70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sağol canım tavsiyelerin için
evet bende okudum bi kaç kere bergamutlu güzel oluyomuş heleki siyah çay tadında bi de kokulu ise tamamdır en kısa zamanda alıcam:79:
ben bitirene kadar övdüm takımda bergamutluyu haha..
şimdi o bitti sıra çileklide...

adaçayımı içiyorum şimdide...
ıyyy tadı çok kötü ya bitsede kurtulsam...

slm kizlar naber nasilsin ben geldim herkes gitmis neyse hepinizi öpüyorum belki bu topikte gözdelerden degilim cunku bebisim yuzunden giremiyorum girsem bile okadar sayfa oluyoki okumaya zaman bulamiyorum kusuruma bakmayin hasta olanlara gecmis olsun yeni gelenlere hosgeldiniz diyorum ve sizi öpüyorum bye bye hayirli geceler iyi sahurlar

iyi geceler canım
yeni işin hayırlı olsun..

tuba benı mı takıp edıyon kızzzz???????????

iyi geceler canım
yeni işin hayırlı olsun..

tuba benı mı takıp edıyon kızzzz???????????

ii gecelr,yaw baktım burda herkez gitmiş,senide online gördüm dedim bu burda herhal,bi bakem bakalım dedim nerelerde sürtüyoama neydi o ev öylee bayıldııım yaaa

bende elma kromlu çayımı içiyodum birazdan sahur yapcammm

Son düzenleme:
valla bu sefer ii olmuş,en azından sen beğenmemişsinn,ucuz atlattık,daha yeni serüvenlere artık,iş aramayaa devaaaamm
özledik valla,,ara sıra aklımıza gelmiyo değildin haa,çok andık seniiii çınladımı oralarda kız kulakların

ee yani bukadarda yazım hatası olmazbende ilk okuduğumda öyle zannettiydim ama,sonra kendisi kaybeder falan diyince dedim bukız yanlış yazmış yaaa diyeeneyse canım aman dikkat et o yazıyı kocan okumasın paralar vallihi haaa
merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni geldim...kilom 76 boyum 1.68 yaşım 21 desteğinizi bekliyorum 60 kilo olmak istiyorum ......olucam...

kızlar ne zamandır yazılarınızı okuyorum arada bir sizlerden gaza gelerek diyete başlıyorum ama olmuyor. beni de aranıza alır mısınız? belki sizinle daha güçlü olurum
hoşgeldiniz tazeleeerrrr
napıyonda eriyo o kollar banada söylee çabukk benimde ersinn benimdeee
valla bende anlamadım gitti,her aynaya baktığımda hep bi eksilme görüyorum niyeyseee:44:nereye gidiyoo bunlaaarazcık göbekten daha azcık göbekteenn dahhaaa duyurulur azcık göbekten dahaa gidin kollarımı rahat bırakınnn yaafff,,

ah ah ne günlerdi eski günler ,,ne acar kollarım vardı,,erkek kardeşim biyandan,kayınım biyandan acarlaşmışın dediği gün başladı benim hikayeeemm,oh yaaa şimdi kimse laf edemiycukk,,

sağol canım yaa,valla takmıyorum hiç konuşmuyorumda,hırsından patlasın dursuunn,bugün gıcıklığıma annemin evine gece 11.30da gittim,saat 2.30dada eve geldiimm,duydu sanırsam geliş sesimi,,eşimede ispiyonlasın artıkııınnnda bizde kavga edekanam çok korktuum:83:

Son düzenleme:
ben gidiyorum kızlaar uyku biyerlerimden akıyooo,mahfolmuş bir haldeyim şimdi,nekadar uyusamda bi faydaa etmeezzzben gitmişim pc'yi kim kapatacaaakkoyy dostlarım oooooyyyhadi kaçtıım ben inanın öyle zor yazıyorumkii,kafam orasından ayrılcak gibi hissediyorum,inş.qivinin gibi cevapla demeden uyuyakalmammm:95::95:hadii ii sabahlaaarr sizeeeeeeeee

ben o evi bi 9 aydır beğeniyorum zaten.........

Günaydın kısçeler..
Bugün azimle devam ediyorum rejimimeeee..
Dün serviste bi arkadaş ki erkek fazla ilgilenmez olaylarla
Dilek sen zayıfladın mı dedi Dedim sen bile farkettiysen gerçekten farkediliyor
Ne demek istedin falan dedi ama sonradan kıvırdım

Pazar akşamı bi komşu gelmişti. O da ne kadar değişmişsin falan dedi geçen gördüm benzettim sanırım Dilek' e dedim dedi..
Naptın bize de söyle dedi.. Aaa verdiğim belli oluyo mu yemedim dedim

Bugün makyajımı, saçımı başımı yaptım gayeettt iyi hissediyorum kendimi..
Rejimee devamm son 3 ayım kaldı..
3 ayda kaç kilo verilebilir ki kısçelerr? Hadi tahmin yürütelim bakalımm..
6- 10 - 12 ???
Beni azimlendirin daha da çookk nollurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Sizleriii çok seviyommmmmmmmmm
Siz olmasaydınız şu an 74 ü bile zor görürdüm.
Kaç aylardır 79-80 arasında gidip geliyodum 1 kilo vereyim hemen devam ediyordum..
Burası bana sürekli saglıklı beslenme alışkanlığı kazandırdı.
Her ne kaa arada bozsam daaa
Sevgilerrrr
Saygılarrrr
Öpüldünüzzzz

Dip not : Günümüz güzeeeell geçsinnnnnnnnnnn

günaydın tatlım

benceeeeee 3 aydaaaaaa 10 kilo vermen en sağlıklşı olanı ve zaten yapabileceğine zerre kadar şüphem yok

saç makyaj yapılmış bugün hıı

her yeni şey insanı nasılda değiştiriyor

güzel topiğin güzel kadınlarıııııııııııııı güünayydııııııııııın

bu hafta çok hırslı olduğumu yazmıştım dün sizlere okuyan var mı hee hee

neyse bu cuma o yağlı ölçümmüdür nedir o var yaa hıh ondan yapılcak 1 ay oluyo çünkü :18:

ilk çıktığımda 38 kilo yağ çıktıydı

bakalım ne çıkcak yağmı sumu yoksa civciv miiiiiiiiiiiii

neyse dünkü mÖÖnüm

sabah yarım dilim kepek ekmeği + biber salçası (böyle yanyana yazınca daha az yemiş gibi oluyo söyliimm )

öğlen 2 kaşık kabak musakka + 2 kaşık pilav + 1 armut

ara ada çayı az kreker + 2 tane kremalı bisküvi

akşam 4 kaşık pilav + 2 kaşık yoğurt

yatarken 1 tane bisküvi

dün eve gittikten sonra koıcişe dedimki ''sen benim kotumdaki bollukları gördünmüüüüüüüüü

hayır giy gel bakalım dedi bende hemen giydim geldim yanına

evet baya fark var ama ben zaten görüyorum zayıfladığını dedi.bence biraz abartıyor daha 4 kilo verdim anacak. neyine fark ettiyse neyse gönlümü aldı heral

hadi kızlar bu kadar çene yeter geçmiş okuyaağğğcağğıımmm

ben de aynı senin gibi iş hayatı ve ardından bebek bakımı annelik buraya girmemi baya zorlaştırıyor ama elimden geleni yapıyorum.gözde olmak veya olmamak BU SORUN DEĞEL

Ellerine sağlık canım...
Harika olmuş listen...
Aradım taradım tek tek yarım saattir dolaştım sayfa aralarında
Ve buldum...

Günaydın kızlar...
Gelelim bana...

Ben cuma akşam doktora gittim..
Doktorum her zamanki gibi önce eşimi sordu...
Arabada dedim.. Çocuklar durmadı... Gülümsedi..
Alışmışım ya beraber gelmenize dedi...

Nasılsınz dedi..Şikayetlerimi sordu yok dedim...
Kiloma baktı.. 58.9 kg çıktım... Zayıflamışsın kusuyor musun dedi...
Hayır dedim... Bebeğe baktıktan sonra kilo almış bebek dedi..
Demek kiloyla bebeğin alakası yok dedi..

Tansiyonuma baktı.. 90/60 gayet iyiydi yani...
Bebeğin beynine baktık.. Gayet güzeldi..
Kalbine midesine göbek kordonununa baktı...

Çikolata yememiştim ama gayet hareketliydi..
El salladı birkaç kez...
Yüz yüze geldik.. Aynı babası dedim.. Doktorum evet dedi.
Size hiç benzemiyor bu.. Gülüştük..

Eli ayakları her yerini gördüm...
Zıpır zıpırdı kuzum...
2 li test için ense kalınlığını ölçtü...
0.7 çıktı... Kan verdim... Haftaya çıkacak sonuçlar...
İnşallah güzel çıkar...
Bunu down sendromu için ölçtüklerini söyledi..
Gerçi siz usta oldunuz ama dedi..
Gülüştük yine...

Cinsiyet konusunda henüz erken dedi doktorum..
4 hafta sonra netleşir...
Ben tahminimi dedim yine..
Sen ultrason gibisin zaten dedi..
Bundan öncekileri hep bildin bakmasak da olur dedi..
Gülüştük yine...
%51 benim tahminim... %49 diğeri dedi...
Bende hayırlısı olsun dedim...

Kan hapı demir hapı ve çatlak kremi yazdı...

Sütünü meyveni sebzeni yiyor musun dedi? Evet dedim..
Zararlı yararlı herşeyi...Somali deki çocuklar gibi dedim..
Sonra biraz Somali ve şehit haberleri üzerinde konuştuk..
16:30 da girmiştim
Çıktığımda saat 18:10 du...
Eşim arabada bekliyordu beni o da yorulmuş haliyle...

Bebek gayet sağlıklıydı...
Kilo almış.. Boy atmış...
Eylül 15 gibi giderim bir daha...
Muhtemelen de cinsiyetini öğrenmiş olurum inşallah...
Hayırlısı olsun...
Umarım sizler de iyisinizdir...

günaaaaaydın bağyanlaaarr

dün akşam eniştem yemek düzenlemiş beni de davet etmişti onun için apar topar çıktım.. tabii sağ olsun kendisi cimrinin önde gideni olduğu için dün çok az ve hafif yemiş oldum bugün kendimi hafif hissediyorum hepimize cimri enişteler falan nasip olsun

canım cok gecmıs olsunya baya sıkıntın var anlasılan Rabbım sıfasını versın tez zamanda dıkkat et kendıne
canım olur mu oyle sey cok yazan cok gözde dıye bsıey yok herkes zamanına göre giriyor bende ısteyken gırebılıyorum ıste ama sen eskılerdensın canım ıs durumuna cok sevındım hayırlı olsun bırde su cocuk durumunu halledebılsen ona üzülüyorum canım yaa
kızlar ne zamandır yazılarınızı okuyorum arada bir sizlerden gaza gelerek diyete başlıyorum ama olmuyor. beni de aranıza alır mısınız? belki sizinle daha güçlü olurum
hosgeldın gel tabı ama sık gel kı fayda göresin
ayy canım yaaa..
evde olmanın avantajı...
gece oturup gündüz uyumak..
bide oruç olunca malum...
uyusam sahura kalkamıyom..

neyse hadı sende atlattın bugunü..
inşallah sahura uyanabilirsin....
cok şükür uyandım bugun ama bu seferde uykusuzum oglan gec yattı bende sahurdan sonra hemen uyuyamadım ee sabahta kalk ıse gel öğlen yol gözüktü bana çöp poşeti üzerinde uyumaya
iftar mönü:
3 tane kücük köfte
bol salata
2 dilim kepek ekmegi
1 tas hosaf
yaa ne kadar az yıyonuz ben buraya yazsam nasıl kg verıyon dersınız ama zaten ınanmıyom ben gercekten verdıgıme yaa cunku görüntüde pek bı degsııklık yok sankı sudan gıdıyomus gıbı o da ramazanda sonra egrı gelcek dıye korkuyom acıkcası:18:
saol canımda ıste görüntü ortada yaglar duruyo anlamadım arrtık kg vermekte benı tatmın etmıycek dualrımda ıstedıgım görünüye kavusayım dıye soyluyom artık valla saglıkla tabı
herkese günaydınnnn
dün aksam ıs cıkısı oglus uyanmadıgı ıcın gene ablamlara gıttık ıftarayanı pıde pızzamı yapıp yıyemeıdm bugun yapcam ınsallah ama bı suru cıss yedım yaa

:92: herkese günaydın :92:

gecmısı okuyup geldım; dün aksam acaıp basım agrımaya basladı hala da gıtmedı, uzun zmndır boyle başım agrımamıstı..
kocişte daha kotu oldu, dun cok ısrar etım daha kotu olmadan doktora gıt dıye, ben yarına ıyılesırım deyıp durdu ama bu sabah bı kalktı ki sesı bıle cıkmıyo, yutkunamıyo acıdan.....

dun aksam evde yemek yoktu, tatıl dönüşü olduğundan, eve gıdınce uzerımı deıstırıp dırek mutfaga gırdım, yemek yaptım, sonra yeme faslı fılan.. saat 9-9,30 arasıydı, eşm ben daha fazla dayanamıycam deıp yattı... ben tv karsısında oyalanıyodum ama basımın agrısı hala gıtmemıstı, dedım ben debarı yatayım erkenden, saat 10 gıbı yattım, sabaha kadar bı suru rüya gorup durdum... sabah kalktık kocişin sesi cıkmıyo, benım basım hala agrıyo sankı uyumamış gıbıyım....

hıc keyfım yok valaa.. bı bu defa pat dıye regl oldum, oncesıdne regl psıkolojısıne gırmedım hıc, aniden geldi.. ama bu defa da rel iken gergın olmaya basladım, dün de bı gergındım zaten, bugunde bı tuafım, nıye boyle oldum ben yaaa......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…