70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

avatarındaki resim mayvişşşşşşşşş çok hoşş

Ayyy teşekkür ederimmm Unutmuşum ben onu :78:

Yok mar bizim evde de yemek atılmaz. Kalırsa ikinci günde aynı yemeği yiyoruz.
Bamya snnle özdeşleşti.
Bundan sonra senin adın Bamya Belenaayyy

ben hıc yıyemem bamya :26: suyuna ekmek bıle banamam, nası yıyebılıyosunuz acaba ya da ben nıye yıyemıyorummm

bızde evde ıkı kısıyız ya, bı yemek yapınca en az ıkı gunum rahat gecıyo valla

ya ahaahah ben kırmızı biber dedikçe üstündeki pul kırmızı biberleri diyorsun sanıyorum ay çok güldüm hem ne okumıcam be dedik işte pulları diyorsun sandım nolmuş

yaa belenay çok gıcıksın yani kelebek tuğba olaydım kanatımın tekiyle sana buradan bi çakardım sağolsun ben fikrimi edindim cevabımı da yazdım okumuyorsun işte hıhh
bak hatta ekliyorum gör işte

yazmış mıyım hı? yazmış mıyım söyle bakayım

hehe evet işlem tamam uyumadım ama dinlendim yalnız bel minderimide başıma koyuyom ya pek rahat deıl çöp torbasından kayıyo yavv

vay hanıma bak, yatıyo dınlenıyo uzeıne bırde gelmış yastıgım kayıo dıye dertlenıo

ortepedik bi baza alalım barı senın odaya topıkce para toplayıp rahat edersın

vay hanıma bak, yatıyo dınlenıyo uzeıne bırde gelmış yastıgım kayıo dıye dertlenıo

ortepedik bi baza alalım barı senın odaya topıkce para toplayıp rahat edersın

valla cok ıyı olur koca kurumda bı dınlenecek yer yok ayol soyl eyemegı yedıkten sonra bı kafe tarzı fılan nerdee yemegı ye dön yerine yada dısarı cıkmak zorundasın ee bız nası kafa dagıtcaz

valla cok ıyı olur koca kurumda bı dınlenecek yer yok ayol soyl eyemegı yedıkten sonra bı kafe tarzı fılan nerdee yemegı ye dön yerine yada dısarı cıkmak zorundasın ee bız nası kafa dagıtcaz

belirgin bı ogle aram bıle yok, öğlen oldu dıye dısarı cıkma fırsatım da... karnım ne zmn acıkırsa, iş ne zmn bıterse bılgısayar basında tıkınıyorum bı yandan sıze yazıp bı andan yemegımı yıyorum...ben de ogle arası ıstıyorum soyle bı saatım olsun, dısarı cıkayım yemgımı yıyeyım ıkı vıtrın bakayım bı soluklanayım.... ama benımkıler bılgısayar karsısındakı 15 dklık atıstırmalardan ibaret....

ayrıca da kızlarr ben ıyıce bı regl psıkolojısıne gırdım galıba, hersey batıo yıne bana nıye boyle oldu sımcıkkk anlamıyorummm

boyle ıkı kufretsem dayak atsa fılan rahatlıycam sankı, basım agrıyo daralıyorum ates basıo, agrı kesıcıde ıctım kas gecvsetıcı de

adlı tatıl munasebetıyle iş yok, bılgısayar başındayım ben de, ama patronun gozune batıo galıba ama napıyım olmayan iş mi icat edeyım, tatıle gıtmeden hallettım hepsını sımdı yapcak bı işim yok hem tatılden geldım bı hafta iş var sonra yıne bayram tatılı, pztsı calısıp calısmayacagımız bellı deıl, ofıse gelsek bıle yapcak bısı yok zaten!! ben de dun aksam cıkarken pztsı napcaz calıscaz mı dedım, onu ayarlamadım daha, gelebılırız fılan dedı.. bız de kocişle coktanplanları yaptık haftsonu gıtcez dıye, neyse işte ben de patrona bana bısı soyleınde ona gore sehır dısına haftasonundan gıdıcez dedım, bı suru mırın kırın yanı dıle getırdıgı bısı yokta hal, hareket, tavır vs... gıcık oluyorum boyle seylere, yanı tatılden yenı geldım ya sankı utanmadan bı de bayram tatılını konusuyorum ılk gunden......... ama napıyım.. tatıl benım zaten kanunı hakkım, uzıerne de bayram geldıyse ben napayım.. ayrıcada hepsı ankaralı, cuma gunu gelıpte bana , pazartesı calısmıycaz demesı bı işime yaramıyo bayram için otobus bıletelrı haftalar oncesıdnen tukenıo ama kenıdlerının boyle bı durumu olmadıgından anlamıyolar ki bunu daha oncede dıle getırmıstım yanı.......!!!

ben mı fazla tepkılıyım bılmıyorummm, sınırlerım tepemdeeeeeeeeeeee!! bırı boyle bı dokunsa agzından gırıp burnundan cıkacak bı durumdayımmmm, ooof Allahımmmmmm sen bana sınırlerıme mukayet ol...

kızlar dün akşam merkezde daha önce pek geçmediğim bir yoldan geçerken büyük bir aktara rastladım ne zamandır aradığım aktar dükkanını buldum bunu kutlayım gireyim çubuk tarçın alayım hem etrafı kurcalayım neler var dedim daldım.. aldım tarçınlarımı, ama hiperaktif veletler gibi durmadan ona buna elimi atıyorum o ne bu ne bu ne işe yarıyor şunun yan etkisi yok mu şu faydalı mı bu zararlı mı onun içinde ne var, şu şikayet için bişi var mı napayım meraklıyım öle şeylere adam da ilgilenmeyi anlatmayı seviyor böyle ilgili müşterileri de seviyormuş işine geliyor tabi neyse üstünde boymax yazan koca bir kutu gördüm aaa dedim uzamax diye bişi var ondan mı bu :26:? evet dedi adam, ya bunun zararı yok mu dedim hem ergenliğini atlatanlarda işe yarıyor mu az çok? işte adam kemik yaşı ölçümünden falan bahsetti, - ama bunu niye soruyorsunuz ki siz zaten uzun boylusunuz dedi -yok kullanacağımdan değil hem bu arada ayağımda topuklar var dedim -topuğu görüyorum ama standartın üstünde boyunuz var dedi ay sanki boyum uzayı verdi birden böyle duyunca sonra baktım boymaxın yanında kilomax var ay dedim bakayım içinde kilo verdiren neler var belki bilmediğimiz faydalı birşeye denk gelirim ben ona da attım elimi inceliyorum - peki bunun sadece üstünde yazan bitkiler mi var? bu bitkiler gerçekten işe ya rı yor muuuu derkeen adam kafasını bana bi çevirdi ve sıçradı ya; :83:yok artık siz bi de kilomax mı kullanacaksınız diye ani tepki verdi ben böyle; o az önce uzayan boyum yerin dibine girdi ya meğer kilomax kilo aldırıcıymış ama ya o adam neden o kadar heyecan panik yaptı ki :78::78: çok utandım hemen bıraktım elimdekini çok güldük sonra ama utandım çok

evet katılıyorum tatil konusundaki belirsizlik çok can sıkıcı ya önceden belirtseler de insanlar da ona göre plan yapsa.. hem sen kime küfredip tartaklayacaksın bakayım beni döv ben yapancı değilim bişi olmaz vur enseme enseme benim de mi yaklaşıyor ki bende sanki herşeyi üstüme alınıyor gibiyim :26: sana batan benim değil mi ben batıyorum di mi sana söyle hadi hadi söyle
ama gerçekten şu tatili bir açığa kavuştursa özeller yaa :97:

mrb arkadaşlar bayadır gelemedim kusura bakmayımm kendimi hiç iyi hissetmiyodum çünkü annem hastaydı ve bugun ameliyat oldu ve ben yanına gidemedim hastaneden çıkmadan gidelim diyorz izinde pürüz var moralım çok bozukk ve fena başımm agrıyooo
sizler nasılsınızz inşş iyisinizdir geçmişe bakamıadımm akşama bakarımm artık şimdi başım fena :85::85::85::85::85:

çok geçmiş olsun ameliyat nasıl geçmiş? niyetli misin? ağrı kesici alamaz mısın canım?

yok sana vuramam, başka bırını bulmam gerek, aslıdna duna ksam bıtane vardı, işten cıktım kocişin yanına gıdıyodum, aksamları kose basında bulusup eve gıdıyoruz bız, neyse bı taraftanda ısten cıktın mı ben yoldayım fılan dıye telefonda konusuyoduk, koskoca yolda gerızekalının tekı geldı küt dıye koluma gecırdı, yol mu kalmadı napıyosun yaa cüş fılan dıye bagırıyorum ben o beyınsız ıse guluyooo, aay bak hatırlayınca tuylerım urperdı yenıden kocişte telefonun bı ucunda tabı o da delırdı ordan ama uzakta napsın... boyle bırıne satasabılırım meselaa, dun elımden kactı, noldugunu anlayamadım ben soylenırken hızlı hızlı yurudu kactı, bıde arkadasına baıp guluooooooo ooof tam bı kasık suda bogmalık

ucunda işim olmasa ekmek param olmasa su an işverene yonelıkte aynı sekıl davranabılırım gercekten kotuyum cunku........ özel sektore burdan en ıcten sevgı ve saygılarımı gonderıyorummmmmmmm

hadı benım bı yerlerde amcam dayım yok, içinizden bırınınde mı yok ya, şu garıbe bı el atsın bırı... ben yarın bı gun hamıle kalmaya karar evrıdgımde napcammm, dogum yaklasınca ısı bırakmak zorudna kalcam, tek maas naparız ki bızzzzzz, dusununce ıcıme daral gelıo valaa

Ayyyyy çoook yaşa emiii kahkahaaa attım burda

Ay koptummmm

çok geçmiş olsun ameliyat nasıl geçmiş? niyetli misin? ağrı kesici alamaz mısın canım?
çok tşkler canımm çok şükür ameliyet iyi dedi kardeşim ama baya agrısı varmışş bende konuşamadımm çok merak ediyorum ve çok tedirginimm canım oruçluyum agrı kesici alamam iftara kadar geçer inşş geçmezse iftarda alırım

ay öyle deme yaa kötü oldum başka bir büroda çalışsan da mı aynı olacak? başka yer araştırsan? :26:

sakin ol iyi düşün tedirgin olacak bir şey yok bak ameliyat iyi geçtiyse.. açık havaya çık biraz, en azından camda pencereden iki dk başını uzat derin derin nefes çek o anlık kafanı boşalt iyi gelecektir.. ne hastasıydı özel değilse?

Ayyyyy çoook yaşa emiii kahkahaaa attım burda

Ay koptummmm

kop kop kop :87::87::87: gül sen gül bi laf şimdi söylicem olmıcak adam beni resmen itin.... bişey bişey işte

Canım çok geçmiş olsun, inşallah kısa sürede iyileşir annen, ağrılarından kurtulur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…