70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bende sana katiliyorum canim yani gereksiz seyler ama diyorsan benim cevremde herkes kullaniyo ozaman al derim yoksa daha da önemli seyler var yani

selam millet ben geldim kardeşimde kaldım dün akşam iftara davetliydik ona kaldık yatıya

öğleen sonra geldim eve ancak yemekti iş güçtü bu saat oldu işte .midem çok fena yine bugün nerdeyse açım akşam üzeri valla nesfit yedim bişii yiyesim yoktu zaten sanki 1 haftadır açmışım gibi midem karman çorman olup kazınıyo sankii su içemiyorum vss mahvetti beni ilaçlar işe yarıyo aslında ve bunlar iyileştirdiğinin belirtisi ama ağrılar bazen dayanılmaz oluyo

herkese hayırlı iftarlar diyorum .ALLAH kabul etsin.ben ne yiyeceğim bilmiyorum ama bakıcam çaresine

kizlar size anlatmistim ya hatirlarsaniz bugun denemek gittim calistim uc saat ben begendim isi onlarda beni begenmisler kadin dedi benden yana tamam ama yinede buyuk chefle konusmaliyim dedi bakalim yarin birgun haber gelir hayirlisi olsun ins hem benim icin hemde esim ve cocugum icin neyse hayirlisi o olsun ins

Yuvarlana yuvarlana geldim kısçeler..
Bu kadar yememi regle baglıyorum normalde bu kadar yemiyodum bayadırr..
Tümden menümü yazayım da kafama vurun
Sabah:
1 pogaca
1 meyva suyu

Öğle:
1 tabak mantı
2 bardak yeşilçay

Akşam
3 yk tavuk sote,
Kırmızı lahanalı- yogurtlu salata,
Göbekli-domatesli salata,
3 tane peynir tatlısı
3 litre su

kızlar ne zamandır yazılarınızı okuyorum arada bir sizlerden gaza gelerek diyete başlıyorum ama olmuyor. beni de aranıza alır mısınız? belki sizinle daha güçlü olurum

tatlım bence çok fazla abartmamışsın regl dolayısıyla doğal yani fazla canını sıkmana gerek yok bana göre ilk günü atlattığına göre yarın dengelersin

kızlar şu an 78 kiloyum.hedefim 65.ama o kadar iradesizim ki bir türlü olmuyor.ama size söz veriyorum yarından itibaren sıkı anlamda başlıyorum. tanrım hepimize yardım etsin

sudem kız gündüzleri görünmüyona ksamda ben gıremıyom bu saatte kalkıyon hep kuuuu bana gün bıttı sana yenı baslıyo
ayy canım yaaa..
evde olmanın avantajı...
gece oturup gündüz uyumak..
bide oruç olunca malum...
uyusam sahura kalkamıyom..

neyse hadı sende atlattın bugunü..
inşallah sahura uyanabilirsin....

suzanım böcüğüm napıyosun...
hadi ne içelim...
dondurmanın üstüne ne gider....

cok sagol canim

ben 10 gün sensiz napacam :84::84: gitme :84: kim benim morelim bozuk oldumu güldürecek:84:

suzanım böcüğüm napıyosun...
hadi ne içelim...
dondurmanın üstüne ne gider....

napim hayatim isden geldim cocugu havusa götürdüm iftara zor yetisdim
valla ben korkuyom :18: kahve icelim demeye sen sec busefer
ay sen dondurma mi yedin dukan amca dondurma yediriyormu ben sevmeye basladim su dukan i

suzancım...
1 lt suyumu bitirdim..
üstüne 1 su bardağı da kefir içtim..
içerkende kılavuz u andım...
kulakları çınlasın ondan öğrendim kefir eçmeyi..

canım dukanda başlarda tatlandırıcyla ve yagsız sütle kendı dondurmamı kendım yapıyodum da...
artık yeterınce zayıfladım dıye kaçamak yapıyom...sen bana bakma...ılk hedef 68 dı ya benım ....ben şımaırıkım bu aralar bı de sonunda regl oldum....

oh affiyet olsun canim

anemde hergün iciyo kefir i ama tadi tuhaf demi:26:
ekşi ayrana benzıyo..
korktuğum kadar kötü değil tadı...
sağlıklı diye içiyom valla...
zaten şu diyet sayesinde damakta tad mı kaldı be gülüm....
yağın tadını unuttuk nerdeyse...
eşim dışarda çorba içince bı tuhaf oluyo içinde yag varya.....haha....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…