70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kupan çok mu büyük o kadar normalde 3 fincan yeşilçay içilmeli günde diye biliyorum..

Diyetisyenler pek önermiyor şekerim.
İyi elmalı yaptıgın karışımı yiyorsun hele yoğurtla muz ben asla yiyemem herhalde :)

Selam kızlaar...

mywish avatarını çok sevdim...

sibel29 artık sibel 30 oldu yani.. doğum günün kutlu olsun nice güzel yaşlara inşallah..

Bugün kü menüyü yazayım;

Sahur: yok.
-

İftar:
2,5 dil ekmek, 2 kepçe çorba, 2 çorba kaş. ton balığı, salata.
1 çorba kaş. kafayıf tatlısı, 1 kase dondurma.

7-8 hurma, Limonlu yeşilçay.

iyiki doğdun canım nice senelere:119::119::119::119::119::119::119::119::119:

canımmmmm dogum güünün kutlu olsunnnnn nice mutlu yıllar sevdiklerinleeee

çokkk tşkler canımmm allah razı olsunnn aminn inşşş

Bu arada nice senelere sibellll önümüzdeki sene doğum gününde zayıf çıtır olcan inşallah ailenle mutlu huzurlu seneler canım

cok sagolun canlarim beraber nice citir dogum günlerine isallah

bugün anem yemek ismarliycak ya gittik lokantaya ben bitarafdan düsünüyorum fazla yüklenmeyim aneme diye hem diäte uygun bi menü secelim diye neyse vardik oraya ya acik büfe yiyebiliyorsun yada kartdan ama arada 20 tl fark var anemi düsünüyorum bitarafdan pahaliya gelmesin diye bende diyom bosver acik büfeyi kartdan bi menü sec güzelcene ye git ben kartdan deyince anemgilde madem hepimizinki kartdan olsun dedi bi baktik sonra millet hepsi ayaga kalkdi acik büfeden yiyolar birde habire güzel güzel seyler getiryorlar önceden görmedigimiz anem dedi hay senin diyetine su makarnalara bak sütlü tatlilara falan millet doldurdukca biz menümüzü yedik

normalde cimri deyilim kendim olsam fazlasiyla verir hic düsünmem ama aneme gelince kiyamiyorum her seyin daha uygununu düsünüyorum :44:
ay o sira birde qivi geldi aklima hani anlatmis bugün cimri enistesinden o gibi hissetdim kendimi

yemeyi yedikden sonra durmus anemde senin yüzün kücülmüs demezmi ay 1.5 kiloda yüzüm kücülüyorsa artik cok kilo verince yüzüm kalmayacak

Selam kızlaar...

mywish avatarını çok sevdim...

sibel29 artık sibel 30 oldu yani.. doğum günün kutlu olsun nice güzel yaşlara inşallah..

iyiki doğdun canım nice senelere:119::119::119::119::119::119::119::119::119:

iyiki doğdun sibell iyiki doğdun sibel iyiki doğdun iyiki doğdun iyiki doğdun sibel nice nice mutlu yıllara canım

cok tessekkür ederim cok sagolun canlarim
hep beraber isallah nice yillar geciririz
aklima geldi birde bakmissiniz 60-70 yaslarda halla bu topikdeyik ellerimiz titreye titreye yazmaya calisiyoruz ne güzel olur

iftar menüm:
izgara tavuk pilav yerine sebze istedim
bi bardak da light cola

az öncede 1 dilim pasta yedim
senacimm fazla cikarsam pasta yüzündendir bu hafta göz yumarsin artik

kizlar kusuruma bakmayin dun yanlis bir kelime kullandim galiba (gözdeler) gibi ben onu kötü niyetle söylemedim sadece cok giremedigim icin yazmak istedim umarim yanlis anlmamissinizdir :26::26:

neyse ben ise basliyorum bugun aradilar ve begenmisler beni cagirdilar persembe gunu anlasmayi imzalamaya gidecegim ve haftaya persembe ilk is gunum heycanlimiyim eveeeeeeeeeeeettttttttt hemde cok iki seneden sonra yeni bi hayat basliyor benim icin biraz stressli olcak galiba ama k.annemlerlede konustum kizima serpilime bakacaklar saten hep onlardaydi kizim yani bir degisiklik olmayacak haftada 20 saat yani gunluk bes saat tabi belli olmuyacak bazen alti bazen sekiz bazende dört saat calisacam ama eminim bana cok iyi gelecek

hayirli ugurlu olsun canim

kizlar ben ramazan baslamadan face de bi yarismaya katildim ve bitkisel zayiflama hapi kazandim bi kac kere yuttum ne azaldim ne cogaldim ramazan girince ve buraya gelince unuttum onlari bugün gözüme carpti acaba diyorum hem diät yapip hem onlari da kulansammi :26:
yagi vucutda bagliyormus ama benim karnimi baya bi sisiriyordun sanki hamile gibi

birde bugün okudum aksam meyve yemiyecekmissin gizli seker varmis kilo vermeni engeliyor yada yavasladiyormuymus ne :26:

merhabaişverenleri memnun etmek mümkün olmuyo kolay gelsin canım.... ödem için ben funda yaprağını ve maydanozu iyi diye biliyorum. ben de funda ve biberiyeli bi karışım çayı içiyorum tvsiye ederim

ahh cnm ahhh midem sorunlu bu ara .endeskopi yapıldı geçenlerde ilaç tedavisine başlandı ülserim var biraz fena yanii.o nedenle bitkisel şeyler içemiyorum kiraz sapı iyi geliyordu bana ama onu da bırakmak zorunda kaldım şua ara kullanamıyorum vede şişiyorum

inşallah seneye çıtır bi hatun olarak girersin yeni yaşınaa amiinnn

ben anneme gidiyorum kızlaar,1saate gelirimaşağıdakide kudursuun,o çıkamıyoya bu saatte dışarıı çatlasın

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…