yak gitsin roma'yıda ay pardon yağlarıda yak gitsin ölsün fazlalık yağlarbir saat durmadan yürüdüm çok yoruldum ama yılmak yok hepsini yakacağımmm
yak gitsin roma'yıda ay pardon yağlarıda yak gitsin ölsün fazlalık yağlar
şahsı fıkrım bunların cokta gereklı olduguna ınanmıyorum canım, gereksız pahalı oluyolar :26:
ben taçtan masa ortusu aldım krem rengı de var beyazı da, fıyatı 14 tl cıvarı adntel gıbı duruyo ve kesınlıkle leke tutmuyo, yıkayıp yıkayıp onları kullanıyorum mısafırlere, pecete oalrakta cok şık desenlı peceteler var, onalrı kullanıyorum, cok guzel pecetelıkler var yıne, onları kagıt pecetelerle de kullanabılırsınkumaş peceteler kullanıssız oluyolar, fazlamısafırlık gıbı geldı bana, herseyın tam olur ekonomıne gore ıstersen yıne alırsın ama ceyıze bunlardan baslama boswer misafır yemek takımı, gunluk yemek takımı, kahvaltı takımı, tencere, tava, caydanlık, tavalar vs vs daha onemlı, bornoz takımları, havlular, nevresım takımları, pike takımı, ütü, süpürge vs vs bunlar olsun bence oncelıklerın
kızlar ne zamandır yazılarınızı okuyorum arada bir sizlerden gaza gelerek diyete başlıyorum ama olmuyor. beni de aranıza alır mısınız? belki sizinle daha güçlü olurum
Yuvarlana yuvarlana geldim kısçeler..
Bu kadar yememi regle baglıyorum normalde bu kadar yemiyodum bayadırr..
Tümden menümü yazayım da kafama vurun
Sabah:
1 pogaca
1 meyva suyu
Öğle:
1 tabak mantı
2 bardak yeşilçay
Akşam
3 yk tavuk sote,
Kırmızı lahanalı- yogurtlu salata,
Göbekli-domatesli salata,
3 tane peynir tatlısı
3 litre su
ayyyy inanamıyorum yaptığın yorum bile gözlerimin çakmak çakmak bakmasına yetti teşekkürlerhoşgeldin canım burada daha güçlü olacagına eminim bence sende emin olabilirsin :)
ayy canım yaaa..
sudem kız gündüzleri görünmüyona ksamda ben gıremıyom bu saatte kalkıyon hep kuuuu bana gün bıttı sana yenı baslıyo
kızlar yardımaa gelin daaa...2 güne kalmaz giderik kayınvalidemlere bayram için..
eşimin işi yok daha durmaz...oyüzden bu işleri sıkıştırdım gelene kadar 10 gün geçer ve bu ne demek sizden ayrılcağımorda net yok olsada evim gibi olamazzzz
2.5 kilo barbunya ayıklancak...
2kilo bamya temizlencek...
2.5 kilo vardır topladığım fasulye o kırılacak....
domatesleri hiçç demeyim kova dolu...o uzun iş.
onu yine akşam teravih sonrası kocişle yaparız inş..sanırsam
yemek yok evde..işlerimi halletsem eşimle dışaırda iftar açmadık hiç belkim götürürü beni...
bu arada bahçede eğil kalk baya egzersiz yaptım iftara 1saat kalaoleyyyyyy
hem bahçeye gitmeden azda çıktım yani 75 değil hatta 74 bile değildi yaa...insan nasıl seviniyor...
inş.doğrudur benimkiyle aynı dijital değil ama yenge doğru dedi..zaten sık sık tartılmamak için kaldırdım ben..
dua edin imiş olayımmmmneyse mekik cezamda var ama olsun önemli deği bırak 150yi 300 çekerim...akşamları bi solukta karma mekiklerimi 100 tane çekiyorumm hatta yanlarla 150
suzanım böcüğüm napıyosun...
hadi ne içelim...
dondurmanın üstüne ne gider....
cok sagol canim
ben 10 gün sensiz napacam :84::84: gitme :84: kim benim morelim bozuk oldumu güldürecek:84:
napim hayatim isden geldim cocugu havusa götürdüm iftara zor yetisdim
valla ben korkuyom :18: kahve icelim demeyesen sec busefer
ay sen dondurma mi yedindukan amca dondurma yediriyormu ben sevmeye basladim su dukan i
suzancım...
1 lt suyumu bitirdim..
üstüne 1 su bardağı da kefir içtim..
içerkende kılavuz u andım...
kulakları çınlasın ondan öğrendim kefir eçmeyi..
canım dukanda başlarda tatlandırıcyla ve yagsız sütle kendı dondurmamı kendım yapıyodum da...
artık yeterınce zayıfladım dıye kaçamak yapıyom...sen bana bakma...ılk hedef 68 dı ya benım ....ben şımaırıkım bu aralar bı de sonunda regl oldum....
ekşi ayrana benzıyo..anemde hergün iciyo kefir i ama tadi tuhaf demi:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?