70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

oo sunum süper ben ortadakı salataya göz koydum ondan istiyooommmm:84::84::84::84:

gerdüş o mor salata pancarlı mı? rengi ne güzel onun ya

ıhlamır ıcıyo ıkı gundur hatta bugun onemlı bı durusması vardı, savunma yapıcaktı ama hıc sesı cıkmayınca uzuldu o da, sabahta ıhlamur cııp gıttı, bugun doktora gıtcek bakalım..erkeler hasta olunca daha bı garıp oluyolar bı de, boyle nazlı fılan

bu beyazı cok desenlı, kremı daha sade ve kıbar, oyuzden bu beyazı yedek kullanıyorum

ortadakı zaten havuc-mısır-karnıbahar-brokolı salatası, soldakı koz patlıcan salatası, senın sordugunda hanı salatalra koyulan mor lahana var ya onun salatası

gerdüüüş sen boşver örtüyü ay o üstünde haç mı diyim artı mı diyim işaret olan salata sosisli mi?????? italyan salata falan mı o????

açların önüne böyle birden gelince böyle izdiham yaratırız işte

merhaba arkadaşlar benide aranıza alın nolur tek başıma zor oluyo diyet yapmak
14 haziranda 88.6 kilo olarak başladım şuan 79.6 kiloyum ve hedefim 60 bu arada böyle tek tek yazıyorum çünkü o cetveli yapmayı bir türlü beceremedim : )

yok kız o koz patlıcan salatası, ıcınden gozuken kırmızılıklarda kırmızı bıber

ben cok sevıyom bu tarz seylerı ıcındekıler hep bayıdlıgım seyler kısı beklıycez sanırsam

valla ben de sevıyorum kocişte cok sevıyo, brokolinın corbası da cok guzel oluyo onerırım

herkes uykuda herhalde

sahur menüm

sahurdan önce 45 dk falan 1 bardak süt
2 dilim kepek ekmek
2 yumurta -birisi ohaaa mı dedi ama kocişşe yapmıştım yemedi soyuncada ben yedim
2 salatalık domates
çay
ay ne çok yemişim aksinede şimdiden acıktım eziliyo miğdem

Hangi resim qiviiiii??? Bide ahh istikrar mı onca şey yiyom tek daayanamadığım tatlılar :2:
Ne denediysem fayda etmedi. Bugün pek bişi yemedim oruç tutmuyorum ama yemek içimden gelmedi.
İnş. desteginizle veririm. Herkes şaşsın istiom kot giymek istiommmm

Merhaba canıımmm nasılsınızzzzzz
benn iki gündür kısmıyorum ama yaaa eşşeğim be

Niye kısılmıyorr bakalımmm
Bak bende dün öküz gibi yedim bugün feragat ediyorum.. Haftada bir kaçamak normal.
Diğer günler tutcaz kendimiziiii
Yoksa veremeyiz yerimizde sayarız onuda geçtim kilo alırızzz.

geçen gün bi arkadaşla karşılaştım

8 aylıkhamile kendisi ve sadece 3 kilo almış

ama normalde kiloluda bekarkenden

80-85 civarı var

neden kilo almamış

çünkü şeker çıkmış o da bebeğe zararı olur diye

tatlı hamurişi fazla meyve yemiyormuş hatta zayıflamış bile yüzü küçülmüş

ve dediki iştahım yok yiyesim gelmiyo ki boğazlı iştahlıdır normalde

ben şu kanıya vardım demek bize şeker aldırıyo kiloyu ve iştahımızı açıyo
demek ki olabildiğince çıkartmalı hayatımızdan

aksine ben de bayılırım tatlıya ama gerçek bu

slm fıstıklar nasılsınız bakalım dünki iftar menümü yazayım

1 kepçe mercimek çorba
2 yemek kaşığı bamya
4 ufak ısırımlık ekmek

sahura kadar 4 fincan 5i bir yerde çayı

sahurda 6 7 tane galeta 1 meyveli soda

hoşgeldiiin o cetvelde ilk sefer hepimiz zorlandık alışacaksın kaçarı yok

yok kız o koz patlıcan salatası, ıcınden gozuken kırmızılıklarda kırmızı bıber

mmm e peki o zaman domates mi var içinde? ya kırmızı küp küp bişiler görüyorum ben oburluktan bana mı öyle geliyor

ama olmyo ki boyleee qivi hanım siz benım yazdıklarımı okumuyo musunuz ya da gıdıp gelıp hıc gecmıse bakmadan zart dıye yazıyo musunuzzz

yazdım ya ben ılk sordugunda hem de, ıcındekiler kırmızı bıber dedım aaaa ayıp oliyiiiiiiiiiiiiiiiii amaaa

selam kızlar...dışardan geldim çooook sıcak...iş görüşmesine gitmiştim...çevresinde in-cin top oynuyor...milyar verseler gitmam..boşu boşuna yoruldum...:84::84:
midem kazınıyor kızlar bugün...sahurda normal yedim ama iftar ve sonrasını hiç sormayın..bu akşamda iftara gidiyoruz...artık vinç lazım beni taşımaya

Yapı marketi reklamı vardı ya çocuk gene mi bamya diyorduuu.
Belenayyy gene mi bamyaaaaaa
Amaann yediğin pilav olsuunn boşverrrrr
napim kız ertesi güne kalan yemekleri yiyoruz yemek atmayı sevmem valla yarım kilodan pişiriyorum iki kaşık ben yiyorum koçite yer ama bitiremiyoruz ertesi günü yanına ilave bişeyler yapıp tekrar yiyoruz hatta çok az bişey kaldı bugünde bamya yiyeceğimama yarım kaşık bana yarıum kaşık kardeşime yani mönüde görürsen şaşırma emi

kız Allah iyiliğinizi versin kızcağız yemek takımını göstermiş sen fikir edin diye sen başka şeylerden fikir ediniyon yemek takımı yerine salata muhabbeti he çok güldümeee bişey yazmamışsın beğendinmi salatayı ay pardon ymek takımını

sendedemi bamya ama sahur çok az olmuş yada galetayı az yiyp peynir peynir yeseydin domates salatalık falan aman bende sanki benim mönü çok güzelde laf ediyom işte olsun dediğimi yap yaptığımı yapma sözüne uydum bugün

Yapı marketi reklamı vardı ya çocuk gene mi bamya diyorduuu.
Belenayyy gene mi bamyaaaaaa
Amaann yediğin pilav olsuunn boşverrrrr
napim kız ertesi güne kalan yemekleri yiyoruz yemek atmayı sevmem valla yarım kilodan pişiriyorum iki kaşık ben yiyorum koçite yer ama bitiremiyoruz ertesi günü yanına ilave bişeyler yapıp tekrar yiyoruz hatta çok az bişey kaldı bugünde bamya yiyeceğimama yarım kaşık bana yarıum kaşık kardeşime yani mönüde görürsen şaşırma emi

kız Allah iyiliğinizi versin kızcağız yemek takımını göstermiş sen fikir edin diye sen başka şeylerden fikir ediniyon yemek takımı yerine salata muhabbeti he çok güldümeee bişey yazmamışsın beğendinmi salatayı ay pardon ymek takımını

sendedemi bamya ama sahur çok az olmuş yada galetayı az yiyp peynir peynir yeseydin domates salatalık falan aman bende sanki benim mönü çok güzelde laf ediyom işte olsun dediğimi yap yaptığımı yapma sözüne uydum bugün

avatarındaki resim mayvişşşşşşşşş çok hoşş

evveeeeet işte bu:128: kesinlikle şeker suçluu.. şeker!! şeker!! şeker!! işte bütün mesele buu!!
diğer kilo aldırıcı besinlere ihtiyacımız da var ama sunii şekere aslaa hep duyuyoruz okuyoruz biliyoruz şu yağın buna faydası var şu tahılın şuna faydası var vs. peki hiç rastladınız mı mesela toz şeker şuna çok iyi geliyormuş falan ben rastlamadım :101: heleki küp şeker tozdan daha zararlı çünkü o tanecikleri yapıştırmak için kimyasal madde kullanılıyor :106:

herkes mi şekere karşı

evet tatlım senin yorumunla tespitim açıklığa kavuştu teşekkürler şeker ay pardon hakaret oldu sana bu

çarşı şekere karşı özellikle küp şekere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…