qivican dn aksam resmını cekıcektım ortunun ama saat 10 da uyudum, hıc keyfım yoktu ki hala yok.. benım dedıgım dertsız ama oyle mutfak masasında kullanabılecek dertsızlerden deıl, dantel gibi ama kremı daha guzel, daha zarıf duruyoo..beyazını o kdr cok begenmıyorum ama krem kırlı oldugunda fılan işe yaıyo o da yedekte dursun dıye gıdıp aldım onuda, ve hatta bı reısm buldum sımdı bılgısayarda, mısafır gelmeden cekmıstım buraya atmısım dur eklıyımama bu beyazı ve bunun desenını sevmıyorum pek .. dıerını de eklerım ınş sonra bu arada nıyetlı arkadaslardan ozur dılıyorum uzeırnde bırazcık yıyecek bısıler var ama napıyımm .. Eki Görüntüle 245846
mayvişş resmin çok güzel
pek hoş çıkmışsın bu arada 3 ayda rahat 10 kilo verirsin sen.. hatta yemek konusundaki istikrarını çok takdir ediyorum daha fazlasını bile verirsin şekerim :82:
gerdüüüüş kocişin çok hasta olmuş çok geçmiş olsun hava değişimi çarpmış olabilir bence güzel ılık bitki çayları içir, limonlu şehriye çorbası falan iyi gelir..
ben biriciğim hasta olunca çok üzülüyorum ya içim gidiyor kıyamıyorum
canıııım çok teşekkür ederimçok şık duruyor hani salatalar da öyle :112: bayaa desenli mesenliymiş zaten başka şeye gerek kalmaz o zaman.. hem taç, hem 14 tl demiiştin değil mi hmmm gayet iyi bence.. dediğin gibi kremi de şıktır.. teşekkür ederim geri dönüşün için
gerdüş o mor salata pancarlı mı? rengi ne güzel onun ya
oo sunum süper ben ortadakı salataya göz koydum ondan istiyooommmm:84::84::84::84:
bravooo, en saglıklısı zaten o hıc bısıcık yapmaz, bol nar ekşili, beınmde canım ıstedı yaa :26:
gerdüüüş sen boşver örtüyü ay o üstünde haç mı diyim artı mı diyim işaret olan salata sosisli mi?????? italyan salata falan mı o????
açların önüne böyle birden gelince böyle izdiham yaratırız işte
ben cok sevıyom bu tarz seylerı ıcındekıler hep bayıdlıgım seyler kısı beklıycez sanırsam
mayvişş resmin çok güzel
pek hoş çıkmışsın bu arada 3 ayda rahat 10 kilo verirsin sen.. hatta yemek konusundaki istikrarını çok takdir ediyorum daha fazlasını bile verirsin şekerim :82:
gerdüüüüş kocişin çok hasta olmuş çok geçmiş olsun hava değişimi çarpmış olabilir bence güzel ılık bitki çayları içir, limonlu şehriye çorbası falan iyi gelir..
ben biriciğim hasta olunca çok üzülüyorum ya içim gidiyor kıyamıyorum
Merhaba canıımmm nasılsınızzzzzz
benn iki gündür kısmıyorum ama yaaa eşşeğim be
merhaba arkadaşlar benide aranıza alın nolur tek başıma zor oluyo diyet yapmak
14 haziranda 88.6 kilo olarak başladım şuan 79.6 kiloyum ve hedefim 60 bu arada böyle tek tek yazıyorum çünkü o cetveli yapmayı bir türlü beceremedim : )
yok kız o koz patlıcan salatası, ıcınden gozuken kırmızılıklarda kırmızı bıber
hoşgeldiiino cetvelde ilk sefer hepimiz zorlandık alışacaksın kaçarı yok
mmm e peki o zaman domates mi var içinde? ya kırmızı küp küp bişiler görüyorum ben oburluktan bana mı öyle geliyor
Yapı marketi reklamı vardı ya çocuk gene mi bamya diyorduuu.
Belenayyy gene mi bamyaaaaaa
Amaann yediğin pilav olsuunn boşverrrrr
kız Allah iyiliğinizi versin kızcağız yemek takımını göstermiş sen fikir edin diye sen başka şeylerden fikir ediniyon yemek takımı yerine salata muhabbeti he çok güldümgerdüş o mor salata pancarlı mı? rengi ne güzel onun ya
sendedemi bamyaslm fıstıklar nasılsınız bakalım dünki iftar menümü yazayım
1 kepçe mercimek çorba
2 yemek kaşığı bamya
4 ufak ısırımlık ekmek
sahura kadar 4 fincan 5i bir yerde çayı
sahurda 6 7 tane galeta 1 meyveli soda
Yapı marketi reklamı vardı ya çocuk gene mi bamya diyorduuu.
Belenayyy gene mi bamyaaaaaa
Amaann yediğin pilav olsuunn boşverrrrr
kız Allah iyiliğinizi versin kızcağız yemek takımını göstermiş sen fikir edin diye sen başka şeylerden fikir ediniyon yemek takımı yerine salata muhabbeti he çok güldümgerdüş o mor salata pancarlı mı? rengi ne güzel onun ya
sendedemi bamyaslm fıstıklar nasılsınız bakalım dünki iftar menümü yazayım
1 kepçe mercimek çorba
2 yemek kaşığı bamya
4 ufak ısırımlık ekmek
sahura kadar 4 fincan 5i bir yerde çayı
sahurda 6 7 tane galeta 1 meyveli soda
Hangi resim qiviiiii??? Bide ahh istikrar mı onca şey yiyom tek daayanamadığım tatlılar :2:
Ne denediysem fayda etmedi. Bugün pek bişi yemedim oruç tutmuyorum ama yemek içimden gelmedi.
İnş. desteginizle veririm. Herkes şaşsın istiom kot giymek istiommmm
geçen gün bi arkadaşla karşılaştım
8 aylıkhamilekendisi ve sadece 3 kilo almış
ama normalde kiloluda bekarkenden
80-85 civarı var
neden kilo almamış
çünkü şeker çıkmış o da bebeğe zararı olur diye
tatlı hamurişi fazla meyve yemiyormuş hatta zayıflamış bile yüzü küçülmüş
ve dediki iştahım yok yiyesim gelmiyo ki boğazlı iştahlıdır normalde
ben şu kanıya vardım demek bize şeker aldırıyo kiloyu ve iştahımızı açıyo
demek ki olabildiğince çıkartmalı hayatımızdan
aksine ben de bayılırım tatlıya ama gerçek bu
avatarındaki resim mayvişşşşşşşşşçok hoşş
evveeeeet işte bu:128: kesinlikle şeker suçluu.. şeker!! şeker!! şeker!! işte bütün mesele buu!!
diğer kilo aldırıcı besinlere ihtiyacımız da var ama sunii şekere aslaahep duyuyoruz okuyoruz biliyoruz şu yağın buna faydası var şu tahılın şuna faydası var vs. peki hiç rastladınız mı mesela toz şeker şuna çok iyi geliyormuş falan ben rastlamadım :101: heleki küp şeker tozdan daha zararlı çünkü o tanecikleri yapıştırmak için kimyasal madde kullanılıyor :106:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?