70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

teşekkür edrim tatlımmmmmmmm

he valla ucuz atlatıkk

canım maşallahhh bebişimize...inşallah sonuçlarda güzel çıkar...

kızlar dün sahura kalkmaadn tutmustum ya oruc gün içindede tuvalete cıkmıstım ablama gıdınce tartıldım ve ne göreyim 64.4ıcımde bsıey kalmamıs ondan heralde yoksa persembeye goremem bu rakamı bılıyom ama ıns 64 ü görürüm genede bı sekılde

aysebahar canım herseyın yolunda olmasına cok sevındım cok gzuel bı duygu yaa kıpır kıpır demek maşallah ona

mönün güzel canım mantıyı öğlen yemen iyi olmuş akşamda güzel ama peynir tatlısını yemeseydin yada 1 tane neyine yetmedi kızama abarttığın kadar kaçamak yok bu kadrtına şükür dicez yola devam

kızlar ne zamandır yazılarınızı okuyorum arada bir sizlerden gaza gelerek diyete başlıyorum ama olmuyor. beni de aranıza alır mısınız? belki sizinle daha güçlü olurum
hoşgeldin tam yerindesin

iftar mönü:
3 tane kücük köfte
bol salata
2 dilim kepek ekmegi
1 tas hosaf
mönün güzel olmuş canım ekmek yerine çorba içseydin dahada güzel olurdu gibi geldi bana

araya az bişey yemekte sıkıştırsaydın güzel olurdu mesela bir kaseçorba 2 kaşık yemek gibi:18:

kızlar ya ben daha hızlı vermek istiyorum ip ucunuz varmı
hızlı verirsen hızlı alırsın sen dengeli beslen sporunu yap kilolar elbet gidecek

hastasıyım mönülerinin güzel oluyor araya kaçamaklarıda serpiştiriyorsun ya tatlı tatlı ne diyeyim

gezenti seni sen gezx gez gece yarılarına kadar kadıncağız haklı şikayet etsin de gör hıııımmmmkız akşam kocan gelince yalancıktan bağır yapma falan de gönlü olsun kadıncağızın
aferin sana devam devam

oy ben onu yaradana kurban olurum elleri ayaklarıda varmış rabbimin mucizesi ya ayşacim rabbim hayırla ve sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah

yok yinede cimri enişte istemezdim iftara çağırıyorsa o gün kaçamağı hakketiğimi düşünür daha güzel şeyler yemek isterdim cimri enişte nolcak

günaydın çıtırlar nasılsınız güzel bir gün diliyorum mönüyü yazim ben boooool kaçamak yaptım dün
iftar:
bir kase çorba,iki kaşık bamya,4 kaşık pilavuzun zamandır yememiştim mazeret değil tabi,3 bardak cacık,2 bardak limonata şekersiz,iki top dondurma 2litre su

sahur:
az pide domates salatalık peynir biber bir top dondurma 1 litre su

Yapı marketi reklamı vardı ya çocuk gene mi bamya diyorduuu.
Belenayyy gene mi bamyaaaaaa
Amaann yediğin pilav olsuunn boşverrrrr

ya bısı sorcam; ben de mı boyle yoksa herkeste mi ama ben kk ya gıremıyorum

diğer sitelerı acıyo ama kk yı acarken baglantı yokmu gıbı pıt pıt gidıooooooo

gelıyorum bı msj yazcam, bısı okuycam gıdıverıo hemencık, sımdı bı saattır ugrasıyorum anca gırebıldım ınş msjı gonderemeden yıne çıkıvermem

canım cok sık ta benım yok bunlardan valla cok cok onemlı ve aılende bu traz aksesuarlar kullanan kısıler olacaksa mısafırlerın alabılırsın tabıkı

tatlım bende dantelliyi çok beğendim ama fiyatı çok fazla ya

bende sana katiliyorum canim yani gereksiz seyler ama diyorsan benim cevremde herkes kullaniyo ozaman al derim yoksa daha da önemli seyler var yani

kızlar fikirinizi paylaştığınız için çok teşekkür ederim ben de şu yaşıma kadar çeyize karşı çıkmış, bir şey yapılmasına izin vermemiş hatun olarak aklıma gelmemişti.. hep zamanı gelince gerekli olanı alırım diyip geçiştiriyordum ama zamanı geldi sanki bunlar ama nette dolanırken görünce aaa bi de bunlar var di mi :96: oldum aklıma hemen siz geldiniz ben önce temel ihtiyaçları bi alayım.. gerdüş o dediğin örtüleri biliyorum sanırım.. adı dertsiz onların leke tutmadığı için çok kullanışlılar.. böyle peçete meçete servis falan ananem kullanır asortik hatun gerisi genelde şık örtü ya da dertsiz falan serer.. misafirleri düşünüyorum ailesi ailem olur bi de onun benim iş arkadaşlarım olur gelecek onlanlar herhalde zaten başka kim kaldı ki haa bellki konu komşu.. ya insan neleri düşüyor di mi :44: ben aslında sade spor bir masam olursa örtü de düşünmüyordum ama ne bileyim bilemiyorum aaaaaayy hiç para derdin olmayacak herşeyi böyle parça parça on gün düşünmeyeceksin gideceksin herşeyini bir seferde çat çat alacasın ohh neyse hem internetten almayım böle şeyleri di mi kocca kapalı çarşılar var :112:

bende de oldu bende de hatta patron farketti kkya engel koydu falan sandım bi ara

günaydın kilo sorunu olmayan arkadaşlarım
bugün müthiş başım ağrıyo.Akşam kocişle biraz tartıştık ve küs yattık.Sanırım ondan.Menümü yazayım
1 kase çorba
2 kaşık patetes
yarım karnı yarık
yarım tavuklu pilav
ve üzülerek 1 bardak kola (ya şu meletten bi kendimi alamıyorum)
sahura kalkamadım. sanırım oruç tutmuyacam. başım çok ağrımasa tuttardım.kaç kere böyle tuttum

kızlar ne zamandır yazılarınızı okuyorum arada bir sizlerden gaza gelerek diyete başlıyorum ama olmuyor. beni de aranıza alır mısınız? belki sizinle daha güçlü olurum

eveeet biz çok güçlüyüz sallanır ama yıkılmayııız hadi hadi sen de gel :81: hoş geldin

canım kolyı çok seviyorsan biraz azat ama tamamen çıkartma o zaman ve her canın istediğinde içmesen de arada sırada çok canın çekerse içeceğine söz ver kendine.. ve içerken de bence zero olanını belki de light olanını tercih et.. ben her gece party boy cip yanında 1lt kola şişesini kafama dikerdim kendime şaşıyorum artık ayda yılda bir tüketiyorum sen de yapabilirsin :114:

akşam niyetim yoktu zaten de önüme koydular dayanamadım....

kız sen uyku arasında bana arada laf sokmuşsun hıhh

qivican dn aksam resmını cekıcektım ortunun ama saat 10 da uyudum, hıc keyfım yoktu ki hala yok.. benım dedıgım dertsız ama oyle mutfak masasında kullanabılecek dertsızlerden deıl, dantel gibi ama kremı daha guzel, daha zarıf duruyoo..beyazını o kdr cok begenmıyorum ama krem kırlı oldugunda fılan işe yaıyo o da yedekte dursun dıye gıdıp aldım onuda, ve hatta bı reısm buldum sımdı bılgısayarda, mısafır gelmeden cekmıstım buraya atmısım dur eklıyım ama bu beyazı ve bunun desenını sevmıyorum pek .. dıerını de eklerım ınş sonra bu arada nıyetlı arkadaslardan ozur dılıyorum uzeırnde bırazcık yıyecek bısıler var ama napıyımm ..

Son düzenleme:
mayvişş resmin çok güzel pek hoş çıkmışsın bu arada 3 ayda rahat 10 kilo verirsin sen.. hatta yemek konusundaki istikrarını çok takdir ediyorum daha fazlasını bile verirsin şekerim :82:

gerdüüüüş kocişin çok hasta olmuş çok geçmiş olsun hava değişimi çarpmış olabilir bence güzel ılık bitki çayları içir, limonlu şehriye çorbası falan iyi gelir..
ben biriciğim hasta olunca çok üzülüyorum ya içim gidiyor kıyamıyorum

Son düzenleme:

canıııım çok teşekkür ederim çok şık duruyor hani salatalar da öyle :112: bayaa desenli mesenliymiş zaten başka şeye gerek kalmaz o zaman.. hem taç, hem 14 tl demiiştin değil mi hmmm gayet iyi bence.. dediğin gibi kremi de şıktır.. teşekkür ederim geri dönüşün için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…