- 6 Haziran 2008
- 2.462
- 44
- 163
ay öyle deme yaa kötü oldum başka bir büroda çalışsan da mı aynı olacak? başka yer araştırsan? :26:
mrb arkadaşlar bayadır gelemedim kusura bakmayımm kendimi hiç iyi hissetmiyodum çünkü annem hastaydı ve bugun ameliyat oldu ve ben yanına gidemedim hastaneden çıkmadan gidelim diyorz izinde pürüz var moralım çok bozukk ve fena başımm agrıyooo
sizler nasılsınızz inşş iyisinizdir geçmişe bakamıadımm akşama bakarımm artık şimdi başım fena :85::85::85::85::85:
canım cok gecmıs olsun annene ıns tez zamanda ıyılesırsende dıkkate et kendıne
pelin bı avukat olarak kamuda iş bulman cok mu zor canım yaa sartalrı ne bılmıyorum da bızım kurumda var avukatlar neden sansını denemıyorsun devlet ısı ıcın
canım kpss ye hazırlanmam lazım, bunun ıcınde tabıkı ders calısmam lazım, ama eve gıttıgımde ders calıscak halım olmuyo, bekar olsaydım daha kolay olurdu bıde okul hayatı bıtelı cok zaman gectı artık o kadarzor gelıyo ki tekraro kıtaplara baslamak... sankı kafam dolmuş ve bısı almıyomuş gıbı artık... keske ılk unı.den mezun oldugumda bunları dusünup peşine dusseydım bu işin.. ama işte o zmnda ınsan amaaan su okul bıtsınde diye dusnuyo sadece...
bı de kpssden de yuksek almam lazım ama şöyle de ulkenmıızn bı gercegı avr, kpss ıle alan bı cok yer araya dayı, amca gırdıgınde bırak kpss bıle aramıo, mesela normalde 90la alacak yer kpssye gırıp 70 aldıysan yeter bıze bız hallederız dıyolar, bazıları kpssye gırmıs olman yeterlı dıyolar, bazıları kpssyı boswer dıyolar.. anlatabıldım mi.. el altından eleman alan o kdr cok yer var ki... cogu yer kısıye ozel kontejyan acıo, etrafın haberı bıle olmadan o kişi işe gırmıs oluyo...
ayyy canım maşşşGünaydın kızlar...
Gelelim bana...
Ben cuma akşam doktora gittim..
Doktorum her zamanki gibi önce eşimi sordu...
Arabada dedim.. Çocuklar durmadı... Gülümsedi..
Alışmışım ya beraber gelmenize dedi...
Nasılsınz dedi..Şikayetlerimi sordu yok dedim...
Kiloma baktı.. 58.9 kg çıktım... Zayıflamışsın kusuyor musun dedi...
Hayır dedim... Bebeğe baktıktan sonra kilo almış bebek dedi..
Demek kiloyla bebeğin alakası yok dedi..
Tansiyonuma baktı.. 90/60 gayet iyiydi yani...
Bebeğin beynine baktık.. Gayet güzeldi..
Kalbine midesine göbek kordonununa baktı...
Çikolata yememiştim ama gayet hareketliydi..
El salladı birkaç kez...
Yüz yüze geldik.. Aynı babası dedim.. Doktorum evet dedi.
Size hiç benzemiyor bu.. Gülüştük..
Eli ayakları her yerini gördüm...
Zıpır zıpırdı kuzum...
2 li test için ense kalınlığını ölçtü...
0.7 çıktı... Kan verdim... Haftaya çıkacak sonuçlar...
İnşallah güzel çıkar...
Bunu down sendromu için ölçtüklerini söyledi..
Gerçi siz usta oldunuz ama dedi..
Gülüştük yine...
Cinsiyet konusunda henüz erken dedi doktorum..
4 hafta sonra netleşir...
Ben tahminimi dedim yine..
Sen ultrason gibisin zaten dedi..
Bundan öncekileri hep bildin bakmasak da olur dedi..
Gülüştük yine...
%51 benim tahminim... %49 diğeri dedi...
Bende hayırlısı olsun dedim...
Kan hapı demir hapı ve çatlak kremi yazdı...
Sütünü meyveni sebzeni yiyor musun dedi? Evet dedim..
Zararlı yararlı herşeyi...Somali deki çocuklar gibi dedim..
Sonra biraz Somali ve şehit haberleri üzerinde konuştuk..
16:30 da girmiştim
Çıktığımda saat 18:10 du...
Eşim arabada bekliyordu beni o da yorulmuş haliyle...
Bebek gayet sağlıklıydı...
Kilo almış.. Boy atmış...
Eylül 15 gibi giderim bir daha...
Muhtemelen de cinsiyetini öğrenmiş olurum inşallah...
Hayırlısı olsun...
Umarım sizler de iyisinizdir...
olsun canım en azından poşetin var...canım cok gecmıs olsunya baya sıkıntın var anlasılan Rabbım sıfasını versın tez zamanda dıkkat et kendıne
canım olur mu oyle sey cok yazan cok gözde dıye bsıey yok herkes zamanına göre giriyor bende ısteyken gırebılıyorum ıste ama sen eskılerdensın canım ıs durumuna cok sevındım hayırlı olsun bırde su cocuk durumunu halledebılsen ona üzülüyorum canım yaa
hosgeldın gel tabı ama sık gel kı fayda göresin
cok şükür uyandım bugun ama bu seferde uykusuzum oglan gec yattı bende sahurdan sonra hemen uyuyamadım ee sabahta kalk ıse gel öğlen yol gözüktü bana çöp poşeti üzerinde uyumaya
yaa ne kadar az yıyonuz ben buraya yazsam nasıl kg verıyon dersınız ama zaten ınanmıyom ben gercekten verdıgıme yaa cunku görüntüde pek bı degsııklık yok sankı sudan gıdıyomus gıbı o da ramazanda sonra egrı gelcek dıye korkuyom acıkcası:18:
saol canımda ıste görüntü ortada yaglar duruyo anlamadımarrtık kg vermekte benı tatmın etmıycek dualrımda ıstedıgım görünüye kavusayım dıye soyluyom artık valla saglıkla tabı
herkese günaydınnnn
dün aksam ıs cıkısı oglus uyanmadıgı ıcın gene ablamlara gıttık ıftarayanı pıde pızzamı yapıp yıyemeıdm bugun yapcam ınsallah ama bı suru cıss yedım yaa
heh kelebek güllaçtan sonra bide bamyamız oldu
Ayyy teşekkür ederimmmUnutmuşum ben onu :78:
Yok mar bizim evde de yemek atılmaz. Kalırsa ikinci günde aynı yemeği yiyoruz.
Bamya snnle özdeşleşti.
Bundan sonra senin adın Bamya Belenaayyy
bamya süper bir yemek kııııız sevilmezmi hiç hem bağırsaklarıda çalıştırıyor demekki bir tek ben değilmişim sevindim canım zati biliyordum ben bizim topiğin duyarlı olduğunu hni öle bir yediğini bir daha yemeyen tipler vardır şükretmeden mızmızlanırlar sinir oluyorum bunu bulduğuna şükret diyorum açlıktan ölen insanlar var el insaf Allahıma şükürler olsun verdiği her lokma nimet içinben hıc yıyemem bamya :26: suyuna ekmek bıle banamam, nası yıyebılıyosunuz acaba ya da ben nıye yıyemıyorummm
bızde evde ıkı kısıyız ya, bı yemek yapınca en az ıkı gunum rahat gecıyo valla
gıcıkmı sen salataya bak ne güzel de sonrada ben gıcık olim oldu hıh
ya ahaahah ben kırmızı biber dedikçe üstündeki pul kırmızı biberleri diyorsun sanıyorumay çok güldüm hem ne okumıcam be dedik işte pulları diyorsun sandım nolmuş
yaa belenay çok gıcıksın yani kelebek tuğba olaydım kanatımın tekiyle sana buradan bi çakardımsağolsun ben fikrimi edindim cevabımı da yazdım okumuyorsun işte hıhh
bak hatta ekliyorum gör işte
yazmış mıyım hı? yazmış mıyım söyle bakayım
kızlar dün akşam merkezde daha önce pek geçmediğim bir yoldan geçerken büyük bir aktara rastladım ne zamandır aradığım aktar dükkanını buldumbunu kutlayım gireyim çubuk tarçın alayım hem etrafı kurcalayım neler var dedim daldım.. aldım tarçınlarımı, ama hiperaktif veletler gibi durmadan ona buna elimi atıyorum o ne bu ne bu ne işe yarıyor şunun yan etkisi yok mu şu faydalı mı bu zararlı mı onun içinde ne var, şu şikayet için bişi var mı napayım meraklıyım öle şeylere adam da ilgilenmeyi anlatmayı seviyor böyle ilgili müşterileri de seviyormuş işine geliyor tabi neyse üstünde boymax yazan koca bir kutu gördüm aaa dedim uzamax diye bişi var ondan mı bu :26:? evet dedi adam, ya bunun zararı yok mu dedim hem ergenliğini atlatanlarda işe yarıyor mu az çok? işte adam kemik yaşı ölçümünden falan bahsetti, - ama bunu niye soruyorsunuz ki siz zaten uzun boylusunuz dedi -yok kullanacağımdan değil hem bu arada ayağımda topuklar var dedim -topuğu görüyorum ama standartın üstünde boyunuz var dedi ay sanki boyum uzayı verdi birden böyle duyunca sonra baktım boymaxın yanında kilomax var ay dedim bakayım içinde kilo verdiren neler var belki bilmediğimiz faydalı birşeye denk gelirim ben ona da attım elimi inceliyorum - peki bunun sadece üstünde yazan bitkiler mi var? bu bitkiler gerçekten işe ya rı yor muuuu derkeen adam kafasını bana bi çevirdi ve sıçradı ya; :83:yok artık siz bi de kilomax mı kullanacaksınız diye ani tepki verdi ben böyle; o az önce uzayan boyum yerin dibine girdi ya meğer kilomax kilo aldırıcıymış ama ya o adam neden o kadar heyecan panik yaptı ki :78::78: çok utandım hemen bıraktım elimdekini çok güldük sonra ama utandım çok
geçmiş olsun canım rabbim anneciğine şifalar versinmrb arkadaşlar bayadır gelemedim kusura bakmayımm kendimi hiç iyi hissetmiyodum çünkü annem hastaydı ve bugun ameliyat oldu ve ben yanına gidemedim hastaneden çıkmadan gidelim diyorz izinde pürüz var moralım çok bozukk ve fena başımm agrıyooo
sizler nasılsınızz inşş iyisinizdir geçmişe bakamıadımm akşama bakarımm artık şimdi başım fena :85::85::85::85::85:
yanı heryerın kendı capında sorunları var, daha once baska yerlerde de calıstım.. ozel sektor oldukca bu sorunlar ben de devam edıcek, hadı sımdı ıyı kotu bısılerı ıdare edebılıyoruz ama dedım ya cocuga karar verdımızde napcagımz tam bı muamma.. kamuda olsam ızın alırım, ucretlı, ucretsız heyet raporları fılan, bı suru kamuda calısanı cocuklarını kac aylık yapıp işe gerı donuyolar ama benım boyle bı sansım yok, dogum yaklasınca ve dogumdn sonrası ıcın ısı bırakmak zorunda kalcam, maaş dırek teke duscek bızımse tek maaasla ıdare edebılmemız mumkun değil, o kadar cok sey oduyoruz ki, elimize kalan rakam cok komık.. tabı buna da şükür.. şimdi yiy kot ıdare edeılıyoruz, bu ay mesela tatıl fılan derken eksıdeyız, onumuzdekı aya Allahkerimm...
ekim ayı gıbı restlesmeyı dusunuyorum cunku ekımde 2 yılım dolacak ve hala zam yapmadılar, gecen sene ısteyenın bı yuzu vermeyenın ıkı yuzu dedım ve ıstedım, ki benım maaşımı bu işveren ödemıyo ben onunla calısıyorum ama şirket işlerini yaptıgımız ıcın şirketten gelıyo maaş, hanı bu patronla şirketle konusması ve bana zam yapmaları ııcn konustum.. ama şirket ortaklarının arasıdna sorunlar oldugundan, bu şirketi kapatıp kucultup baska alanlarda faalıyete devam etme gıbı belırsız bı durumları var, eleman cıkaıp durdular ve kalanlara da zam yapmadılar........ tabıkı bu gecen zaman ıcerısınde ulasıma, ev kırama, aıdata herseye zam geldı bı benım maas harıc.. eşimle bu da sorun olmaya basladı, yanı kızdıgı ben deılım ama nıe zam yapmıyoalr dıyeo da bana sureklı dert yanmaya basladı, ben napıyım ıstedım dıyorum vs vs......şirketın durumunu anlatıyorum ama işte oyle..........
normalde olsa calısmam ama sıgortallı calısan avukat demek, işverenın el atmak istemedıği çetrefilli ıslerın tamamını senın yapman, sehırdısı ıslerını senın gormen, bırılerıne egılıp bukulecekse bunun sen olman vs vs de demek aynı zamanda.......burda devam ettım cunku haftasonu calısmam yok, icra işi pek yok, mesai saatlerım belli.. daha memur havasındayım.. bu olanaklarından dolayı devam ettım işte.. daha ocnekı yerlerde gece eve gelıyodum, her hafta sehırdısındaydım, bıyerden gelıp bı yere gıdıyodum, gece 3lerde aştıde bı basıma dolanıp duruyodum, haftasonlarım işle gecıodu.. burası o şartlar acısından daha rahat...
şimdi dusunuyorum, hazır yazmısken sızde fıır belırtın, bu 2. yılım doldugunda bu defa rest cekmeyı dusunuyorum.. durumu anlatıcam, kıramdan ulasımıma aaıdatıma kadar herseye zam geldıgını, 2 yılım dolmasına ragmen maaşımda bi guzellık yapılmazsa artık bu sartlar altında calısamayacaımı soylemeyı dusunuyorum... yaparlarsa ne ala.. olumlu kısmı bı kenara bırakalım ama eger yapmazlarsa işi bırakmam gerekıcek, yenı bi iş bulmak ztn sorun ama yiy kotu işsiz kalmam bulurum mutlaka da imkanları nasıl olur onu bılmem tabi... yyenı bı yere alısmak cok zor, hem yenı ofisin işleyişine hem işlerine hemde ınsanlarına alısmak su an gozumde buyuoo.. orda tekrar kendını kanıtlama cabası ıcıne gırmek, kendını tanıtmaya ve sevdırmeye calısmak.........
bu patronum cok ıyı bırı ozünde, dugun zamnı flan bana cok yardımcı oldu ama cok vurdumduymaz...
iş bulma arama zamanına karsı zaten restlesırken maasımda bı ıyılestırılme olmazsa bu ay sonu ıtıbarıyle ısten ayrılmayı duusnuyorum derım dıye dusundum ama.. hemen iş bulamazsam tek maaşla evı gecındırmemız mumkun değil malesef.. bı maaş sadece kıra aıdat kredı kartlarına gıdıyo, daha banka kredımız faturalarımız vs var...
işte bı yerde amcamız dayımız olsaydı ben de bı kamuya el atsaydım, ne hamılelık sıkıntım ne de gecım sıkıntım olcaktı..
canım yazdıklarını okudum..canım kpss ye hazırlanmam lazım, bunun ıcınde tabıkı ders calısmam lazım, ama eve gıttıgımde ders calıscak halım olmuyo, bekar olsaydım daha kolay olurdu bıde okul hayatı bıtelı cok zaman gectı artık o kadarzor gelıyo ki tekraro kıtaplara baslamak... sankı kafam dolmuş ve bısı almıyomuş gıbı artık... keske ılk unı.den mezun oldugumda bunları dusünup peşine dusseydım bu işin.. ama işte o zmnda ınsan amaaan su okul bıtsınde diye dusnuyo sadece...
bı de kpssden de yuksek almam lazım ama şöyle de ulkenmıızn bı gercegı avr, kpss ıle alan bı cok yer araya dayı, amca gırdıgınde bırak kpss bıle aramıo, mesela normalde 90la alacak yer kpssye gırıp 70 aldıysan yeter bıze bız hallederız dıyolar, bazıları kpssye gırmıs olman yeterlı dıyolar, bazıları kpssyı boswer dıyolar.. anlatabıldım mi.. el altından eleman alan o kdr cok yer var ki... cogu yer kısıye ozel kontejyan acıo, etrafın haberı bıle olmadan o kişi işe gırmıs oluyo...
Günaydın kızlar...
Gelelim bana...
El salladı birkaç kez...
Zıpır zıpırdı kuzum...
İnşallah güzel çıkar...
Gülüştük yine...
Gülüştük yine...
Hayırlısı olsun...
mönün güzel canım mantıyı öğlen yemen iyi olmuş akşamda güzel ama peynir tatlısını yemeseydin yada 1 tane neyine yetmedi kızama abarttığın kadar kaçamak yok bu kadrtına şükür dicez yola devam
gezenti seni sen gezx gez gece yarılarına kadar kadıncağız haklı şikayet etsin de gör hıııımmmmkız akşam kocan gelince yalancıktan bağır yapma falan de gönlü olsun kadıncağızın
yaa yatağa küs girmeyinn çok günah,günaydın kilo sorunu olmayan arkadaşlarım
bugün müthiş başım ağrıyo.Akşam kocişle biraz tartıştık ve küs yattık.Sanırım ondan.Menümü yazayım
1 kase çorba
2 kaşık patetes
yarım karnı yarık
yarım tavuklu pilav
ve üzülerek 1 bardak kola (ya şu meletten bi kendimi alamıyorum)
sahura kalkamadım. sanırım oruç tutmuyacam. başım çok ağrımasa tuttardım.kaç kere böyle tuttum
ee napiyim aklımdan çıkmıyoki o hallerin
kız sen uyku arasında bana arada laf sokmuşsunhıhh
iiyizde eşşeğim demeee,çünkü bende kendimi kısmıyorumm ve bu hafta hiç tartılmadım perşembeye kadarda tartımıcam,inşallah hüsrana uğramam,ama sağlıksızda beslenme yanii,ben kısmıyorum ama sağlıklı besleniyorum kurallarada uyuyorum o yüzden ben bir eşşek değiliimmMerhaba canıımmm nasılsınızzzzzz
benn iki gündür kısmıyorum ama yaaa eşşeğim be
ayy negüzel salatalaaarrr bayıldım bende soldakine talibim getirin bana onuuuuuuuuuuuqivican dn aksam resmını cekıcektım ortunun ama saat 10 da uyudum, hıc keyfım yoktu ki hala yok.. benım dedıgım dertsız ama oyle mutfak masasında kullanabılecek dertsızlerden deıl, dantel gibi ama kremı daha guzel, daha zarıf duruyoo..beyazını o kdr cok begenmıyorum ama krem kırlı oldugunda fılan işe yaıyo o da yedekte dursun dıye gıdıp aldım onuda, ve hatta bı reısm buldum sımdı bılgısayarda, mısafır gelmeden cekmıstım buraya atmısım dur eklıyımama bu beyazı ve bunun desenını sevmıyorum pek .. dıerını de eklerım ınş sonra bu arada nıyetlı arkadaslardan ozur dılıyorum uzeırnde bırazcık yıyecek bısıler var ama napıyımm .. Eki Görüntüle 245846
hoşgeldin canıımm ee beceremedinmii hala çizelgeyii yapmayyyııı,:13:merhaba arkadaşlar benide aranıza alın nolur tek başıma zor oluyo diyet yapmak
14 haziranda 88.6 kilo olarak başladım şuan 79.6 kiloyum ve hedefim 60 bu arada böyle tek tek yazıyorum çünkü o cetveli yapmayı bir türlü beceremedim : )
ay işte buna koptum beennkızlar dün akşam merkezde daha önce pek geçmediğim bir yoldan geçerken büyük bir aktara rastladım ne zamandır aradığım aktar dükkanını buldumbunu kutlayım gireyim çubuk tarçın alayım hem etrafı kurcalayım neler var dedim daldım.. aldım tarçınlarımı, ama hiperaktif veletler gibi durmadan ona buna elimi atıyorum o ne bu ne bu ne işe yarıyor şunun yan etkisi yok mu şu faydalı mı bu zararlı mı onun içinde ne var, şu şikayet için bişi var mı napayım meraklıyım öle şeylere adam da ilgilenmeyi anlatmayı seviyor böyle ilgili müşterileri de seviyormuş işine geliyor tabi neyse üstünde boymax yazan koca bir kutu gördüm aaa dedim uzamax diye bişi var ondan mı bu :26:? evet dedi adam, ya bunun zararı yok mu dedim hem ergenliğini atlatanlarda işe yarıyor mu az çok? işte adam kemik yaşı ölçümünden falan bahsetti, - ama bunu niye soruyorsunuz ki siz zaten uzun boylusunuz dedi -yok kullanacağımdan değil hem bu arada ayağımda topuklar var dedim -topuğu görüyorum ama standartın üstünde boyunuz var dedi ay sanki boyum uzayı verdi birden böyle duyunca sonra baktım boymaxın yanında kilomax var ay dedim bakayım içinde kilo verdiren neler var belki bilmediğimiz faydalı birşeye denk gelirim ben ona da attım elimi inceliyorum - peki bunun sadece üstünde yazan bitkiler mi var? bu bitkiler gerçekten işe ya rı yor muuuu derkeen adam kafasını bana bi çevirdi ve sıçradı ya; :83:yok artık siz bi de kilomax mı kullanacaksınız diye ani tepki verdi ben böyle; o az önce uzayan boyum yerin dibine girdi ya meğer kilomax kilo aldırıcıymış ama ya o adam neden o kadar heyecan panik yaptı ki :78::78: çok utandım hemen bıraktım elimdekini çok güldük sonra ama utandım çok
mrb arkadaşlar bayadır gelemedim kusura bakmayımm kendimi hiç iyi hissetmiyodum çünkü annem hastaydı ve bugun ameliyat oldu ve ben yanına gidemedim hastaneden çıkmadan gidelim diyorz izinde pürüz var moralım çok bozukk ve fena başımm agrıyooo
bamya...........selam..
çok fazla giremedim kkye....akşamalarıda giremiyorum hele dün gece patladım artık sıkıntıdan..
teravihten geldim 2kilo bamyayı saat 2ye kadar anca hallettim,poşetledim..
eşim çok sevmiyıo ya hemde kızıyo yoruldum diye ama çeşit işte yaa..
bu işler tek başına olmuyor,annem falan olsa yakında..kayınvalidemde olabilri daha cesurr
eşim evde oluyor o dışaır çıkncada ikindi oluyor ve ben mutfağa yöneliyorum...
sabah 11.30da kalkarsam işleirmi bitmez napıyım 5tede yatıyorum ama neyse az kaldı ramazan bitiyor mubarek ay yinede çok güzle gidiyor...
öğlen 1de mukabele sonrasındada bişeyler okuyoruz...
eve geldim az uzandım uyku bastı ama balkondaki fasulyeler nolcek düşüncesi daha ağır bastı...
3kilo yakındı ayıkladım,kavurdum soğuyorlar poşetlere koyucam biyandan domatesini hazırladım..
az küçük tencereylede akşama pişiriyorum nefis kokuyor bol domatesli....
yanına köfte yapıcam bide makarna günlerdir canım istiyor ve hem sizden korktuğumdan hemdebilmiyom işte yemedim...
arkadaşlarımmm yapsamda az yerim gerçekten ben bi makarna manyağı olarak busene çoook az yedim bu rekor yaaa..yapsamda miktarda az oldu
hem teravih sonrası b,kaç kişiye rastladım beni 2 aydır görmüyolar zayıflamışın naptın dediler..
bende yok yaa sadece 5kilo dedimaaa diyoalr beğenmiyonmu
insan seviniyo yaa farkedilince...daha fazla erirsem ben daha çok sevinecem
heh kelebek güllaçtan sonra bide bamyamız oldubak biraz alındganlık yapim sana sen bana boyun kısamı demek istedin he bamya derken hıııııı nasıl demagoji yapıyorum ama bamya belenay aldım kabul ettim
bamya süper bir yemek kııııız sevilmezmi hiç hem bağırsaklarıda çalıştırıyor demekki bir tek ben değilmişim sevindim canım zati biliyordum ben bizim topiğin duyarlı olduğunu hni öle bir yediğini bir daha yemeyen tipler vardır şükretmeden mızmızlanırlar sinir oluyorum bunu bulduğuna şükret diyorum açlıktan ölen insanlar var el insaf Allahıma şükürler olsun verdiği her lokma nimet için
gıcıkmı sen salataya bak ne güzel de sonrada ben gıcık olim oldu hıhyazmışsın ama salataya daha çok ilgi göstermişsin illa gıcıklık yapıcam dimi
.60:
arkadaşıma takılmayın yaaa
bu arada bamyayı dolaba attım yemeğini yiyenler başka:az pişrseydim neyse kaynanama gidince yapar belki...evet süper bağırsak söküyor tedavideyken evdekil bamyaları eşimden istedim ank.ya getirdi,süper iyi geldi..
ayrıca kaloris düşük sebze ve tabi çok yağlı et ve yağ kullanmayınca...
vede pahalı sebze..hersabah az az toplanıyor öyle bahçen büyükse birden çok toplarsın..neyse bamya ile ilgili bilgiler bukadar......
canım sudem almadın ve pişrmedinmi hala yoksa..bak ya hamileyseniçime doğuyor sırada sen varsın...inş.hayırlı ve sağlıkla....
selam..
çok fazla giremedim kkye....akşamalarıda giremiyorum hele dün gece patladım artık sıkıntıdan..
teravihten geldim 2kilo bamyayı saat 2ye kadar anca hallettim,poşetledim..
eşim çok sevmiyıo ya hemde kızıyo yoruldum diye ama çeşit işte yaa..
bu işler tek başına olmuyor,annem falan olsa yakında..kayınvalidemde olabilri daha cesurr
eşim evde oluyor o dışaır çıkncada ikindi oluyor ve ben mutfağa yöneliyorum...
sabah 11.30da kalkarsam işleirmi bitmez napıyım 5tede yatıyorum ama neyse az kaldı ramazan bitiyor mubarek ay yinede çok güzle gidiyor...
öğlen 1de mukabele sonrasındada bişeyler okuyoruz...
eve geldim az uzandım uyku bastı ama balkondaki fasulyeler nolcek düşüncesi daha ağır bastı...
3kilo yakındı ayıkladım,kavurdum soğuyorlar poşetlere koyucam biyandan domatesini hazırladım..
az küçük tencereylede akşama pişiriyorum nefis kokuyor bol domatesli....
yanına köfte yapıcam bide makarna günlerdir canım istiyor ve hem sizden korktuğumdan hemdebilmiyom işte yemedim...
arkadaşlarımmm yapsamda az yerim gerçekten ben bi makarna manyağı olarak busene çoook az yedim bu rekor yaaa..yapsamda miktarda az oldu
hem teravih sonrası b,kaç kişiye rastladım beni 2 aydır görmüyolar zayıflamışın naptın dediler..
bende yok yaa sadece 5kilo dedimaaa diyoalr beğenmiyonmu
insan seviniyo yaa farkedilince...daha fazla erirsem ben daha çok sevinecem
yanı heryerın kendı capında sorunları var, daha once baska yerlerde de calıstım.. ozel sektor oldukca bu sorunlar ben de devam edıcek, hadı sımdı ıyı kotu bısılerı ıdare edebılıyoruz ama dedım ya cocuga karar verdımızde napcagımz tam bı muamma.. kamuda olsam ızın alırım, ucretlı, ucretsız heyet raporları fılan, bı suru kamuda calısanı cocuklarını kac aylık yapıp işe gerı donuyolar ama benım boyle bı sansım yok, dogum yaklasınca ve dogumdn sonrası ıcın ısı bırakmak zorunda kalcam, maaş dırek teke duscek bızımse tek maaasla ıdare edebılmemız mumkun değil, o kadar cok sey oduyoruz ki, elimize kalan rakam cok komık.. tabı buna da şükür.. şimdi yiy kot ıdare edeılıyoruz, bu ay mesela tatıl fılan derken eksıdeyız, onumuzdekı aya Allahkerimm...
ekim ayı gıbı restlesmeyı dusunuyorum cunku ekımde 2 yılım dolacak ve hala zam yapmadılar, gecen sene ısteyenın bı yuzu vermeyenın ıkı yuzu dedım ve ıstedım, ki benım maaşımı bu işveren ödemıyo ben onunla calısıyorum ama şirket işlerini yaptıgımız ıcın şirketten gelıyo maaş, hanı bu patronla şirketle konusması ve bana zam yapmaları ııcn konustum.. ama şirket ortaklarının arasıdna sorunlar oldugundan, bu şirketi kapatıp kucultup baska alanlarda faalıyete devam etme gıbı belırsız bı durumları var, eleman cıkaıp durdular ve kalanlara da zam yapmadılar........ tabıkı bu gecen zaman ıcerısınde ulasıma, ev kırama, aıdata herseye zam geldı bı benım maas harıc.. eşimle bu da sorun olmaya basladı, yanı kızdıgı ben deılım ama nıe zam yapmıyoalr dıyeo da bana sureklı dert yanmaya basladı, ben napıyım ıstedım dıyorum vs vs......şirketın durumunu anlatıyorum ama işte oyle..........
normalde olsa calısmam ama sıgortallı calısan avukat demek, işverenın el atmak istemedıği çetrefilli ıslerın tamamını senın yapman, sehırdısı ıslerını senın gormen, bırılerıne egılıp bukulecekse bunun sen olman vs vs de demek aynı zamanda.......burda devam ettım cunku haftasonu calısmam yok, icra işi pek yok, mesai saatlerım belli.. daha memur havasındayım.. bu olanaklarından dolayı devam ettım işte.. daha ocnekı yerlerde gece eve gelıyodum, her hafta sehırdısındaydım, bıyerden gelıp bı yere gıdıyodum, gece 3lerde aştıde bı basıma dolanıp duruyodum, haftasonlarım işle gecıodu.. burası o şartlar acısından daha rahat...
şimdi dusunuyorum, hazır yazmısken sızde fıır belırtın, bu 2. yılım doldugunda bu defa rest cekmeyı dusunuyorum.. durumu anlatıcam, kıramdan ulasımıma aaıdatıma kadar herseye zam geldıgını, 2 yılım dolmasına ragmen maaşımda bi guzellık yapılmazsa artık bu sartlar altında calısamayacaımı soylemeyı dusunuyorum... yaparlarsa ne ala.. olumlu kısmı bı kenara bırakalım ama eger yapmazlarsa işi bırakmam gerekıcek, yenı bi iş bulmak ztn sorun ama yiy kotu işsiz kalmam bulurum mutlaka da imkanları nasıl olur onu bılmem tabi... yyenı bı yere alısmak cok zor, hem yenı ofisin işleyişine hem işlerine hemde ınsanlarına alısmak su an gozumde buyuoo.. orda tekrar kendını kanıtlama cabası ıcıne gırmek, kendını tanıtmaya ve sevdırmeye calısmak.........
bu patronum cok ıyı bırı ozünde, dugun zamnı flan bana cok yardımcı oldu ama cok vurdumduymaz...
iş bulma arama zamanına karsı zaten restlesırken maasımda bı ıyılestırılme olmazsa bu ay sonu ıtıbarıyle ısten ayrılmayı duusnuyorum derım dıye dusundum ama.. hemen iş bulamazsam tek maaşla evı gecındırmemız mumkun değil malesef.. bı maaş sadece kıra aıdat kredı kartlarına gıdıyo, daha banka kredımız faturalarımız vs var...
işte bı yerde amcamız dayımız olsaydı ben de bı kamuya el atsaydım, ne hamılelık sıkıntım ne de gecım sıkıntım olcaktı..
canım yazdıklarını okudum..
bence ekime kadar iyi bi iş bulmaya çalış...bulursan zammı rahatlıkla ister vermezlerse 2. şıkkı rahatlıkla denersın...
kpss konusunda da bence sık dişini 1 senenı heba et çalış....sonra bi ömür rahat et....böyle sürekli stres yaşamaktansa...canım kamuya girmeye bak...
çoluk çocuk ne yapıcaksan.....kafan rahat olur....
ezgi ilknur çok geçmiş olsun canım..
allah acil şifa versın..
şu mübarek günlerde inşalllah...
yok kız ne hamileliği......
canım sudem almadın ve pişrmedinmi hala yoksa..bak ya hamileyseniçime doğuyor sırada sen varsın...inş.hayırlı ve sağlıkla....
[/COLOR]
reglim zaten...
bakarsın olmadı salça yaparsın...bizede görümcemlerden 1 kasa domates gelmıs esım anneme de götürmüyo yapması ıcın bıze kalmaz dıyogecen sene beraber yapmıstık ama evdeydım sımdı nası yapacm hafatsonuna kadar durur demı bekletıp yapsak:44:
yada buzluga atmak için menemen süper olur....
canım eşim kasayla aldığında..domatesler durdu 2 gün balkonda ama ben seçtim yani olmayanları güneşe dizdim.kasanın dibinde bir iki tane çürük vardı onlaırda seçtim..öyle bekledi..bizde eşimel yapmıştık..bizede görümcemlerden 1 kasa domates gelmıs esım anneme de götürmüyo yapması ıcın bıze kalmaz dıyogecen sene beraber yapmıstık ama evdeydım sımdı nası yapacm hafatsonuna kadar durur demı bekletıp yapsak:44:
yok kız ne hamileliği....
reglim zaten...
ozaman geçmiş olsun..
ve bidaha adet olma emi inş......tabi sende istiyosan...bi nehirr
bakarsın olmadı salça yaparsın...
yada buzluga atmak için menemen süper olur....
salça zordur yaa..
ben buzluğa atamıyorum hem büyük değil hemde kavanozda daha lezzetli geliyor..allahım mutfakta arı var çıkmaıd.zaten huylıyum kaşınmam azalsada bitmedi iyice huylandım işimde var çıkmıyor
Suzaneyyy nasılsınn???
Ben fena yuvarlanıorum resmen ne bulduysam mideye attım.
Albümümde var ya 68-69 lukken giydiğim elbisemi denedim olmadı doğal olarak.
Olsun ama gene de şansımı denedimm
Kışın da olsa üstüne hırka giyerek giycem o elbiseyii
Kafaya taktımmmm
Yarından itibaren sıkı rejim beni beklerrr
yaa ne kadar az yıyonuz ben buraya yazsam nasıl kg verıyon dersınız ama zaten ınanmıyom ben gercekten verdıgıme yaa cunku görüntüde pek bı degsııklık yok sankı sudan gıdıyomus gıbı o da ramazanda sonra egrı gelcek dıye korkuyom acıkcası:18:
mönün güzel olmuş canım ekmek yerine çorba içseydin dahada güzel olurdu gibi geldi bana
Günaydın kızlar...
Gelelim bana...
El salladı birkaç kez...
Zıpır zıpırdı kuzum...
İnşallah güzel çıkar...
Gülüştük yine...
Gülüştük yine...
Hayırlısı olsun...
ya bısı sorcam; ben de mı boyle yoksa herkeste mi ama ben kk ya gıremıyorum
diğer sitelerı acıyo ama kk yı acarken baglantı yokmu gıbı pıt pıt gidıooooooo
gelıyorum bı msj yazcam, bısı okuycam gıdıverıo hemencık, sımdı bı saattır ugrasıyorum anca gırebıldım ınş msjı gonderemeden yıne çıkıvermem
bende de oldu bende dehatta patron farketti kkya engel koydu falan sandım bi ara
hayatim cok gecmis olsun annene üzme sen kendini demesi kolay ben anemi hastaneye götürdüyümde orda birakip is e gitmem gerekiyordun yol boyu aglamisdim güzelim yeni ameliyat gecirdi illaki agrisi olacak ama gecer isallah kolay deyil bicak altina yatiyoruz sen üzülme bitanemçok tşkler canımm çok şükür ameliyet iyi dedi kardeşim ama baya agrısı varmışş bende konuşamadımm çok merak ediyorum ve çok tedirginimm canım oruçluyum agrı kesici alamam iftara kadar geçer inşş geçmezse iftarda alırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?