slm kızlarrrr unutmadan alıntıları yazam:
senacım oğluşuna geçmiş olsun bebemmm...
belenaycımmm canım teşekkürler iyiyim sen nasılsın tatlımmm...
qivicim hemen kendine bi tartı edin bence bööle olmaz güzelim az da gösterse çok da gösterse bu bizim tartımız ama....
ger-düüüşşş hoşgeldin anacımmmm...
kılavuzcummmm sen de hoşgeldin canım +1 kilo nedirkiii senin için....
arcakkk kız seni dövücem heee 65 olmuş hiç fazlalığı yok bi de kendini beğenmez anacım yaaaaa....fıstık gibisin işte.
unuttuklarım varsa affoluna ...
valla bu sefer ii olmuş,en azından sen beğenmemişsinn,ucuz atlattık,daha yeni serüvenlere artık,iş aramayaa devaaaamm
özledik valla,,ara sıra aklımıza gelmiyo değildin haa,çok andık seniiii çınladımı oralarda kız kulakların
ee yani bukadarda yazım hatası olmaz bende ilk okuduğumda öyle zannettiydim ama,sonra kendisi kaybeder falan diyince dedim bukız yanlış yazmış yaaa diyee neyse canım aman dikkat et o yazıyı kocan okumasın paralar vallihi haaa
hoşgeldiniz tazeleeerrrr
valla bende anlamadım gitti,her aynaya baktığımda hep bi eksilme görüyorum niyeyseee:44:nereye gidiyoo bunlaaarazcık göbekten daha azcık göbekteenn dahhaaa duyurulur azcık göbekten dahaa gidin kollarımı rahat bırakınnn yaafff,,
ah ah ne günlerdi eski günler ,,ne acar kollarım vardı,,erkek kardeşim biyandan,kayınım biyandan acarlaşmışın dediği gün başladı benim hikayeeemm,oh yaaa şimdi kimse laf edemiycukk,,
sağol canım yaa,valla takmıyorum hiç konuşmuyorumda,hırsından patlasın dursuunn,bugün gıcıklığıma annemin evine gece 11.30da gittim,saat 2.30dada eve geldiimm,duydu sanırsam geliş sesimi,,eşimede ispiyonlasın artıkııınnnda bizde kavga edekanam çok korktuum:83:
Günaydın kızlar...
Gelelim bana...
Ben cuma akşam doktora gittim..
Doktorum her zamanki gibi önce eşimi sordu...
Arabada dedim.. Çocuklar durmadı... Gülümsedi..
Alışmışım ya beraber gelmenize dedi...
Nasılsınz dedi..Şikayetlerimi sordu yok dedim...
Kiloma baktı.. 58.9 kg çıktım... Zayıflamışsın kusuyor musun dedi...
Hayır dedim... Bebeğe baktıktan sonra kilo almış bebek dedi..
Demek kiloyla bebeğin alakası yok dedi..
Tansiyonuma baktı.. 90/60 gayet iyiydi yani...
Bebeğin beynine baktık.. Gayet güzeldi..
Kalbine midesine göbek kordonununa baktı...
Çikolata yememiştim ama gayet hareketliydi..
El salladı birkaç kez...
Yüz yüze geldik.. Aynı babası dedim.. Doktorum evet dedi.
Size hiç benzemiyor bu.. Gülüştük..
Eli ayakları her yerini gördüm...
Zıpır zıpırdı kuzum...
2 li test için ense kalınlığını ölçtü...
0.7 çıktı... Kan verdim... Haftaya çıkacak sonuçlar...
İnşallah güzel çıkar...
Bunu down sendromu için ölçtüklerini söyledi..
Gerçi siz usta oldunuz ama dedi..
Gülüştük yine...
Cinsiyet konusunda henüz erken dedi doktorum..
4 hafta sonra netleşir...
Ben tahminimi dedim yine..
Sen ultrason gibisin zaten dedi..
Bundan öncekileri hep bildin bakmasak da olur dedi..
Gülüştük yine...
%51 benim tahminim... %49 diğeri dedi...
Bende hayırlısı olsun dedim...
Kan hapı demir hapı ve çatlak kremi yazdı...
Sütünü meyveni sebzeni yiyor musun dedi? Evet dedim..
Zararlı yararlı herşeyi...Somali deki çocuklar gibi dedim..
Sonra biraz Somali ve şehit haberleri üzerinde konuştuk..
16:30 da girmiştim
Çıktığımda saat 18:10 du...
Eşim arabada bekliyordu beni o da yorulmuş haliyle...
Bebek gayet sağlıklıydı...
Kilo almış.. Boy atmış...
Eylül 15 gibi giderim bir daha...
Muhtemelen de cinsiyetini öğrenmiş olurum inşallah...
Hayırlısı olsun...
Umarım sizler de iyisinizdir...
mönün güzel canım mantıyı öğlen yemen iyi olmuş akşamda güzel ama peynir tatlısını yemeseydin yada 1 tane neyine yetmedi kızYuvarlana yuvarlana geldim kısçeler..
Bu kadar yememi regle baglıyorum normalde bu kadar yemiyodum bayadırr..
Tümden menümü yazayım da kafama vurun
Sabah:
1 pogaca
1 meyva suyu
Öğle:
1 tabak mantı
2 bardak yeşilçay
Akşam
3 yk tavuk sote,
Kırmızı lahanalı- yogurtlu salata,
Göbekli-domatesli salata,
3 tane peynir tatlısı
3 litre su
hoşgeldin tam yerindesinkızlar ne zamandır yazılarınızı okuyorum arada bir sizlerden gaza gelerek diyete başlıyorum ama olmuyor. beni de aranıza alır mısınız? belki sizinle daha güçlü olurum
mönün güzel olmuş canım ekmek yerine çorba içseydin dahada güzel olurdu gibi geldi banaiftar mönü:
3 tane kücük köfte
bol salata
2 dilim kepek ekmegi
1 tas hosaf
araya az bişey yemekte sıkıştırsaydın güzel olurdu mesela bir kaseçorba 2 kaşık yemek gibi:18:aaaa herkes nerede:82::82::82::82:
gece kuşları erken mi uyudu yoksa daha gecelere akmadılar mı
neyse menümü yazayım
2 kase şehriyeli tavuk çorba
2 bardak ayran(activa dan mayaladığım yoğurttan)
1 saat sonra
1 kase sütlaç
çay
teravih ve 20 dk koşu bandı(20 dk çok az ama ramazn olunca halsiz kalıyorum)
1 bardak fanta-yaktığım 100 kalorinin 50 sini geri aldım:84::84::84:
kızlar ya ben daha hızlı vermek istiyorum ip ucunuz varmı
Selamlarr...
Bugunkü menümü yazim;
Sahur: 10 tane minik yaprak sarma, küç. salkım üzüm..
-
İftar: 1 kepçe çorba, 1 fırın levrek, küç. dil. pide.
göbek salata, patates salata. 1 bard. kola..
sonra; 1 kupa limonlu yeşilçay.
3-4 top dondurma, 3 tane burçak bisk.
10 hurma, biraz üzüm..
sağol canım yaa,valla takmıyorum hiç konuşmuyorumda,hırsından patlasın dursuunn,bugün gıcıklığıma annemin evine gece 11.30da gittim,saat 2.30dada eve geldiimm,duydu sanırsam geliş sesimi,,eşimede ispiyonlasın artıkııınnnda bizde kavga edekanam çok korktuum:83:
aferin sana devam devamGünaydın kısçeler..
Bugün azimle devam ediyorum rejimimeeee..
Dün serviste bi arkadaş ki erkek fazla ilgilenmez olaylarla
Dilek sen zayıfladın mı dediDedim sen bile farkettiysen gerçekten farkediliyor
Ne demek istedin falan dedi ama sonradan kıvırdım
Pazar akşamı bi komşu gelmişti. O da ne kadar değişmişsin falan dedi geçen gördüm benzettim sanırım Dilek' e dedim dedi..
Naptın bize de söyle dedi.. Aaa verdiğim belli oluyo mu yemedim dedim
Bugün makyajımı, saçımı başımı yaptım gayeettt iyi hissediyorum kendimi..
Rejimee devamm son 3 ayım kaldı..
3 ayda kaç kilo verilebilir ki kısçelerr? Hadi tahmin yürütelim bakalımm..
6- 10 - 12 ???
Beni azimlendirin daha da çookk nollurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Sizleriii çok seviyommmmmmmmmm
Siz olmasaydınız şu an 74 ü bile zor görürdüm.
Kaç aylardır 79-80 arasında gidip geliyodum 1 kilo vereyim hemen devam ediyordum..
Burası bana sürekli saglıklı beslenme alışkanlığı kazandırdı.
Her ne kaa arada bozsam daaa
Sevgilerrrr
Saygılarrrr
Öpüldünüzzzz
Dip not : Günümüz güzeeeell geçsinnnnnnnnnnn
oy ben onu yaradana kurban olurum elleri ayaklarıda varmış rabbimin mucizesi ya ayşacim rabbim hayırla ve sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallahGünaydın kızlar...
Gelelim bana...
Ben cuma akşam doktora gittim..
Doktorum her zamanki gibi önce eşimi sordu...
Arabada dedim.. Çocuklar durmadı... Gülümsedi..
Alışmışım ya beraber gelmenize dedi...
Nasılsınz dedi..Şikayetlerimi sordu yok dedim...
Kiloma baktı.. 58.9 kg çıktım... Zayıflamışsın kusuyor musun dedi...
Hayır dedim... Bebeğe baktıktan sonra kilo almış bebek dedi..
Demek kiloyla bebeğin alakası yok dedi..
Tansiyonuma baktı.. 90/60 gayet iyiydi yani...
Bebeğin beynine baktık.. Gayet güzeldi..
Kalbine midesine göbek kordonununa baktı...
Çikolata yememiştim ama gayet hareketliydi..
El salladı birkaç kez...
Yüz yüze geldik.. Aynı babası dedim.. Doktorum evet dedi.
Size hiç benzemiyor bu.. Gülüştük..
Eli ayakları her yerini gördüm...
Zıpır zıpırdı kuzum...
2 li test için ense kalınlığını ölçtü...
0.7 çıktı... Kan verdim... Haftaya çıkacak sonuçlar...
İnşallah güzel çıkar...
Bunu down sendromu için ölçtüklerini söyledi..
Gerçi siz usta oldunuz ama dedi..
Gülüştük yine...
Cinsiyet konusunda henüz erken dedi doktorum..
4 hafta sonra netleşir...
Ben tahminimi dedim yine..
Sen ultrason gibisin zaten dedi..
Bundan öncekileri hep bildin bakmasak da olur dedi..
Gülüştük yine...
%51 benim tahminim... %49 diğeri dedi...
Bende hayırlısı olsun dedim...
Kan hapı demir hapı ve çatlak kremi yazdı...
Sütünü meyveni sebzeni yiyor musun dedi? Evet dedim..
Zararlı yararlı herşeyi...Somali deki çocuklar gibi dedim..
Sonra biraz Somali ve şehit haberleri üzerinde konuştuk..
16:30 da girmiştim
Çıktığımda saat 18:10 du...
Eşim arabada bekliyordu beni o da yorulmuş haliyle...
Bebek gayet sağlıklıydı...
Kilo almış.. Boy atmış...
Eylül 15 gibi giderim bir daha...
Muhtemelen de cinsiyetini öğrenmiş olurum inşallah...
Hayırlısı olsun...
Umarım sizler de iyisinizdir...
günaaaaaydın bağyanlaaarr
dün akşam eniştem yemek düzenlemiş beni de davet etmişti onun için apar topar çıktım.. tabii sağ olsun kendisi cimrinin önde gideni olduğu için dün çok az ve hafif yemiş oldumbugün kendimi hafif hissediyorum hepimize cimri enişteler falan nasip olsun
günaydın çıtırlar nasılsınız güzel bir gün diliyorum mönüyü yazim ben boooool kaçamak yaptım dün
iftar:
bir kase çorba,iki kaşık bamya,4 kaşık pilavuzun zamandır yememiştim mazeret değil tabi,3 bardak cacık,2 bardak limonata şekersiz,iki top dondurma 2litre su
sahur:
az pide domates salatalık peynir biber bir top dondurma 1 litre su
şahsı fıkrım bunların cokta gereklı olduguna ınanmıyorum canım, gereksız pahalı oluyolar :26:
ben taçtan masa ortusu aldım krem rengı de var beyazı da, fıyatı 14 tl cıvarı adntel gıbı duruyo ve kesınlıkle leke tutmuyo, yıkayıp yıkayıp onları kullanıyorum mısafırlere, pecete oalrakta cok şık desenlı peceteler var, onalrı kullanıyorum, cok guzel pecetelıkler var yıne, onları kagıt pecetelerle de kullanabılırsınkumaş peceteler kullanıssız oluyolar, fazlamısafırlık gıbı geldı bana, herseyın tam olur ekonomıne gore ıstersen yıne alırsın ama ceyıze bunlardan baslama boswer misafır yemek takımı, gunluk yemek takımı, kahvaltı takımı, tencere, tava, caydanlık, tavalar vs vs daha onemlı, bornoz takımları, havlular, nevresım takımları, pike takımı, ütü, süpürge vs vs bunlar olsun bence oncelıklerın
canım cok sık ta benım yok bunlardan valla cok cok onemlı ve aılende bu traz aksesuarlar kullanan kısıler olacaksa mısafırlerın alabılırsın tabıkı
ay benım kullandıgım masa örtulerını aradım ama tacın sıtesınde de yokk :26:
canım ben olmadı benımkılerın bı fotosunu cekerım sana eklerım buraya bı bakarsın, ama bu tarz seylerı ıkıncı plana at bence, ekonomını daha oncelıklı seylerde kullan ama dersen ki bız boyle seylerı sevıyoruz, ben pek bakmadıgım ıcın fıyatları konusunda fazla bılgı sahıbı değılım bu takımların :26: 130 cıvarı oynuyo normalde, şimdi benımkılerı araken taç ta gordum onunkılerde aynı fıyatlardaydı
begendıklerın kıbarlar, alıp almamak ıse senın oncelıklerıne ya da kullanıp kullanmayacagına baglı
tatlım bende dantelliyi çok beğendim ama fiyatı çok fazla ya
bende sana katiliyorum canim yani gereksiz seyler ama diyorsan benim cevremde herkes kullaniyo ozaman al derim yoksa daha da önemli seyler var yani
ya bısı sorcam; ben de mı boyle yoksa herkeste mi ama ben kk ya gıremıyorum
diğer sitelerı acıyo ama kk yı acarken baglantı yokmu gıbı pıt pıt gidıooooooo
gelıyorum bı msj yazcam, bısı okuycam gıdıverıo hemencık, sımdı bı saattır ugrasıyorum anca gırebıldım ınş msjı gonderemeden yıne çıkıvermem
kızlar ne zamandır yazılarınızı okuyorum arada bir sizlerden gaza gelerek diyete başlıyorum ama olmuyor. beni de aranıza alır mısınız? belki sizinle daha güçlü olurum
hastasıyım mönülerinin güzel oluyor araya kaçamaklarıda serpiştiriyorsun ya tatlı tatlı ne diyeyim
günaydın kilo sorunu olmayan arkadaşlarım
bugün müthiş başım ağrıyo.Akşam kocişle biraz tartıştık ve küs yattık.Sanırım ondan.Menümü yazayım
1 kase çorba
2 kaşık patetes
yarım karnı yarık
yarım tavuklu pilav
ve üzülerek 1 bardak kola (ya şu meletten bi kendimi alamıyorum)
sahura kalkamadım. sanırım oruç tutmuyacam. başım çok ağrımasa tuttardım.kaç kere böyle tuttum
canım kolyı çok seviyorsan biraz azat ama tamamen çıkartma o zaman ve her canın istediğinde içmesen de arada sırada çok canın çekerse içeceğine söz ver kendine.. ve içerken de bence zero olanını belki de light olanını tercih et.. ben her gece party boy cip yanında 1lt kola şişesini kafama dikerdimkendime şaşıyorum artık ayda yılda bir tüketiyorum sen de yapabilirsin :114:
ben gidiyorum kızlaar uyku biyerlerimden akıyooo,mahfolmuş bir haldeyim şimdi,nekadar uyusamda bi faydaa etmeezzz ben gitmişim pc'yi kim kapatacaaakk oyy dostlarım oooooyyy hadi kaçtıım ben inanın öyle zor yazıyorumkii,kafam orasından ayrılcak gibi hissediyorum,inş.qivinin gibi cevapla demeden uyuyakalmammm:95::95:hadii ii sabahlaaarr sizeeeeeeeee
akşam niyetim yoktu zaten de önüme koydular dayanamadım....
kızlar fikirinizi paylaştığınız için çok teşekkür ederimben de şu yaşıma kadar çeyize karşı çıkmış, bir şey yapılmasına izin vermemiş hatun olarak aklıma gelmemişti.. hep zamanı gelince gerekli olanı alırım diyip geçiştiriyordum ama zamanı geldi sanki bunlar ama nette dolanırken görünce aaa bi de bunlar var di mi :96: oldum aklıma hemen siz geldiniz ben önce temel ihtiyaçları bi alayım.. gerdüş o dediğin örtüleri biliyorum sanırım.. adı dertsiz onların leke tutmadığı için çok kullanışlılar.. böyle peçete meçete servis falan ananem kullanır asortik hatun gerisi genelde şık örtü ya da dertsiz falan serer.. misafirleri düşünüyorum ailesi ailem olur bi de onun benim iş arkadaşlarım olur gelecek onlanlar herhalde zaten başka kim kaldı ki haa bellki konu komşu.. ya insan neleri düşüyor di mi :44: ben aslında sade spor bir masam olursa örtü de düşünmüyordum ama ne bileyim bilemiyorum aaaaaayy hiç para derdin olmayacak herşeyi böyle parça parça on gün düşünmeyeceksin gideceksin herşeyini bir seferde çat çat alacasın ohh neyse hem internetten almayım böle şeyleri di mi kocca kapalı çarşılar var :112:
qivican dn aksam resmını cekıcektım ortunun ama saat 10 da uyudum, hıc keyfım yoktu ki hala yok.. benım dedıgım dertsız ama oyle mutfak masasında kullanabılecek dertsızlerden deıl, dantel gibi ama kremı daha guzel, daha zarıf duruyoo..beyazını o kdr cok begenmıyorum ama krem kırlı oldugunda fılan işe yaıyo o da yedekte dursun dıye gıdıp aldım onuda, ve hatta bı reısm buldum sımdı bılgısayarda, mısafır gelmeden cekmıstım buraya atmısım dur eklıyımama bu beyazı ve bunun desenını sevmıyorum pek .. dıerını de eklerım ınş sonra bu arada nıyetlı arkadaslardan ozur dılıyorum uzeırnde bırazcık yıyecek bısıler var ama napıyımm .. Eki Görüntüle 245846
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?