıyamam..
allah yardım etsin neyse az kaldı...
çok zor 9oluyo sahursuz bilirim..

pelin hoşgeldin............

sudem kız gündüzleri görünmüyona ksamda ben gıremıyom bu saatte kalkıyon hep kuuuu bana gün bıttı sana yenı baslıyo

Son düzenleme:
hosbulduk

aaaaaay kızlar canım acaıp tatlı ıstıyo, ılk mesajımda solemıstım sanırım, tatılın son gunu regl oldum şu anda bırazcık gozum dönmüş vazıyette, neysekı elımın altında yıyebılecegım hıc bısı yok :26:

hanımlar çeyiz vakti geldiii :123:

birazdan çıkacağım ama şimdi tesadüfen bunlara rastladım eledim dokudum ikisini bıraktım yemek takımı da para biriktirip evin dekor rengini dikkate alıp karar vermeyi düşündüğüm için takımım da belli değil ama istinai durum olmazsa dişimi sıkıp kemik tozu almaya çalışacağım ya da allah ne verdiyse.. ama bu ikisine kemik tozu da uyar her türlüsü de sanırım :26: çok lazım mı bu? buna verecğim parayla başka önemli bişey i alayım bir model renk dışarıya göre fiyat değerlendirmesi yapar mısınız? çok uygunsa normale göre, o zaman kaçırmayım yok her yerden bulursam şu an almayayım.. durun ekleyim :26:

krem olan 44.90, dantel olan 119,90 tl..
sanki herşeyim var da bi bu eksik kaldı
ama önemli uygun bişiyse söyleyin hadi fikiir..lütfen

Eklentiler

• $krem- 44.webp
    5 KB · Görüntüleme: 25
  • $dnt-.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 25
  • $dntl.webp
    22,9 KB · Görüntüleme: 22
  • $krem.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 26

şahsı fıkrım bunların cokta gereklı olduguna ınanmıyorum canım, gereksız pahalı oluyolar :26:

ben taçtan masa ortusu aldım krem rengı de var beyazı da, fıyatı 14 tl cıvarı adntel gıbı duruyo ve kesınlıkle leke tutmuyo, yıkayıp yıkayıp onları kullanıyorum mısafırlere, pecete oalrakta cok şık desenlı peceteler var, onalrı kullanıyorum, cok guzel pecetelıkler var yıne, onları kagıt pecetelerle de kullanabılırsın kumaş peceteler kullanıssız oluyolar, fazlamısafırlık gıbı geldı bana, herseyın tam olur ekonomıne gore ıstersen yıne alırsın ama ceyıze bunlardan baslama boswer misafır yemek takımı, gunluk yemek takımı, kahvaltı takımı, tencere, tava, caydanlık, tavalar vs vs daha onemlı, bornoz takımları, havlular, nevresım takımları, pike takımı, ütü, süpürge vs vs bunlar olsun bence oncelıklerın

canım cok sık ta benım yok bunlardan valla cok cok onemlı ve aılende bu traz aksesuarlar kullanan kısıler olacaksa mısafırlerın alabılırsın tabıkı

doğru da alayım bari.. ama diyorum işte ödemim falan .. kas için uğraşmıyorum ki sevmiyorum da ama hemen yağ eriticem derken kas da oluyor sonuçta oluyor ve ya mesela şunu söyleyim geçen yağdan çok güzel vermişim, ama 3.5 kilo fazldan suyum vardı bir önceki haftaya göre biraz da kas olunca taaa aylar öncesindeki kilomda çıktım toplam olarak.. hemen ödem çayı falan içtim neyin ne olduğunu anladığım için yoksa ağlanıp duracaktım kilo aldım diye.. neyse olmadı ben bi araştırayım yeni tartı..

ay benım kullandıgım masa örtulerını aradım ama tacın sıtesınde de yokk :26:

canım ben olmadı benımkılerın bı fotosunu cekerım sana eklerım buraya bı bakarsın, ama bu tarz seylerı ıkıncı plana at bence, ekonomını daha oncelıklı seylerde kullan ama dersen ki bız boyle seylerı sevıyoruz, ben pek bakmadıgım ıcın fıyatları konusunda fazla bılgı sahıbı değılım bu takımların :26: 130 cıvarı oynuyo normalde, şimdi benımkılerı araken taç ta gordum onunkılerde aynı fıyatlardaydı

begendıklerın kıbarlar, alıp almamak ıse senın oncelıklerıne ya da kullanıp kullanmayacagına baglı

Yok beaa yaz tabii hep.. Ben sana yazıyorum tee sonradan görüp cevap veriyon bana.
Böyle hep yazman ne kaa güzell..
Son 50 dakikam kalmış benimde neyseki bugün çabuk geçti..
teşekkür ederim bak hemen cevap yazdım gelince valla yoğun olunca kafamı kaşıcak zamanım olmuyor bazen beğeni yaparak cevap hakkımı kullanıyorumarada idare edin beni

tatlım bende dantelliyi çok beğendim ama fiyatı çok fazla ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…