70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

çok tşkler canımmm uzakta olunca boyle oldu çok şükür ki iyi geçmiş ama annem korkuyodu anesteziden uyanamıcam diye hep vedalaştı ve beni çok üzdü bu çok şükür iyi geçti ne kadarda olsa orda olmak istiyodum saol canımm şimdi biraz iyiyim hastalıgı canımm böbreginde kist oluşmuş ve büütün böbregini kaplamış böbregi alcaklardı ve aldılar öbür böbrege sıçramasından kortularki çok şükür bişi yokmuş

çok tşkler canımmm allah razı olsunnn

çok tşkler canımm allah razı olsunnn allahım tümm hastalarına tez zamanda şifasını versin inşşş

saolll canımm benimm çok tşklerr aminnn inşşş
çokk çokkkk tşkler canımm inşş canımm evet görmedigim için böyleyimm izin işi hallalmuş çok şükür allahım nasip ederse cumartesi yola çıkacagız ve görcem çok tşkler destegin ve anneme için olan çiçekler için çok incesinn saol canımmm

çokk çokk saoll tatlımmm allah razı olsunnn çok zor bişi sende zorluklar yaşamışsın allahım yardımm etsinn sevdiklerimizin acısını göstermesinnn evet canımm kolay degil bıçakaltına yatmak ben sezeryanlıyım ve 1 buçuk yıl geçti hala agrır işte uzak olup görmryince meraak edip tedirgin oldum sesinide duyamadım daha bi rahatlayıp sesini duysam daha iyi olcam inşş çokk saol bitanemmmm

kızlarr çokk çokk tşkler moralımmm iyi oldu sayenizdee başımda birazdaha iyi çok şükr

sen yazarken yoruldun ben okurken allah kolaylik versin canim

sahur:
1 armut
1 acitiva icecegi
parmagim kadar peynirli börek ama parmakdan da kücük olabilir zaten anem kizdi emek verdim tadina bakmadin diye ama yedim diyom kadin inanmiyo yemedim gene de

bugün 30 yasima girdim anem herhalde zayifliycam diye aksama ailecek lokandaya götürüyo dogum günü hediyesi..
birazdan cikacam isallah fazla kacirmam

merhaba kızlarr...
sahur menüm
2 dilim kepek ekmeği
omlet
peynir
zeytin
domates biber ( biberler çok acıymış yandım metabolizmam hızlanmıştır inşallah )
şeyy birde bir tanecik baklava

çarşıdan yeşil çay ve form çayı aldım.. yeşilçay tarçınlı form çayı elma kromlu bu akşam denicem çok merak ediyorum

evet bamyay dı üstelik dediğin gibi kalmıştı bugün de bamya yedik :))))

çookk geçmiş olsun canım allah acil şifa versin inşallah

canımmmmm dogum güünün kutlu olsunnnnn nice mutlu yıllar sevdiklerinleeee
çookk geçmiş olsun canım allah acil şifa versin inşallah

çokkk tşkler canımmm allah razı olsunnn aminn inşşş

merhabalar tekrar uzun zamanadır yazmıyordum bişey söylemem lazım önlenemeyen kilo kaybı yaşıyorum spor da yapmıyorum pek yattığım yerden azcık mekik falan şimdiden 800 g verdim sanırsam cumaya 1500g inşallah
ehem ehem menümü yazayım
sabah 1bardak süt ve 1 tane un kurabiyesi
öğle 3 kaşık light yoğurt içine 1/3 muz doğradım
akşam 3 kaşık pilav birazcık kereviz 1tane de baklava
ölmüne yeşil çaya devam

merhaba arkadaşlar.bugün hep dışardaydım gez dolan ayaklarım ağrıdı valla 2 yerde iş görüşmem vardı biri değerlendirme sonrası haber verecekmiş ama diğeri off yaa sinirim bozuldu herşey ok anlaşıyoruz iş konusunda bir programlama yapıyolarmış excelde ben formülleme vss yaparım iyiyimdirde ama tabii süper değilim bazı formüllemeleri kullanmadım hiç bilemediğimi belirttim tabii.ufak sınav gibi bişii yaptılar neticede bilen birini istiyolarda muhasebe programıydı vss birsürü şey soruldu işlem yaptırdılar gıcıklar sonra excelde nasılsınız dediler e iyiyim dedim formüllerden bilginiz e oda var çok çok iyi diyemem ama formüllemeler ile ilgili baya bi işim olmuştu önceden dedim adam açtı exceli 2 ayrı dosya ayrı ayrı up uzuuun bi liste yok e topla yok finansal sapmalar vss yok dedim o kadarını beceremem yaparım ama takılırım sanırım ama ben size istediğiniz hesabı kendimce formüller neticeyi doğru olarak çıkarır raporlamaları hesapl takiplerini hallederim yok efendim olmasmış vss olmadı yani neticede ve işyeri iyiydi yabancı bi firmaydı çalışma saatleri maaşı servisi haftasonu yok vss off gıccık oldum .benle beraber başka bir bayan daha vardı onlada görüşmüşler ikimiz arasında seçim yapacaklardı benide bayay methettiler önce çalışmak isterizde vss ulen yapılırmı bu bana nasip değilmiş yanii hani olmadı diyorum nasip kısmet başka yerde diye ama üzülüyo insan işte böle saçma konular yüzünden eksiklerim olupta istediğim işe girememek sinir ettit beni aman napiim exelde trigonometri yapmadım hiç e kendimce o kadar maliyet hesapları yapıyordum hiç yanlışım eksiğim olmamıştı 8 sene yeminli mali müşavire vergi dairesine hesaplar raporlar maliyetler hazırladım ulen boş insan değiliz ya işte .. netice migren ağrısı ilacımı aldım geçmesini bekliyorum :)

bu arada benim vücudum baya ödem yaptı şiştim yaaa bide ona sıkılıyorum ödem atıcı bişii de içemiyorum tabii malum su da içemiyorum eskisi gibi zor alışmıştım günde 2-3 lt suya oda gitti iyimi .düzelsede şu midem eski plan programıma dönebilip geri kalan kilomu verir hedefime ulaşırdım.bakalım ne zaman gerçek olacak hayalim 60 kggggggggggggggggggggggggg

Son düzenleme:

Doğum gününnn kutlu olsunn Suzaneeyyyyy. Sevdiceklerinle nice mutlu, güzel yaşlaraaa..

heh kelebek güllaçtan sonra bide bamyamız oldu bak biraz alındganlık yapim sana sen bana boyun kısamı demek istedin he bamya derken hıııııınasıl demagoji yapıyorum ama bamya belenay aldım kabul ettim

dalga mııı 1.58 boyumla dalga geçcek yüzüm mü pardon boyum mu var

Geçmiş olsun canım. Rabbim şifa versinn..

sibel29

sahur:
1 armut
1 acitiva icecegi
parmagim kadar peynirli börek ama parmakdan da kücük olabilir zaten anem kizdi emek verdim tadina bakmadin diye ama yedim diyom kadin inanmiyo yemedim gene de

bugün 30 yasima girdim anem herhalde zayifliycam diye aksama ailecek lokandaya götürüyo dogum günü hediyesi..
birazdan cikacam isallah fazla kacirmam

nice yıllara doğum günü çocuğuuu HERŞEY GÖNLÜNCE OLSUN HAYIRLI SAĞLIKLI HUZURLU MUTLU BİR HAYAT DİLİYORUM SANA

Son düzenleme:
merhabaişverenleri memnun etmek mümkün olmuyo kolay gelsin canım.... ödem için ben funda yaprağını ve maydanozu iyi diye biliyorum. ben de funda ve biberiyeli bi karışım çayı içiyorum tvsiye ederim

Bu arada nice senelere sibellll önümüzdeki sene doğum gününde zayıf çıtır olcan inşallah ailenle mutlu huzurlu seneler canım

Menümü yazimm..
Sabah:
1 bardak meyva suyu

Öğlen:

1 bardak yeşilçay

Akşam:

1 tabak taze fasulye,
1 dilim pide,
Biraz salata
Biraz kavun,
1.5 bardak ayran,
2 tane şekerpare

canım ben yeni başladım şu diyet işlerine sık yiyin diyolar ondan ben acıkmasam da mesela bi meyve falan yiyorum arada yanlış mı yapıyorum?:44::44: bu gün mesela yoğutla muz yedim sırf ara öğün olsun diye.... sen baya kilo vermişsin bi danışayım dedim menünde sabah birşey yememişsin çünkü:44::44::44:

Senin bildiğin doğru :)
Normalde 3+3 besleniyorum.
Ramazan dolayısıyla canım bişey istemedi. Regl oldugum için oruç da tutamadım.
İşe geç kaldıgım için sırf süslencem diye çantama bişiler de atamadım.
Ramazanın başlangıcında çekmecemdeki tüm yiyecekleri eve getirmiştim..
Yicek bişi bulamadım özetle

Bide dün acaip yemiştim ondan sanırım midem baya doluydu.
Meyve olarak muz yememeni öneririm ama kalorisi fazla bi yararı da yok vücuda..
Onun yerine elma yiyebilirsin yada kayısı, armut vs.

merhaba kızlarr.. tarçınlı yeşilçayımı içiyorum tarçın sevmeyen biri olarak zorla içiyorumm
bir şey sorucam ben yeşilçayımı kupada içiyorum acaba fincanda içmekle birşey olur mu yani arada bir fark olur mu

teşekkürler ben de atvde öğle vakti bi program var ya orda muzun potastum kaynağı olduğu ve ara ara yenmesi gerektiği söylendi ondan yedim..yoğurt da zayıflamaya yardımcı diye biliyorum hoppp karştırıverdim
elmayı d şöyle kullanıyorm yulafın içine rendeleyip üstüne tarçın atıyorum çok doyurucu oluyo yulafın tadı pek hoş olmasa da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…