ben bitirene kadar övdüm takımda bergamutluyu haha..sağol canım tavsiyelerin için
evet bende okudum bi kaç kere bergamutlu güzel oluyomuş heleki siyah çay tadında bi de kokulu ise tamamdır en kısa zamanda alıcam:79:
iyi geceler canım
yeni işin hayırlı olsun..
tuba benı mı takıp edıyon kızzzz???????????
valla bu sefer ii olmuş,en azından sen beğenmemişsinn,ucuz atlattık,daha yeni serüvenlere artık,iş aramayaa devaaaammgünaydın kızlarrr2 gündür iftardayız bnm kilolar aldı başını gitti..bu sefer tatile çıkmadan 70i görücem heralde birazdan bi iş görüşmesine gidicem..çok dua edin sonra çok üzülüyorum sizde bnm nazımı çekmek zorunda kalıyosunuz iş görüşmesine gidicem deyince topik korkmaya başlıcak şimdi yine işe giremezse ortalıqı ayaqa kaldıracak diye iyisimi dua edin işim olsun sizde rahat rahat muhabbetinizi edin çıtırlarım
deryammmmmmmmmmmm aşkitommmmmmmmmmmmm canımıniçiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii yeminle çok özledimhoşgeldin bitanem......tatilin süper geçmiş hele +1 kilo dahada süper..bnm hiç başaramayacaqım bişey....evide temizlemişsin...halılarda hafta sonuna geliyor...bayrama miss gibisin maşallah....canımmmmmmmm valla çok özlemişim...gelince laflarız canım iş görüşmesine gidicem şimdi..gerçi kimse beni işe almıyo ama neyyyyyyyyyyse
özledik valla,,ara sıra aklımıza gelmiyo değildin haa,çok andık seniiii çınladımı oralarda kız kulakların:92: günaydın kızlaaaaaaaaaaar :92:
bı haftacık tatılım bıttı ve ben geldımmm
ınş herkesın keyfı yerındedırben ıyıyım, son gun regl olup geldımmmm, cok terbıyelıdır boyle benımkısı bekler tatıl bıtısıne kadar, gelecegım gun gelıverır ama kociş fena hasta oldu, bogazları şişti, burnu fılan tıkalı zor nefes alıyo vallaaa :26:
genel olarak tatılımız guzeldı; bol bol gezdık, vucut olarak dınlenmeye fırsatımız olmadı ama kafalarımız dınlendı cok sukur
herkes nasıl bakalım, ne var ne yoközledınız mı benı anacımm, aklınıza geldım mı hıccc öpüyorum hepınızııııııı
aşağıki mesajımı bir okuyun
edebiyat özürlü biri olarak defalarca mesajımı okusamda anlayamadım
şimdi rüya kısmı var ya hani mesajda
ben size anlatayım siz cümle oluşturun
rüyamda kocam beni aldattı (benim mesajımda benmi aldatmış gibi duruyorrum geri dönüp dönüp okuyorum ama çözemedim kafammı durdu yaa
günaydın güzel topiğin güzel kadınları
kocasını rüyasında aldatmış olarak gören sinirli bir kadın olarak güne başlamış bulunmaktayım
neyse yaaaaaaa kendi kaybeder
ben hafta sonları nete giremediğim için ancak yazıyorum
bu cuma zayıflama zımbırtısı için 1 ay olmuş olacak o yüzden çok hırslıyım bu hafta içi elimden geleni yapıcam
şimdi bir bardak çay alıp yarım di,lim kepekli ekmeğimi biber salçasıyla yiyeyim sonrada geçmişe dalıcam
merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni geldim...kilom 76 boyum 1.68 yaşım 21 desteğinizi bekliyorum 60 kilo olmak istiyorum ......olucam...
hoşgeldiniz tazeleeerrrrkızlar ne zamandır yazılarınızı okuyorum arada bir sizlerden gaza gelerek diyete başlıyorum ama olmuyor. beni de aranıza alır mısınız? belki sizinle daha güçlü olurum
valla bende anlamadım gitti,her aynaya baktığımda hep bi eksilme görüyorum niyeyseee:44:nereye gidiyoo bunlaaarnapıyonda eriyo o kollar banada söylee çabukkbenimde ersinn benimdeee
geçmişi okuyamadım şölee bi göz attım
senacım ellerine sağlık liste için herşey gönlünce olsun inşallah en kısa zamanda iş bulursun yoksam seni durduramayacağız
triendy sanada geçmiş olsun diyeyim aman uyma sen terbiyesizle terbiyesiz olma maalesef her yerde var bu tiplerden uzak durmak en güzeli
gereği düşünüldü hoşgeldin canım nasıl geçti tatil resimlerin süper görünüyor kocaman bir maşallah sana
kdr nerdesin kız küsmüyüz hala küsme küsme ben seni seviyorum
givi döktürmüşsün yine kız çenen düşmüşbu arada resimlerine baktımda tam bir genç kız edasıyla vermişsin pozlarını görüntü süper sen en iyisi spor hocana bi gözlük al hem sen üzülmezsin hemde adamın sağlığı için en iyisi bu yoksa birkaç kere daha bunları söylerse yersin sen o adamı çiğ çiğ
mywish sen nasılsın canım topiğin genç çıtırları olarak devam zayıflamaya
güllaç charm sen nasılsın mönü idolümsün
leguim görünmüyor nerelerde işler yoğun sanırsam
kılavuzcumda tatilde kız inşllah gittiğin kiloda hatta daha düşük kiloda gelirsin son halin süperdi çıtır hemşire
anaaam bizim bide hamişimiz var dimi kız koca göbekli ayşe bahar dicem ama bu kiloyla pekte koca göbekli sayılamazsın ama yakında görcen sen koca göbekli diye çağıracağım seniayy dua ette bende koca göbekli olayım tbi içi yağ değil bebeiş olsun isteyen herkese nasip etsin rabbim kdr Allah bebişini versin seninde emiiiii
sudem sen nasılsın bakalım devam diyete devam
arcak canım benim veremiyom yapmıcam derken derken çıtır oldun gittin
shryvz sen nasılsın
ay daha kimler vardı unuttum bak kızlar kusura bakmyın emi aklımda kalanları yazdım en çıtır günler sizlerin olsun minicik minicik kalın emi bööööle dal gbi olun
beni uzun zamandır görmeyenler şoktalar çok zayıfladığımı söylüyorlar ehh kıyafetlerde belli ediyor ben galiba zayıfladımama daha çoook yolum var olsun sizler varken zaman nasıl geçiyor anlamıyorum valla 3,5 ay doldu bile ve ben artık 82 kilo değilim iyiki bu topikle tanışmışım iyiki varsınız kızlar
ii gecelr,yaw baktım burda herkez gitmiş,senide online gördüm dedim bu burda herhal,bi bakem bakalım dedim nerelerde sürtüyoama neydi o ev öylee bayıldııım yaaa
bende elma kromlu çayımı içiyodum birazdan sahur yapcammm
ben hala burdayım ya inanamıyorum bi kapatamadım,bişey arıyodum ne bulduumm sizlerlede paylaşıyımdaa gidiyim artık
http://www.kadinlarkulubu.com/ilgin...cek-yuzuk-4-parmaga-takilir.html#post20635420
Günaydın kısçeler..
Bugün azimle devam ediyorum rejimimeeee..
Dün serviste bi arkadaş ki erkek fazla ilgilenmez olaylarla
Dilek sen zayıfladın mı dediDedim sen bile farkettiysen gerçekten farkediliyor
Ne demek istedin falan dedi ama sonradan kıvırdım
Pazar akşamı bi komşu gelmişti. O da ne kadar değişmişsin falan dedi geçen gördüm benzettim sanırım Dilek' e dedim dedi..
Naptın bize de söyle dedi.. Aaa verdiğim belli oluyo mu yemedim dedim
Bugün makyajımı, saçımı başımı yaptım gayeettt iyi hissediyorum kendimi..
Rejimee devamm son 3 ayım kaldı..
3 ayda kaç kilo verilebilir ki kısçelerr? Hadi tahmin yürütelim bakalımm..
6- 10 - 12 ???
Beni azimlendirin daha da çookk nollurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Sizleriii çok seviyommmmmmmmmm
Siz olmasaydınız şu an 74 ü bile zor görürdüm.
Kaç aylardır 79-80 arasında gidip geliyodum 1 kilo vereyim hemen devam ediyordum..
Burası bana sürekli saglıklı beslenme alışkanlığı kazandırdı.
Her ne kaa arada bozsam daaa
Sevgilerrrr
Saygılarrrr
Öpüldünüzzzz
Dip not : Günümüz güzeeeell geçsinnnnnnnnnnn
slm kizlar naber nasilsin ben geldim herkes gitmis neyse hepinizi öpüyorum belki bu topikte gözdelerden degilim cunku bebisim yuzunden giremiyorum girsem bile okadar sayfa oluyoki okumaya zaman bulamiyorum kusuruma bakmayin hasta olanlara gecmis olsun yeni gelenlere hosgeldiniz diyorum ve sizi öpüyorum bye bye hayirli geceler iyi sahurlar
günaydın tatlım
benceeeeee 3 aydaaaaaa 10 kilo vermen en sağlıklşı olanı ve zaten yapabileceğine zerre kadar şüphem yok
saç makyaj yapılmış bugün hıı
her yeni şey insanı nasılda değiştiriyor
Birincimiz yaren38 arkadaşımızı kutlar başarılarının devamını dilerim0 | nick | başlangıç | qeçen hafta | bu hafta | qiden | toplamda giden | hedef |
1 | yaren38 | 78.2 | 62.9 | 61.9 | 900 | 16.300 | 60 |
2 | pinktomata | 78 | 71 | 70.2 | 800 | 7.800 | 60 |
3 | triendy21 | 79.8 | 63.3 | 62.5 | 800 | 17.300 | 62 |
4 | aysebahar | 90 | 59.7 | 58.9 | 800 | 31.100 | ??? |
5 | cansuyum | 79 | 76.7 | 76 | 700 | 3000 | 68 |
6 | mywish89 | 86 | 74.5 | 74 | 500 | 12000 | 65 |
7 | suaenvar | 79 | 72 | 71.5 | 500 | 6.500 | 65 |
8 | belenay | 82 | 72.4 | 72 | 400 | 10000 | 55 |
9 | sudem34 | 77.6 | 67.6 | 67.3 | 300 | 10.300 | 65 |
10 | lequim | 75 | 61.9 | 61.6 | 300 | 13.400 | 56 |
11 | _bilge_ | 74 | 58.2 | 57.9 | 300 | 16.100 | 55 |
12 | arcak81 | 74 | 65.8 | 65.5 | 300 | 8.500 | 70 |
13 | ilkmirmur | 83 | 77 | 77 | 0 | 6000 | 70 |
14 | ezgiilknur | 92 | 85.7 | 85.7 | 0 | 6.300 | 65 |
15 | erginsena | 90 | 64.3 | 64.6 | artı300 | 25.400 | 60 |
16 | sibel29 | 76.3 | 74.7 | 75 | artı300 | 1.300 | 55 |
17 | serpi | 82.5 | 66.2 | 66.7 | artı500 | 15.800 | 60 |
18 | barkinim | 71.3 | 63.4 | 64 | artı600 | 7.300 | 59 |
19 | kdr | 79 | 74 | 75 | artı1000 | 4000 | 65 |
Kilo eren bütün arkadaşlarımı kutlar başarılarının devamını dilerim
kilo veremeyen arkadaşlarımdan önümüzdeki hafta yüksek performans bekliyorum...
yarimm1 arkadaşımız bildirim yaparak haftaya listeye girmeye hak kazanmıştır...
İsmi kırmızı ile yazılan arkadaşlarımız 20 kilonun üstünde kilo verenlerdir tekrar tekrar kutlarım
İsmi mavi ile yazılan arkadaşlarımız 10 kilonun üstünde kilo verenlerdir tekrar tekrar kutlarım
ilkmirmur ve ezgiilknur arakdaşlarımız kilo veremedikleri için 100 mekik cezalılardır
erginsena sibel29 serpi barkinim ve kdr arkadaşlarımzı kilo veremedikleri gibi üstüne birde kilo aldıkları için 150 mekik cezalılardır
İzinli olan arkadaşlzrımız var ama not alamyı unutmuşum...:26::26::26:
Haftaya daha güzel bir listede buluşmak dileqiyle
kaptan SENAAAAAAAA
canım cok gecmıs olsunya baya sıkıntın var anlasılan Rabbım sıfasını versın tez zamanda dıkkat et kendıneselam millet ben geldim kardeşimde kaldım dün akşam iftara davetliydik ona kaldık yatıya
öğleen sonra geldim eve ancak yemekti iş güçtü bu saat oldu işte .midem çok fena yine bugün nerdeyse açım akşam üzeri valla nesfit yedim bişii yiyesim yoktu zaten sanki 1 haftadır açmışım gibi midem karman çorman olup kazınıyo sankii su içemiyorum vss mahvetti beni ilaçlar işe yarıyo aslında ve bunlar iyileştirdiğinin belirtisi ama ağrılar bazen dayanılmaz oluyo
herkese hayırlı iftarlar diyorum .ALLAH kabul etsin.ben ne yiyeceğim bilmiyorum ama bakıcam çaresine
canım olur mu oyle sey cok yazan cok gözde dıye bsıey yok herkes zamanına göre giriyor bende ısteyken gırebılıyorum ıste ama sen eskılerdensın canım ıs durumuna cok sevındım hayırlı olsun bırde su cocuk durumunu halledebılsen ona üzülüyorum canım yaakizlar size anlatmistim ya hatirlarsanizbugun denemek gittim calistim uc saat ben begendim isi onlarda beni begenmisler kadin dedi benden yana tamam ama yinede buyuk chefle konusmaliyim dedi bakalim yarin birgun haber gelir hayirlisi olsun ins hem benim icin hemde esim ve cocugum icin neyse hayirlisi o olsun ins
hosgeldın gel tabı ama sık gel kı fayda göresinkızlar ne zamandır yazılarınızı okuyorum arada bir sizlerden gaza gelerek diyete başlıyorum ama olmuyor. beni de aranıza alır mısınız? belki sizinle daha güçlü olurum
cok şükür uyandım bugun ama bu seferde uykusuzum oglan gec yattı bende sahurdan sonra hemen uyuyamadım ee sabahta kalk ıse gel öğlen yol gözüktü bana çöp poşeti üzerinde uyumayaayy canım yaaa..
evde olmanın avantajı...
gece oturup gündüz uyumak..
bide oruç olunca malum...
uyusam sahura kalkamıyom..
neyse hadı sende atlattın bugunü..
inşallah sahura uyanabilirsin....
yaa ne kadar az yıyonuz ben buraya yazsam nasıl kg verıyon dersınız ama zaten ınanmıyom ben gercekten verdıgıme yaa cunku görüntüde pek bı degsııklık yok sankı sudan gıdıyomus gıbı o da ramazanda sonra egrı gelcek dıye korkuyom acıkcası:18:iftar mönü:
3 tane kücük köfte
bol salata
2 dilim kepek ekmegi
1 tas hosaf
saol canımda ıste görüntü ortada yaglar duruyo anlamadımslm kızlarrrr unutmadan alıntıları yazam:
senacım oğluşuna geçmiş olsun bebemmm...
belenaycımmm canım teşekkürler iyiyim sen nasılsın tatlımmm...
qivicim hemen kendine bi tartı edin bence bööle olmaz güzelim az da gösterse çok da gösterse bu bizim tartımız ama....
ger-düüüşşş hoşgeldin anacımmmm...
kılavuzcummmm sen de hoşgeldin canım +1 kilo nedirkiii senin için....
arcakkk kız seni dövücem heee 65 olmuş hiç fazlalığı yok bi de kendini beğenmez anacım yaaaaa....fıstık gibisin işte.
unuttuklarım varsa affoluna ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?