merhaba kızlarr.. tarçınlı yeşilçayımı içiyorum tarçın sevmeyen biri olarak zorla içiyorumm
bir şey sorucam ben yeşilçayımı kupada içiyorum acaba fincanda içmekle birşey olur mu yani arada bir fark olur mu
teşekkürlerben de atvde öğle vakti bi program var ya orda muzun potastum kaynağı olduğu ve ara ara yenmesi gerektiği söylendi ondan yedim..yoğurt da zayıflamaya yardımcı diye biliyorum hoppp karştırıverdim
elmayı d şöyle kullanıyorm yulafın içine rendeleyip üstüne tarçın atıyorum çok doyurucu oluyoyulafın tadı pek hoş olmasa da
Selam kızlaar...
mywish avatarını çok sevdim...
iyiki doğdun canım nice senelere:119::119::119::119::119::119::119::119::119:sibel29
sahur:
1 armut
1 acitiva icecegi
parmagim kadar peynirli börek ama parmakdan da kücük olabilir zaten anem kizdi emek verdim tadina bakmadin diye ama yedim diyom kadin inanmiyo yemedim gene de
bugün 30 yasima girdim anem herhalde zayifliycam diye aksama ailecek lokandaya götürüyo dogum günü hediyesi..
Birazdan cikacam isallah fazla kacirmam
[sıze=3]nice yıllara doğum günü çocuğuuuHerşey gönlünce olsun hayırlı sağlıklı huzurlu mutlu bir hayat diliyorum sana [/sıze]
canımmmmm dogum güünün kutlu olsunnnnn nice mutlu yıllar sevdiklerinleeee
çokkk tşkler canımmm allah razı olsunnn aminn inşşş
Doğum gününnn kutlu olsunn Suzaneeyyyyy. Sevdiceklerinle nice mutlu, güzel yaşlaraaa..
dalga mııı1.58 boyumla dalga geçcek yüzüm mü pardon boyum mu var
Geçmiş olsun canım. Rabbim şifa versinn..
sibel29
sahur:
1 armut
1 acitiva icecegi
parmagim kadar peynirli börek ama parmakdan da kücük olabilir zaten anem kizdi emek verdim tadina bakmadin diye ama yedim diyom kadin inanmiyo yemedim gene de
bugün 30 yasima girdim anem herhalde zayifliycam diye aksama ailecek lokandaya götürüyo dogum günü hediyesi..
birazdan cikacam isallah fazla kacirmam
nice yıllara doğum günü çocuğuuuHERŞEY GÖNLÜNCE OLSUN HAYIRLI SAĞLIKLI HUZURLU MUTLU BİR HAYAT DİLİYORUM SANA
Bu arada nice senelere sibellll önümüzdeki sene doğum gününde zayıf çıtır olcan inşallahailenle mutlu huzurlu seneler canım
Selam kızlaar...
mywish avatarını çok sevdim...
sibel29 artık sibel 30 oldu yani..doğum günün kutlu olsun nice güzel yaşlara inşallah..
iyiki doğdun canım nice senelere:119::119::119::119::119::119::119::119::119:
iyiki doğdun sibell iyiki doğdun sibel iyiki doğdun iyiki doğdun iyiki doğdun sibel nice nice mutlu yıllara canım
kizlar kusuruma bakmayin dun yanlis bir kelime kullandim galiba (gözdeler) gibi ben onu kötü niyetle söylemedim sadece cok giremedigim icin yazmak istedim umarim yanlis anlmamissinizdir :26::26:
neyse ben ise basliyorumbugun aradilar ve begenmisler beni cagirdilar persembe gunu anlasmayi imzalamaya gidecegim ve haftaya persembe ilk is gunum heycanlimiyim eveeeeeeeeeeeettttttttt hemde cok iki seneden sonra yeni bi hayat basliyor benim icin biraz stressli olcak galiba ama k.annemlerlede konustum kizima serpilime bakacaklar saten hep onlardaydi kizim yani bir degisiklik olmayacak haftada 20 saat yani gunluk bes saat tabi belli olmuyacak bazen alti bazen sekiz bazende dört saat calisacam ama eminim bana cok iyi gelecek
dogum gunun kutlu olsun canm benim nice mutlu yillara ins
kızlar yarın benimde iş görüşmem var çok ama çok heyecanlıyım ne yapacağımı bilmiyorum
merhabaişverenleri memnun etmek mümkün olmuyo kolay gelsin canım.... ödem için ben funda yaprağını ve maydanozu iyi diye biliyorum. ben de funda ve biberiyeli bi karışım çayı içiyorum tvsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?