çok tşkler canımmm uzakta olunca boyle oldu çok şükür ki iyi geçmiş ama annem korkuyodu anesteziden uyanamıcam diye hep vedalaştı ve beni çok üzdü bu çok şükür iyi geçti ne kadarda olsa orda olmak istiyodum saol canımm şimdi biraz iyiyim hastalıgı canımm böbreginde kist oluşmuş ve büütün böbregini kaplamış böbregi alcaklardı ve aldılar öbür böbrege sıçramasından kortularki çok şükür bişi yokmuş
sakin ol iyi düşün tedirgin olacak bir şey yok bak ameliyat iyi geçtiyse.. açık havaya çık biraz, en azından camda pencereden iki dk başını uzat derin derin nefes çek o anlık kafanı boşalt iyi gelecektir.. ne hastasıydı özel değilse?
kop kop kop :87::87::87: gül sen gül bi laf şimdi söylicem olmıcakadam beni resmen itin.... bişey bişey işte
canım cok gecmıs olsun annene ıns tez zamanda ıyılesırsende dıkkate et kendıne
pelin bı avukat olarak kamuda iş bulman cok mu zor canım yaa sartalrı ne bılmıyorum da bızım kurumda var avukatlar neden sansını denemıyorsun devlet ısı ıcın
çok tşkler canımmm allah razı olsunnn
heh kelebek güllaçtan sonra bide bamyamız oldubak biraz alındganlık yapim sana sen bana boyun kısamı demek istedin he bamya derken hıııııı nasıl demagoji yapıyorum ama bamya belenay aldım kabul ettim
bamya süper bir yemek kııııız sevilmezmi hiç hem bağırsaklarıda çalıştırıyor demekki bir tek ben değilmişim sevindim canım zati biliyordum ben bizim topiğin duyarlı olduğunu hni öle bir yediğini bir daha yemeyen tipler vardır şükretmeden mızmızlanırlar sinir oluyorum bunu bulduğuna şükret diyorum açlıktan ölen insanlar var el insaf Allahıma şükürler olsun verdiği her lokma nimet için
gıcıkmı sen salataya bak ne güzel de sonrada ben gıcık olim oldu hıhyazmışsın ama salataya daha çok ilgi göstermişsin illa gıcıklık yapıcam dimi
.60:
geçmiş olsun canım rabbim anneciğine şifalar versin
çok tşkler canımm allah razı olsunnn allahım tümm hastalarına tez zamanda şifasını versin inşşş
canım yazdıklarını okudum..
bence ekime kadar iyi bi iş bulmaya çalış...bulursan zammı rahatlıkla ister vermezlerse 2. şıkkı rahatlıkla denersın...
kpss konusunda da bence sık dişini 1 senenı heba et çalış....sonra bi ömür rahat et....böyle sürekli stres yaşamaktansa...canım kamuya girmeye bak...
çoluk çocuk ne yapıcaksan.....kafan rahat olur....
ezgi ilknur çok geçmiş olsun canım..
allah acil şifa versın..
şu mübarek günlerde inşalllah...
saolll canımm benimm çok tşklerr aminnn inşşş
çokk çokkkk tşkler canımm inşş canımm evet görmedigim için böyleyimm izin işi hallalmuş çok şükür allahım nasip ederse cumartesi yola çıkacagız ve görcem çok tşkler destegin ve anneme için olan çiçekler için çok incesinn saol canımmmay negüzel yaa,çok sevindim inankii,allahım sağlıkla büymesini nasip etsin içinde,cinsiyetinii öğrenir öğrenmez bize söyleeeeee
yok canım yaa zaten 2gündür bağrış çağrış kavga ediyoz,neymiş anahtarı ben kaybetmişim bulamayıncada işe geç kalıyorum diye bağrışmaya başladıydık aşağıdakide duyduysa,sevinmiştir zati benim yüzümden kavga ediyolar diyee ,neyse sonuç olarak anahtarları wc'nin deliğinde buldum(alaturka tuvalet bidee ama aldım yani napcannn )
yaa yatağa küs girmeyinn çok günah,neyse sorun halledipte yatın,valla biz 4yıldır hiç küs girmedik yatağa sorun ne olursa olsun ,nekadar düşman gibi dahi olsak sıra yatmaya geldimi,herşeyi unutup sarılıp yatıyoruz ve ozaman hatalarımızdan ötürü birbirimizden özür dileyip sevgimizi söylüyoruz, ,,yaniii tabi nacizane fikrim buu ,ama küs girmek gerçekten günah
ee napiyim aklımdan çıkmıyoki o hallerin
iiyizde eşşeğim demeee,çünkü bende kendimi kısmıyorumm ve bu hafta hiç tartılmadım perşembeye kadarda tartımıcam,inşallah hüsrana uğramam,ama sağlıksızda beslenme yanii,ben kısmıyorum ama sağlıklı besleniyorum kurallarada uyuyorum o yüzden ben bir eşşek değiliimm
ayy negüzel salatalaaarrr bayıldım bende soldakine talibim getirin bana onuuuuuuuuuuu
hoşgeldin canıımm ee beceremedinmii hala çizelgeyii yapmayyyııı,:13:
ay işte buna koptum beennacaba diyorum sonunda gülebileceğim bişey olurmu dedim ve sonunda patlattın haaa
geçmiş olsun canım yaa,inşallah tez zamanda hastanedende çıkar,sen ii ol bak durumu iimiş,sende rahat bi nefes al artık,gerçi göremediğin için olsaki için rahat değil biliyorum ama görürsün yakında endişelenmeeebunlarda annene
çokk çokk saoll tatlımmm allah razı olsunnn çok zor bişi sende zorluklar yaşamışsın allahım yardımm etsinn sevdiklerimizin acısını göstermesinnn evet canımm kolay degil bıçakaltına yatmak ben sezeryanlıyım ve 1 buçuk yıl geçti hala agrır işte uzak olup görmryince meraak edip tedirgin oldum sesinide duyamadım daha bi rahatlayıp sesini duysam daha iyi olcam inşş çokk saol bitanemmmmdilekcimm dün sizlen yazisirken cocuk misildadi e oda kolumu vermeden uyumuyo ile oyniycak kolumla ne güzel lambalar acik bilgisayar acik geri gelcem ya laflamak icin ben cocugu cocuk benimi uyuttu anlamadim gitmissim sahura kadar uyudum
az yemeye calisiyorum ama ben yanlislarimi biliyorum karbonhydrat lari yersen iftarda zor verirsin ama bazen tutamiyorum kendimien cok da onlari seviyorum ya ramazanda eksi cikamiycam herhalde duruyorum bi ileri bi geri ilk hafta güzel gidiyordum durakladi bakalim
banada ama doymadim corbada yokkdun hazirda vakit de gelmisdin
cok sevindim güzel haberlere masallahel bile sallamis annesine
bugün is yerinde deli oldum okuyorum sizi birden gitti dedim farkina vardilar da kapatilar herhalde siteyi ben giremeyeyim diye bütün gün bu siteye giriyor diyebilgisayari kökten kapatim actim ondan sonra oldu demek sitenin kendisinde varmis problem kendi kendime stress yapmissim
hayatim cok gecmis olsun annene üzme sen kendini demesi kolay ben anemi hastaneye götürdüyümde orda birakip is e gitmem gerekiyordun yol boyu aglamisdim güzelim yeni ameliyat gecirdi illaki agrisi olacak ama gecer isallah kolay deyil bicak altina yatiyoruz sen üzülme bitanem
kızlarr çokk çokk tşkler moralımmm iyi oldu sayenizdee başımda birazdaha iyi çok şükr