70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ay öyle deme yaa kötü oldum başka bir büroda çalışsan da mı aynı olacak? başka yer araştırsan? :26:

yanı heryerın kendı capında sorunları var, daha once baska yerlerde de calıstım.. ozel sektor oldukca bu sorunlar ben de devam edıcek, hadı sımdı ıyı kotu bısılerı ıdare edebılıyoruz ama dedım ya cocuga karar verdımızde napcagımz tam bı muamma.. kamuda olsam ızın alırım, ucretlı, ucretsız heyet raporları fılan, bı suru kamuda calısanı cocuklarını kac aylık yapıp işe gerı donuyolar ama benım boyle bı sansım yok, dogum yaklasınca ve dogumdn sonrası ıcın ısı bırakmak zorunda kalcam, maaş dırek teke duscek bızımse tek maaasla ıdare edebılmemız mumkun değil, o kadar cok sey oduyoruz ki, elimize kalan rakam cok komık.. tabı buna da şükür.. şimdi yiy kot ıdare edeılıyoruz, bu ay mesela tatıl fılan derken eksıdeyız, onumuzdekı aya Allahkerimm...

ekim ayı gıbı restlesmeyı dusunuyorum cunku ekımde 2 yılım dolacak ve hala zam yapmadılar, gecen sene ısteyenın bı yuzu vermeyenın ıkı yuzu dedım ve ıstedım, ki benım maaşımı bu işveren ödemıyo ben onunla calısıyorum ama şirket işlerini yaptıgımız ıcın şirketten gelıyo maaş, hanı bu patronla şirketle konusması ve bana zam yapmaları ııcn konustum.. ama şirket ortaklarının arasıdna sorunlar oldugundan, bu şirketi kapatıp kucultup baska alanlarda faalıyete devam etme gıbı belırsız bı durumları var, eleman cıkaıp durdular ve kalanlara da zam yapmadılar........ tabıkı bu gecen zaman ıcerısınde ulasıma, ev kırama, aıdata herseye zam geldı bı benım maas harıc.. eşimle bu da sorun olmaya basladı, yanı kızdıgı ben deılım ama nıe zam yapmıyoalr dıyeo da bana sureklı dert yanmaya basladı, ben napıyım ıstedım dıyorum vs vs......şirketın durumunu anlatıyorum ama işte oyle..........

normalde olsa calısmam ama sıgortallı calısan avukat demek, işverenın el atmak istemedıği çetrefilli ıslerın tamamını senın yapman, sehırdısı ıslerını senın gormen, bırılerıne egılıp bukulecekse bunun sen olman vs vs de demek aynı zamanda.......burda devam ettım cunku haftasonu calısmam yok, icra işi pek yok, mesai saatlerım belli.. daha memur havasındayım.. bu olanaklarından dolayı devam ettım işte.. daha ocnekı yerlerde gece eve gelıyodum, her hafta sehırdısındaydım, bıyerden gelıp bı yere gıdıyodum, gece 3lerde aştıde bı basıma dolanıp duruyodum, haftasonlarım işle gecıodu.. burası o şartlar acısından daha rahat...

şimdi dusunuyorum, hazır yazmısken sızde fıır belırtın, bu 2. yılım doldugunda bu defa rest cekmeyı dusunuyorum.. durumu anlatıcam, kıramdan ulasımıma aaıdatıma kadar herseye zam geldıgını, 2 yılım dolmasına ragmen maaşımda bi guzellık yapılmazsa artık bu sartlar altında calısamayacaımı soylemeyı dusunuyorum... yaparlarsa ne ala.. olumlu kısmı bı kenara bırakalım ama eger yapmazlarsa işi bırakmam gerekıcek, yenı bi iş bulmak ztn sorun ama yiy kotu işsiz kalmam bulurum mutlaka da imkanları nasıl olur onu bılmem tabi... yyenı bı yere alısmak cok zor, hem yenı ofisin işleyişine hem işlerine hemde ınsanlarına alısmak su an gozumde buyuoo.. orda tekrar kendını kanıtlama cabası ıcıne gırmek, kendını tanıtmaya ve sevdırmeye calısmak.........

bu patronum cok ıyı bırı ozünde, dugun zamnı flan bana cok yardımcı oldu ama cok vurdumduymaz...

iş bulma arama zamanına karsı zaten restlesırken maasımda bı ıyılestırılme olmazsa bu ay sonu ıtıbarıyle ısten ayrılmayı duusnuyorum derım dıye dusundum ama.. hemen iş bulamazsam tek maaşla evı gecındırmemız mumkun değil malesef.. bı maaş sadece kıra aıdat kredı kartlarına gıdıyo, daha banka kredımız faturalarımız vs var...

işte bı yerde amcamız dayımız olsaydı ben de bı kamuya el atsaydım, ne hamılelık sıkıntım ne de gecım sıkıntım olcaktı..

canım cok gecmıs olsun annene ıns tez zamanda ıyılesırsende dıkkate et kendıne

pelin bı avukat olarak kamuda iş bulman cok mu zor canım yaa sartalrı ne bılmıyorum da bızım kurumda var avukatlar neden sansını denemıyorsun devlet ısı ıcın

canım kpss ye hazırlanmam lazım, bunun ıcınde tabıkı ders calısmam lazım, ama eve gıttıgımde ders calıscak halım olmuyo, bekar olsaydım daha kolay olurdu bıde okul hayatı bıtelı cok zaman gectı artık o kadarzor gelıyo ki tekraro kıtaplara baslamak... sankı kafam dolmuş ve bısı almıyomuş gıbı artık... keske ılk unı.den mezun oldugumda bunları dusünup peşine dusseydım bu işin.. ama işte o zmnda ınsan amaaan su okul bıtsınde diye dusnuyo sadece...

bı de kpssden de yuksek almam lazım ama şöyle de ulkenmıızn bı gercegı avr, kpss ıle alan bı cok yer araya dayı, amca gırdıgınde bırak kpss bıle aramıo, mesela normalde 90la alacak yer kpssye gırıp 70 aldıysan yeter bıze bız hallederız dıyolar, bazıları kpssye gırmıs olman yeterlı dıyolar, bazıları kpssyı boswer dıyolar.. anlatabıldım mi.. el altından eleman alan o kdr cok yer var ki... cogu yer kısıye ozel kontejyan acıo, etrafın haberı bıle olmadan o kişi işe gırmıs oluyo...

anladım canım ısler bu sekıdle dönüyor malesef de bende sonradan hazırlandım basta ıstemedım basörtüsü problem dıye baska ısım vardı zaten ama yorucuydu sonra baktım arkadaslar bir bir yerleşmiş bende dedım gıreyıme sımde destek oldu kursa yazıldım 78 aldım bızım bolum ıcın cok az deıdlı ama yetmıyodu sürekli memurlar neti takıp edıyoduk ksımet kı bızım kurum sadece ankara da ıkamet aradıgı ve ıskura ılan verdıgı ıcın sansım yükseldi ıskur bana maıl atmıs sıze uygun ılanlar var dıye baktım ıng ıstıyo dedım benım yetrsız olmaz esım ısrar ettı gıttık bıde hamıleyım kesın olamz gözüyle bakıyom ya rahatım normalde kendımı nası kasarım mulakatta o kadar hoca yanında hıc tınmadım rahat rahat cvpladım olmuycak dıye ısın cıddıyetıne varamadım yanı sonra cok sukurkı oldu herkes bebegının kısmetı dedı yanı 29 yasında gırmıs oldum kamuya sneın ıcınde gec deıl hazırlanıp yapabılırsın ve sonucta sen benım gıbı 2 yıllık mezunu deılsın koskoca avukatsın yanı mutlaka olur canım azcık caba

ayyy canım maşşş
çok sevindim...
cinsiyet tahminlerini bende araştırmaya başladım...sayende...
bakalım eylülü çok merak ediyorum....tahmının dogru çıkacakmı?

olsun canım en azından poşetin var...
poşeti olmayanlar ne yapsın....

Ayyy teşekkür ederimmm Unutmuşum ben onu :78:

Yok mar bizim evde de yemek atılmaz. Kalırsa ikinci günde aynı yemeği yiyoruz.
Bamya snnle özdeşleşti.
Bundan sonra senin adın Bamya Belenaayyy
heh kelebek güllaçtan sonra bide bamyamız oldu bak biraz alındganlık yapim sana sen bana boyun kısamı demek istedin he bamya derken hıııııınasıl demagoji yapıyorum ama bamya belenay aldım kabul ettim

bamya süper bir yemek kııııız sevilmezmi hiç hem bağırsaklarıda çalıştırıyor demekki bir tek ben değilmişim sevindim canım zati biliyordum ben bizim topiğin duyarlı olduğunu hni öle bir yediğini bir daha yemeyen tipler vardır şükretmeden mızmızlanırlar sinir oluyorum bunu bulduğuna şükret diyorum açlıktan ölen insanlar var el insaf Allahıma şükürler olsun verdiği her lokma nimet için

gıcıkmı sen salataya bak ne güzel de sonrada ben gıcık olim oldu hıhyazmışsın ama salataya daha çok ilgi göstermişsin illa gıcıklık yapıcam dimi

.60:

geçmiş olsun canım rabbim anneciğine şifalar versin

selam..
çok fazla giremedim kkye....akşamalarıda giremiyorum hele dün gece patladım artık sıkıntıdan..
teravihten geldim 2kilo bamyayı saat 2ye kadar anca hallettim,poşetledim..
eşim çok sevmiyıo ya hemde kızıyo yoruldum diye ama çeşit işte yaa..
bu işler tek başına olmuyor,annem falan olsa yakında..kayınvalidemde olabilri daha cesurr
eşim evde oluyor o dışaır çıkncada ikindi oluyor ve ben mutfağa yöneliyorum...
sabah 11.30da kalkarsam işleirmi bitmez napıyım 5tede yatıyorum ama neyse az kaldı ramazan bitiyor mubarek ay yinede çok güzle gidiyor...
öğlen 1de mukabele sonrasındada bişeyler okuyoruz...
eve geldim az uzandım uyku bastı ama balkondaki fasulyeler nolcek düşüncesi daha ağır bastı...
3kilo yakındı ayıkladım,kavurdum soğuyorlar poşetlere koyucam biyandan domatesini hazırladım..
az küçük tencereylede akşama pişiriyorum nefis kokuyor bol domatesli....
yanına köfte yapıcam bide makarna günlerdir canım istiyor ve hem sizden korktuğumdan hemde bilmiyom işte yemedim...
arkadaşlarımmm yapsamda az yerim gerçekten ben bi makarna manyağı olarak busene çoook az yedim bu rekor yaaa..yapsamda miktarda az oldu
hem teravih sonrası b,kaç kişiye rastladım beni 2 aydır görmüyolar zayıflamışın naptın dediler..
bende yok yaa sadece 5kilo dedimaaa diyoalr beğenmiyonmu
insan seviniyo yaa farkedilince...daha fazla erirsem ben daha çok sevinecem

canım yazdıklarını okudum..
bence ekime kadar iyi bi iş bulmaya çalış...bulursan zammı rahatlıkla ister vermezlerse 2. şıkkı rahatlıkla denersın...

kpss konusunda da bence sık dişini 1 senenı heba et çalış....sonra bi ömür rahat et....böyle sürekli stres yaşamaktansa...canım kamuya girmeye bak...
çoluk çocuk ne yapıcaksan.....kafan rahat olur....

ezgi ilknur çok geçmiş olsun canım..
allah acil şifa versın..
şu mübarek günlerde inşalllah...

ay negüzel yaa,çok sevindim inankii,allahım sağlıkla büymesini nasip etsin içinde,cinsiyetinii öğrenir öğrenmez bize söyleeeeee
yok canım yaa zaten 2gündür bağrış çağrış kavga ediyoz,neymiş anahtarı ben kaybetmişim bulamayıncada işe geç kalıyorum diye bağrışmaya başladıydık aşağıdakide duyduysa,sevinmiştir zati benim yüzümden kavga ediyolar diyee,neyse sonuç olarak anahtarları wc'nin deliğinde buldum(alaturka tuvalet bidee ama aldım yani napcannn)
yaa yatağa küs girmeyinn çok günah,neyse sorun halledipte yatın,valla biz 4yıldır hiç küs girmedik yatağa sorun ne olursa olsun ,nekadar düşman gibi dahi olsak sıra yatmaya geldimi,herşeyi unutup sarılıp yatıyoruz ve ozaman hatalarımızdan ötürü birbirimizden özür dileyip sevgimizi söylüyoruz,,,yaniii tabi nacizane fikrim buu,ama küs girmek gerçekten günah

kız sen uyku arasında bana arada laf sokmuşsun hıhh
ee napiyim aklımdan çıkmıyoki o hallerin
Merhaba canıımmm nasılsınızzzzzz

benn iki gündür kısmıyorum ama yaaa eşşeğim be
iiyizde eşşeğim demeee,çünkü bende kendimi kısmıyorumm ve bu hafta hiç tartılmadım perşembeye kadarda tartımıcam,inşallah hüsrana uğramam,ama sağlıksızda beslenme yanii,ben kısmıyorum ama sağlıklı besleniyorum kurallarada uyuyorum o yüzden ben bir eşşek değiliimm
ayy negüzel salatalaaarrr bayıldım bende soldakine talibim getirin bana onuuuuuuuuuuu
hoşgeldin canıımm ee beceremedinmii hala çizelgeyii yapmayyyııı,:13:
ay işte buna koptum beennacaba diyorum sonunda gülebileceğim bişey olurmu dedim ve sonunda patlattın haaa

geçmiş olsun canım yaa,inşallah tez zamanda hastanedende çıkar,sen ii ol bak durumu iimiş,sende rahat bi nefes al artık,gerçi göremediğin için olsaki için rahat değil biliyorum ama görürsün yakında endişelenmeeebunlarda annene

Son düzenleme:
bamya...........

ya benım canım yine mantar istiyo 2 gündür bulamıyoruz.....tükeniyo markette...pazara gidcek adam da yok.....bakalım eşim inşallah bulur bıde ona sipariş ettim uzaktaki marketler bakl diye........

bizede görümcemlerden 1 kasa domates gelmıs esım anneme de götürmüyo yapması ıcın bıze kalmaz dıyo gecen sene beraber yapmıstık ama evdeydım sımdı nası yapacm hafatsonuna kadar durur demı bekletıp yapsak:44:

canım ya patron acil proje istedi bi dönemedim sana.. ah pelin şimdi karşılıklı uzun uzun konuşmak vardı.. o kadar içten tek tek ifade etmişsin ki anlamamak hak vermemek elde değil.. bir çok kişide benzer sorunlar var şekere una vs bile zam gelince alabildiğine, sözde bayramda zam yok dediler o da oldu ama maaşa zam denince bir sessizlik oluyor.. neyse bunlar hükümetsel şeyler bunları geçelim.. çocuk konusundaki endişen de yerinde çünkü ben bile şimdiden çocuk olursa özel sektörde nasıl yapıcam diye dertlenir oldum ki ben öğretmenlik okudum ama bizim bölüm özel sektöre iyi eleman yetiştirir, ben de kendime güvenimden özelde kariyer yapıcam diye paralanıyorum.. daha bir kaç ay önce kariyer hayalleri kurarken, şimdi çocuğuma kim bakacak nasıl zaman ayırcam ne ara yemek yapıcam telaşı sardı.. artık hayalim değişti; mümkün olan zamanda kursa yazılıp sınava girip atanmayı beklemem, olur da atanırsam dersim bitince çıkıp eve gelmem yemek hazırlayıp çocuklarımı okul dönüşü karşılamam falan.. hayal işte.. neyse beni de geçelim sana gelelim.. pelin bence zam teklifi için daha sakin ol.. aynı şeyleri söyle ama daha sonra kendini zora düşürecek teklifte bulunma giderim diye açık açık söyleme yani.. ikinci yıl olmasının üstüne basarak maaşından ve zamsızlıktan falan şikayet et, yeterince anlayışlı davrandığını ama anlayışının suistimal edildiğini söyleyebilirsin.. hatta hak ettiğin karşılığı almadığını belirt ama bırakırım çıkmasın ağzından.. onlar düşünsün yaa biz bu kıza duyarlı kalmaz zam yapmazsak gider diye kendileri telaşa düşsün.. onlar için de kolay değil iki yıllık elemandan olup yeniden tanımadıklarını birini al, işi öğret, güven, alış.. tek taraflı değil yani.. o yüzden konuşmaktan hakkını aramaktan çekinme ama iş vereni kışkırtıcı hani sen tüküp sonra yalamak zorunda kalmayım demek istiyorsun ya ha işte ona dikkat et.. sen tutuşturma onlar tutuşur.. bence muhakkak hakkını iste..

aaay kendımı bı sene kasmak o kadar zor gelıyo ki:26: ben ıyı kotu boyle calısırım ama işte cocuga karar verdıgımız an napcaz o beşırsızlık benım canımı sıkıyooo...

ben bıd eilan verıp iş buldum hep, burda calısmaya devam ederken ilan veremem mutlaka bırı gorur ya da duyar cok ayıp olur oyle.. ama arkadaslara cıtlatabılırım aklınızda olsun dıyerekten...

topık ahalisiiiiiiiii sızın de aklınızda olsun, nerden nereye belkı de ısz duyarsınız bısıler aklınızın bı kosesınde kalsa yeter

neyse ben cıkıyorum kızlar, hepınıze ıyı aksamlar..

bu arada geldıgımden berı ne sempatıgı en de cerenımı goremedımmmm, nerede bu kzılar yahuuuuuuuuuu aay bı de kociş doktora gıtt ıgne vermısler, antıbıyotık , gargara vermısler bıde doktor demıs kı bu bogazını nası bu hale getırebıldınnnn :26: kac gundur dıyorum kotulesmeden gıt doktora dıye işte kadın sözu dınlemezsen boyle olur dımı ama, neyse ben kocişi kapıp eve geceyımmm, öpuldunuz tekrardan

heryerim aqrıyoo kendimi çok bitkin hissediyorum... dün iftar ve sonrası çok kaçırdıqım için midem asit yaptı inanılmaz açlık hissediyorum..yatıp uyumak uyandırılmamak istiyorum..ama malesef buna imkan yok kızlar...iftara gidicez ve uzak biyere yinee...hiç halim yok..yarında çok yoqun birgün beni bekliyor...alışveriş yapıcaz kızımla tatil için...uzak yerlere alışverişe gidicez..gelesiye bestilimiz çıkıcak...ve günlerdir iftar davetlerinde olduqumuz için evde hiç yemek yok..gelince birde yemek derdim olacak...perşembe günü halamla kuzenim izmirden gelecekler...onlar gelmeden dip köşe temizlik yapmamlalzım..iftar ve sahur ikramlarımı hazırlamam lazım..cumayada valizlerimizi hazırlamam lazım akşamına yolcuyuz..ayy yazarken bile yoruldum...misafirlerim varken pratik iftar ve sahur tavsiyeleri olan varsa lütfen fikir versin...ihtiyacım olacak...öpüldünüz hepiniz..şimdilik çıkıyorum..herkese hayırlı iftarlar...

canım eşim kasayla aldığında..domatesler durdu 2 gün balkonda ama ben seçtim yani olmayanları güneşe dizdim.kasanın dibinde bir iki tane çürük vardı onlaırda seçtim..öyle bekledi..bizde eşimel yapmıştık..
şimdi yine var 5kilodan fazladır balkonda kovada..onları seçmedim inş. bişey olmamıştır..ama taze taze elimle topladım.. akşam teravih sonrası yapıcam .onlarda biterse tamam yeter yoruldum..yarında gideriz daha çanta hazırlarım...sanada kolay gelisn..

dilekcimm dün sizlen yazisirken cocuk misildadi e oda kolumu vermeden uyumuyo ile oyniycak kolumla ne güzel lambalar acik bilgisayar acik geri gelcem ya laflamak icin ben cocugu cocuk benimi uyuttu anlamadim gitmissim sahura kadar uyudum

az yemeye calisiyorum ama ben yanlislarimi biliyorum karbonhydrat lari yersen iftarda zor verirsin ama bazen tutamiyorum kendimi en cok da onlari seviyorum ya ramazanda eksi cikamiycam herhalde duruyorum bi ileri bi geri ilk hafta güzel gidiyordum durakladi bakalim

mönün güzel olmuş canım ekmek yerine çorba içseydin dahada güzel olurdu gibi geldi bana

banada ama doymadim corbada yokkdun hazirda vakit de gelmisdin

cok sevindim güzel haberlere masallah el bile sallamis annesine

bende de oldu bende de hatta patron farketti kkya engel koydu falan sandım bi ara

bugün is yerinde deli oldum okuyorum sizi birden gitti dedim farkina vardilar da kapatilar herhalde siteyi ben giremeyeyim diye bütün gün bu siteye giriyor diye bilgisayari kökten kapatim actim ondan sonra oldu demek sitenin kendisinde varmis problem kendi kendime stress yapmissim

hayatim cok gecmis olsun annene üzme sen kendini demesi kolay ben anemi hastaneye götürdüyümde orda birakip is e gitmem gerekiyordun yol boyu aglamisdim güzelim yeni ameliyat gecirdi illaki agrisi olacak ama gecer isallah kolay deyil bicak altina yatiyoruz sen üzülme bitanem

Son düzenleme:
bunlar isyerinde okuyup da cevaplamak istedigim seylerdin birde isden eve gelene kadar en az 3-4 sayfa var gemis bakamadim bi ucayim 2 parta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…